yeke
کاربر سایت
ok فیکه خود bc هم اخه زدند بعد نوشتند فیکهنه باو ! تبلیغ چیه ! من اگه می تونستم بذارم ، لینک جای دیگرو نمی ذاشتم !
از اون سایت دیدم ، گفتم بذارم ، آخه من بلد نیستم پست بذارم![]()
ok فیکه خود bc هم اخه زدند بعد نوشتند فیکهنه باو ! تبلیغ چیه ! من اگه می تونستم بذارم ، لینک جای دیگرو نمی ذاشتم !
از اون سایت دیدم ، گفتم بذارم ، آخه من بلد نیستم پست بذارم![]()
دقیقا مشابه ضدحاله منم هست اخه هیچ ترمی از این موقع شروع نمیشدبازى 26م مياد، دانشگاه من 23م شروع ميشه، خيلى ضد حالهواسه PS3 بازى رو پيش خريد كردم ولى فقط آخر هفته ها شهر خودمون هستم ميتونم بازى كنم، از الان نابودم كرده، كلا خيلى ضد حاله
تصميم گرفتم Xbox رو ببرم خوابگاه :d اونجا بازى كنم، خلاصه در بدترين تاريخ ممكن بازى منتشر ميشه، تو 5سال گذشته واسه هيچ بازى انقدر هايپ نشده بودم.
بازى 26م مياد، دانشگاه من 23م شروع ميشه، خيلى ضد حالهواسه PS3 بازى رو پيش خريد كردم ولى فقط آخر هفته ها شهر خودمون هستم ميتونم بازى كنم، از الان نابودم كرده، كلا خيلى ضد حاله
تصميم گرفتم Xbox رو ببرم خوابگاه :d اونجا بازى كنم، خلاصه در بدترين تاريخ ممكن بازى منتشر ميشه، تو 5سال گذشته واسه هيچ بازى انقدر هايپ نشده بودم.
هيچكس نميتونه بگه دقيقا كى ليك ميشه، ممكنه يك هفته قبل ليك بشه يا ممكنه ، تا روز عرضه ليك نشه !برادران کسی می دونه کی لیک میشه اخه یکی می گفت تو امریکای شمالی موجوده
برادران کسی می دونه کی لیک میشه اخه یکی می گفت تو امریکای شمالی موجوده
برای اینکه بدونید لیک شده :ABGX.net - Handheld and Console Scene Release and NFO Database
چک کنید اینو اینقدر نپرسید
لیک بشه اصلا تو اخبار میگن![]()
عکسی چیزی نبومده ؟اخبار GTA Online سایت IGN اومده و طرف رو 360 بازی کرده :d
اینا برا 360 باشه خوبه
اینا برا 360 باشه خوبه
هرچی میبینم فرق نمیبینم با PS3 ...
احتمالا اون یکم ناچیز هم 360 خواهود بودبرا 360 دیگه :d
خود *R هم گفته بود تفاوت خیلی خیلی ناچیز خواهد بود!