یوبی سافت: گرافیک Watch Dogs به هیچ وجه کاهش پیدا نکرده است

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
watchdogs.jpg

بعد از منتشر شدن تصاویری که نشان میداد گرافیک عنوان Watch Dogs نسبت به نمایش های E3 2012 کاهش پیدا کرده است یکی از مدیران یوبی سافت با نام Tessa Vilyn در تویتر خود نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

در پاسخ به سوالی که در تویتر از ایشان پرسیده شده بود که آیا گرافیک بازی به نسبت با E3 2012 کاهش یافته است وی گفت:

هرگز ! به من اعتماد کنید گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده است.اصلا این ایده بسیار مسخره است! نمایش E3 2012 دارای جزئیات بیشتری بود و همه فکر میکنند گرافیک آنجا بهتر بوده و به شما اطمینان میدهم گرافیک کاهش نیافته است.

عنوان Watch Dogs در 27 می 2014 برای کنسولهای نسل قبل ، Xbox one ،PS4 و PC منتشر می شود.

منبع

خیر. این کارو نکردم. مساله اینه که نسخه PC هم فاصله زیادی با اون دموی E3 2012 خواهد داشت

شما الان داری واچ داگز روی پی سی های اند بازی میکنی که اینقدر داری مطمئن حرف میزنی یا تحت تاثیر حرفای تو نت قرار گرفتی؟

نکته بعدی، چیزی که توی کنفرانس معرفی پلی‌استیشن نشون دادن (پارسال)، باز هم بسیار بسیار نزدیک بود به تریلر اول
دیگه دروغ نگو.

این واسه بار هزارم گیم پلی 2012 روی یه پی سی های اند بود این تریلر اخر برای پی اس 4 هست پارسالم بعد از نمایش واچ داگز تو کنفرانس سونی یورو گیمر یه مطلب نوشته توش خیلی واضح گفت

Previous showings of Watch Dogs were conducted with the game running on high-spec PC hardware, featuring visibly better image quality and graphical effects than PS4

Tech Analysis: Watch Dogs on PlayStation 4 • Articles • Eurogamer.net

آقا اصن گرافیکش روی PC خدا باشه،
اگر این یوبی سافت بتونه یه بازی بدون افت فریم (البته این بازی های یوبی سافت افت فریمشون از هسته زمین هم رد میکنه) بده، جای تقدیر و شکر داره واقعا.

شما الان داری واچ داگز روی پی سی های اند بازی میکنی که اینقدر داری مطمئن حرف میزنی یا تحت تاثیر حرفای تو نت قرار گرفتی؟

این واسه بار هزارم گیم پلی 2012 روی یه پی سی های اند بود این تریلر اخر برای پی اس 4 هست پارسالم بعد از نمایش واچ داگز تو کنفرانس سونی یورو گیمر یه مطلب نوشته توش خیلی واضح گفت

Previous showings of Watch Dogs were conducted with the game running on high-spec PC hardware, featuring visibly better image quality and graphical effects than PS4

حرفتون متین، ولی تفاوت اون High End PC که سال 2012 بازی باهاش اجرا شد، با سخت افزاری فعلی PS4 چقدر هست ؟
واقع بین باشیم، حتی تفاوت نسل قبلی و فعلی هم نباید در این حد باشه. تقریباً کسایی که AC IV رو روی دوتا نسل بازی کردن می فهمن این قضیه رو (و البته روی PC !!).

بابا ولش کنین دیگه ! :d حالا خودشون اومدن گفتن جلوه های بصری تغییری نکرده ، دروغ که نمیگن ، یعنی نمیتونن بگن، چون وقتی بازی منتشر بشه ، همه چیز مشخص میشه ! ..

عجب جایی هستش ها ! :d
jpg

2600 نفر در 5 طبقه این ساختمون در حال ساخت بازی Watch Dogs هستند ! :p:d
jpg

توی بعضی اتاق هاش بیش از 100 نفر طراح و بازیساز مشغول کار هستند ! :-o عجب بزرگی داره ها ! :d
jpg

خبرنگاره گفته یه قسمتی بود که Assassin's Creed رو از اول اونجا خلق و طراحی کردن، میگه که من رو اونجا راه ندادن و یه جای محرمانه بوده !
حتما دارن یک AC دیگه میسازن ! :)):|
jpg

قسمت برنامه نویس ها ! 8-|
jpg

هرچی بازی از سال 1997 ساختن رو اینجا آرشیو کردن ! عجب کالکشنی ! :)
پایان !

شاید داره راست میگه مکار ! شاید فقط رو همون صحنه e3 2012 برداشتن کار کردن که مدتش 5 10 دقیقست..بقیه جاهارو دیگه ولش کردن..اینم میشه فریب کاری مردم..یا battle3 می افتم که نمایشش رو کنسول های تو چپتر 1 فوقوالعاده بود..در حالت واقعی هم همینطور بود ولی وقتی وارد مرحله بعد میشدی حالت بهم میخورد.

نکته ای که هست اینه که بازی Cross-gen هست. واسه همین یه سری محدودیت هایی رو واسه سازنده ها ایجاد می کنه. همون چیزی که Rocksteady توی ساخت Arkham Knight ازش پرهیز کرد.
نمایش E3 با آخرین تریلر واقعاً تفاوت داره و نمی شه انکارش کرد.

ib2GPAb613YLQN.png

ivae7xdMDvOps.png

اون عکس بالا برای نسل قبله این عکس برای پی سی و نسل جدید !
شما کدوم تریلر رو میگید ؟
اخرین تریلرم که خوب بود :|

دیگه دروغ نگو.

