گزارش: Resident Evil 8 نمای اول شخص خواهد داشت

آیا نمای اول شخص در صورت حقیقی بودن اطلاعات، به تجربه شما در بازی لطمه می زند

• بلی

• خیر

• در حال حاضر در مورد خوب یا بد بودنش نظری ندارم

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
c7943_.png
Resident Evil 8 از یک جنبه مهم مانند Resident Evil 7 خواهد بود. کپکام در حال حاضر مشغول بازسازی Resident Evil 3 است، اما جزئیات جدیدی درباره ادامه بازی موفق Resident Evil 7 که در سال 2017 انتشار یافت منتشر نشده است، حداقل تا این لحظه؛ یک گزارش حاکی از آن است که Capcom برای عنوان RE8 دوباره به نمای اول شخص باز خواهد گشت.
مطابق گفته کانال YouTube Residence of Evil، رزیدنت ایول 8 از فرمول رزیدنت ایول 7 پیروی و نمای اول شخص را حفظ خواهد کرد. Eurogamer نیز جزئیات مشابهی از منابعی که با کپکام در ارتباط هستند شنیده‌ است.
RE7 نسبت به عناوین قبلی خود رویکرد جدیدی را در پیش گرفت، چیزی که طرفداران سال ها انتظارش را می کشیدند، کپکام با تغییرات ساختاری و چشم اندازی به عناوین کلاسیک خود، با انجین پر زرق و برق RE Engine سعی در جبران اشتباهات قبلی خود داشت.
جزئیات جدید به نقل از کانال Residence of Evil نشان می دهد که پروتاگونیست RE7 اتان وینترز در RE8 بازمیگردد، همچنین کریس ردفیلد احتمالا متفاوت از RE7 با چهره جدیدش حضور خواهد داشت، همچنین جزییاتی در مورد دشمنان از جمله چند زامبی و ارواح مونث که شما را از طریق محیط روستا و یک قلعه تعقیب می کنند وجود دارد.
IGN در مورد این شایعات با کپکام صحبت کرد، اما کپکام از پاسخ به سوالات امتناع نمود.
منبع
کپکام امروز برای تسترها دعوتنامه ای جهت ایونتی در کشورهای مختلف دنیا از جمله ژاپن، آمریکا و آلمان ارسال نمود. ممکن است در مورد مباحث مختلف سری و RE8 در این ایونت پرسشهایی انجام شود.

f768042_.png

آخرین ویرایش:
resident evil revelations ها رو هم برو که خلاء بین 4 -5 و 5 - 6 رو پر کنی:D
لول اونارو فقط داستانشون رو خوندم
قبول داری دشمنان و باس های سایلنت هیلی رو قاطی رزیدنت ها نکنن خیلی بهتره؟
الان همین اطلاعات جدید در مورد نسخه هشت که میگه یه شبه همیشه دنبالته که وقتی تیر بهش میزنی از هم میپاشه و دوباره درست میشه خورد تو ذوقم..یا اون دختربچه شیطانی توی رزیدنت ۷

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

• Like
Reactions: Jill-Valentine
قبول داری دشمنان و باس های سایلنت هیلی رو قاطی رزیدنت ها نکنن خیلی بهتره؟

آره

الان همین اطلاعات جدید در مورد نسخه هشت که میگه یه شبه همیشه دنبالته که وقتی تیر بهش میزنی از هم میپاشه و دوباره درست میشه خورد تو ذوقم..یا اون دختربچه شیطانی توی رزیدنت ۷

به شخصه میگم که هر خبری از رزیدنت اویل 8 میشنویم، واقعا ضدحالی اساسی برام بوده:((:|

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
والا بعد P.T شبه و روح حتی از بیکر ها هم ترسناک ترن!:دی
بنظرم سری با 7 ایده های جدیدی رو تجربه کرده چه اشکالی داره بازم ایده جدید به فرنچایز تزریق کنن؟
حالا میتونه روحه حکم تخیل و توهم رو بخاطر ویروس داشته باشه:دی

