مشخصه کامنت منو نخوندی و اومدی یه چیزی بگی فقط ! شما از این سیستم اپگرید گرافیکی بازی ها راضی هستی الان ؟ چرا کسی که مثل من هم انچارتد ۴ خریده هم لگاسی و هم کنسول جدید سونی یعنی ps5 رو باید به خاطر یه پچ ساده بازم پول بده ؟
چرا تو همین لیستی که گذاشتی خیلی از انحصاری های سونی بعد گذشت ۲ سال مثل سوشیما ، لست ۲ و .. خیلی های دیگه هنوز به این لیست اضافه نشدن ؟ اصلا قرار همه گیم ها بعد یه مدتی به این سرویس اضافه بشن یا قرار کیس به کیس برسی بشه ؟
مشکل اینجاست که این سرویس اصلا و ابدا تکلیفش با خودش مشخص نیست . سونی حتی تو زمینه عرضه بازی ها رو pc هم تکلیفش مشخص نیست . خود تو الان نمیدونی قرار کدوم باز یهای انحصاری روی pc بیان و کدوما نیان ! از طرفی استودیو پورت باز یهای pc میخره و از طرفی هرمن هالست میگه ما دنبال فیدبک گرفتن از pc گیمرا هستیم !
مسئله غر زدن نیست . مسئله اینه که یه سری مثل شما علاقه دارن به خاطر مسائل کل کل و vs هر اتفاقی میفته رو ماسمالی کنن بگن همه چی گل و بلبله ! نه عزیزم شما اگه ۲ نسله فن سونی شدی من از بدو تولد ps1 فن این شرکت بودم !
یکم از فضای vs در بیای متوجه میشی چقدر تو سیستم اپگرید بازی ها و خیلی از مسائل جدید سونی داره مسخره و پول پرست عمل میکنه.
حداقل اجازه بده سه ماه دیگه سرویس بیاد بعد شما و رفقا بزنید سونی و سیستم جدیدش رو بترکونید
خودت گفتی سونی حتی بازیهای ps4 نداده رو سرویس من برات لیست کردم باز اومدی میگی چرا با اپگرید نیستن؟ مگه اصلا غیر از انچارتد و اسپایدرمن چندتا بازی نسل هشتمی سونی آپگرید گرافیکی نسل نهمی گرفته؟
یعنی نمیشه صبرکنی تا ببینی همین انچارتد۴ نسل نهمی هم قطعا اضافه میشه رو سرویس؟؟
من میدونم چه اتفاقی قراره بیفته شما که هنوز نمیدونی پس چرا از همین الان سر سونی را بریدی؟
حداقل توییت هرمن هالست میخوندی که گفته منتظر نمیتونم باشم که ببینم چه بازیهایی قراره به این سرویس اضافه بشه ،مگر گیمپس تا ابد معلومه چه بازیهایی براش بیاد؟
سونی رسما داره واضح میگه بازیهای فرست پارتی (منظورش اون سینگل پلیرهای پرخرج) روز اول عرضه نمیاد رو سرویس و دستشم درد نکنه که نمیاره که یه بازی ناقص تحویل بده بعد بگه رو سرویس رایگان کردم همینم از سرتون زیاده مثل سرویس های بقیه پلتفرمها..
یعنی بنظرت هرمن و رایان میان در مورد کیفیت بازیهایی که به سرویس قراره اضافه بشن دروغ بگن؟؟
معلومه که برنامه های خفنی دارن
خود من مدتها بود میخواستم ریترنال و دث استرندینگ و اسپایدرمن نسل نهمی بخرم واقعا خوشحال شدم اینا همون روز اول سرویس قراره اضافه بشن و سریع ناو رو تمدید کردم ،نمیتونم منتظر بمونم که چه عناوین خوب دیگه ای قراره اضافه بشه.
سیاست سونی در قبال پی سی چه ربطی به این تاپیک داره؟
اگرچه اونم بارها گفتیم و مشخصه که یه عنوانی اگر فروش کنسولی کاملی کرد رو همون کنسول ابتدا به واسطه سرویس ها در دسترس قرار میگیره تا ملت حالشو ببرن و سپس برای پی سی میاد اونم با قیمت کامل برای درآمد زایی بیشتر(مثل زیرو داون مثل گاد او وار مثل دیزگان )
و بله بازیهای مطرح فرست پارتی هرگز دی وان روی پی سی نمیاد
شبهه دیگه چیه؟
شما دلت کلا پره دوست داری سر سونی یا جیم رایان خالی کنی
یکبار سونی رو ترکوندید که چرا هورایزن فوربیدن وست و gt7 بین نسلی کرده ولی وقتی گرافیک رسما نسل بعدی این دوتا بازی رو همه دنیا دید شروع کردین به تعریف و تمجید و واو که سونی چی ساخته !!!
الانم نه اینجا کسی میخواد چیزیو ماست مالی کنه نه چیزی فقط داریم راجب چیزی صحبت میکنیم که از چندماه قبل معلوم بوده چی هست به اضافه اینکه عناوین ps1-ps2 -psp بطور رایگان و قابل دانلود با کیفیت بالا به نقل از جیم رایان که یه موقعی آرزو حساب میشد هم که قراره اضافه بشه..
واقعا درک نمیکنم کجای سیاست سونی مشکل داره و این شفافیت که میگید چیه..
سونی باید سالی ۱۸۰ دلار میگرفت و یه تریلر CG هم از بازیهای که شش سال دیگه میخواد بده بیرون منتشر میکرد تا شاید شما راضی بشی ازش؟