یامائوچی: GT5 ،PS3 را محدود کرده است!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
gt512.jpg

"کاپیتان، اون (PS3) قدرت لازم رو نداره!"

رئیس شرکت Polyphony، استاد یامائوچی در اظهار نظر اخیرشان اشاره داشتن که PS3 زمانی که در حال ساخت GT5 بودن محدودشون کرده!

او به مجله Esquire Magazine UK گفته است: "این بازی باید بر اساس قدرت سخت افزاری کنسول PS3 ساخته میشد، با عرضه هر PlayStation جدید قدرت آن افزایش می یابد، ولی هنوز کافی نیست"

"با توجه به اختیاراتی که داشتیم، GT5 رو به زیبا ترین و بهترین نحو ممکن ساختیم؛ ولی قطعاً خیلی چیزهای دیگه بودن که میخواستیم تو بازی بگانجانیم"

خوشبختانه طبق گفته خود ایشان این بازی Gold شده است و تغییراتی که ایشان دم از آنها میزنند باید در GT6 پیاده شوند!

Gran Turismo 5 امسال منتشر خواهد شد، اما هنوز تاریخ عرضه ی دقیقی برای آن اعلام نشده است.

اها همینه دیگه
این کنسول ها سالیانه ساله که همه رو بدبخت کردن
همینجور بازیها دارن درجا میزنن...:))

اگه روی pc میساخت اونوقت بود که محدود که نمیشد هیچ خود استاد هم کم میاورد

نپرین بهم
میدونم همتون کنسول بازین:d

• Like
Reactions: Frobary
دوستان باز شروع کردین اگه میخواین باز کل کل PC و کنسول بکنید یه میدر محترم پیدا بشه تاپیک رو قفل کنه سنگین تر هستیم همه اول با قدرت شروع میشه بعد به بازی کشیده میشه بعد هم به پول داری و ... بعدشم همه دعوا با هم کافیه دیگه .#:-s

الان یه چیزی بگم جنگ و دعوا میشه باز :|

فردین جان من میگم اگه نظرت همین بود بگو بعدم .:d

دوستان صحبت استاد خارج از این نیستش که از کل قدرت PS3 استفاده کرده اگه دقت کنید میبینید که صحبت همه F-P های سونی رو انجام داده فقط گویشش فرق داره .

در هر حال استاد استاد هستش دیگه .:x:x:x

آخرین ویرایش:
اها همینه دیگه

نپرین بهم
خالی شد :d

"استاد اگه دوست داری بازی رو تو شماره بعد برای PC بده که اصلاً شما رو محدود نمیکنه" بخشی از دل نوشته های یک عاشق!
دمت گرم حرف دل ما رو هم زدی! :d
چی می شد استاد واقعا؟! :d
البته تا زمانی که سونی ناشر باشه از این خبرا نیست!
اها همینه دیگه

نپرین بهم
اگه رو PC قرار بود ساخته بشه اتفاق خاصی نمی افتاد فقط دیگه شاهد هیچ گونه GT نبودیم :d چون تا استاد بخواد شیره ی یه سخت افزار رو بکشه یه جدید تر میاد و استاد می ره طرف اون و الی آخر :d

• Like
Reactions: Quantic Dream
چقدر استاد استاد استاد میکنید بابا. تو هر پست حداقل یه کلمه استاد میبینیم. حالمون بد شد بخدا. ای تو روح اون کسی که این استاد رو لقب ایشون کرد.

حالا خوبه نصف بیشتر کسایی که استاد می گن تا دیروز اصلا نمیدونستن این آقا کی هست. اما حالا شدن کشته مرده ایشون.

الان این صجبت ها رو اگر کس دیگه ای زده بود، ملت میریختن میگفتن نیگا کن نتونسته بازی رو به حد اعلا برسونه گند خورده به بازیش با این صحبت هاش دنبال بهانه است تا گند کاریش رو بپوشونه.

پس GT6 رفت واسه PS 4 دیگه ؟!
نه GT6 که 99% این نسل میاد. چون دیگه همه چیزش آماده هست و باید ماشین ها و مسیرهای جدید و حداکثر دو سه تا ویژگی دیگه بهش اضافه کنن. علت طولانی شدن ساخت GT5 هم این بود که ویژگی های زیر رو یک جا برای اولین بار انداختن توش :
آب و هوا , شب و روز , کاکپیت , دمیج , ادیتور مسیر , head tracking , نسکار و رالی (البته رالی قبلآ هم بود ولی این دفعه با لیسانس کامل) , کلی بخش جدید مثل مدرسه آموزشی بنز یا بخش های آموزشی و رقابتی نسکار و رالی با حضور قهرمان های واقعیشون , همکاری با TopGear و بخش مخصوص اون و ...
همه اینا برای اولین بار با هم توی GT5 قرار گرفتن و این اولین نسخه کامل هم هست که آنلاین داره.

