یوبی سافت: گرافیک Watch Dogs به هیچ وجه کاهش پیدا نکرده است

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
watchdogs.jpg

بعد از منتشر شدن تصاویری که نشان میداد گرافیک عنوان Watch Dogs نسبت به نمایش های E3 2012 کاهش پیدا کرده است یکی از مدیران یوبی سافت با نام Tessa Vilyn در تویتر خود نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

در پاسخ به سوالی که در تویتر از ایشان پرسیده شده بود که آیا گرافیک بازی به نسبت با E3 2012 کاهش یافته است وی گفت:

هرگز ! به من اعتماد کنید گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده است.اصلا این ایده بسیار مسخره است! نمایش E3 2012 دارای جزئیات بیشتری بود و همه فکر میکنند گرافیک آنجا بهتر بوده و به شما اطمینان میدهم گرافیک کاهش نیافته است.

عنوان Watch Dogs در 27 می 2014 برای کنسولهای نسل قبل ، Xbox one ،PS4 و PC منتشر می شود.

منبع

والا ما هم نظرمون همینه ، تریلر آخر به وضوح میگه بازی روی کنسول های نسل قبل پیشرفت گرافیکی داشته اینی که من دیدم از نمایش های GTA V هم بهتر بود. حالا ملت ریختن سر هم که یوبی ر... و جمعش کنید باو و اصلا کنسل بشه بهتره و ... آقا دوست نداری بازی کنی چرا ایراد الکی میگیری به بازی ، شما اگه داری یه سیستم درست و حسابی جمع کن بعد تنظیمات رو بزار روی آلترا تصویر هم بنداز تو یه LED 50 اینچ اگه بد بود بیا هرچی خواستی بگو. ملت یه طوری حرف میزنن میگی تو یوبی رابط دارن هر شب هم با هم میشینن چت میکنن درباره بازی WD نظر میدن l-)
آقا نکنید این کارارو.. نکنید!
برای حمایت از چیزی چیز دیگری را سرکوب نکنید!:|

نمایش E3 2012 دارای جزئیات بیشتری بود و همه فکر میکنند گرافیک آنجا بهتر بوده و به شما اطمینان میدهم گرافیک کاهش نیافته است.
از همین جمله هم میشه فهمید که باز دارن بلف میزنن که جمعش کنن!!
اون دمو دارای جزییات بیشتری بود... یعنی در هر حال بازی اصلی چه کم یا زیاد با اون دمو فاصله داره...!

این تریلری که نشون دادن از GTA V روی PS3 هم بعضی جاها عقبتر میموند.
برای اکثر ماها که که کپی خور میکنیم فرقی نمیکنه. 5 تومن میدیم امتحانش میکنیم ولی برا کسایی که 60 دلار براش پول میدن ناراحت کننده است.
وقتی این بابا میاد میگه بازی افت گرافیکی نداشته یعنی این تریلر آخری و E3 زیاد با هم فرقی ندارن. این حرف یعنی توهین به شعور گیمر.
من خودم عاشق این بازی ام حتی با دیدن اون تریلر اولی گفتم پوز GTA V رو میزنه ولی الان وای به روزی که راک استار GTA V رو برا نسل جدید و مخصوصا PC رو کنه.

بابا ولش کنین دیگه ! :d حالا خودشون اومدن گفتن جلوه های بصری تغییری نکرده ، دروغ که نمیگن ، یعنی نمیتونن بگن، چون وقتی بازی منتشر بشه ، همه چیز مشخص میشه ! ..
این اینجا چیکار میکنه ؟
forever alone:d

90008962462181338111.jpg

خودم قبول دارم گرافیک از تریلر اول تا الان افت داشته ولی یک چیزی میگم خداییش نیاین بزنین منو :| :دی
تریلر اول بارونی بود هوا و Reflection ـا خیلی بیشتر از یک فضای عادی بود و به همین دلیل آدم توی فضای بارونی فکر میکنه خیلی گرافیک بالاتره! خداییش قبول کنید دیگه :|
من حالم از گرافیک عناوینی مثل Call of Duty Black Ops II و Prototype 2 بهم میخورد اما همین دو تا که گرافیک درستی نداشتن وقتی هوا بارونی میشد انگار گرافیک بازی کلا تغییر کرده و خیلی پیشرفته تر شده!

والا من که اونقدری که شما از گرافیک بازی نگرانین نگرانش نیستم! تریلر آخر اینقدر زیبا بود که اصلا متوجه نشدم گرافیک بازی افت کرده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or