گیمرهای ژاپنی دلایل فروش نرفتن PS4 در این کشور را بیان نمودن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS4-Japan-launch.jpg

درود.

پس از ریلیز رسمی کنسول PS4 در 22 فوریه سال جاری، کمتر کسی فکر می‌کرد این دستگاه در خانه خود (ژاپن) نسبت به دیگر مناطق جهان از فروش کمتری برخورداز باشد (تا کنون 620,000 دستگاه PS4 در ژآپن فروش رفته است). هر چند این کنسول در فروش جهانی بسیار موفق عمل کرده، ولی در ژاپن اینگونه به نظر نمی‌رسد حال دلیل فروش نرفتن PS4 چیست؟ سایت kotaku به بررسی پرداخته و از گیمرها سوال نموده که در زیر شاهد آن هستید:

1. وقتی بازی نیست، چرا فکر می‌کنند این دستگاه اینجا فروش می‌رود؟
  2. هیچ دلیلی برای خرید این دستگاه به عنوان جایگزین PS3 نیست.
  3. اگر با کاهش قیمت زیادی به فروش برود به خریدش فکر خواهم کرد
  4. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است
  5. شاید به این علت باشد که تبلیغات به اندازه کافی نشده است
  6. وقتی صحبت جدی در مورد Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III باشد تعداد خریدارا بیشتر می‌شود. این بستگی به اسکوار انیکس دارد.
  7. میخرم اگر سازگاری بیین بازی‌های PS1 به PS3 وجود داشته باشد
  8. من فقط ویتا بازی می‌کنم
  9. به این دلیل است که همه چیز هنوز بر روی PS3 اتفاق می‌افتد و خیلیا از گرافیک PS3 راضی هستند
  10. فعلا که به مظر میاد بازی Persona 5 برای PS3 هم بیادش. بعد از اون هم PS4 رو برای بازی Phantom Pain میخرم
  11. ژاپنی‌ها چیزهایی که زیاد تغییر نکرده باشند رو دوست ندارند
  12. تو خارج از کشور فروش خوبی دارن پس مشکلی خاصی نیست.

اولا X 1 با اینکه 100 دلار قیمتش گرون تر از PS4 بود بازم با بیش از 5 میل فروش اونم فقط در 13 کشور خوب کار کرده تا اینجا .

دوم اینکه دیگه زمان PS1 و PS2 گذشت که فقط بشینیم پای گیم . الان X 1 با امکاناتی که داره تقریبا میشه گفت یک خانواده رو میتونه سرگرم کنه و نیاز های یک خانواده رو رفع کنه .

در ضمن الان هم که X1 , ps4 قیمتاشون یکی شده و خانواده هایی که به فکر سلامتی فرزنداشون هستن روی به خرید x 1 میارند....... ..چون با بازیهایی مثل kinect sports rivals دیگه لازم نیست به باشگاه ورزشی بفرستند بچه های کوچیک رو و براحتی در خانه سرگرم میشن ....پس ببینید x 1 باعث صرفه جویی چرخه ی اقتصاد خانواده میشه ....حالا امکانات دیگه مثل گیرنده ی دیچیتال و ... بماند . در کل شما 499 دلار میدی در عوض ماهیانه 100 ها دلار صرفه جویی میکنید.........

اولا الان کامل معلوم شد به هیچ عنوان فن نیستی شما! دوما این آمار رو از کجا اوردی؟ از جایی خوندی یا نشستی تو خونه از فک فامیل پرسیدی نتیجه گیری کردی؟ سوما تمام اون کارهایی که X1 و ps4 به جز بازی انجام میدن یه smart tv هم انجام میده. اگر هم کسی می خواد با بازی باعث تحرک بچه هاش بشه نیازی نداره این همه خرج کنسول جدید کنه همون 360 هم همین کار رو میکنه با کلی بازی بیشتر. در آخر هم بگم واقعا طرز فکرت و تحلیل هات خیلی آبدوغ خیاریه، البته حس می کنم که داری به قول معروف ترول می کنی که خیلی بی مزه بود و اینجا وسط بحث جاش نیست.

- - -ویرایش - - -

کاملا معلومه[2]
نواوری xbone هم که epic fail شد . همین به قول شما نواوریش باعث کله پا شدنش شد . گیمر جماعت بازی خوب می خوان نه نو اوری های بیخود و دست و پا گیر و اماتور . wii u هم مثلا گیم پدش نواوری داشت . دیدم چه جوری کله پا شد .
الان از نظر شما x1 کله پا شده؟!

