گفتگوی آزاد درباره GTA V

image_52953.jpg

اینو گذاشتم تا بگم هنوز به نسخه PC امیدواریم:x

تا حالا هیچ بازی نبوده که نسخه دیجیتالیش لیک و هک بشه
هرچی لیک هست مربوط به نسخه های retail هست
این فایلی که برای pre load گرفته اصلا کامل نیست که بشه فیکسش کرد
نمونه اش بازی های استیم هست تا روز ریلیز هیچ کدوم رو نمیشه بازی کرد با اینکه میشه کامل دانلودشون کرد قبل از ریلیز
تا حالا هم هیچ کدوم از بازی های استیم قبل از ریلیز کرک نشدن
10/12 روز دیگه که بازی برای خرده فروشها روی دیسک ارسال بشه اون موقع لیک و هک میشه

تیم Duplex نسخه PreLoad بازی Far Cry 3 رو برای PS3 تقریبا نزدیک به یک الی دو هفته قبل از عرضه رسمی بازی لیک و فیکس کرد!
حتی برداشتن تو فایلی که سونی تو PSN واسه پیش فروش قرار داده بود تغییرات ایجاد کردن و دو قسمتش کردن تا همه بتونن نصب کنن و بازی کنن!

آخرین ویرایش:
هر عکس یا ویدیویی که از بازی بیاد و طرف بگه اقا من دارم بازی میکنم اینم مدرکش کاملا فیکه . :|
حدس من اینه که بازی تا جمعه گلد میشه و نهایتا 1 هفته 10 روز بعدش بازی لیک میشه البته چند روز ممکنه جلو یا عقب بشه این که بازی پری لود اومده نشون میده ساختش تقریبا تکمیل شده ... :d

فعلا همه دارن رو فیکس کردن بازی کار میکنن و همین بس که تا الان حدود ۵ تا فیکس اومده که همه فیک بوده البته. اما کاملا معلومه همه دارن میگن فقط مسئله زمانه:d

آقا هستید بازی به دستتون رسید ازش عکس بگیرید بزارید اینجا ؟؟؟ میخوایم به یک خاطره حک شده تبدیل بشه ! :d :x
مثلن براش 2 سال صبر کردیما !

احنمال اینکه یه شهاب سنگ اندازه یه کفه دست درست بخوره وسط نوک تیز انتن برج میلاد بیشتر از اینه که این بازی لیک شه:d
ما هم خوشحال میشیم لیک نشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or