گیمرهای ژاپنی دلایل فروش نرفتن PS4 در این کشور را بیان نمودن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS4-Japan-launch.jpg

درود.

پس از ریلیز رسمی کنسول PS4 در 22 فوریه سال جاری، کمتر کسی فکر می‌کرد این دستگاه در خانه خود (ژاپن) نسبت به دیگر مناطق جهان از فروش کمتری برخورداز باشد (تا کنون 620,000 دستگاه PS4 در ژآپن فروش رفته است). هر چند این کنسول در فروش جهانی بسیار موفق عمل کرده، ولی در ژاپن اینگونه به نظر نمی‌رسد حال دلیل فروش نرفتن PS4 چیست؟ سایت kotaku به بررسی پرداخته و از گیمرها سوال نموده که در زیر شاهد آن هستید:

1. وقتی بازی نیست، چرا فکر می‌کنند این دستگاه اینجا فروش می‌رود؟
  2. هیچ دلیلی برای خرید این دستگاه به عنوان جایگزین PS3 نیست.
  3. اگر با کاهش قیمت زیادی به فروش برود به خریدش فکر خواهم کرد
  4. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است
  5. شاید به این علت باشد که تبلیغات به اندازه کافی نشده است
  6. وقتی صحبت جدی در مورد Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III باشد تعداد خریدارا بیشتر می‌شود. این بستگی به اسکوار انیکس دارد.
  7. میخرم اگر سازگاری بیین بازی‌های PS1 به PS3 وجود داشته باشد
  8. من فقط ویتا بازی می‌کنم
  9. به این دلیل است که همه چیز هنوز بر روی PS3 اتفاق می‌افتد و خیلیا از گرافیک PS3 راضی هستند
  10. فعلا که به مظر میاد بازی Persona 5 برای PS3 هم بیادش. بعد از اون هم PS4 رو برای بازی Phantom Pain میخرم
  11. ژاپنی‌ها چیزهایی که زیاد تغییر نکرده باشند رو دوست ندارند
  12. تو خارج از کشور فروش خوبی دارن پس مشکلی خاصی نیست.

اقایان به جای گذاشتن ترول و گیف بفرمایند PS4 به غیر از ارتقای سخت افزاری چه نواوری نسبت به ps3 داشته .(بنده هیچ کاری با X 1 ندارم و خواهشا نگید اون چی داشته و ... )
خب آخه این سوال تو مخیه! شما نمی تونی بیایی بدون در نظرگرفتن شرایط بازار گیر بدی به ps4 بگی یالا نو آوری کن به زور. اگر هم نو آوری می گی از زمان psone مگه چه نوآوری عظیمی داشته این برند که الان انتظار داری؟!

خب آخه این سوال تو مخیه! شما نمی تونی بیایی بدون در نظرگرفتن شرایط بازار گیر بدی به ps4 بگی یالا نو آوری کن به زور. اگر هم نو آوری می گی از زمان psone مگه چه نوآوری عظیمی داشته این برند که الان انتظار داری؟!

دقیقا سونی اگه به این بدبختی افتاده یکی از دلایلش به خاطر نداشتن نو آوریه
بازار نو آوری داشته اما سونی نداشته ، کنسول های سونی صرفا یه ارتقا سخت افزاری بودن ، اما نو آوری ای نداشتن
البته نو آوری رابطه مستقیمی با فروش محصول نداره اما خوب کلا ملت از چیز هایی که تکراری می شه براشون خوششون نمیاد نمونه بارز نوکیا

بازار نو آوری داشته اما سونی نداشته ، کنسول های سونی صرفا یه ارتقا سخت افزاری بودن ، اما نو آوری ای نداشتن
البته نو آوری رابطه مستقیمی با فروش محصول نداره اما خوب کلا ملت از چیز هایی که تکراری می شه براشون خوششون نمیاد نمونه بارز نوکیا
دقیقا کدوم بدبختی الان ؟؟ :-/

به جز Wii کی بازار نوآوری داشته؟

دقیقا کدوم بدبختی الان ؟؟ :-/

Sony expects $489M loss this year, as financial woes continue - CNET

یه روز کاز پا می شه می ره خط تولید Vaio اونجا سرما می خوره فرداش Vaio رو می فروشه واسه خنده :-j

- - -ویرایش - - -

به جز Wii کی بازار نوآوری داشته؟

Wii U با دستش
Xbox One با کینکت اش که کلا از بیخ فرق کرده

البته گفتم که صرفا نو آوری خالی به درد نمی خوره اما خوب سونی کلا یه تاچ پد روی دستش اضافه کرده که در اکثر موارد بی مصرفه و در کنارش یک سری موارد بی خود مثل چراغ دسته رو اضافه کرده و بدیهیه که گیمری که با دسته بازی می کنه عمر باطری یکی از مهم ترین فاکتور ها براش هست که کلا این light اه دسته اومده زده نابود کرده عمر باطری رو
سونی مشکل مضاعفی که داره کپی کردنه ، نمونش در Move و PSCamera می شه دید (eyetoy رو نکشید وسط چون اگر یک بار ازش استفاده می کردید می فهمدید کلا به کینکت شباهتی نداره)