اولا الان کامل معلوم شد به هیچ عنوان فن نیستی شما! دوما این آمار رو از کجا اوردی؟ از جایی خوندی یا نشستی تو خونه از فک فامیل پرسیدی نتیجه گیری کردی؟ سوما تمام اون کارهایی که X1 و ps4 به جز بازی انجام میدن یه smart tv هم انجام میده. اگر هم کسی می خواد با بازی باعث تحرک بچه هاش بشه نیازی نداره این همه خرج کنسول جدید کنه همون 360 هم همین کار رو میکنه با کلی بازی بیشتر. در آخر هم بگم واقعا طرز فکرت و تحلیل هات خیلی آبدوغ خیاریه، البته حس می کنم که داری به قول معروف ترول می کنی که خیلی بی مزه بود و اینجا وسط بحث جاش نیست.

- - -ویرایش - - -
در مورد امار که کاملا درست و گویاست ... x 1 بیش از 5 میلیون شیپ داشته .... در مورد بقیه ی چیز ها هم کاملا فکته و غیر قابل انکار . در مورد اینکه من فن کنسول هستم شما اشتباه میکنی...قبلا هم بارها اشاره کردم بنده یک شخص بیطرف هستم که به هیچ کدوم از کنسولهای گرایش ندارم و فقط واقعیت ها رو میگم.

آخرین ویرایش:
در مورد امار که کاملا درست و گویاست ... x 1 بیش از 5 میلیون شیپ داشته .... در مورد بقیه ی چیز ها هم کاملا فکته و غیر قابل انکار . در مورد اینکه من فن کسنول هستم شما اشتباه میکنی...قبلا هم بارها اشاره کردم بنده یک شخص بیطرف هستم که به هیچ کدوم از کنسولهای گرایش ندارم و فقط واقعیت ها رو میگم.
هر چه قدر :lol: اینجا بزارم کمه:lol:

اولا X 1 با اینکه 100 دلار قیمتش گرون تر از PS4 بود بازم با بیش از 5 میل فروش اونم فقط در 13 کشور خوب کار کرده تا اینجا .

دوم اینکه دیگه زمان PS1 و PS2 گذشت که فقط بشینیم پای گیم . الان X 1 با امکاناتی که داره تقریبا میشه گفت یک خانواده رو میتونه سرگرم کنه و نیاز های یک خانواده رو رفع کنه .

در ضمن الان هم که X1 , ps4 قیمتاشون یکی شده و خانواده هایی که به فکر سلامتی فرزنداشون هستن روی به خرید x 1 میارند....... ..چون با بازیهایی مثل kinect sports rivals دیگه لازم نیست به باشگاه ورزشی بفرستند بچه های کوچیک رو و براحتی در خانه سرگرم میشن ....پس ببینید x 1 باعث صرفه جویی چرخه ی اقتصاد خانواده میشه ....حالا امکانات دیگه مثل گیرنده ی دیچیتال و ... بماند . در کل شما 499 دلار میدی در عوض ماهیانه 100 ها دلار صرفه جویی میکنید.........

داری درباره تن تاک حرف میزنی ؟!=p~

[LTR][/LTR]
در مورد امار که کاملا درست و گویاست ... x 1 بیش از 5 میلیون شیپ داشته .... در مورد بقیه ی چیز ها هم کاملا فکته و غیر قابل انکار . در مورد اینکه من فن کسنول هستم شما اشتباه میکنی...قبلا هم بارها اشاره کردم بنده یک شخص بیطرف هستم که به هیچ کدوم از کنسولهای گرایش ندارم و فقط واقعیت ها رو میگم.

خوب شد گفتی من فن هیچکدوم نیستم چون قبل از این احساس میکردم خفن ترین فن کنسول مایکروسافت هستی. :d
بالاخره چی شد؟ 5 میلیون فروش یا 5 میلیون شیپ؟

در مورد امار که کاملا درست و گویاست ... x 1 بیش از 5 میلیون شیپ داشته .... در مورد بقیه ی چیز ها هم کاملا فکته و غیر قابل انکار . در مورد اینکه من فن کنسول هستم شما اشتباه میکنی...قبلا هم بارها اشاره کردم بنده یک شخص بیطرف هستم که به هیچ کدوم از کنسولهای گرایش ندارم و فقط واقعیت ها رو میگم.

این واقعیت ها رو فقط خودت میبینی یا کسی هم بهت کمک میکنه؟! :-/

دوستان مایکرو فن جوری حرص میخورن که ادم نگرانشون میشه ! حداقل وقتی بحث خلاقیت و نوآوری میشه خواهشا اسم XBOX رو نیارید وسط چون از کینکت تا بلوری ساپورت همه و همه تقلیدی بیش نبوده ( البته استفاده از باطری قلمی یکی از نوآوری های جاودانه ی ایکس باکس به حساب میاد که در نوع خودش کم نوآوری ای نیست )

بابا اکی فهمیدیم شما داری به ترول کننده ها تیکه میندازی اینقدر ادامه نده همه فکر می کنن داری جدی میگی حالا دعوا میشه.

- - -ویرایش - - -

البته استفاده از باطری قلمی یکی از نوآوری های جاودانه ی ایکس باکس به حساب میاد که در نوع خودش کم نوآوری ای نیست )

خدا وکیلی من ترجیح میدم باطری قلمی باشه تا داخلی دردسرش کمتره.