بنظرم سری با 7 ایده های جدیدی رو تجربه کرده چه اشکالی داره بازم ایده جدید به فرنچایز تزریق کنن؟
حالا میتونه روحه حکم تخیل و توهم رو بخاطر ویروس داشته باشه

ممد سوء تفاهم نشه:D، من همیشه و همه جا گفتم که عاشق رزیدنت اویل 7 ام و رو حرفم هنوز هستم و براش خیلی جنگیدم:D\m/ اما واقعا دشمن روح مانند و از این جور حرفها واقعا تو کتم نمیره:| دور انداختن نسخه اولیه رزیدنت اویل 4، جز بهترین کارهای بود که کپکام تو نسل گذشته انجام داد.

ممد سوء تفاهم نشه:D، من همیشه و همه جا گفتم که عاشق رزیدنت اویل 7 ام و رو حرفم هنوز هستم و براش خیلی جنگیدم:D\m/ اما واقعا دشمن روح مانند و از این جور حرفها واقعا تو کتم نمیره:| دور انداختن نسخه اولیه رزیدنت اویل 4، جز بهترین کارهای بود که کپکام تو نسل گذشته انجام داد.

البته RE7 رو به عنوان یه بازی مثلا جدا از فرانچایز رزیدنت اویل واقعا تحسین میشه کرد..
یعنی اگه اسم بازی یه چیز دیگه بود واقعا کسی هم نمیگفت چرا اسم اینو نذاشتید رزیدنت اویل!
ضمن اینکه به یک سوم پایانی بازی خیلی ایراد هم البته وارد هست..
ولی هرچقدر شخصیت پردازی آنتاگونسیت ها عالی و محشر بود شخصیت پردازی کرکتر اصلی بازی همانند اکثر بازیهای fps خیلی عمیق نیست..
ضمن اینکه RE7 حتی شخصیت بازی رو ما توی کات سین هم نمیبینیم که بشه حداقل از اون طریق باهاش ارتباط بگیریم.. مثلا همونطور که میدونیم تو سایبرپانک از شخصیت اصلی بازی زیاد قراره کات سین ببینیم..
در کل میخوام نتیجه بگیرم من بیشتر دوست دارم سوم شخص باشه..تصور کنید لست آو آس ۲ اول شخص باشه چقدر میتونید با الی ارتباط بگیرید؟ مثلا الی که کاور گرفته و داره نفس نفس میزنه و یا میخواییم تیر که به بدنش خورده را از بدنش جدا کنیم و اون حس درد رو میشه راحت توی چهره اش دید..
خلاصه من باب زاویه دوربین اول شخص و سوم شخص توی بازیها میشه کتاب نوشت که هرکدوم چه مزایا و معایبی دارن و به کدوم فرانچایز بیشتر میخورن...

البته RE7 رو به عنوان یه بازی مثلا جدا از فرانچایز رزیدنت اویل واقعا تحسین میشه کرد..
یعنی اگه اسم بازی یه چیز دیگه بود واقعا کسی هم نمیگفت چرا اسم اینو نذاشتید رزیدنت اویل!
ضمن اینکه به یک سوم پایانی بازی خیلی ایراد هم البته وارد هست..
ولی هرچقدر شخصیت پردازی آنتاگونسیت ها عالی و محشر بود شخصیت پردازی کرکتر اصلی بازی همانند اکثر بازیهای fps خیلی عمیق نیست..
ضمن اینکه RE7 حتی شخصیت بازی رو ما توی کات سین هم نمیبینیم که بشه حداقل از اون طریق باهاش ارتباط بگیریم.. مثلا همونطور که میدونیم تو سایبرپانک از شخصیت اصلی بازی زیاد قراره کات سین ببینیم..
در کل میخوام نتیجه بگیرم من بیشتر دوست دارم سوم شخص باشه..تصور کنید لست آو آس ۲ اول شخص باشه چقدر میتونید با الی ارتباط بگیرید؟ مثلا الی که کاور گرفته و داره نفس نفس میزنه و یا میخواییم تیر که به بدنش خورده را از بدنش جدا کنیم و اون حس درد رو میشه راحت توی چهره اش دید..
خلاصه من باب زاویه دوربین اول شخص و سوم شخص توی بازیها میشه کتاب نوشت که هرکدوم چه مزایا و معایبی دارن و به کدوم فرانچایز بیشتر میخورن...
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی کلا دید اول شخص خلق میشه تا ما خودمون بیشتر اون حس درگیری توی بازی رو داشته باشیم نه اینکه با شخص قابل بازی مون همذات پنداری کنیم هرکدومشون معایب و خوبی ها خودش رو داره ولی به شخصه برا سبک ترسناک حداقل دوربین اول شخص رو بیشتر ترجیه میدم چون باعث میشه واقعا اون حس ترس رو با تمام وجود حسش کنیم با این حال به نظرم واسه این قضیه همذات پنداری برا شخصیت اصلی یک سری مثل رزیدنت اویل باید از دو دوربین استفاده بشه گیم پلی اول شخص و کات سین ها سوم شخص اینجوری هر دو رو داریم هرچند اون وقت پیوستگی صحنه و حس تعلیق به شدت کاهش پیدا میکنه مثلا اون قسمتی که تو نسخه هفت میا دست اتان رو با اره برقی قطع میکنه اگه قرار بود در قالب کات سین سوم شخص باشه باید کات میخورد و خوب قشنگ اون حس پیوستگی که باید ایجاد میشد رو نداشت ....

