یامائوچی: GT5 ،PS3 را محدود کرده است!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
gt512.jpg

"کاپیتان، اون (PS3) قدرت لازم رو نداره!"

رئیس شرکت Polyphony، استاد یامائوچی در اظهار نظر اخیرشان اشاره داشتن که PS3 زمانی که در حال ساخت GT5 بودن محدودشون کرده!

او به مجله Esquire Magazine UK گفته است: "این بازی باید بر اساس قدرت سخت افزاری کنسول PS3 ساخته میشد، با عرضه هر PlayStation جدید قدرت آن افزایش می یابد، ولی هنوز کافی نیست"

"با توجه به اختیاراتی که داشتیم، GT5 رو به زیبا ترین و بهترین نحو ممکن ساختیم؛ ولی قطعاً خیلی چیزهای دیگه بودن که میخواستیم تو بازی بگانجانیم"

خوشبختانه طبق گفته خود ایشان این بازی Gold شده است و تغییراتی که ایشان دم از آنها میزنند باید در GT6 پیاده شوند!

Gran Turismo 5 امسال منتشر خواهد شد، اما هنوز تاریخ عرضه ی دقیقی برای آن اعلام نشده است.

جواب سوال رو خودت دادی، در مورد روی دوم حرفت هم عرض کنم که خود یامائوچی بارها و بارها گفته نسخه فاینال GT5 هیچ ربطی به GTP نخواهد داشت.
چه ربطی داره !؟ از اون موقعی که GT اومده تا حالا که نسخه پنجم داره عرضه میشه هدف گیم پلی بازی مشخص بوده و تغییری نکرده، تمام بازی های سری هم از لحاظ ستینگ شبیه سازی تغییر عمده ای نکرده. شما هم وقتی هیچ کدوم از بازی هایی که گفتم رو تا حالا اسمش رو نشنیدی پس مسلما تجربشون هم نکردی و نمیدونی که نهایت (فعلا) شبیه ساز Racing چی هست.

پ.ن:ملت راست میگن، من دارم برای کی توضیح میدم !!

در ضمن، فرض بر اینکه نسبت به GTP تغییر کرده باشه نسبت به Demo Playable بازی که تغییر نکرده !!

Death Proxy @
عزیز دل ما هم میگیم اون بازی هایی که شما ازشون دم از نهایت شبیه سازی ریسینگ میزنی چه چیزی برتر از GT5 دارن که اونارو تو این سبک نسبت به عنوانی مثل گرن توریزمو فایو مجزا میکنه، ما هرچی میگیم باز حرف خودتو میزنی.

Death Proxy @
عزیز دل ما هم میگیم اون بازی هایی که شما ازشون دم از نهایت شبیه سازی ریسینگ میزنی چه چیزی برتر از GT5 دارن که اونارو تو این سبک نسبت به عنوانی مثل گرن توریزمو فایو مجزا میکنه، ما هرچی میگیم باز حرف خودتو میزنی.

ایشون میگن اونا شبیه سازی کامل هستند یعنی واقعا شبیه سازند اما Racing sim های کنسولی بصورت کامل اندازه اونا نیستند ... کاری به درست یا غلط بودن ندارم اما ایشون میان میگن که نباید با هم مقایسه شن ..

داستان نباف، حالا که جوابی برای حرف من نداری اومدی حرفی رو میزنی که قبلا در مقابل نقل قول از پست بابک نوشته بودی نه من.
نقل قول:
GT5 شاید ریسینگ جذاب تری باشه، ولی از لحاظ سطح شبیه سازی به هیچ عنوان به شبیه ساز های PC نزدیک هم نمیشه. در واقع قبل از اینکه GT تو زمان PS1 به وجود بیاد، PC کلی شبیه ساز رانندگی داشته!
یعنی چون قبل از این فرنچایز GT بوجود بیاد فلان بازی شبیه ساز وجود داشته بهتره ؟ اگه آره تو چه زمینه هایی ؟ آماده ایم
بشنویم
اینو به من نگفته بودی که من حالا اومده باشم بپیچونم.

اما در هر صورت چند تا مثال میزنم برات: جعبه دنده توی GT5 خورد میشه ؟ موتور ماشین به طور کلی میسوزه؟ رینگ ماشین از حالت عادی خودش بیرون میاد و تاثیر روی حرکت میگذاره؟ صفحه کلاچ و ترمز داغ میکنه؟ و...

