گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
82318738259813858412.jpg

وبسایت Metacritic که نقدهای منتشر شده از عناوین مختلف را جمع آوری می کند یک گزارش کلی از سال 2013 تهیه کرده است.
در پلتفرم ها کنسول PS4 در صدر جدول قرار می گیرد. Wii U و PS3 نیز به ترتیب در مقام دوم و سوم حضور دارند. در جدول زیر متوسط امتیاز کلیه عناوین یک پلتفرم را مشاهده می کنید:

مقایسه کنسول ها و PC
(از چپ به راست: تعداد بازی ها - بسامد عرضه نمرات - متوسط متا - بازی های با متا 90 به بالا - انحصاری های خوب با متای 75 به بالا)

91866487260025639285.jpg

کنسول های دستی

39846740803916474682.jpg

در بخش بازی ها نیز، Grand Theft Auto V بیشترین امتیاز را در سال 2013 از آن خود کرده است. جدول کامل بدین شرح است:

عناوین با متای بیشتر از 90
(تمامی پلتفرم ها بجز ios)

22770730671987137760.jpg

در آخر نیز به بازی هایی که بیشترین متا را در سال گذشته بدست آورده اند اشاره می کنیم:
The Walking Dead (سال 2012 با متای 95 بر روی Xbox 360)
Batman: Arkham City (سال 2011 با متای 96 بر روی PS3)
Super Mario Galaxy 2 (سال 2010 با متای 97 بر روی Wii)
Uncharted 2: Among Thieves (سال 2009 با متای 96 بر روی PS3)
عملکرد بازی ها و کنسول ها در سال 2013 چطور ارزیابی می کنید؟
Full Report
Via

من TLU رو بازی کردم بازی خوبی هم بود اما GTA رو نه صبر کردم نسخه پی سیش بییاد.میگم دقت کردین هر جا حرفی برای گفتن نیست یه دفعه پای TLU وسط مییاد!:-/ یعنی اگه مثلا این ناتی داگ و بازیاش نبود کلا انگار حرفیم برا گفتن نبود حداقل دوستان از همه گزینه های روی میز!!!!استفاده کنند نه فقط یکیش.

شما اون ليست بالاي نود رو نگاه كني تنها بازي كه رو كنسول نيست Dota ست بقيه هستن و يا حتي انحصارين اما بازيايي كه رو PC نيست تعدادشون خيلي زياده و اتفاقا عناوين بسيار مهمي هم هستن
اینجوری بخوایم حساب کنیم میشه گفت PS3 هم چیز مصخرفی ه، چون که 5 تا بازی بالای نود روی این کنسول نیومده، یا میتونیم بگیم X360 آشغاله چون که 7 تا بازی بالای نود روش نیومده.
بعد هم شما داری میگی بازی های انحصاری بالای نود 5 تا پلتفرم، بیشتر از بازی های انحصاری یک پلتفرم ه:| تو این لیست بالای نود، تعداد انحصاری ها اینجوریه:
PS3:1
X360:0
Wii U:2
3DS:2
PC:1
اینجا فقط نینتندو فن ها میتونن بیان به ما بگن شما انحصاری های بالای نودتون کمه و برید بمیرید و از این حرفا:دی، بقیه یا تعدادشون با ما برابر ه، یا از ما کمتر هستن(X360):lol:

- - -ویرایش - - -

البته اينجور مواقع رسمه جلوي پستشون يه IMO هم ميزارن كه باعث شبهه نشه
علی به TLOU یا GTA نگفت Boring، به پست me90 گفت Boring:دی

ببين اصلا پستا رو ميخوني؟

من احساس ميكنم فقط ميخواي يه جوابي داده باشي. اين بازيايي كه شما داري ميگي رو PC هست ليست كن ببينم كدوما رو كنسول نيست كه ما الان بايد حسرتشو بخوريم گفتم تنها مورد دندونگير همون Dota بوده كه اونم واقعا بازي قابل احترام و بزرگيه حرفي درش نيست

البته اینا هم واسه شما دندونگیر نیست دیگه مشکل از شماست!!

تازه استراتژی هایی مثل استارکرفت و COH 2 و Rome 2 بماند!!

نرود میخ آهنین در سنگ مصداق اینجاست !

تا دیروز که میگفتن PC اصلا بازی نداره و در حال مرگه و دارندگانش یه قول دو قول بازی میکنن، الان که آمارش اومده که دو برابر پلتفورمای دیگه بازی داره میگن مولتی و ایندی داره "انگار که همه بازیای کنسول ها AAA و انحصاریه"
در هر صورت هم میگن هرکی GTA بازی نکنه گیمر نیست و این حرفا

همون بیخیال بشید خیلی بهتره اعصابتون هم آروم میمونه ...

