گیمر 6 ساله خانواده اش را از آتش سوزی نجات داد

HoR!ZoN

کاربر سایت


پسر بچه 6 ساله با نام Taylor Hendrix، در خانه پدر بزرگش در Brownsville در حال زندگی بود. این پسر بچه ساعت 4 صبح به بازی کردن با Xbox در اتاق زیر شیروانی خانه مشغول بازی کردن می شود که در این حین متوجه آتش سوزی در خانه می شود. بلافاصله همه افراد خانه را با فریاد هایش آگاه و بیدار می کند. هر 7 نفر عضو خانواده زنده بیرون آمدند و خانه در آتش کامل سوخت. Xbox ویران شده جان تمامی افراد را از این سانحه نجات داد.

متاسفانه دقیقا مشخص نیست که پسر بچه در آن حین کدام بازی را درحال انجام دادن بود. با این حال در حال حاضر همه با نگاهی کینه وار و بعض آلود به علت خشن بودن بازی های ویدیویی به آن نگاه می کنند در حالی که همین کنسول زندگی چندین نفر را نجات داد.

اطلاعات بعدی و کامل در مورد این حادثه در مطبوعات و رسانه ها اعلام خواهد شد.

 
متاسفانه همه به بازی های رایانه ای نگاه بد دارن وقتی نمی دونن همین بازی های رایانه ای تاثیرات مثبتی روی فرد می زاره که البته می شه گفت تاثیرات مثبتش از منفیش بیشتره.
 
یجا آتیش گرفته یکیم شانسی حالا بیدار بوده به هر دلیلی فهمیده دادو بیداد کرده.چه ربطی به گیمر بودن طرفو ایکس باکسو دووووشواریو اینا داشت؟؟؟:|
 
بفرما حالا هی بگید بازی بده نه بگید دیگه بابا جون انسانها رو نجات داده
ببینید اخر نسلی این ایکس باکس داره همه قابلیتهای نهان خودشو نمایش میده تا حالا پلی استیشن دیدین جون کسی نجات بده(شوخی بود سوپر فنهای ps3 نیان چک و لگدی مون کنن)
ولی وجدانی من فکر میکنم پسره شاکی شده که چرا ایکس باکسش داره میسوزه دادو بیداد کرده
 
آخرین ویرایش:
اگه در مقابل اون خبرایی که میگن فلان جنایتکار نروژی قبلا Modern Warfare و WoW بازی می کرد یا فلانی موقع گیم بازی کردن مرد یا فلان آدمکش 6 سال قبل یه بار با رفیقش رفته بود گیم نت یا ...، هر چند وقت یه بار هم یه خبر این طوری در بیاد که گیم توش نقش مثبت باشه بدک نیست! :دی

در مورد بازی هم این طور که من شنیدم یکی از بازی هایی که من خیلی دوست دارم مثل اسکایریم یا Witcher 2 یا Metro 2033 رو داشته بازی می کرده! :دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or