B A T I S T A
کاربر سایت
حالا هم که بازی های این کنسول اجرا شده و طرف تصویر گذاشته بازی هم کرده بازم منفی بافی ها ادامه داره
برای باز کردن بازی های x360 روی pc باید کار های زیر رو بکنید (البته خودم هنوز امتحانش نکرم دارم ایمیج میگیرم):
1-یکی از این 2 برنامه را دانلود کنید
dxbx
xeon
2-این برنامه را دانلود کنید و از بازی خود یک ایمیج بگیرید
3-مطمعن شوید که دسته به کامپیوتر متصل باشد
4-حالا 2 انتخاب دارید
dxbx:
بعد از ورود به برنامه بالای صفحه file را بزنید
سپس open xbe را بزنید و ایمیج بازی را انتخاب کنید
بعد play را زده و وارد بازی شوید
xeon:
وارد برنامه شوید و از بالای صفحه file را انتخاب کنید
بعد load xbe رو بزنید و ایمیج بازی خود را انتخاب کنید
برنامه به صورت اتوماتیک وارد بازی میشود
بازم بگم خودم هنوز هیچکدوم رو امتحان نکردم ولی 99% بازی ها باید باز بشه
داداش این شبیه سازهایی که نام بردی واسه X360 نیست بلکه واسه Xbox 1 هستش تازه فقط Turok و Halo رو اجرا میکننبرای باز کردن بازی های x360 روی pc باید کار های زیر رو بکنید (البته خودم هنوز امتحانش نکرم دارم ایمیج میگیرم):
1-یکی از این 2 برنامه را دانلود کنید
dxbx
xeon
2-این برنامه را دانلود کنید و از بازی خود یک ایمیج بگیرید
3-مطمعن شوید که دسته به کامپیوتر متصل باشد
4-حالا 2 انتخاب دارید
dxbx:
بعد از ورود به برنامه بالای صفحه file را بزنید
سپس open xbe را بزنید و ایمیج بازی را انتخاب کنید
بعد play را زده و وارد بازی شوید
xeon:
وارد برنامه شوید و از بالای صفحه file را انتخاب کنید
بعد load xbe رو بزنید و ایمیج بازی خود را انتخاب کنید
برنامه به صورت اتوماتیک وارد بازی میشود
بازم بگم خودم هنوز هیچکدوم رو امتحان نکردم ولی 99% بازی ها باید باز بشه
با 12 مگ برنامه میخواید بازی 360 اجرا بشه؟
اقا resident evil : gold edition رو اجرا میکنه کامل ؟
عزیزان ، یاران دوستان در حال حاظر هیچ گونه شبیه سازی برای 360 و PS3 ساخته نشده بیخود دل خوش نباشید حالا حالاها باید منتظر بمانید
نه بچه ها من Red Dead رو اجرا کردم باهاش:-o
آقا بس کنید، من دارم میگم من Red Dead رو اجرا کردم شما باز دارید میگید نمیشه، نمیشه. بازی هیچ باگی نداره فقط سرعتش پایینه. سیستم من :
Ram : 16 GB DDR 3 _ VGA : Geforce GT 240 _ CPU : Intel core to quad 6 GHZ ( 4 cores ) _ and a XBOX 360 Controller
عزیز از این فیلمها زیاد هست تو اینترنت و همشون هم fake هستن شما وقتی حودت بازی کردی قبول کن من تریلر MGS4 رو دیدیم دارن بازی میکنم حالا شما اینوم نشون میدی ؟ هنوز برنامهنویسشون تو PS2 و Xboxش موندن نتونستن درست حسابی بدن بیرون حالا 360 رو ساختن.
من با توجه به امولیتور های PS2 و Xbox گفتم. من به شخصه تا الان نتونستم با دلفین کار کنم ولی این برنامه ها رابطه ی مستقیمی با معماری کنسولها داره،پس 100% هیچ رقمه امکان نداره با 12 مپ کد نویسی بتونن 360 رو روی PC شبیه سازی کننبه حجم ربطی نداره که . از اون حرفا زدیا. درسته هنوز شبیه ساز 360 , ps3 ساخته نشده اما الان ورژن جدید dolphin که عناوین wii رو اجرا میکنه کل حجمش 4mb هست.