گیمرهای ژاپنی دلایل فروش نرفتن PS4 در این کشور را بیان نمودن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS4-Japan-launch.jpg

درود.

پس از ریلیز رسمی کنسول PS4 در 22 فوریه سال جاری، کمتر کسی فکر می‌کرد این دستگاه در خانه خود (ژاپن) نسبت به دیگر مناطق جهان از فروش کمتری برخورداز باشد (تا کنون 620,000 دستگاه PS4 در ژآپن فروش رفته است). هر چند این کنسول در فروش جهانی بسیار موفق عمل کرده، ولی در ژاپن اینگونه به نظر نمی‌رسد حال دلیل فروش نرفتن PS4 چیست؟ سایت kotaku به بررسی پرداخته و از گیمرها سوال نموده که در زیر شاهد آن هستید:

1. وقتی بازی نیست، چرا فکر می‌کنند این دستگاه اینجا فروش می‌رود؟
  2. هیچ دلیلی برای خرید این دستگاه به عنوان جایگزین PS3 نیست.
  3. اگر با کاهش قیمت زیادی به فروش برود به خریدش فکر خواهم کرد
  4. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است
  5. شاید به این علت باشد که تبلیغات به اندازه کافی نشده است
  6. وقتی صحبت جدی در مورد Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III باشد تعداد خریدارا بیشتر می‌شود. این بستگی به اسکوار انیکس دارد.
  7. میخرم اگر سازگاری بیین بازی‌های PS1 به PS3 وجود داشته باشد
  8. من فقط ویتا بازی می‌کنم
  9. به این دلیل است که همه چیز هنوز بر روی PS3 اتفاق می‌افتد و خیلیا از گرافیک PS3 راضی هستند
  10. فعلا که به مظر میاد بازی Persona 5 برای PS3 هم بیادش. بعد از اون هم PS4 رو برای بازی Phantom Pain میخرم
  11. ژاپنی‌ها چیزهایی که زیاد تغییر نکرده باشند رو دوست ندارند
  12. تو خارج از کشور فروش خوبی دارن پس مشکلی خاصی نیست.

=))
بعضی ها خیلی باحالن!
نگران فروش کم ps4 تو ژاپنن!
من که راضیم.
همین فیفا رو بازی میکنی حال میکنی رو 4 به نسبت 3
4 تا jrpg هم بیاد بازار ژاپن زیر و رو میشه.
نگران نباشند دل واپسان :d

با این وضعیت پیش برن
من کلان گیم میبوسم میزارم کنار
فعلا که دارن همش به خوردمون remaster . remake و..و... میدن

همون روز اول از امازون پیش خرید کردیم با مسافر اومد با چه ذوقی . کلان فقط یه infamous

فکر کنم تو این نسل pc و nintendo بیشتر حرف برای زدن دارن!

یخورده فرصت بدین به کنسول ها تا بازی هاشون برسن. همین نینتندو 2 سال اول عرضه WiiU بازی خیلی کم براش عرضه کرد. تازه امسال سیل بازی هاش شروع شده. مطمئنا PS4 هم اینطور نمیمونه. شما یه نگاه به سال 2015 بنداز همه چیز دستگیرت میشه.

دلیلش اینه که چشم بادومی های زرد گیم های اجغ وجغ و چینگ چنگ چونگ یا همون jrpg دوست دارن.
خوشبختانه هم تا حالا PS4 از این بنجلها تو امون مونده.

اولا X 1 با اینکه 100 دلار قیمتش گرون تر از PS4 بود بازم با بیش از 5 میل فروش اونم فقط در 13 کشور خوب کار کرده تا اینجا .

دوم اینکه دیگه زمان PS1 و PS2 گذشت که فقط بشینیم پای گیم . الان X 1 با امکاناتی که داره تقریبا میشه گفت یک خانواده رو میتونه سرگرم کنه و نیاز های یک خانواده رو رفع کنه .