با اینکه مردم ژاپن جز باهوش ترین مردم دنیا هستن ولی متاسفانه باید بگم در زمینه گیم کاربران احمق و نفهمی رو دارا هستن، خدا وکیلی دلایل یک جوجه گیمر رو میپرسیدن پاسخهای عاقلانه تری رو شاهد بودیم،ژاپنی هایی که خودشون رو فقط به یک سبک بازی محدود میکنن انگار که در سلول انفرادی زندان حبس شدن!

منطق گیمرهای ژاپن رو درک نمیکنم به هیچ وجه...
لول. مهد بازی سازی و گیمرا همین ژاپن و به طور کلی شرق آسیا هست و بهترین IP ها و بهترین پلیرا رو همیشه همونا داشتن بعد اونا هیچی نمیفهمن چون کاربرای اینجا با خبر حال نکردن:)
آره بابا وایسید تا یه سال دیگه زوده . مگه ما امسال چی بازی کردیم ؟ ، یه I.SS و TLOU RE و KZ و WATCH DOGS و 3 ماه دیگه DESTINY و چند تا بازی ایندی انحصاری . حالا KNACK رو حساب نمیارم .. و برخی بازیهای پلاس که هر ماه تعدادیش رایگان میشن .. نظر من روی ارتقاء PC تونه یا نهایت خرید XONE . جون عزیزتون PS4 نخرید :d . بزارید یکم تاپیکهای PC و ONE هم فعالیت داشته باشن خودم خسته شدم :d
من به شما توصیه میکنم گوشت قرمز مصرفیتون رو بیارید پایین چون با این وضعیت به زودی سکته رو میزنین;)

Sony expects $489M loss this year, as financial woes continue - CNET

یه روز کاز پا می شه می ره خط تولید Vaio اونجا سرما می خوره فرداش Vaio رو می فروشه واسه خنده :-j

- - -ویرایش - - -

Wii U با دستش
Xbox One با کینکت اش که کلا از بیخ فرق کرده

البته گفتم که صرفا نو آوری خالی به درد نمی خوره اما خوب سونی کلا یه تاچ پد روی دستش اضافه کرده که در اکثر موارد بی مصرفه و در کنارش یک سری موارد بی خود مثل چراغ دسته رو اضافه کرده و بدیهیه که گیمری که با دسته بازی می کنه عمر باطری یکی از مهم ترین فاکتور ها براش هست که کلا این light اه دسته اومده زده نابود کرده عمر باطری رو
سونی مشکل مضاعفی که داره کپی کردنه ، نمونش در Move و PSCamera می شه دید (eyetoy رو نکشید وسط چون اگر یک بار ازش استفاده می کردید می فهمدید کلا به کینکت شباهتی نداره)

والا نه دسته Wii U و نه خود کینکت تونستن کمکی به فروش دستگاه کنن. ببین تو پایه ای ترین حالت، ملت دنبال بازی هستن نه لزوما نوآوری.

والا نه دسته Wii U و نه خود کینکت تونستن کمکی به فروش دستگاه کنن. ببین تو پایه ای ترین حالت، ملت دنبال بازی هستن نه لزوما نوآوری.

من که گفتم نو آوری تنها به درد نمی خوره اما در اینی که سونی کلا این روزا نو آوری اش به 0 میل می کنه شکی نیست
فروش با نو آوری فرق داره اما در دراز مدت کمپانی ای که نو آوری نداشته باشه در زمینه الکترونیک محکوم به مرگه
شما سونی زمان واکمن رو با الان مقایسه کن ببین واقعا این سونی همون سونیه اون دورانه
سونی الان یک شرکت معمولی ضرر ده شده ، بر عکس برند هایی مثل سامسونگ، ال جی ، شارپ و ... که خودشونو این چند سال بالا کشیدن

والا ما ps4 گرفتیم الان هم راضی هستیم از لحاظ بازی ... البته سال اصلی ps4 و xbox one سال 2015 هستش که دیگه رسما نسل بعدی شروع میشه :x

جالبش اینجاست که در زادگاه خود سونی کنسولهاش رو ترول میکنن و میگن نواوری نداره اما تو BC فن های جان برکف بازم از کنسول حمایت میکنن .... فن بود روی قضاوت انسان تاثیر گذاره ... خدا رو شکر که بنده فن هیچ کنسولی نیستم.

