نه دیگه اینقدر بی فکر نیستن همه چی رو از heat تقلید کنن :dتو heat چی شد...همون اتفاق نیفته فقط!![]()
نه دیگه اینقدر بی فکر نیستن همه چی رو از heat تقلید کنن :dتو heat چی شد...همون اتفاق نیفته فقط!![]()
اینایی که گذاشتی دو تا تاپیک معمولی هستن و دارن در مورد همچین احتمالی بحث میکنن !آقا مثل اینکه حقیقت داره. آخر بازی یکی میمیره.توی دو سایت معتبر زده: Final Mission: You have to choose which character dies - GameSpot.com Final Mission: You have to choose which character dies - Grand Theft Auto V Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs
این فقط یه حدس نه چیز دیگه ! اون هم تو اسپویلر بود هر کی نخواد نمی بینهبزارید حداقل یک ذره اسپویل داستانی داشته باشه نه این که کل بازیو اینجا بیارین درضمن ما ها که باید یک یکسال صبرکنیم از داستانش چیزی میمونه
دیگه با بلندگو میخواید بگید
ایهو ناس
یکی از شخصیتها آخر بازی میمیره
![]()
نصفیشو اسپویل نکردی بعد اسپویل می کنی بگو اسپویل داستانیاینایی که گذاشتی دو تا تاپیک معمولی هستن و دارن در مورد همچین احتمالی بحث میکنن !
یکیشم که نظر سنجیه
- - -ویرایش - - -
این فقط یه حدس نه چیز دیگه ! اون هم تو اسپویلر بود هر کی نخواد نمی بینه
10 بار گفتم این فقط یه حرف که نظر بقیه رو بپرسم !نصفیشو اسپویل نکردی بعد اسپویل می کنی بگو اسپویل داستانی
اقا چرا اینجوری حمله میکنید به اون بنده خدا.سوال پرسید فقط خودشم نمیدونه که چی میشه.
- - -ویرایش - - -
من که میگم کسی نمیمیره اخه بعد اگر بشه بعد تمام کردن بازی بازم تو شهر دور زد دیگه نمیشه از اون شخصیت مرده استفاده کرد و اینجوری بازی خیلی بی ریخت میشه در نتیجه ما از این استدلال میفهمیم که هیچ کی نمیمیره.:d
بعد از پایان بازی اصلا جز بازی محسوب نمیشهاقا چرا اینجوری حمله میکنید به اون بنده خدا.سوال پرسید فقط خودشم نمیدونه که چی میشه.
- - -ویرایش - - -
من که میگم کسی نمیمیره اخه بعد اگر بشه بعد تمام کردن بازی بازم تو شهر دور زد دیگه نمیشه از اون شخصیت مرده استفاده کرد و اینجوری بازی خیلی بی ریخت میشه در نتیجه ما از این استدلال میفهمیم که هیچ کی نمیمیره.:d
بعد از پایان بازی اصلا جز بازی محسوب نمیشه
شونصد هزار تا بازی توی تاریخ وجود داره که آخر سر کاراکتر اصلی قابل کنترل بازی میوفته میمیره بعد بازی تموم میشه ولی میشه باهاش بازی کرد
احتمالا اینم یکی میوفته میمیره بعد دوباره قابل بازی هست
حالا یک جوری بچه ها میگن اسپویلیدی انگار چی شده![]()
بعد از پایان بازی اصلا جز بازی محسوب نمیشه
شونصد هزار تا بازی توی تاریخ وجود داره که آخر سر کاراکتر اصلی قابل کنترل بازی میوفته میمیره بعد بازی تموم میشه ولی میشه باهاش بازی کرد
احتمالا اینم یکی میوفته میمیره بعد دوباره قابل بازی هست
حالا یک جوری بچه ها میگن اسپویلیدی انگار چی شده![]()
*R هیچ وقت همچین حرفی نزده و کل ترجمه اون تاپیک اشتباهه !!! 200 بار گفتم اینو!استدلال قشنگیه اما زنده موندن تنها یه نفر واسه گشتن تو خیابونا کفایت میکنه
خود راک استار هم گفته بازی پایان خوشی نداره اما ما تمام سعیمون رو روی سرگرم کردن گیمر گذاشتیم