گزارش: Resident Evil 8 نمای اول شخص خواهد داشت

آیا نمای اول شخص در صورت حقیقی بودن اطلاعات، به تجربه شما در بازی لطمه می زند

• بلی

• خیر

• در حال حاضر در مورد خوب یا بد بودنش نظری ندارم

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
c7943_.png
Resident Evil 8 از یک جنبه مهم مانند Resident Evil 7 خواهد بود. کپکام در حال حاضر مشغول بازسازی Resident Evil 3 است، اما جزئیات جدیدی درباره ادامه بازی موفق Resident Evil 7 که در سال 2017 انتشار یافت منتشر نشده است، حداقل تا این لحظه؛ یک گزارش حاکی از آن است که Capcom برای عنوان RE8 دوباره به نمای اول شخص باز خواهد گشت.
مطابق گفته کانال YouTube Residence of Evil، رزیدنت ایول 8 از فرمول رزیدنت ایول 7 پیروی و نمای اول شخص را حفظ خواهد کرد. Eurogamer نیز جزئیات مشابهی از منابعی که با کپکام در ارتباط هستند شنیده‌ است.
RE7 نسبت به عناوین قبلی خود رویکرد جدیدی را در پیش گرفت، چیزی که طرفداران سال ها انتظارش را می کشیدند، کپکام با تغییرات ساختاری و چشم اندازی به عناوین کلاسیک خود، با انجین پر زرق و برق RE Engine سعی در جبران اشتباهات قبلی خود داشت.
جزئیات جدید به نقل از کانال Residence of Evil نشان می دهد که پروتاگونیست RE7 اتان وینترز در RE8 بازمیگردد، همچنین کریس ردفیلد احتمالا متفاوت از RE7 با چهره جدیدش حضور خواهد داشت، همچنین جزییاتی در مورد دشمنان از جمله چند زامبی و ارواح مونث که شما را از طریق محیط روستا و یک قلعه تعقیب می کنند وجود دارد.
IGN در مورد این شایعات با کپکام صحبت کرد، اما کپکام از پاسخ به سوالات امتناع نمود.
منبع
کپکام امروز برای تسترها دعوتنامه ای جهت ایونتی در کشورهای مختلف دنیا از جمله ژاپن، آمریکا و آلمان ارسال نمود. ممکن است در مورد مباحث مختلف سری و RE8 در این ایونت پرسشهایی انجام شود.

f768042_.png

آخرین ویرایش:
اتاق سیو های لعنتی
شخصیت های منفی کریپی (من با خانواده بیکر بیشتر از وسکر حال کردم جدا :دی)
معماهای درگیر کننده
و زامبی های لعنتی ای که تو ریمیک 2 نشون دادن (تو این یه مورد تو اویل 7 خیلی بد عمل کردن)
با حس تعقیب گریز مداوم تو بیشتر بازی

همینا رو بذارن بعد اصن بکنن اش Top-Down زاویه دوربین رو!

مثل اینکه یک اینسایدر دیگه گفته اطلاعات قدیمی هستن و ساخت بازی رو از اواسطش ریبوت کردن و دوباره قرار نما سوم شخص باشه
با توجه به موفقیت نسخه ریمیک 2 و همین طور به احتمال بسیار زیاد نسخه ریمیک سوم بازی من احتمال میدم که تیم سازنده اویل 8 به این نتیجه رسیده باشه که اگه یه ایول بر پایه ترس و بقا و ریشه های بازی به صورت سوم شخص ساخته بشه به نظر من حتی میتونه از یه اویل اول شخص خوش ساخت هم بیشتر مورد استقبال طرفدارای بازی قرار بگیره .

دو نسخه 5 و به خصوص نسخه ششم بازی مشکل اصلیش این بود که دیگه شده بود کال اف WWE اویل !!! :fearscream::joycat: .... وقتی با لیون فنون کشتی کج رو تو نسخه اویل 6 اجرا کردیم سر زامبی های نگون بخت یعنی من و پسر عموم با دیدن این صحنه فکمون باز مونده بود و یه چند ثانیه ای به هم خیره شدیم و بعد دل و رودمون از شدت خنده درد گرفته بود . دسته بینوای ایکس باکس 360 رو هم هیچ وقت یادم نمیره پرتاب کردیم یه قسمتی از اتاق !! اویل 6 فاجعه ای مثال زدنی در سری اویل بود . کاور گیری زامبی ها هم در نوع خودش بی نظیر بود !!!

این خبر سوم شخص شدن دوباره بازی میتونه واقعا درست باشه و من همش با خودم میگفتم امیدوارم نسخه های ریمیک 2 بازی عالی از آب در بیاد و مورد استقبال طرفدارای بازی قرار بگیره احتمال داره که تیم سازنده اویل 8 یه باز بیینی سر ساخت اویل 8 بکنن و از دوباره بازی سوم شخص بشه . امیدوارم که این شایعه درست باشه .