این که PS4 داره عالی فروش می‌کنه نشون می‌ده که گیمرا زیاد به فکر نوآوری و ... نیستن. قیمت مناست + سخت‌افزار مناسب + پشتیبانی نرم‌افزاری مناسب فاکتورهای اصلی هستن.
کسی که گیمر کژوآل هست و یا بچه‌ای که پدر و مادرش براش کنسول رو تهیه می‌کنن، معمولاً فاکتور اولش قیمت هست.
کسی هم که گیمر هاردکــــــور هست، سخت‌افزار بهتر و بازی‌های فرست پارتی رو مد نظر قرار می‌ده و در آخر قیمت هم واسش مهمه.
از نظر قیمت و سخت‌افزار بهتر که کنسول سونی بهترین هست، از نظر ساپورت بازی هم با توجه به سابقه سونی و سازنده‌های فرست‌پارتی درجه یکی که داره، تقریباً همه خیالشون راحته. واسه همینه که با این تعداد بازی خیلی کم داره عالی فروش می‌کنه، چون گیمرها از آینده این کنسول مطمئن هستن.
حالا چرا توی ژاپن عالی فروش نکرده؟ جوابش سادست، بازی مطابق میلشون روی کنسول منتشر نشده. صبر کنید چند تا JRPGـه خوب و بازی جاپونی منشتر شه، با کله می‌خرن :دی

1. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است
موافقم :دی

وقتی بازی نیست، چرا فکر می‌کنند این دستگاه اینجا فروش می‌رود؟

این همون دلیلی بود که من PS4 نخریدم هنوز !!

راست میگن دیگه باو وقتی دارم یه مشت شاهکار رو همون PS3 بازی میکنم واسه گرافیک بیشتر یه سری تغییرات بیام PS4 بگیرم ؟؟ کلا انحصاری فعلا هیچی ! بذارین یه چندتا انحصاری ژاپنی پسند بیان مثل سگ می خرن !

و البته با اومدن بازی هایی مثل UC4 و LBP3 و BLOODBORNE و ... واسه اونایی که مثل من کیفیت بازی براشون مهم تر از گرافیک هست میرن و حتما یه PS4 تهیه کنن !

واقعا پست های تاپیک رو میخونم حالم دگرگون میشه ...

1. وقتی بازی نیست، چرا فکر می‌کنند این دستگاه اینجا فروش می‌رود؟
  2. هیچ دلیلی برای خرید این دستگاه به عنوان جایگزین PS3 نیست.
  3. اگر با کاهش قیمت زیادی به فروش برود به خریدش فکر خواهم کرد
  4. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است
  5. شاید به این علت باشد که تبلیغات به اندازه کافی نشده است
  6. وقتی صحبت جدی در مورد Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III باشد تعداد خریدارا بیشتر می‌شود. این بستگی به اسکوار انیکس دارد.
  7. میخرم اگر سازگاری بیین بازی‌های PS1 به PS3 وجود داشته باشد
  8. من فقط ویتا بازی می‌کنم
  9. به این دلیل است که همه چیز هنوز بر روی PS3 اتفاق می‌افتد و خیلیا از گرافیک PS3 راضی هستند
  10. فعلا که به مظر میاد بازی Persona 5 برای PS3 هم بیادش. بعد از اون هم PS4 رو برای بازی Phantom Pain میخرم
  11. ژاپنی‌ها چیزهایی که زیاد تغییر نکرده باشند رو دوست ندارند
  12. تو خارج از کشور فروش خوبی دارن پس مشکلی خاصی نیست.
از بین دوازه نفر همه قریب به اتفاق به بازی و تنوع بازی های که نیاز هست و ps4 نداره اشاره کردن .... اینجا حرف از نو اوری کنسول میزنن و دلایلی میارن که چرا ژاپنی ها کنسول نمیخرن که خودشون هم به مخیلشون نمیگنجیده ولی ما از اینجا براشون تایین تکلیف میکنیم ... همیچین بی خود و بی پایه اساس هم نبود که یه نفر میخواست جهان رو مدیریت کنه ... کلا همچین مردمانی هستیم ما .... ادامه بدید حتما موفق میشیم

آخرین ویرایش:
دوستان مایکرو فن جوری حرص میخورن که ادم نگرانشون میشه ! حداقل وقتی بحث خلاقیت و نوآوری میشه خواهشا اسم XBOX رو نیارید وسط چون از کینکت تا بلوری ساپورت همه و همه تقلیدی بیش نبوده ( البته استفاده از باطری قلمی یکی از نوآوری های جاودانه ی ایکس باکس به حساب میاد که در نوع خودش کم نوآوری ای نیست )
آقا دیگه حرف رایگان نزنید لطفا! بعد از Wii Mote تنها سنسور حرکتی ای که کپی نبود و نوآوری داشت کینکت بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or