گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
82318738259813858412.jpg

وبسایت Metacritic که نقدهای منتشر شده از عناوین مختلف را جمع آوری می کند یک گزارش کلی از سال 2013 تهیه کرده است.
در پلتفرم ها کنسول PS4 در صدر جدول قرار می گیرد. Wii U و PS3 نیز به ترتیب در مقام دوم و سوم حضور دارند. در جدول زیر متوسط امتیاز کلیه عناوین یک پلتفرم را مشاهده می کنید:

مقایسه کنسول ها و PC
(از چپ به راست: تعداد بازی ها - بسامد عرضه نمرات - متوسط متا - بازی های با متا 90 به بالا - انحصاری های خوب با متای 75 به بالا)

91866487260025639285.jpg

کنسول های دستی

39846740803916474682.jpg

در بخش بازی ها نیز، Grand Theft Auto V بیشترین امتیاز را در سال 2013 از آن خود کرده است. جدول کامل بدین شرح است:

عناوین با متای بیشتر از 90
(تمامی پلتفرم ها بجز ios)

22770730671987137760.jpg

در آخر نیز به بازی هایی که بیشترین متا را در سال گذشته بدست آورده اند اشاره می کنیم:
The Walking Dead (سال 2012 با متای 95 بر روی Xbox 360)
Batman: Arkham City (سال 2011 با متای 96 بر روی PS3)
Super Mario Galaxy 2 (سال 2010 با متای 97 بر روی Wii)
Uncharted 2: Among Thieves (سال 2009 با متای 96 بر روی PS3)
عملکرد بازی ها و کنسول ها در سال 2013 چطور ارزیابی می کنید؟
Full Report
Via

10 تا نیاز نیست ! یه دونش هم میتونه بتلفیلد رو تو رزولوشن و فریمی اجرا کنه که جفت کنسولا تو پایینترش زاییدن ... البته امیدوارم فردا که همین بازی برای PS$ اومد نشه بهترین بازی قرن "یاده اولای ماینکرفت افتادم"
میشه دلیل بیاری که چرا جفت کنسولا تو پایین ترش زاییدن!!:-/

بحث کردن با pc فن ها حتی نه لذت داره نه خاطره یه سری منطق هایی میارن که آدم شاخ در میاره اینجاست که میفهمیم با xbox فن ها بحث کنیم خیلی بهتره :d

اولا که 900P نه و 1080P دوست من.ثانیا من هم سینگل بازی کردم و هم مولتی رو و افت فریمی هم ندیدم.حالا شما این حرفا رو روی چه حسابی میزنی من موندم.

اولا همون 900p درسته حداقل برو یه سرچ بزن گفتم بتل نه کاد ، دوما افت فریم هم داره برو چنتا آنالیز ببین

چند بار نسخه نسل بعدbfو و بازی کردید؟:-/
فریم بازی مشکلی نداره اون نوسان کم هم توی pcهم هست بدلیل صحنه های شلوغ و انفجار ها
شمایی که هنوز فلسفه کنسول رو نمی دونید چی میشه بهتون گفت اخه؟
یه سخت افزار ثابت سازنده ترجیح داده بیاره رو900p روی تکنیک های دیگه کار کنه هر چقدر هم سخت افزار قوی باشه بازم ممکنه سازنده این انتخابو انجام بده
رو هوا همینطوری یچی ول ندین بلکه بگیره
اول نسله یکم خوش باشیددرکتون میکنم یه نسل بود کم حرفی نیست:(
خوشم میاد کم میارید سریع میزنید تو فاز مولتی و بحثو عوض میکنید:lol:

یاد این حرفت افتادم:

چه ربطی داشت ؟! تو هنوز نمیدونی بازی مورد علاقت رو کنسولی که داری وضعیتش چطوره بعد ...

چند بار نسخه نسل بعدbfو و بازی کردید؟
yahoo_7.gif

فریم بازی مشکلی نداره اون نوسان کم هم توی pcهم هست بدلیل صحنه های شلوغ و انفجار ها
شمایی که هنوز فلسفه کنسول رو نمی دونید چی میشه بهتون گفت اخه؟
یه سخت افزار ثابت سازنده ترجیح داده بیاره رو900p روی تکنیک های دیگه کار کنه هر چقدر هم سخت افزار قوی باشه بازم ممکنه سازنده این انتخابو انجام بده
رو هوا همینطوری یچی ول ندین بلکه بگیره
اول نسله یکم خوش باشیددرکتون میکنم یه نسل بود کم حرفی نیست
yahoo_2.gif

باشه تو راست میگی :)

منم یاده این افتادم ولی نمیدونم چرا خودم بهش عمل نکردم :|

همون بیخیال بشید خیلی بهتره اعصابتون هم آروم میمونه ...