دروغ نگم؟! من کاری به یوروگیمر ندارم.
خود یوبی‌سافت رسماً اعلام کرد که نمایش توی کنفرانس معرفی PS4 روی یک PC با مشخصات مشابه PS4 اجرا شده. اما نمایش آخر بازی که گفته شده روی PS4 اجرا شده هیچ ربطی به نمایش کنفرانس سونی نداره. بی‌خود از کار وقیحانشون دفاع نکنید.

این تریلر جدیده مال نسل قبل نیست ؟ PS3 و X360 ؟
نمایش Watch dogs تو Jimmy Fallon late night show رو PS4 خیلی بهتر از این بود دیوانه نیستن که بگیرن گرافیک بیارن پایین
سر یه تریلر بی سر ته کلاً سازنده رو ترکوندین !

کی گفته گرافیک نسخه PC مثل کنسولها افت زیادی داشته؟ کسی هم منبعی تا الان بر تایید این حرف رو نکرده فقط حرف بوده

یه شرکت مثل EA میاد کیفیت نسخه پی سی NFS در حد کنسولها میاره پایین 30 فریم میکنه تا فروشش رو کنسول از دست نده

اما یه شرکت مثل یوبی که رابطه بسیار نزدیکی با NVIDIA داره اگه بخوادم نمیزارن اینکارو بکنه .. بعضیا فراموش کردن کارتهای گرافیکی هم باید فروش کنن .

بنظر من نسخه PC در سطح دموی E3 2012 خواهد بود . صبور باشید

آخرین ویرایش:
بعضی ها هنوز تکلیف خودشون را نمیدونن هی اظهار نظر میکنن. تو یه تاپیک به نفع این بازی حرف میزنن تو یه تاپیک دیگه مثل این شروع میکنن به چرت و پرت گفتن. یکی نیست (به جز خودم) ، به اینها بگه:حالا شما میخواهید اصلا این بازی خوب از آب در بیاد یا نه!؟؟؟؟
هر حرفی و هر مطلبی منتشر میشه شروع میکنن به ترول بازی! :-o
با اینکه مدت ها بود به خاطر دنباله های ضعیف Assassin's Creed بعد از نسخه Brotherhood و همین طور دنباله های بعد از Prince of Persia 3، به شدت از یوبی بدم اومده، ولی خیلی دوست دارم با این بازی حال بعضی ها را به شدت بگیره!!!!

چطور میگین این تریلر آخریه ( که محتوای داستانی داشت) مال ps4 (یا حالا نسل بعد) هست در حالی که خودش آخرش میزنه Xbox360!!!!!!! تازه پیشرفت گرافیکی هم داشته.
85051979108187508499.jpg

جدا گرافیک بازی نسبت به ویدئوهائی که قبلا ازش دیده بودم تغییر کرده و به صورت چشمگیری کاهش داشته!
هدفی برای تخریب بازی ندارم و نظر شخصیم رو گفتم! خودم یکی از کسائیم که منتظر این بازی هستم!
در هر حال، همه چیز گرافیک نیست و امیدوارم هستیم که بتونیم شاهد یک گیم پلی بی نظیر باشیم!

چطور میگین این تریلر آخریه ( که محتوای داستانی داشت) مال ps4 (یا حالا نسل بعد) هست در حالی که خودش آخرش میزنه Xbox360!!!!!!! تازه پیشرفت گرافیکی هم داشته.

والا ما هم نظرمون همینه ، تریلر آخر به وضوح میگه بازی روی کنسول های نسل قبل پیشرفت گرافیکی داشته اینی که من دیدم از نمایش های GTA V هم بهتر بود. حالا ملت ریختن سر هم که یوبی ر... و جمعش کنید باو و اصلا کنسل بشه بهتره و ... آقا دوست نداری بازی کنی چرا ایراد الکی میگیری به بازی ، شما اگه داری یه سیستم درست و حسابی جمع کن بعد تنظیمات رو بزار روی آلترا تصویر هم بنداز تو یه LED 50 اینچ اگه بد بود بیا هرچی خواستی بگو. ملت یه طوری حرف میزنن میگی تو یوبی رابط دارن هر شب هم با هم میشینن چت میکنن درباره بازی WD نظر میدن l-)

85051979108187508499.jpg

اه این واسه خندس بابا! خودشونم تایید کردن تریلر رو Ps4 ـه !آخه همچین گرافیکی واسه نسل قبل؟ اون DoF و افکتایی که این تریلر آخری داشت نسل قبل اصلا نمیتونه پردازشش کنه :دی
گرافیکش نسبت به تریلر اول خیلی افت داشته!

--------

فقط من یک چیزو نفهمیدم! حالا میگیم گرافیکش افت کرده گیم پلی که نمیخواسته افت کنه آخه :| یک جوری بعضیا سر گرافیک بازی رو پایین میارن که انگار مهم ترین امر توی یک بازی گرافیکه!
من تریلرای بازی رو با گرافیک Minecraft هم میدیدم بازم عاشق بازی میشدم! همون گیم پلی 14 دقیقه ای که نمایش دادن کافیه تا لحظه شماری کنم واسه بازی!
دیگه گندشو در آوردین اینقدر در مورد افت گرافیک بحث کردین! این بحث تمومی نداره تا موقعی که بازی اصلی ریلیز بشه!

اینقدر که سر گرافیک این بازی کوبیده شد الان آدم فکر میکنه یک بازی خیلی سطح پایین و معمولی تو راهه که نه گیم پلی داره نه داستان و ... :| ( الان یکی میاد میگه گیم پلی ـشم افت کرده :| :دی )

آقا اصن گرافیکش روی PC خدا باشه،
اگر این یوبی سافت بتونه یه بازی بدون افت فریم (البته این بازی های یوبی سافت افت فریمشون از هسته زمین هم رد میکنه) بده، جای تقدیر و شکر داره واقعا.
Black List که خوب فریم می داد.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or