گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
من دقیقا نمیدونم اعداد چی بوده!
اون پیش بینی هایی که شده بود درست از اب در اومده؟!
رکورد زدن دنیای سرگرمی ها و ...
ببین داره می گه که پیش بینی می شه 191 فروش کنه که تا اونجایی من می دونم یعنی نتونسته رکورد را جا به جا کنه!!!

Halo 3 فروش و باز هم دیسک های معیوب ...

سلام

اول از همه از منهتن شروع می کنم و جایی که مردم برای بازی H3 سر از پا نمیشناسن. این جور که گفته شده و در شات هایی که براتون می زارم میبینید شلوغی و ترافیک برای این بازی انقدر زیاد بوده که کلی از خیابون ها رو مسدود کرده. برخی ها میگن که این بازی رکورد فیلم اسپایدرمن3 رو با 151 میلیون دلار خواهد شکوند. فروش بازی در سیاتل، لس انجلس، نیویورک، میامی بسیار بالا بوده. انگار این بازی در لندن رکورد بازی Midnight Madness رو که شلوغی خیابون ها اونقدر زیاد بوده رو شکونده.

اینم شات هایی از مراسم افتتاحیه فروش این بازی :

اینم یه Pontiac G6 GXP که طرف مثلا اسپورتش کرده.
ncjt6a.gif

اینم یه جوان شاد و سرحال داره میره Master Chief بزنه.
2js5jo

++++++++++++++++++++++++++++++
اما بشنوید از مشکلات این نسخه. انگار خیلی از افراد از اینکه DVD اونها دچار خش و کیفیت خوبی نداره شاکی هستن و انگار یه مشکل کوچولو پیش اومده.فکر کنم برای GOW هم که منتشر شده بود یه همچین مشکلاتی برای Read بازی پیش اومده بود.انگار این مشکل به خاظر دو تا پنلی هستش که پشت DVD توی قاب خورده بوده و کلی خش روی DVD های بازی افتاده.اینم عکساش.

rkc60o.jpg

r8dlj8.jpg

j60qad.gif

++++++++++++++++++++++++++++++++
ویرایش شد :

Microsoft To Replace Scratched Halo 3 Limited Edition Disks For Free

ماکروسافت اعلام کرده اون دسته از دیسک هایی که مشکل داشته رو تعویض خواهد کرد. البته برای تعویض یک Dead Time در نظر گرفته و اخرین زمان برای تعویض DVD های معیوب تا 31 دسامبر می باشد. البته هنوز مشخص نشده چه تعداد از DVD های بازی مشکل داره.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
رکورد فروش سرگرمی از نظر مقدار پولی که رفته تو حساب مایکروسافت که بد تکون خورده!البته در واقع Halo3 رکورد Halo2 رو تکون داد چون هنوز هم هیچ فیلمی تو روز اولش 125 میلیو دلار نفروخته.

چطوری محمد رضا ، C&C 3 Multiplayer رو ميبينم که بيخيال شدی .. :cheesygri

MS ميگه ديگه .. رکورد رو که اگه همينجوری پيش بره توی اين 8 ساعت رفته خواهد زد .. پس به نظر ميرسه واقعاً پيش بينی ها درست از آب در اومده باشه
به هر حال فروش 24 ساعت اول مطمئناً تحت تأثير تبليغات خواهد بود و رضايت بعدش با خداست..

برخی ها میگن که این بازی رکورد فیلم اسپایدرمن3 رو با 151 میلیون دلار خواهد شکوند

بازی که قرار نبود نيمه شب ريليز شه .. همه دنيا ديگه ميدونن انگليسی ها وهشی تر از اين حرفان و مخصوصاً تو لندن اوم نيمه شب و Halo 3 ..

شلوغی و ترافیک برای این بازی انقدر زیاد بوده که کلی از خیابون ها رو مسدود کرده.

جالبیش اینه فروش این بازی تا یک مدت کوتاه دیگه از کل فروش دیسک های بلوری و HD DVD (فروش جفتشون روی هم) بیشتر میشه (و احتمالا از کل فروشی که بلوری و HD DVD روی هم امسال میکنن) در حالی که قیمتش دو برابره!:laughing::laughing:

جالبیش اینه فروش این بازی تا یک مدت کوتاه دیگه از کل فروش دیسک های بلوری و HD DVD (فروش جفتشون روی هم) بیشتر میشه (و احتمالا از کل فروشی که بلوری و HD DVD روی هم امسال میکنن) در حالی که قیمتش دو برابره!:laughing::laughing:
پس ms بزنه تو کاره شماره های بعدی هیلو سودش واسش بیشتره:laughing:

اینم عکسهایی که حمید تو وبلالگش گزاشته:

20.jpg
21.jpg
22.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
40.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg
44.jpg
45.jpg
46.jpg
47.jpg
48.jpg

آمریکا:
15.jpg
استرالیا:
1.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

7.jpg

!!!Believe

50.jpg
51.jpg
52.jpg
53.jpg

54.jpg

23.jpg

24.jpg

به نظر شما چند نسخه از Halo 3 تا اخر ماه بفروش میرسه؟!

شما چه حدس میزنید؟! 3 ملیون؟4 ملیون؟ جواب منفیه...
گیم اسپات در این مورد گزارش میدهد:

قبلا Sarah Friar و Frederick Grieb پیش بینی کرده بودن که در اخر ماه 4.2ملیون نسخه از این بازی به فروش میرسه ولی به نظر میرسه این تعداد بیشتر از این هاست یعنی چیزی تقریبا حدود 3 برابر که میشه 11.6 ملیون نسخه در سراسر دنیا...

55.jpg

آخرین ویرایش:
بابا الان من اومدم تو سايت ! چه قيامتي راه افتاده . halo3 بدجوري داره فروش ميره .

در پست اول كه نوشته شده 1/5 ميليون پيش فروش و 1/8 ميليون هم بعدش فروخته شده كه ميشه 3 ميليون 300 هزار واحد !!هنوز هم كه فروشش ادمه داره و خيلي خوشحالم كه پيشبيني هاي مايكرو درست از اب دراومد .
خيابون ها مثل اين ميمونه ارتش كشي كردن .
مردم وقتي بازي را ميگيرن خيلي خوشحال هستند از ته دل ! مثل اين ميمونه كه جايزه ي بزرگي براشون در اومده ؟
داشتم تو اينترنت ميگشتم كه حتي اين را پيشبيني كردن مايكروسافت بيش از 750 ميليون دلار در هفته اول بفروشه !
حالا فكر اين را بكنيد كه مثلا xbox360 تا حالا 20 ميليون فروش داشت اونوقت ديگه خدا دادند چقدر halo3 فروخته ميشد ؟!
بازي كه چندتا اخبار اعلامش ميكنند ديگه ببين چه خبره . به نظر من صددرصد بايد فيلم اين بازي در بياد كه مطمئن هستم خيلي موفق ميشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or