گلکسی اس 4 سامسونگ رسما معرفی شد

hosein me

کاربر سایت
gs4_large_verge_medium_landscape.jpg

gsmarena_001.jpg

درود خوب امروز صبح طی مراسم باشکوهی سامسونگ گوشی جدید خود یعنی گلکسی اس 4 را رسما رونمای کرد

از مشخصات اصلی گوشی به صفحه 4.99اینچی FULLHDهست که تراکم 441 پیکسل در اینچ حاصل آن است. نوع صفحه نمایش نیز Super AMOLED می‌باشد, و همچنین دوربین 13 megapixel auto-focus هست ظاهراسرعت عکس برداری گلکسی اس 4 را 100 فریم در 4 ثانیه هست
باتری قابل تعویض گلکسی اس 4 دارای ظرفیت 2600 میلی‌آمپر ساعت هست که واقعا بریا ی گوشی قدرت مند به نظر می ردس
همچنین کیفیت فیلم برداری گوشی Full HD (1080p) video recording at 30fps هست که واقعا عالی به نظر میرسد
GPUو CPUبه کاررقته در گوشی هم واقعا قدرت هستند
  • CPU: 1.6 GHz Quad-core ARM Cortex-A15 and 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 / 1.9GHz Krait 300
  • GPU: PowerVR SGX 544MP3 / Adreno 320
CPUگوشی یک پردازنده 8 هسته‌ای Exynos 5 Octa هست
که میتونه از صفحه های نمایش تا رزولوشن بسیار بالا تا 2560 در 1600 پیکسل پشتیبانی کنه
یا از ویدیوهای 1080p با نرخ فریم 60 فریم در ثانیه را خیلی راحت می تونه اجرا کنه

[h=1][/h]مشخصات گوشی به شرح زیر هست

[h=1]این هم ی سری تصاویر از گوشی [/h]

[h=1][/h]

مشخصاتش قبل از معرفی رسمی لو رفته بود، اما امکانات نرم افزاری دستگاه خیلی مشخص نبود که دیشب مشخص شد:

Smart Scroll
Smart Pause
Air Gesture
Air View

اینا هم امکانات جالبی هستن، اما ممکنه خیلی کاربردی نباشن یا بعد از مدتی فراموش بشن.

از نظر طراحی هم انگار هیچ ایده ی جدیدی نمی تونه بر طراحی همیشگی سامسونگ غلبه کنه، از گوشی 100 دلاری تا 500 دلاری این شرکت همگی یک شکل بنظر می رسن و فقط ابعادشون متفاوت هست! توی گوشیهای اندرویدی فعلا طراحی و بدنه ی HTC One پرچمدار هست. از نظر قدرت که این سه تا یعنی SONY Xperia Z,HTC One,SAMSUNG S4 پیشرو هستن.

چیزی که منتظر بودم متوجه بشم کیفیت دوربینش بود که با دیدن نمونه های گرفته شده مطمئن شدم کیفیت بالا و نویز پایینی دارن و یه سر و گردن از دوربین های 8 و 13 مگاپیکسلی گوشیهای رقیب بالاترن.

از نطر اندازه و قدرت که گوشی واقعا بی رقیب میزنه ... قدرت پردازنده گرافیکی جدید این گوشی فعلا نا مشخصه ... تا روز انتشار رسمی گوشی و به بیرون آمدن بنچمارک ها باید صبر کرد.

اینقدر قوی میزنه که چی بشه ؟
اپولو میخوان باهاش هوا کنن ؟
مگه میخوان بنچمارک بگیرن باهاش ؟ گوشی باید کارامد باشه نن 8 هسته ای باشه

ظاهرش هم که ادم روش نمیشه جایی بگیره دستش:|
مثل رادیو شده ادم نمیتونه بزاره تو جیبش
و بدون هیچ ایده خلاقانه ای !

