یامائوچی: GT5 ،PS3 را محدود کرده است!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
gt512.jpg

"کاپیتان، اون (PS3) قدرت لازم رو نداره!"

رئیس شرکت Polyphony، استاد یامائوچی در اظهار نظر اخیرشان اشاره داشتن که PS3 زمانی که در حال ساخت GT5 بودن محدودشون کرده!

او به مجله Esquire Magazine UK گفته است: "این بازی باید بر اساس قدرت سخت افزاری کنسول PS3 ساخته میشد، با عرضه هر PlayStation جدید قدرت آن افزایش می یابد، ولی هنوز کافی نیست"

"با توجه به اختیاراتی که داشتیم، GT5 رو به زیبا ترین و بهترین نحو ممکن ساختیم؛ ولی قطعاً خیلی چیزهای دیگه بودن که میخواستیم تو بازی بگانجانیم"

خوشبختانه طبق گفته خود ایشان این بازی Gold شده است و تغییراتی که ایشان دم از آنها میزنند باید در GT6 پیاده شوند!

Gran Turismo 5 امسال منتشر خواهد شد، اما هنوز تاریخ عرضه ی دقیقی برای آن اعلام نشده است.

شما خودت سه سال پیش عضو BC شدی GT4 که نسخه قبلی سری گرن توریزمو محسوب میشه و نسل قبل عرضه شده تاریخ ریلیزش بر میگرده به 6 سال پیش، کی میخواستی از چنین القابی توسط اعضای سایت برای نسخه های قبلی استفاده بشه؟ زمانی که حتی BC وجود نداشته؟

در کل بهتره بنظر عموم احترام گذاشت, یامائوچی هم همیشه در کنار بزرگان بازیسازی جهان مثل Kojima , Udea , Mikami و . . . در یادها خواهد ماند ;)

این پست جون می ده برای امضا:))
خو اینجوری بلیزارد هم starcraft رو برای کنسول بزنه و با دسته بازی کنیم و شما هم gt 5 رو با موس و کیبرد بازی کن...:دی

اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟
بلیزارد چه ربطی داره به این بحث ما؟

خب واسه ریسینگ یه فرمون هم میگیریم
کاری نداره که
حتما لازم نیس با موس بازی کرد

به میمنت و مبارکی بحث PC بهتر است یا کنسول یه رقیب جدید پیدا کرد:
یامائوچی استاده یا نه، یا به عبارت دیگه کی از همه GT بازتره یا کی حرفه ای تره یا......
خداوند این بحث ها را زیادت بخشد، که احوال آشفته ی ما به خواندنش سامان یابد!

• Like
Reactions: XagroX
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟
بلیزارد چه ربطی داره به این بحث ما؟

خب واسه ریسینگ یه فرمون هم میگیریم
کاری نداره که
حتما لازم نیس با موس بازی کرد
PC بدرد سبک ریسینگ نمی خوره همون طور که کنسول بدرد سبک استراتژی نمی خوره...ربطی به فرمون و... نداره.اگه اینجوری باشه به کنسول هم می شه موس و کیبرد زد.
از اینا مهم تر سری GT انحصاری کنسول های سونیه و امکان نداره برای پلتفرم دیگه ای (اونم یه پلتفرم داغون مثل PC) بیاد.

چه میکنه این استاد .... :دی یه دفعه بگه میخواستم کاری بکنم که فرقی بین GT بازی کردن و تو دنیای واقعی ماشین روندن نباشه .. هر چند که الانشم به حداقل رسیده... :دی

PC بدرد سبک ریسینگ نمی خوره همون طور که کنسول بدرد سبک استراتژی نمی خوره...ربطی به فرمون و... نداره.اگه اینجوری باشه به کنسول هم می شه موس و کیبرد زد.
از اینا مهم تر سری GT انحصاری کنسول های سونیه و امکان نداره برای پلتفرم دیگه ای (اونم یه پلتفرم داغون مثل PC) بیاد.
نظر شما محترمه اما می تونستی عبارت "به نظر من"هم به جملات اضافه می کردی اینطوری کسی کمتر بهت گیر می داد! ;)
ضمنا دو تا جمله گفتی که منطقی نیست و حداقل یک شرح مختصر از دو جمله زیر که گفتی به ما بده تا سوتفاهم هم برای دوستان و ما نشه! :)

PCبدرد سبک ریسینگ نمی خوره

اونم یه پلتفرم داغون مثل PC

همین جناب یامائوچی GT5را با چی ساخته؟ :d

شما میدونستی شبیه سازهای بسیار بهتر و بیشتری از GT5 روی PC وجود داره؟

حتما گندی زدن تو بازی الان دارن مقدماتش رو زمینه سازی میکنن.