همون طور که قبلآ گفتم PD کلآ متخصص به زانو درآوردن سخت افزار هست. حالا این سخت افزار PS2 باشه که توش بازی ای با گرافیک GT4 رو به صورت 60 فریم با رزولوشن 1080i میسازه یا PS3 که ... ! به قول ملت توی فروم های خارجی اگه بازی قرار بود برای PC ساخته بشه , احتمالآ هیچ وقت نمی دیدیمش چون هر دفعه یه سخت افزار جدید می اومد و PD دوباره گرافیک بازی رو بالاتر میبرد و باز یه سخت افزار جدید و ... :))
البته GT5 هم بی اشکال نیست ! ولی با توجه به سخت افزار محدودی که داره دیگه نمیتونه کاملآ بی نقص باشه !

چقدر استاد استاد استاد میکنید بابا. تو هر پست حداقل یه کلمه استاد میبینیم. حالمون بد شد بخدا. ای تو روح اون کسی که این استاد رو لقب ایشون کرد.
هر چند بعید میدونم مشکل شما فقط استاد استاد کردن چند نفر باشه،ولی بهرحال ایشون سازنده بزرگترین سری بازی ریسینگ تاریخ هستند و شایستگی لقب های بهتر از این رو هم دارند.
الان این صجبت ها رو اگر کس دیگه ای زده بود، ملت میریختن میگفتن نیگا کن نتونسته بازی رو به حد اعلا برسونه گند خورده به بازیش با این صحبت هاش دنبال بهانه است تا گند کاریش رو بپوشونه.
بهانه؟؟گند کاری؟!!از کدام گند کاری حرف میزنی؟!
تعریفت از حد اعلا چیه؟!
غیر از اینه به اندازه چند بازی کانتنت چپوندن تو GT5؟

هر چند بعید میدونم مشکل شما فقط استاد استاد کردن چند نفر باشه،ولی بهرحال ایشون سازنده بزرگترین سری بازی ریسینگ تاریخ هستند و شایستگی لقب های بهتر از این رو هم دارند.

بهانه؟؟گند کاری؟!!از کدام گند کاری حرف میزنی؟!
تعریفت از حد اعلا چیه؟!
غیر از اینه به اندازه چند بازی کانتنت چپوندن تو GT5؟
دوست من مشکل من استاد بودن اینشون نیست. من خودم ایشون رو به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان ریسینگ میدونم و هیچ وقت هم انکارش نمیکنم. همون طور که من برای بازی فورتزا 3 فرمون خریدم تا لذت کامل رو ازش ببرم، برای این بازی هم قسم خوردن که بدون فرمون بهش دست نزنم تا تجربه بزرگترین ریسینگ تاریخ رو نصفه نیمه نچشم.

اما قبول کنید که بعضی از دوستان دیگه از حدش گذروندن. منظورم گروهی است که تا دیروز اصلا نه اسم یامائوچی به گوششون خورده بود نه اسم GT و اتومبیل رانی رو فقط با اسم NFS می دونستند. دیگه فکر نکنم تو کل این سایت کسی به اندازه آریا دیوانه این آقا و کاراش باشه اما جایی دیدید که اینطوری از حد بگذرونه؟

اها همینه دیگه

نپرین بهم
این پست جون می ده برای امضا:))
خو اینجوری بلیزارد هم starcraft رو برای کنسول بزنه و با دسته بازی کنیم و شما هم gt 5 رو با موس و کیبرد بازی کن...:دی

اما قبول کنید که بعضی از دوستان دیگه از حدش گذروندن. منظورم گروهی است که تا دیروز اصلا نه اسم یامائوچی به گوششون خورده بود نه اسم GT و اتومبیل رانی رو فقط با اسم NFS می دونستند. دیگه فکر نکنم تو کل این سایت کسی به اندازه آریا دیوانه این آقا و کاراش باشه اما جایی دیدید که اینطوری از حد بگذرونه؟
چه اشکالی داره کسانی که پیش تر نمیدونستند ایشون کی هستن حالا بدونند ؟ :d
من خودم با سری GT و استاد (دقت کنید "استاد") از PSOne تا حالا آشنا هستم و هرجا هم که بتونم از اینچنین القابی برای توصیف یامائوچی استفاده میکنم. (;

چه جالب همچین القابی قبل از این نسل و GT5‌به گوش نمیرسید جدیدا یادتون افتاده. در کل صحبت با بعضی ها بی فایدست. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or