البته از کره ای ها بیشتر نمیشه انتظار داشت

نه جدی اگه کسی یکی از کاربرد های اون CPU 8 هسته ای 1.6 گی رو به من بگه بنده به شخصه فن سامسونگ میشم :| فوق فوقش دیگه یه Modern Combat 4 دیگه از این فراتر ؟
از نظر ظاهری چه تفاوتی با s3 داره ؟
اون Air Play قبلا تو Ipod 4 , 5 بود ! لول

آخرین ویرایش:
من یه سئوال داشتم.ترول نیست.
میخوام بدونم یه گوشی انقدر قوی ساخته میشه آیا از تمام قدرتش استفاده هم میشه یا نه ؟

هیچ استفاده ای نداره

مثلا سرعت عکس برداری بیشتر میشه !
خب 100 فریم بر ثانیه میخوایم چیکار =))
+ همین الان گوشی های 2 هسته ای هم راحت تمام بازیها رو ساپورت میکنن

به دوستان توصیه می کنم بیشتر مقاله های تخصصی مربوط به گوشیهای هوشمند مدرن رو مطالعه کنن، متاسفانه نظراتی که دارم می بینم بدبینی یا کم اطلاعی دوستان رو میرسونه! دارید جو منفی می دید که منصفانه نیست.

مثلا انتخاب پردازنده ی 8 هسته ای جدید به این معنی نیست که قراره هر 8 هسته با هم بکار گرفته بشن! ، 4 هسته ی بسیار کم مصرف ARM V7 برای کارهای سبک و ابتدایی گوشی فعال میشه و 4 هسته ی قدرتمند ARM 15 برای زمانی استفاده میشه که پخش فیلم یا اجرای یک بازی سنگین مورد نظر باشه، به این ترتیب در مصرف باطری تا 80 درصد صرفه جویی میشه!

به دوستان توصیه می کنم بیشتر مقاله های تخصصی مربوط به گوشیهای هوشمند مدرن رو مطالعه کنن، متاسفانه نظراتی که دارم می بینم بدبینی یا کم اطلاعی دوستان رو میرسونه! دارید جو منفی می دید که منصفانه نیست.

مثلا انتخاب پردازنده ی 8 هسته ای جدید به این معنی نیست که قراره هر 8 هسته با هم بکار گرفته بشن! ، 4 هسته ی بسیار کم مصرف ARM V7 برای کارهای سبک و ابتدایی گوشی فعال میشه و 4 هسته ی قدرتمند ARM 15 برای زمانی استفاده میشه که پخش فیلم یا اجرای یک بازی سنگین مورد نظر باشه، به این ترتیب در مصرف باطری تا 80 درصد صرفه جویی میشه!

خب وقتی یه cpu دو هسته ای راحت فیلم های HD و بازیهای سنگین رو اجرا میکنه چه نیازی هست به این Cpu ها ؟

^It earns you bragging rights
جدا از این ، نکته ای که دوستان به آن دقت نمی کنند ، تکنولوژی big.LITTLE هست

چیپست Nvidia Tegra 3 که در گوشی هایی مثل Optimus 4X و HTC ONE X به کار رفته اند در واقع از 4+1 هسته تشکیل شده که 4 هسته A9 و یک هسته مسئول کاهش مصرف شارژ هست
تکنولوژی big.LITTLE که توسط سامسونگ استفاده شده (ساخته نشده.این از اختراعات ARM هست ) تقریبا نگرش متفاوتی به پردازش داره.این چیپست از 4 هسته قوی A15 (مشابه چیپست Qualcomm snapdragon 600 ) و 4 هسته ی ضعیفتر A7 ساخته شده و پردازش به گونهای انجام میشه که در زمان کارهای سنگین مثل بازی کردن ، اون چهارهسته قوی و در زمان کارهایی که به قدرت پردازشی زیادی نیاز ندارند ، چهار هسته ی ضعیفتر کار رو انجام بدند.این تکنولوژی نتیجه بهتری در کاهش مصرف انرژی نشون خواهد داد.

و کسانی که از بزرگ بودن گوشی می نالند ، باید ذکر کنم که با وجود افزایش 2 دهم اینچی ( 4.8 به 5 ) این گوشی از HTC One که صفحه ی 4.7 اینچی داره کوچکتر و سبکتره.گوشی XZ هم با این که اندازه بدنه کوچکتری داره اما سنگینتره.به علاوه این گوشی آرگونومیک تر از Z ساخته شده.اما واقعا از جنس بدنش ناامید شدم.فکر نمی کردم سامسونگ در این مورد اشتباه کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or