;))
بستگی داره تعبیرت از شبیه ساز چی باشه بابک.

@ Death Proxy
مثلا این دوستمون اینجور تعبیری میکنند. میشه گفت جزئیات و گرافیک توی سیمولیت خیلی مهمه اینطور نیست؟ اشتباه میکنم؟

آخرین ویرایش:
میشه نام ببری این Racing Simulation ـهای بیشتر و بهترو ؟ :-j

عزیزم بهتر بودن یه بازی Sim Racing به بالاتر بودن گرافیک و تعداد ماشین نیست !!
GT5 هم فقط تو این دو زمینه عالی عمل کرده دیگه ؟ نه ؟

rFactor، XMR، iRacing، LFS و...

توی سبک شبیه ساز مهم ترین نکته عوامل شبیه ساز در زمینه گیم پلی هستند.

GT5 شاید ریسینگ جذاب تری باشه، ولی از لحاظ سطح شبیه سازی به هیچ عنوان به شبیه ساز های PC نزدیک هم نمیشه. در واقع قبل از اینکه GT تو زمان PS1 به وجود بیاد، PC کلی شبیه ساز رانندگی داشته!
حالا من کاری ندارم کدوم بهتره، فقط خواستم به اون دوستمون بگم وقتی درباره چیزی اطلاعات نداره مجبور نیست از خودش دربیاره.
میشه گفت جزئیات و گرافیک توی سیمولیت خیلی مهمه اینطور نیست؟ اشتباه میکنم؟
با توجه به سخت افزارهای فوق العاده قوی تر PC به نظرت شبیه سازهای PC میتونن گرافیک خوبی نداشته باشن؟:دی

آخرین ویرایش:
توی سبک شبیه ساز مهم ترین نکته عوامل شبیه ساز در زمینه گیم پلی هستند.
میشه بپرسم شما چطور به این نتیجه رسیدی که GT5 از بازی هایی که اشاره کردی عقب تر هست ؟ تو چه زمینه هایی مثلا ؟

GT5 شاید ریسینگ جذاب تری باشه، ولی از لحاظ سطح شبیه سازی به هیچ عنوان به شبیه ساز های PC نزدیک هم نمیشه. در واقع قبل از اینکه GT تو زمان PS1 به وجود بیاد، PC کلی شبیه ساز رانندگی داشته!
یعنی چون قبل از این فرنچایز GT بوجود بیاد فلان بازی شبیه ساز وجود داشته بهتره ؟ اگه آره تو چه زمینه هایی ؟ آماده ایم
بشنویم

بازی نهایی نیومده و نمیشه دربارش به صورت دقیق نظر داد، اما با توجه به تجربه GT5P و دیدن چندین گیگابایت ویدئو از GT5 کاملا مشخص هست که از لحاظ شبیه ساز در سطح بازی هایی که گفتم قرار نمیگیره.
جواب سوال رو خودت دادی، در مورد روی دوم حرفت هم عرض کنم که خود یامائوچی بارها و بارها گفته نسخه فاینال GT5 هیچ ربطی به GTP نخواهد داشت.

آخرین ویرایش:
میشه بپرسم شما چطور به این نتیجه رسیدی که GT5 از بازی هایی که اشاره کردی عقب تر هست ؟ تو چه زمینه هایی مثلا ؟
بازی نهایی نیومده و نمیشه دربارش به صورت دقیق نظر داد، اما با توجه به تجربه GT5P و دیدن چندین گیگابایت ویدئو از GT5 کاملا مشخص هست که از لحاظ شبیه ساز در سطح بازی هایی که گفتم قرار نمیگیره. اگر کلا سری GT هم سطح این عناوین بود مطمئنا فروش به این خوبی هم نداشت چون مخاطب اصلی و حرفه ای این سبک آنچنان زیاد نیست. البته همه این صحبت ها به معنی این نیست که PD نمیتونسته که یه بازی در این سطح بسازه بلکه نخواسته بسازه. همون طوری هم که بازی رقیب(هر چند به نظر من اصلا رقیب نیست) یعنی FM3 هم اصلا در سطح و اندازه های یه بازی کاملا شبیه ساز نیست.

• Like
Reactions: mehdihoo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or