گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
82318738259813858412.jpg

وبسایت Metacritic که نقدهای منتشر شده از عناوین مختلف را جمع آوری می کند یک گزارش کلی از سال 2013 تهیه کرده است.
در پلتفرم ها کنسول PS4 در صدر جدول قرار می گیرد. Wii U و PS3 نیز به ترتیب در مقام دوم و سوم حضور دارند. در جدول زیر متوسط امتیاز کلیه عناوین یک پلتفرم را مشاهده می کنید:

مقایسه کنسول ها و PC
(از چپ به راست: تعداد بازی ها - بسامد عرضه نمرات - متوسط متا - بازی های با متا 90 به بالا - انحصاری های خوب با متای 75 به بالا)

91866487260025639285.jpg

کنسول های دستی

39846740803916474682.jpg

در بخش بازی ها نیز، Grand Theft Auto V بیشترین امتیاز را در سال 2013 از آن خود کرده است. جدول کامل بدین شرح است:

عناوین با متای بیشتر از 90
(تمامی پلتفرم ها بجز ios)

22770730671987137760.jpg

در آخر نیز به بازی هایی که بیشترین متا را در سال گذشته بدست آورده اند اشاره می کنیم:
The Walking Dead (سال 2012 با متای 95 بر روی Xbox 360)
Batman: Arkham City (سال 2011 با متای 96 بر روی PS3)
Super Mario Galaxy 2 (سال 2010 با متای 97 بر روی Wii)
Uncharted 2: Among Thieves (سال 2009 با متای 96 بر روی PS3)
عملکرد بازی ها و کنسول ها در سال 2013 چطور ارزیابی می کنید؟
Full Report
Via

PC اصلا بازی نداره در حال مرگه بنده خدا :))
این پورت املاتور گاد هست که 2زار نمی ارزه...
خوب Indie باشه! یک جوری میگین Indie انگار بازی محسوب نمیشه
مگه من گفتم حساب نمیشه؟
ولی یه بازی AAA خوب خیلی بیشتر میشه باهاش سرگرم شد...

آخرین ویرایش:
:))گاداوار هم الان حساب کردی :d اون بدبخت با شبیه ساز داری اجرا می کنی برا سونی هست =))
نگرفتی مطلبو =)) مگه من گفتم برا ماکروسافته ؟ :))

یه بنده خدایی میگفت pc بازی نداره در حال مرگه .. ماهم الان از بی بازی زدیم توکار املیتور مگه بده ؟=))
ولی از خبر کاملا مشخصه تعداد بازیهای pc چقدره
yahoo_21.gif

رو سیستم دوزاری . 2زار نمی ازه بیا رو سیستم من فیلم بگیرم ببین مثل باقلوا اجرا میشه
yahoo_21.gif

آخرین ویرایش:
PC اصلا بازی نداره در حال مرگه بنده خدا :))

24846807961906700548.jpg
از همین چیزای pc خوشم میاد.....کلا واقعا مسخرس بگید pc بازیاش همشون ایندی ان!
فقط با امولاتور ها 10000تا بازی حداقل داره!
الان یکی میاد میگه من امار رسمیو میگم:|
مگه نمی خوای بازی کنی؟به رسمیو غیر رسمیش چیکار داری؟!؟!؟!؟الان pc کلی بازی تحت وب داره اونا چی؟

- - -ویرایش - - -

مگه من گفتم حساب نمیشه؟
ولی یه بازی AAA خوب خیلی بیشتر میشه باهاش سرگرم شد...
واقعا دو زار نمیارزه؟!؟!؟!؟!با تبدیل دسته ps2 بشینی بازی رو 1080p بازی کنی نمیارزه؟
خیلی هم عالیه!
کی گفته کمتر میشه سرگرم شد؟من حداقل با ماینکرفت 150 ساعت سرگرم شدم!

تنها دلیلی که بعضیا از pc بد میگن اینه که نمیتونن هزینه pc قوی رو بدن! البته من ایرادی بهشون نمیگیرم چون کارشون منطقیه اما اینکه الکی بگی pc بازی نداره و... مزخرفه!همین الان یه نگاه به dayz بندازی میفهمی تفاوت pc با کنسول خیلیه!

استدلال تو حلقم میشینه به املاتور ته دیگه بازی های PS1/PS2 انجام میده میگه اینا ماله PC ـــــــــه:))
نها دلیلی که بعضیا از pc بد میگن اینه که نمیتونن هزینه pc قوی رو بدن!
:))

رو سیستم دوزاری . 2زار نمی ازه بیا رو سیستم من فیلم بگیرم ببین مثل باقلوا اجرا میشه :))
مارو باش با کیا بحث میکنیم......

کسی نگفت مال pc ـــــــه :)) مال سونی جونه که ما رو pc جون میزنیم به بدن :)) البته با اجازه بعضیا
یه عده خواستن تو تاپیک دوباره با دوتا دونه انحصاری متا بالا (تعداد بسیار زیاد بازی رو pc لاپشونی کنن ) ما گوش زد کردیم مراقب املیتور باشن خیلی زیاده روی نکنن این نسل x86 خطرناکه مثل نسل قبل نیست
فقط هشدار دادیم :d
مارو باش با کیا بحث میکنیم......
وقتی سیستم pc خیلی ضعیفی داری و نمیدونی با این املیتور رو سیستم قوی بدون مشکل میشه بازی کرد دلیلی نداره بحث کنی

املاتور اومد 6 تا 780TI ببندید رو هم بلکه بتونید منوی بازی هاPS4/XBOXONE رو ران کنی انشالله ته دیگشون دو نسل دیگه زوده الان واسه ته دیگه خوری:lol:

کجایند آنان که PC را به سخره می گیرفتند ؟
همینجا

وقتی سیستم pc خیلی ضعیفی داری و نمیدونی با این املیتور رو سیستم قوی بدون مشکل میشه بازی کرد دلیلی نداره بحث کنی
شما علم غیب داری که من سیستمم ضعیفه...پس چه جوری بازیهای روز رو دارم انجام میدم؟
بعدش من منظورم رو کنترل بازی بود

دوستان برای چی خودتونتو خسته میکنید.اصلا PC بهترین هستش.مبارکه طرفدارش باشه.

10تا 780TI ببندید بشینید Gone Home بزنید :lol:
10 تا نیاز نیست ! یه دونش هم میتونه بتلفیلد رو تو رزولوشن و فریمی اجرا کنه که جفت کنسولا تو پایینترش زاییدن ...

البته امیدوارم فردا که همین بازی برای PS4 اومد نشه بهترین بازی قرن "یاده اولای ماینکرفت افتادم"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or