@دوستان کنسول باز
لطفا جواب این دوستانی که میگن کنسول باز ها به دلیل پول نداشتن PC نمیخرن رو ندید، اونا یه چیزی میگن، بد نامیش:دی:| میمونه واسه ما:دی

10 تا نیاز نیست ! یه دونش هم میتونه بتلفیلد رو تو رزولوشن و فریمی اجرا کنه که جفت کنسولا تو پایینترش زاییدن ...

البته امیدوارم فردا که همین بازی برای PS4 اومد نشه بهترین بازی قرن "یاده اولای ماینکرفت افتادم"
البته تو بررسي BF4 توسط DF اشاره شده بود قيمت GPU و CPU استفاده شده در تست كه با PS4 برابري ميكرد حدود 1200 دلار در اومده بود بدون احتساب باقي قطعات دقيقا هم گفته شده بود كه بهتره به جاي PC يه PS4 تهيه كنيد

البته اينو واسه ما فقرا گفته

باشه تو راست میگی
:)

منم یاده این افتادم ولی نمیدونم چرا خودم بهش عمل نکردم
:|
معلوم حرف حق جواب نداره

مجبورت نکردم که بحث کنی شاتگان رو سرت نیست میای بحث میکنید بهتون بگن بالا چشتون ابرو سریع هم ناراحت میشد والا بخدا

10تا 780TI ببندید بشینید Gone Home بزنید :lol:

نه اون ده تا 780 رو میزاریم واسه اجرا کرایسیس و بتلفیلد، تکنیک Tress fx واسه Tomb Raider، دایرکت ایکس 11 واسه بایوشاک، فیزیک واسه بتمن و صد تا بازی دیگه!:laughing:
در کنارش هم Gone Home و یه عالمه ایندی و شونصدتا MMO و استراتژی هم بازی می کنیم!!

اینقدر با کنسول فن بحث نکنید بزارین با 1.8 ترافلاپ خوش باشن:)) کارتای یه سال پیش 4 ترافلاپ بودن:))

نه اون ده تا 780 رو میزاریم واسه اجرا کرایسیس و بتلفیلد، تکنیک Tress fx واسه Tomb Raider، دایرکت ایکس 11 واسه بایوشاک، فیزیک واسه بتمن و صد تا بازی دیگه!:laughing:
در کنارش هم Gone Home و یه عالمه ایندی و شونصدتا MMO و استراتژی هم بازی می کنیم!!
6990دلار بدی یه کارت گرافیک فقطبعد بشینی
MMO و استراتژی,MMO و استراتژی,MMO و استراتژی,MMO و استراتژی,MMO و استراتژی,MMO و استراتژی................بازی کنی؟خو که چی بشه؟:-/
یادتون رفته انگار بتلفیلد و کرایسیس مولتی پلتفرمن؟:-/
نمیدونیدTress fx که من حقیقتا نمیدونم همین چی داره برا نازیدن قرار توی نسخه نسل بعدی TOMBRAIDERاستفاده بشه؟
سونی کلی برای INDIEبرنامه ریزی کرده پس از اینم بکشین بیرون
خو من 399 دلار میدم همه رو هم دارم:bighug:

استدلال تو حلقم میشینه به املاتور ته دیگه بازی های PS1/PS2 انجام میده میگه اینا ماله PC ـــــــــه:))

:))
حد اقل ما 1080 بازي ميكنيم اونا رو ولي دوستان بايد تو psn ١٠ دلار پرل بدن كه رو native بازي كنن!
ته ديگم نيست قبلن همشو رو كنسولش انجام داديم!بعدشم اصلا ته ديگ يني چي؟از ارزش بازي كم ميشه؟يا شما ديگه به انحصاري بودن نميتونيد پز بديد؟مطمين باش كسي كه يه pc high end داره پول اينو داره كه بره به خاطر tlou يه ps3 بگيره بعد بفروشتش!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or