گفتگو در مورد شبیه ساز شدن کنسولهای PS3 و XBOX360 برای PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز از این فیلمها زیاد هست تو اینترنت و همشون هم fake هستن شما وقتی حودت بازی کردی قبول کن من تریلر MGS4 رو دیدیم دارن بازی میکنم حالا شما اینوم نشون میدی ؟ هنوز برنامهنویسشون تو PS2 و Xboxش موندن نتونستن درست حسابی بدن بیرون حالا 360 رو ساختن.

در ضمن همین فیلمی که گزاشتی به کامنتهای بقیه توجه کن همه ازش لینک میخوان و هیچ گونه لینکی وجود نداره

لینکش هست
تو گوگل یه سرچ بزن emu360 v2

همشون *یلترن
اونایم که *یلتر نیست پولیه مثل torent و .......

آقا بس کنید، من دارم میگم من Red Dead رو اجرا کردم شما باز دارید میگید نمیشه، نمیشه. بازی هیچ باگی نداره فقط سرعتش پایینه. سیستم من :
Ram : 16 GB DDR 3 _ VGA : Geforce GT 240 _ CPU : Intel core to quad 6 GHZ ( 4 cores ) _ and a XBOX 360 Controller

خوب تو که رد دد رو اجرا کردی یه آموزش بزار دیگه
حتی تو منو های بازی هم بره برای ما کفایت میکنه

آقا بس کنید، من دارم میگم من Red Dead رو اجرا کردم شما باز دارید میگید نمیشه، نمیشه. بازی هیچ باگی نداره فقط سرعتش پایینه. سیستم من :
Ram : 16 GB DDR 3 _ VGA : Geforce GT 240 _ CPU : Intel core to quad 6 GHZ ( 4 cores ) _ and a XBOX 360 Controller

همچنان منتظر مستندات شما برای اجرا بازی هستیم
لطفا کل برنامه رو هم یجا آپلود کنید که ما هم تست کنیم

آقا شما چرا یه آموزش نمیزارید همه رو از گمراهی در بیارید؟؟
خیلی کار سختیه 10 دقیقه وقت بزاری کلی آدمو از گمراهی در بیاری؟؟
ثواب داره والا
یه آموزش بزار

امیدوارم شما دوست عزیز فیک نباشید.
lga775 16گیگ رم پشتیبانی میکرد؟

چه منبعی بهتر از سایت سازنده:
There is no working Xbox360 emulator for PC, but you can download emulators for Xbox 360 that will let you emulate other console systems. With these emulator programs you can play SNES, SEGA, NES, GBA and many other games from rom backup files.
---------------------------
http://www.xbox360emu.com/

الان اینی که خود سایتش نوشته فهمدی که چی نوشته

There is no working Xbox360 emulator for PC,

تو میتونی:))
اقا مخت تاب برداشته واسه یه کنسول دویست هزار تومنی بری سیستم دو ملیونی ببندی

داداش خالی میبندی هم درستودرمونشو ببند:-oمثلا بگو با املیتور خودت میتونی به جای کاراکتر بری تو بازی :dباز ادم اینو بیشتر قبول میکنه تا ....
بروووووووو خودتییییییییی

سیستم 2 ملیونی بستن که فقط برای امولاتور پلی 3 استفاهده نمیشه که گیر دادین به بنده خدا
کلی کاربرد دیگه هم داره حالا چه بهتر که آدم یه سیستم آخرین مدل داشته باشه بازی های جدید هم روش اجرا کنه
لطفا انرژی منفی ندین بزودی شبیه سازی پلی 3 و360 هم میبینید زیاد تعجب نکنید!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: lost mc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or