king of north
کاربر سایت
خوب الان کنسول نسل بعد داره میاد
بعد به خاطر یک بازی 900 تومان؟
تازه احتمال زیادی هم داره روpc بیاد
همچین احتمالی وجود خارجی نداره
خوب الان کنسول نسل بعد داره میاد
بعد به خاطر یک بازی 900 تومان؟
تازه احتمال زیادی هم داره روpc بیاد
یه عکس از نقشه بازی و گرافیک بازی:
![]()
فیکه!ولی اگه میشد چی میشد!عظمت رو نگاه!
كدوم سايتا ؟؟ لينك ؟؟بچه ها بازی لیک شده، راسته یا نه؟
سایت ها گذاشتن لینکشو!
بچه ها بازی لیک شده، راسته یا نه؟
سایت ها گذاشتن لینکشو!
دانلود بازی Grand Theft Auto V - NPEB01283 برای ps3كدوم سايتا ؟؟ لينك ؟؟
دانلود بازی Grand Theft Auto V - NPEB01283 برای ps3
گذاشته.
من الان گذاشتم دانلود کنم یه فایلشو ببینم چی به چیه.
این مثکه روی PSN هم الان موجوده، ولی وقتی دانلود کنی باید تا زمان عرضه ی بازی صبر کنی.
ولی فیکسش اومده و جلو جلو میشه بازیش کرد.
نظر شما محترمه يونس شاه اول !! اما من كارايي رو از هكراي دوست داشتني ديدم كه اين كار يجورايي دستگرميه !!! و منم مطمئنم راكستار كبير شلغم نيست !!این عکس فیک هست
عکس زیر رو ببینید تا متوجه بشید
http://gsysimage.uhostfull.com/bbb6e059a9.jpg
فیکسی برای بازی وجود نداره، الکی حجم اینترنتتون رو هدر ندید، باور کنید راک استار شلغم نیست!
تا حالا هیچ بازی نبوده که نسخه دیجیتالیش لیک و هک بشهنظر شما محترمه يونس شاه اول !! اما من كارايي رو از هكراي دوست داشتني ديدم كه اين كار يجورايي دستگرميه !!! و منم مطمئنم راكستار كبير شلغم نيست !!
تا حالا هیچ بازی نبوده که نسخه دیجیتالیش لیک و هک بشه
هرچی لیک هست مربوط به نسخه های retail هست
این فایلی که برای pre load گرفته اصلا کامل نیست که بشه فیکسش کرد
نمونه اش بازی های استیم هست تا روز ریلیز هیچ کدوم رو نمیشه بازی کرد با اینکه میشه کامل دانلودشون کرد قبل از ریلیز
تا حالا هم هیچ کدوم از بازی های استیم قبل از ریلیز کرک نشدن
10/12 روز دیگه که بازی برای خرده فروشها روی دیسک ارسال بشه اون موقع لیک و هک میشه
نسخه دیجیتالی تنها فرقش با ریتایل اینکه ریتایل یعنی رو دیسکه ولی دیجیتالی یعنی دانلود شده رو دستگاه و هیچ دیسکی در کار نیست. گلد شده یعنی ساخت بازی تموم شده و فرستاده شده برای تکثیر و برای کنسولها فقط بازی گلد شده میتونه لیک بشه. تو پروسه فرستادن برای تکثیر تا روز عرضه هم فقط یکنفر این وسط کافی بازی رو رو نت آپلود کنه.ببخشید که یه سوال پیش پا افتاده میپرسم
میخواستم بدونم نسخه دیجیتالی چه فرقی با ریتایل داره و وقتی که میگیم بازی گلد شد یعنی چه که احتمال لیک شدن توی گلد بیشتره؟
ممنون از راهنماییتون