والا ما ps4 گرفتیم الان هم راضی هستیم از لحاظ بازی ... البته سال اصلی ps4 و xbox one سال 2015 هستش که دیگه رسما نسل بعدی شروع میشه :x

این ژآپونیا هم که خوراکشون بازی های RPG هست PS4 هم که فعلا بازی RPG نداره :d

- - -ویرایش - - -

جالبش اینجاست که در زادگاه خود سونی کنسولهاش رو ترول میکنن و میگن نواوری نداره اما تو BC فن های جان برکف بازم از کنسول حمایت میکنن .... فن بود روی قضاوت انسان تاثیر گذاره ... خدا رو شکر که بنده فن هیچ کنسولی نیستم.

کاملا معلومه :lol:

کاملا معلومه[2]
نواوری xbone هم که epic fail شد . همین به قول شما نواوریش باعث کله پا شدنش شد . گیمر جماعت بازی خوب می خوان نه نو اوری های بیخود و دست و پا گیر و اماتور . wii u هم مثلا گیم پدش نواوری داشت . دیدم چه جوری کله پا شد .

آخرین ویرایش:
من که گفتم نو آوری تنها به درد نمی خوره اما در اینی که سونی کلا این روزا نو آوری اش به 0 میل می کنه شکی نیست
فروش با نو آوری فرق داره اما در دراز مدت کمپانی ای که نو آوری نداشته باشه در زمینه الکترونیک محکوم به مرگه
شما سونی زمان واکمن رو با الان مقایسه کن ببین واقعا این سونی همون سونیه اون دورانه
سونی الان یک شرکت معمولی ضرر ده شده ، بر عکس برند هایی مثل سامسونگ، ال جی ، شارپ و ... که خودشونو این چند سال بالا کشیدن

الان بحث سر ps4 هست نه سونی در کل. قسمت های دیگه سونی که اصلا بحثشون جداس و ربطی نداره.

- - -ویرایش - - -

شما هم سریع منتظر فرصتی بپری وسط رو هوا یه چیزی بگیا. نوآوری سیخی چنده داداش؟! 4 تا بازی درست و جسابی میخوان نه نوآوری!

کاملا معلومه[2]
نواوری xbone هم که epic fail شد . همین به قول شما نواوریش باعث کله پا شدنش شد . گیمر جماعت بازی خوب می خوان نه نو اوری های بیخود و دست و پا گیر و اماتور . wii u هم مثلا گیم پدش نواوری داشت . دیدم چه جوری کله پا شد .
اولا X 1 با اینکه 100 دلار قیمتش گرون تر از PS4 بود بازم با بیش از 5 میل فروش اونم فقط در 13 کشور خوب کار کرده تا اینجا .

دوم اینکه دیگه زمان PS1 و PS2 گذشت که فقط بشینیم پای گیم . الان X 1 با امکاناتی که داره تقریبا میشه گفت یک خانواده رو میتونه سرگرم کنه و نیاز های یک خانواده رو رفع کنه .

در ضمن الان هم که X1 , ps4 قیمتاشون یکی شده و خانواده هایی که به فکر سلامتی فرزنداشون هستن روی به خرید x 1 میارند....... ..چون با بازیهایی مثل kinect sports rivals دیگه لازم نیست به باشگاه ورزشی بفرستند بچه های کوچیک رو و براحتی در خانه سرگرم میشن ....پس ببینید x 1 باعث صرفه جویی چرخه ی اقتصاد خانواده میشه ....حالا امکانات دیگه مثل گیرنده ی دیچیتال و ... بماند . در کل شما 499 دلار میدی در عوض ماهیانه 100 ها دلار صرفه جویی میکنید.........

ببينيد شما نميتوني نوآوري مورد نياز مثلا براي گوشي ها رو براي نوآوري مورد نياز براي كنسولها مقايسه كنيد(تو هر بازاري جنس نوآوري كه مشتري ميخواد فرق مي كنه)

نوآوري كه كنسولها حالا نياز دارن بازيهاي متنوعتر جذابتر و قويتري هستش (مخصوصا بازيهاي ژاپني پسند براي ژاپني ها) تا مشتري بره سمتش و گرنه اگه ps4 از فرط نوآوري قابليت تبديل به سفينه شدن هم داشته باشه:dبه دردي نمي خوره(مگر اينكه اين قابليت تجربه بهتري تو بازي كردن بده كه اون وقت ميشه روش حساب كرد)

Ps4 هم فعلا از لحاظ بازي نسبتا ضعيف(چه بازار ژاپن و چه غرب) و اكثرا ps3 كارو راه ميندازه و تا بازيهاي متمايز و جدا براش بياد تا 2015 طول مي كشه

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or