جواب اکثر این سوال ها منفی هست، چون اگر قرار بود که به این صورت باشه مسلما سری بازی های GT مخاطب فعلی خودش رو نداشت

دیدن چندین گیگابایت ویدئو از GT5 کاملا مشخص هست که از لحاظ شبیه ساز در سطح بازی هایی که گفتم قرار نمیگیره.
اتفاقا برادر، منم بخاطر همین گفتم GT5 حتما خودی نشون میده. چون توی چیزهایی که ازش دیدم توی جزئیات شبیه سازی یک سر و گردن بیشتر نشون داده. مثلا جزئیاتی که توی خود ماشین به تصویر کشیده شده بود فوق العاده بود. باز شاید من اشتباه میکنم، این جزئیات داخل ماشین ارتباط مستقیمی با شبیه سازی نداره؟

اما در هر صورت چند تا مثال میزنم برات: جعبه دنده توی GT5 خورد میشه ؟ موتور ماشین به طور کلی میسوزه؟ رینگ ماشین از حالت عادی خودش بیرون میاد و تاثیر روی حرکت میگذاره؟ صفحه کلاچ و ترمز داغ میکنه؟ و...جواب اکثر این سوال ها منفی هست، چون اگر قرار بود که به این صورت باشه مسلما سری بازی های GT مخاطب فعلی خودش رو نداشت
بنده خودم از طرفداران پرو پا قرص forza-gt هستم.و تا اینجای این نسل هم شبیه ساز ترین بازیه ریسینگ کنسولی forza 3 بوده.اما با این تفاسیر شما(چون این ریسینگهای pc رو من بازی نکردم)حتی فورزا 3 هم تا این حد شبیه ساز نیست.البته مثلا جعبه دنده میترکه-یا چرخها داغ بشن و باعث بشه خوب نپیچه و ....
خب ایشون هم داره همینو میگه که racing sim کامل رو کنسول تا حالا نیومده یعنی هیچ وقت شبیه سازی کامل نبودن نه فورزا و نه GT
خوب چرا میزنی.:dمنم که حرفشون رو تائید کردم.:x:d

آخرین ویرایش:
بنده خودم از طرفداران پرو پا قرص forza-gt هستم.و تا اینجای این نسل هم شبیه ساز ترین بازیه ریسینگ کنسولی forza 3 بوده.اما با این تفاسیر شما(چون این ریسینگهای pc رو من بازی نکردم)حتی فورزا 3 هم تا این حد شبیه ساز نیست.البته مثلا جعبه دنده میترکه-یا چرخها داغ بشن و باعث بشه خوب نپیچه و ....
خب ایشون هم داره همینو میگه که racing sim کامل رو کنسول تا حالا نیومده یعنی هیچ وقت شبیه سازی کامل نبودن نه فورزا و نه GT

این سخن نورانی از یک بنده خدایی رو اینجا نقل قول میکنم، باشد که موجب رستگاری شما شود:

It's all relative. It doesn't matter what GT5 does, or doesn't do. GT is GT.

Call it a sim, call it a cross over, I don't give a f. I call it GT and the only place I can get the GT experience is in GT. If you don't like it, don't f***ing play it and sure as hell don't try and apply your vague idea of a genre to GT, then complain when it doesn't meet your self applied expectations​

• Like
Reactions: Scαrface
یارو بند نافشو با GT بریدن ! :دی
چه فن بی کله ای هم هست !
=)):dیه ده دقیقه ایی مخم از جملش پوکیده بود.
-------------------------------------------------------
ولی انصافا حرفش راسته.یعنی اصلا به این بحث شبیه ساز و این حرفا کاری ندارم.سری gt همیشه یه نوع لذت بی پایان داشته.یه جورائی هیچ وقت تموم شدنی نیست.و این نوع لذت خاص هم فقط تو gt هست.مثلا خودم کلا با ریسینگ حال میکنم-و هر ریسینگی جلوم بندازی باهاش حال میکنم-ولی اون حالی که gt داره یه چیز دیگست.یادش بخیر وقتی که دموی 219 مگیش رو دانلود کردم 2 هفته صبح تا شب داشتم همون یه جاده رو بازی میکردم.خودم الان یادش میوفتم کف میکنم.:d

بازی race simulatorهایی روی پی سی هست و ممکنه فقط یه پیست و یه ماشین داشته باشه یادمه حتی قبلا برای ایکس باکس هم یه همچین چیزی بود البته با پک کامل رانندگی . اما مقایسه اینا با GT5 و امثالهم اشتباست چون اونا کاملا و صرفا بازی نیستن و بیشتر مثل یه نرم افزار آموزشی هستن و کاربردش برای عده ی خاصی هستش. شبیه سازی برای جی تی و و اینا فقط برمیگرده به عکس العملهای طبیعی خودرو و در کل رعایت بعضی از قوانین فیزیکی به نسبت بیشتر. یعنی تو دنیای بازی یه شبیه سازی کامل نداریم و تقریبا همه چیز نسبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or