در ضمن الان هم که X1 , ps4 قیمتاشون یکی شده و خانواده هایی که به فکر سلامتی فرزنداشون هستن روی به خرید x 1 میارند....... ..چون با بازیهایی مثل kinect sports rivals دیگه لازم نیست به باشگاه ورزشی بفرستند بچه های کوچیک رو و براحتی در خانه سرگرم میشن ....پس ببینید x 1 باعث صرفه جویی چرخه ی اقتصاد خانواده میشه ....حالا امکانات دیگه مثل گیرنده ی دیچیتال و ... بماند . در کل شما 499 دلار میدی در عوض ماهیانه 100 ها دلار صرفه جویی میکنید.........
اصن با این پست خرابم کردی ساعت ۲:۳۲ صبح، کر کر داشتم میخندیدم همینجور. خدا این شادی هارو از ما نگیره.
شما یه درخواست برا وزیریت وزارت اقتصاد بدی حتما قبولت میکنن، کینکت هم بزار جزو پروژه هات بیاری سر سفره مردم.
حال هم نداشتی همین ماه عسل پیشنهاد بده برا مجری گری.

دلیلش اینه که چشم بادومی های زرد گیم های اجغ وجغ و چینگ چنگ چونگ یا همون jrpg دوست دارن.
jrpg شده بنجل و اجغ وجغ :-o:|
واقعن نمیدونم چی بگم!
کلن گیم رو تو شلیک میبینی فکر کنم.

:|
الآن تو این پست هم ژاپنیها شدند چشم بادومی های زرد
هم JRPG شد گیم های اجغ وجغ و چینگ چنگ چونگ!!!

خدا به آینده گیم رحم کنهo:-)

بصورت مستقیم به سبک jrpg و بصورت غیر مستقیم به یکی از محبوبترین بازی های من (final fantasy) توهین کردی.
خب میتونی بگی من خوشم نمیاد نه اینکه اینطوری با این پست سر شبی اعصاب خورد کنی.
اتفاقا ps4 خیلی بدبخته که تا الان یه بازی توپ توی این سبک نداره. من الان دارم از این سبک دفاع میکنم نه مردم جاپون

حق دارن والا! کلا سونی و استدیوهاش به طرز بدی دارن بد عمل میکنن! (افتضاح) خود من در حال حاضر دلیل چندانی برای خرید PS4 ندارم و تنها بازی که دوست دارم بازی کنمش iF:SS هست که انم ارزش نداره فعلا بخاطرش یک و خورده ای پیاده بشم!

ببینیم تو این GC و خصوصا TGS (که خیلی بهش امید دارم) چی معرفی میکنه سونی. امیدوارم توی TGS دو سه تا حرکت باحال بزنه و یه چیزایی رو کنه!

حق دارن والا! کلا سونی و استدیوهاش به طرز بدی دارن بد عمل میکنن! (افتضاح) خود من در حال حاضر دلیل چندانی برای خرید PS4 ندارم و تنها بازی که دوست دارم بازی کنمش iF:SS هست که انم ارزش نداره فعلا بخاطرش یک و خورده ای پیاده بشم!

ببینیم تو این GC و خصوصا TGS (که خیلی بهش امید دارم) چی معرفی میکنه سونی. امیدوارم توی TGS دو سه تا حرکت باحال بزنه و یه چیزایی رو کنه!

این افتضاح بخاطر بیکاری استودیوهای سونیه ؟؟؟ بد عمل میکنن ؟ باشه :d امسال برای همه ی پلتفرمها (که نینتندو هم جزئشه) سال خلوتی بود ، امید ؟ حرکت بزنه ؟ والا من سال دیگه با اون حرکتایی که با بازی BB و TO1886 و LBP3 و B:AK زد فکر نمیکنم فرصت یک سطر پست دادن داشته باشم :d. بجای واژه ی افتضاح میشه از واژه ی انتظار استفاده کرد که ما انتظارمون امسال از سونی این نبود . فعلا بیشتر بازیها مال هر پلتفرمی میخواد باشه دارن تاخیر میخورن . ولی سال 2015 هم برای صنعت فیلمسازی سال بزرگیه هم گیمینگ . سال مرگه

ویرایش :

Destiny هم 90 روز دیگه اضافه کن به لیست بازیهای گولاخ

آخرین ویرایش:

:))

انقدر خندیدم وسطاش نفسم گرفت داشتم خفه میشدم :))

در ضمن چینگ چانگ چونگ ژاپنی نیست بیشتر به چینی میخوره :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or