مثل اینکه این نسخه از بازی چند ماه پیش ریبوت و ساخت بازی از اول شروع شده.
اگر واقعیت داشته باشه یعنی اینکه بازی حداقل تا دو سه سال اینده منتشر نمیشه و احتمالا اول شخص هم نباشه.
9fe784320c182ad9d9209894d037d9ab.jpg

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

اگر واقعیت داشته باشه یعنی اینکه بازی حداقل تا دو سه سال اینده منتشر نمیشه و احتمالا اول شخص هم نباشه.

شما بگو 10 سال، ولی با دوربین سوم شخص

بهترین خبر ممکن
اویل رو چه به اول شخص کالاف که نمیخوایم بازی کنیم نیمه دوم اویل 7 قشنگ یه پا بتلفیلد بود

من میگم با توجه به اخباری که اومده و قبلا هم راجبش خیلی صحبت شد شاید ابتدا کپکام با توجه به موفقیت نسخه هفتم ترجیح داده بازیو اول شخص بسازه ولی بعدش با موفقیت بیشتر نسخه ریمیک به این نتیجه رسیدن که دوباره سوم شخص بسازن..
در کل من همش احساس میکنم کپکام بخاطر موفقیت نسخه ریمیک خیلی دو دل بوده

عوض کردن دوربین به این راحتی نیست، کل فلسفه و دیزاین بازی با توجه به دوربین انجام میشه، خیلی از برخورد های بازیکن با بیکر ها با توجه به همین نکته طراحی شده و به همین دلیل تاثیر زیادی داره، مثل همون اول بازی که میخوای از خونه بری بیرون اما جک جلوت رو میگره. خیلی بعید می‌دونم هر دو دوربین رو توی بازی قرار بدن.

عوض کردن دوربین به این راحتی نیست، کل فلسفه و دیزاین بازی با توجه به دوربین انجام میشه، خیلی از برخورد های بازیکن با بیکر ها با توجه به همین نکته طراحی شده و به همین دلیل تاثیر زیادی داره، مثل همون اول بازی که میخوای از خونه بری بیرون اما جک جلوت رو میگره. خیلی بعید می‌دونم هر دو دوربین رو توی بازی قرار بدن.
شاید بازی در مراحل اولیه بوده و میشده که کلا مکانیزم رو عوض کنن

به عنوان بونس دارم میگم یـ چیزی مثل Evil Within 2 صرفا قرار نیس هر دو دوربین با توجه به دیزاین بازی اونم تو ژانر ترسناک که دوربین اصلی ترین المان لول دیزاین بازی هستش طراحی بشه ولی به عنوان بونس حالا یا سوم شخص به اول شخص و یا بلعکسش فک نکنم چیز بدی در بیاد ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or