گفتگوی آزاد درباره GTA V

موافقم :دی
با اینکه کنسول ندارم اگه همین الان بهم یک کنسول بدن + GTA V عمرا قبول نمیکنم :دی فقط GTA V واسم روی PC معنی میده! :دی من با Modding ـه GTA زندگی کردم! زندگیـــ :دی نصف کیفش لامصب به همینشه :دی کسایی که تا حالا استفاده نکردن عمرا درک نمیکنن :دی اون لذتی که اضافه کردن ماشین به بازی داره هیچ چیز دیگه نداره لامصب :دی

وقتی GTA IV یک همچین چیزیه رو PC بعد GTA V چی میشه دیگه :دی گرچه احتمال افت فریم داشتن زیاده ولی قابل حله :دی

دقیقا برای IV همین موقعیت رو داشتم ولی در مقابل نفس خبیث مقاومت کردم
مخصوص وقتی بعدش نسخه کنسولی رو با نسخه PC مقایسه کردم 100 رحمت به خودم فرستادم که رو کنسول بازیش نکردم
نصف شهرت GTA به خاطر همین PC هست الان هنوز که هنوزه بازار مد برای GTA IV گرمه
اونایی که فقط اهل کنسول هستن شاید باور نکن که این عکس هایی که بالا گذشته شده محیط خود بازی (gameplay) هست
ولی ما pc gamer ها که تجربه اش کردیم واقعا سخته با نسخه کنسولی کنار بیایم
جدا بحث مد و گرافیک کنترل کردن دوربین با موس تو بازی های این چنینی واقعا آسون تر و دلچسب تر از کنترل با دسته کنسوله

منکه در حال فروش کنسولم هستم تا روز ریلیز آبش کردم رفته :d

لیک شدن که میشه حدودا 1 هفته قبل انتشار (کافیه بازی گلد بشه بره برای رایت رو دیسک)
ولی لایو کلا کسی نمی تون چون انلاین بازی از 1 اکتبر فعال میشه :d منکه به محض لیک شدن بازی از میادین گیم خداحافظی می کنم که بازی اسپویل نشه برام، باید تا PC صبر کنم... >:)
داداش چه ربطی داره
شما کافیه 1 اچیومت بگیرین که کلا دهن کنسول و پروفایل صافه:d
اچیومنتای اینجور بازیام که حساب کتابی نیست هواستن نیست میری کل ماشینتو شخصی سازی میکنی ایچومنت انلاک و...

داداش چه ربطی داره
شما کافیه 1 اچیومت بگیرین که کلا دهن کنسول و پروفایل صافه:d
اچیومنتای اینجور بازیام که حساب کتابی نیست هواستن نیست میری کل ماشینتو شخصی سازی میکنی ایچومنت انلاک و...
نمی دونم والا من کنسولی نیستم فکر کردم منظور دوستمون بخش آنلاین بازیه :d

عاقا تورو خدا بخش Description رو نگاه کنین.:دی همه چی توش هست =))

82906836759987724459.jpg

عاقا تورو خدا بخش Description رو نگاه کنین.:دی همه چی توش هست =))

82906836759987724459.jpg

حالا جالب اینجاست یه بار پدر گرامی از بنده پرسید که این GTA V که انقدر منتظرشی و میگی خارق العادس و فوق العادس و خیلی خوبه توش چیا داره؟ خشونت و اینا که نداره؟ من هم شروع کردم از همه کارهایی که میشه تو GTA کرد رو ردیف کردم براش که اینطوریه و اونطوریه آزادیه عملش اینطوریه، این کار هارو میشه توش کرد و ... ولی به هیچ کدوم از این موارد بالا اشاره نکردم! :دی

لیک شدن که میشه حدودا 1 هفته قبل انتشار (کافیه بازی گلد بشه بره برای رایت رو دیسک)
ولی لایو کلا کسی نمی تون چون انلاین بازی از 1 اکتبر فعال میشه :d منکه به محض لیک شدن بازی از میادین گیم خداحافظی می کنم که بازی اسپویل نشه برام، باید تا PC صبر کنم... >:)

تحملش سخته:(

حالا جالب اینجاست یه بار پدر گرامی از بنده پرسید که این GTA V که انقدر منتظرشی و میگی خارق العادس و فوق العادس و خیلی خوبه توش چیا داره؟ خشونت و اینا که نداره؟ من هم شروع کردم از همه کارهایی که میشه تو GTA کرد رو ردیف کردم براش که اینطوریه و اونطوریه آزادیه عملش اینطوریه، این کار هارو میشه توش کرد و ... ولی به هیچ کدوم از این موارد بالا اشاره نکردم! :دی
بابای من نمیدونه من چندم رو میخونم !:دی

http://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-release-gta-v-on-pc
دوست داران gta for pc برن امضا کنن
اقا یک چیز مشکوک میزنه nvidia اومد گفت COD GHOST وGTA V رو PC پاییز میاد بعد معلومه قبلا هماهنگی شده بوده چون تا گفت COD روز بعد اومدن گفتن که COD رو PC گرافیک بالاتری داره ولی در مورد GTA چی شده خدا میدونه معلوم نیست راکستار زده زیرش چی کار کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or