آره فرهاد من به پی سی اعتقاد دارم توی این زمینه ولی خوب خودت هم میدونی کار راحتی نیست و وفعلا توی همین پلی 2 هم مشکلات اساسی است و البته امید های زیادی هم هست و همین هم که الان میبینی خیلی ها که پلی2 هم دارن باز دارن با شبیه ساز کار میکنن چون اینور یه سری امتیازا داره که اونور عمرا نداره ولی خوب مشکلات خاص خودشم داره دیگه میدونید بهضی بازیه ها هنوز نمیان بعضی ها مشکل گرافیکی دارن با این که هر چی تنظیم کنی و سیستم غول ببندی ....
ولی خوب من در کل گفتم سرعت کار خیلی خوب بوده و اگه با این ورژن های جدید که میاذ پلی 2 هم رمثه پلی استیشن بشه که همه بازی ها راحت اجرا میشن و.....دیگه میشه با خیال راحت روی پلی 3 کار کرد چون اگه زود دتر این قضیه رله بشه خیلی خوبه
بله رضا جان من هم موافقم که هنوز این شبیه ساز مشکلاتی داره البته اگه شما به ورژنهای قدیمی مثلا ورژن pcsx2 .8.1 رو نگاه کنید یا قدیمی تر بایوس رو به زور لود میکردند والان شما بیشتر بازیهارو بازی میکنی کند پیش رفتن برنامه به خاطر همکاری نکردن شرکتهای بازی سازی و سونی هست که البته حق هم دارن :biggrin1: و الان با اومدن dx11 یواش یواش تیم داره فکرش رو متمرکز اونجا میکنه