گفتگوی آزاد درباره GTA V

بزارید حداقل یک ذره اسپویل داستانی داشته باشه نه این که کل بازیو اینجا بیارین درضمن ما ها که باید یک یکسال صبرکنیم از داستانش چیزی میمونه:|
دیگه با بلندگو میخواید بگید
ایهو ناس
یکی از شخصیتها آخر بازی میمیره​
64882619394389082455.png

اینایی که گذاشتی دو تا تاپیک معمولی هستن و دارن در مورد همچین احتمالی بحث میکنن !
یکیشم که نظر سنجیه

- - -ویرایش - - -

بزارید حداقل یک ذره اسپویل داستانی داشته باشه نه این که کل بازیو اینجا بیارین درضمن ما ها که باید یک یکسال صبرکنیم از داستانش چیزی میمونه:|
دیگه با بلندگو میخواید بگید
ایهو ناس
یکی از شخصیتها آخر بازی میمیره​

64882619394389082455.png
این فقط یه حدس نه چیز دیگه ! اون هم تو اسپویلر بود هر کی نخواد نمی بینه

اینایی که گذاشتی دو تا تاپیک معمولی هستن و دارن در مورد همچین احتمالی بحث میکنن !
یکیشم که نظر سنجیه

- - -ویرایش - - -

این فقط یه حدس نه چیز دیگه ! اون هم تو اسپویلر بود هر کی نخواد نمی بینه
نصفیشو اسپویل نکردی بعد اسپویل می کنی بگو اسپویل داستانی

اقا چرا اینجوری حمله میکنید به اون بنده خدا.سوال پرسید فقط خودشم نمیدونه که چی میشه.

- - -ویرایش - - -

من که میگم کسی نمیمیره اخه بعد اگر بشه بعد تمام کردن بازی بازم تو شهر دور زد دیگه نمیشه از اون شخصیت مرده استفاده کرد و اینجوری بازی خیلی بی ریخت میشه در نتیجه ما از این استدلال میفهمیم که هیچ کی نمیمیره.:d

اقا چرا اینجوری حمله میکنید به اون بنده خدا.سوال پرسید فقط خودشم نمیدونه که چی میشه.

- - -ویرایش - - -

من که میگم کسی نمیمیره اخه بعد اگر بشه بعد تمام کردن بازی بازم تو شهر دور زد دیگه نمیشه از اون شخصیت مرده استفاده کرد و اینجوری بازی خیلی بی ریخت میشه در نتیجه ما از این استدلال میفهمیم که هیچ کی نمیمیره.:d

استدلال قشنگیه اما زنده موندن تنها یه نفر واسه گشتن تو خیابونا کفایت میکنه
خود راک استار هم گفته بازی پایان خوشی نداره اما ما تمام سعیمون رو روی سرگرم کردن گیمر گذاشتیم

خب با توجه به این که دیگه گندش داره درمیاد و بعضی از کاربران شروع کردند به اسپویل بازی و این حرف ها چند تا نکته رو میگم اولا این که یاد بگیرید از اسپویلر استفاده کنید نظرتون رو حتی اگه یه حرف الکی و بی مدرک در رابطه با داستان بازیه رو بزارید تو اسپویلر . دوما در رابطه با مرگ کاراکتر ها یه اپشنه که به تازگی خیلی مد شده ولی از اون جایی که کار R* با بقیه شرکتا متفاوته من یقین دارم این قضیه برای کاراکتر اصلی اتفاق نخواهد افتاد و براش دلیل هم دارم :
ما تو بازی RDR دیدیم که جان کشته میشه ولی بازی اونجا خاتمه پیدا نمیکنه بلکه در نقش پسرش کارو ادامه میدیم اما مرگ جان چیزی بود که لازم نبود اما با سناریو و داستان بازی بهترین کاری بود که برای هر چه ماندگار تر شدن جان میشد انجام داد . اما حالا چرا این تو بازی GTA V امکان پذیر نیست ؟
هر کدوم از ماها با این که هنوز بازی منتشر نشده به یکی از این کاراکتر ها دل بستیم و R* به این نکته به خوبی واقفه از طرف دیگه تمام زحماتی که شما برای پیشرفت جمع اوری پول و خرید ماشین و هزینه های بسیار زیادی که برای هر کدوم از این 3 کاراکتر انجام میدید و همین طور تمام زحماتی که خود R* برای پردازش و طراحی و سیستم سوئیچ بین کاراکتر ها انجام داده باعث میشه حذف کردن اونا کاری باشه کاملا غیر عقلانی از طرف دیگه با حذف هر کدوم از این کاراکتر ها عملا یک قسمت عظیمی از بازی کاملا لنگ میزنه و جای خالی اون شخصیت حس میشه و از طرفی هم این جای خالی قابل پر شدن نیست و در نهایت در سری GTA همیشه کاراکتر قابل بازی زنده مونده چون رکن بازی هستش شما تصور کنید که مثلا بعد از اتمام بازی GTA IV دیگه شما نمیتونستید تو مپ گردش کنید چرا چون نیکو کشته شده و باید بازی رو از اول برید ... عین همین قضیه هم برای این بازی صدق میکنه مایکل فرانکلین و ترور کاراکتر های اصلی و پایه های استقامت این بازین به همین دلیل حذفشون کاملا غیر ممکنه .
درضمن یادتون باشه که همیشه دورو بره بازی های بزرگ شایعه زیاده حتی اگه سایت های خارجی اعلام کنند .

