گفتگوی آزاد درباره GTA V

دوستان من تو دو راهی موندم که دیجیتالی بگیرم یا فیزیکی ! از طرفی دیجیتالی اگه شریگی بگیرم ارزون تر در میاد از طرفی نمی تونم صبر کنم برای دانلود :(( کمکم کنید :((

- - -ویرایش - - -

احتمالا اون یکم ناچیز هم 360 خواهود بود ;;):d
Lead Platform ـش PS3 ـه .

احتمالا اون یکم ناچیز هم 360 خواهود بود ;;):d
آره دیگه همیشه ناچیز بودین :d ;;)
دوستان من تو دو راهی موندم که دیجیتالی بگیرم یا فیزیکی ! از طرفی دیجیتالی اگه شریگی بگیرم ارزون تر در میاد از طرفی نمی تونم صبر کنم برای دانلود :(( کمکم کنید :((

- - -ویرایش - - -

Lead Platform ـش PS3 ـه .

لید پلتفرمی در کار نیست!
من که فیزیکی میگیرم :d
هر طور راحتی ببین چقدر طول میکشه دانلود کنی ،اگه کمتر از 5 روزه دیجیت بگیر.

دوستان من تو دو راهی موندم که دیجیتالی بگیرم یا فیزیکی ! از طرفی دیجیتالی اگه شریگی بگیرم ارزون تر در میاد از طرفی نمی تونم صبر کنم برای دانلود کمکم کنید
اين بازى كه قراره سال ها باهاش حال كنى و چند روز ديرتر بازى كردن، ارزش خرج كردن بيشت رر نداره من كه پيش خريد كردم، كلا خودم با بازى هاى ديجيتالى بيشتر حال ميكنم و معمولا بازى هارو ديجيتالى ميگيرم.
پيشنهاد ميكنم ديجيتالى بگيرى.

دیجیتالی بهتره هارد کار میکنه لودینگ رو کمتر میبیند :دی
البته نمیدونم میشه تو PS3 تمام بازی رو ریخت یا نه ولی قبلا این مدلی نبود :دی

دیجیتالی بهتره هارد کار میکنه لودینگ رو کمتر میبیند :دی
البته نمیدونم میشه تو PS3 تمام بازی رو ریخت یا نه ولی قبلا این مدلی نبود :دی

دیجیتالی تو PS3 پس از دانلود باید رو بلوری رایت بشه !

لطفا این یه تاپیک رو به گند نکشـیم
ok

آخرین ویرایش:
نوشته که راکستار از فروشگاه های بازی UK خواسته که روز 16هم بازی رو برای کسایی که پیش خرید کردن ارسال کنه ! حالا قبلش یکی میتونه از تو فروشگاه ها بازی رو لیک کنه !
Activision برای COD BO2 هم درخواستی مثل همین رو داشت که فروشگاه ها دیرتر بازی رو ارسال کنن ولی 4-5 روز قبل از عرضه بازی لیک شده بود !

پ،ن: اون لینک فارسی هم چرت و پرت ترجمه کرده !

من این بازیو دیجیتالی از psn گرفتم ( پیشنهاد میکنم پیش خرید کنید تا بالن هوایی هم بهتون بده ) میخواستم بدونم بازی پری لود داره یا نه ؟

یه سوال

این gta online که میگن 1 اکتبر میاد جداست یهنی دی ال سی هست و باید پول پرداخت کرد؟ یا نه تو خود بازیه و همون مولتی پلیره که1 اکتبر باز میشه

یکی به من توضیح بده یعنی چی که توی این لینک نوشته تاریخ عرضه 1 اکتبر؟؟؟؟
من خونم داره جوش میادا...... )x
منظورش اينه كه قسمت انلاين (GTA ONLINE) از ١اكتبر شروع به كار ميكنه

نه تو خود بازى هست از ١اكتبر فعال ميشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or