اویل 7 بازی خوبی بود ( به خصوص نیمه اول بازی ) ولی من به شخصه یه اویل سوم شخص عالی رو به یه اویل اول شخص عالی ترجیح میدم .

آخرین ویرایش:
انتخاب نمای اول شخص در RE7 باعث میشد توی اتمسفر این بازی غرق بشیم.و در کل انتخاب منطقی ای بود.

ولی یه مشکل شخصی با زاویه دید اول شخص دارم اینه که موقع بازی حس میکنم سرگیجه می گیرم.:|

بخاطر همین ترجیح میدم در RE8 ازین نوع زاویه دید استفاده نشه

اعتراف میکنم توی رزیدنت اویل ۲ ریمیک ترینر زدم چون واقعا حتی از زامبی هاشم میترسیدم..
با اینکه المان کند بودنشون حفظ شده بود اما به شدت زمخت و ترسناک بودن..
نمیدونم اما بنظرم کپکام واسه ریمیک ۲ واقعا ترکوند از هرلحاظی..
چقدر معماها و اتمسفر عالی بود ..حالا بتازگی سازنده ها گفتن که تایرنت نسخه سوم یعنی نمسیس خیلی ترسناک تر از مستر اکس هست و من الان موندم چجوری بتونم بازیو اجرا کنم..
شاید بگید زیادی ترسو هستی اما حقیقت اینه که من دد اسپسیس هارا بازی کردم ولی رزیدنت ۲ واسم ترسناک تر بود چون انگار بیشتر حس میکردم به واقعیت نزدیک تره اتمسفر بازی..
امیدوارم نسخه هشتم کماکان دشمنان بایولوژیک داشته باشه نه روح و شبه و چیزهای توهمی..

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

اعتراف میکنم توی رزیدنت اویل ۲ ریمیک ترینر زدم چون واقعا حتی از زامبی هاشم میترسیدم..
با اینکه المان کند بودنشون حفظ شده بود اما به شدت زمخت و ترسناک بودن..
نمیدونم اما بنظرم کپکام واسه ریمیک ۲ واقعا ترکوند از هرلحاظی..
چقدر معماها و اتمسفر عالی بود ..حالا بتازگی سازنده ها گفتن که تایرنت نسخه سوم یعنی نمسیس خیلی ترسناک تر از مستر اکس هست و من الان موندم چجوری بتونم بازیو اجرا کنم..
شاید بگید زیادی ترسو هستی اما حقیقت اینه که من دد اسپسیس هارا بازی کردم ولی رزیدنت ۲ واسم ترسناک تر بود چون انگار بیشتر حس میکردم به واقعیت نزدیک تره اتمسفر بازی..
امیدوارم نسخه هشتم کماکان دشمنان بایولوژیک داشته باشه نه روح و شبه و چیزهای توهمی..

کدوم نسخه های Evil بازی کردی؟

زامبی های لعنتی ای که تو ریمیک 2 نشون دادن (تو این یه مورد تو اویل 7 خیلی بد عمل کردن)
کاملا موافقم.
تو RE2 یک زامبی هم به تنهایی تهدید حساب میشه. اون حس دلهره ای که با دیدن یه زامبی گوشه ی راهرو به آدم دست میده رو خیلی وقت بود حس نکرده بودم.

43l5_e0b6dd9.jpg

آخرین ویرایش:
یک و دو و سه کلاسیک روی PS1
اویل ۴ روی PS2
رزیدنت ۵ روی PC
شش رو فقط تست کردم
۷ را روی PS4
و ریمیک ۲ هم بتازگی روی پی سی تموم کردم (سناریوی لیان)

resident evil revelations ها رو هم برو که خلاء بین 4 -5 و 5 - 6 رو پر کنی:D

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
یک و دو و سه کلاسیک روی PS1
اویل ۴ روی PS2
رزیدنت ۵ روی PC
شش رو فقط تست کردم
۷ را روی PS4
و ریمیک ۲ هم بتازگی روی پی سی تموم کردم (سناریوی لیان)

به نظرم بشین از اول همرو برو خیلی حال میده من خودم دوباره از ۰ تا ۷ رولیشن ۱ و ۲ رو دارم میرم لذتی که توش هست تو هیچی نیست :D

به نظرم بشین از اول همرو برو خیلی حال میده من خودم دوباره از ۰ تا ۷ رولیشن ۱ و ۲ رو دارم میرم لذتی که توش هست تو هیچی نیست

من برا ریمیک اویل 1 حاضرم قتل هم انجام بدم.:D از بس عاشق گیم پلیش ام:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or