اینجوری بخوایم حساب کنیم میشه گفت PS3 هم چیز مصخرفی ه، چون که 5 تا بازی بالای نود روی این کنسول نیومده، یا میتونیم بگیم X360 آشغاله چون که 7 تا بازی بالای نود روش نیومده.
بعد هم شما داری میگی بازی های انحصاری بالای نود 5 تا پلتفرم، بیشتر از بازی های انحصاری یک پلتفرم ه:| تو این لیست بالای نود، تعداد انحصاری ها اینجوریه:
X360:0
Wii U:2
3DS:2
PC:1
اینجا فقط نینتندو فن ها میتونن بیان به ما بگن شما انحصاری های بالای نودتون کمه و برید بمیرید و از این حرفا:دی، بقیه یا تعدادشون با ما برابر ه، یا از ما کمتر هستن(X360):lol:

- - -ویرایش - - -

علی به TLOU یا GTA نگفت Boring، به پست me90 گفت Boring

اين حساب كتاب تو يكي منو به رياضي خودم اميدوار كرده:دی

اون ليست شامل 12 تا بازيه بقيشون تكراريه مثلا بايوشاك چند بار تو ليست اومده كه مسلما يه بار حساب ميشه
اين 12 تا بازي ايناست

GTA
TloU
BS:I
Super Mario
Fire Emblem
Rayman
Fez
Flower
Zelda
Splunkey
Brothers
Dota 2

از اين 12 بازي

8 عدد روي PS3
5 عدد روي 360
5 عدد روي PC قابل بازيه

@Gray Warden

اون بازيا هم اولا ايندي هستن دوما حداقل Gone Home روي Ps4 داره مياد اونيكي رو مطمئن نيستم اما اونم احتمالش زياده اين نسل قربونت برم ايندي ها هم دارن براي سوني انحصاري ميسازن نمونش Chinese Room كه داره Everybody's Gone To the Rapture رو انحصاري براي PS4 ميسازه دوران ايندي سواري هم ديگه رو به پايانه

البته بازیهای بیشتر pc مدیون عناوین ایندی هستش.....

برای pc میزان 321 بازی ثبت که 46 تاش امتیاز خوب 5 تاش امتیاز عالی گرفته بعد نامردیه بگیم ps4 با 29 بازی اوله اونم تنها با 1 عدد بازی خوب و یک عدد بازی عالی

اين حساب كتاب تو يكي منو به رياضي خودم اميدوار كرده:دی

اون ليست شامل 12 تا بازيه بقيشون تكراريه مثلا بايوشاك چند بار تو ليست اومده كه مسلما يه بار حساب ميشه
اين 12 تا بازي ايناست

GTA
TloU
BS:I
Super Mario
Fire Emblem
Rayman
Fez
Flower
Zelda
Splunkey
Brothers
Dota 2

از اين 12 بازي

8 عدد روي PS3
5 عدد روي 360
5 عدد روي PC قابل بازيه

@Gray Warden

اون بازيا هم اولا ايندي هستن دوما حداقل Gone Home روي Ps4 داره مياد اونيكي رو مطمئن نيستم اما اونم احتمالش زياده اين نسل قربونت برم ايندي ها هم دارن براي سوني انحصاري ميسازن نمونش Chinese Room كه داره Everybody's Gone To the Rapture رو انحصاري براي PS4 ميسازه دوران ايندي سواري هم ديگه رو به پايانه
این لیستی که من دادم بازی انحصاری بود، بخون حداقل!
بعد من هرجور حساب کردم PS3 از 7 تا بیشتر نشد، نکنه Flower هم حساب کردی؟ تعداد PC هم 6 تاست، چطوری حساب کردی؟ تازه یه دونه زلدا هم نیست، دو تا رلداست;)
دوران ايندي سواري هم ديگه رو به پايانه
یه تاریخ به من بده تو اون تاریخ این رو بهت پ.خ کنم;)

این لیستی که من دادم بازی انحصاری بود، بخون حداقل!
بعد من هرجور حساب کردم PS3 از 7 تا بیشتر نشد، نکنه Flower هم حساب کردی؟ تعداد PC هم 6 تاست، چطوری حساب کردی؟ تازه یه دونه زلدا هم نیست، دو تا رلداست;)
یه تاریخ به من بده تو اون تاریخ این رو بهت پ.خ کنم;)
اصلا به فرض محال حرف شما درست و تعداد 7 به 6 هست

من از اول بحثم اين نبود كه PC به درد نميخوره تمام اين پستا بخاطر اين بود كه شما بپذيري PC برنده ي مطلق نيست كه خدا رو شكر پذيرفتي :d
در ضمن PC يه انحصاري تپل داره نمرش 10 از 10 كه تو ليست نيومده
forum.bazicenter.com
اين روزا بيشتر اينو بازي ميكنيم:d

این آمار یعنی بازی ها مولتی پلتفرم رو pc متاشون کمتره؟؟؟؟!!! یا میشه برداشت کرد انحصاریاش مال نیستن!!!؟؟؟ یا میشه گفت انحصاری های خوب کنسول ها بهترن !!!!!؟؟
درسته؟؟؟:-/

این آمار یعنی بازی ها مولتی پلتفرم رو pc متاشون کمتره؟؟؟؟!!! یا میشه برداشت کرد انحصاریاش مال نیستن!!!؟؟؟ یا میشه گفت انحصاری های خوب کنسول ها بهترن !!!!!؟؟
درسته؟؟؟:-/

والبته یه چیز دیگه هم میشه برداشت کرد که یه کنسول باز ممکنه فقط یه همچین چیزایی از این امار برداشت کنه!!!!!

PC اصلا بازی نداره در حال مرگه بنده خدا :))

24846807961906700548.jpg

آخرین ویرایش:
البته بازیهای بیشتر pc مدیون عناوین ایندی هستش.....
خوب Indie باشه! یک جوری میگین Indie انگار بازی محسوب نمیشه :دی
Indie اگه خوب باشه ارزشش به اندازه GTA و Bioshock و ... هم میتونه باشه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or