- - -ویرایش - - -

بعد از پایان بازی اصلا جز بازی محسوب نمیشه :دی
شونصد هزار تا بازی توی تاریخ وجود داره که آخر سر کاراکتر اصلی قابل کنترل بازی میوفته میمیره بعد بازی تموم میشه ولی میشه باهاش بازی کرد :دی
احتمالا اینم یکی میوفته میمیره بعد دوباره قابل بازی هست
:دی
حالا یک جوری بچه ها میگن اسپویلیدی انگار چی شده :دی

شونصد هزار تا بازی توی تاریخ وجود داره که آخر سر کاراکتر اصلی قابل کنترل بازی میوفته میمیره بعد بازی تموم میشه ولی میشه باهاش بازی کرد :دی

امکان نداره! شاید منطق توی بعضی از جاهای GTA وجود نداشته باشه ولی همچین چیزی امکان نداره! کانکشن بین شخصیت ها توی RDR و GTA IV خیلی بیشتر ازین چیزا بودن. اگه بمیره دیگه مرده.

حالا زیادم اشکال نداره دوتا دیگه می مونن.:دی

به درخواست دوستان تو اسپویل گذاشتم:d
خودت دو دقیقه فکر کن راک استار واسه یک بازی که این قدر وقت گذاشته و درستش کرده و باسه هر شخصیت هم کلی وقت گذاشته آیا میاد این کارو بکنه؟ اصن وقت گذاشتنو ول کن. اون وقت منتقدا نمیگن که چرا اونی که مرد دوباره بعد بازی همینجوری صاف صاف داره تو شهر دور میزنه؟

استدلال قشنگیه اما زنده موندن تنها یه نفر واسه گشتن تو خیابونا کفایت میکنه
خود راک استار هم گفته بازی پایان خوشی نداره اما ما تمام سعیمون رو روی سرگرم کردن گیمر گذاشتیم
*R هیچ وقت همچین حرفی نزده و کل ترجمه اون تاپیک اشتباهه !!! 200 بار گفتم اینو!

آقا اصن شاید یکی از شخصیت های خانواده ی مایکل بمیره !b-) یا شاید شخصیت های فرعی دیگه که نقش مهمی داشتن (شایدم شخصیت خبیث بازی !) :d! چرا حتما به سه شخصیت اصلی ربط میدیدش ؟

عزیزان من٫ برادران من٫ قربون اون شکلک های ماهتون برم:bighug:‌ بیخیال داستان این حرفا بشید٬ ۲۹ روز مونده فقط لذتشو خراب نکنید برای هم :d

اسپویل نقشه Saint Row IV (اگر نمی خواید نقشه بازی Saint Row IV رو ببینید بازش نکنید)
96521432057568242546.jpg

خدایی ملت با چه انگیره ایی میان SR4 رو با V مقایسه می کنن؟ :d این با IV هم قابل مقایسه نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or