گزارش :سونی به زودی از سیستم اشتراکی جدید خود رونمایی خواهد کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1000x-1.jpg

طبق گزارش جدید جیسون شرایر سونی در حال برنامه ریزی برای سرویس اشتراکی جدید خود با نام رمز Spartacus هستش این سرویس در واقع قرار ـه PS+ و PSNOW را با هم ادغام کنه و شامل سه Tier هستش :

Tier 1: PS+ benefits
Tier 2: access to PS4 and select PS5 games
Tier 3: access to classic library (PS1, PS2, PS3 and even PSP games)

فعلا گفته شده قرار نیست بازیای انحصاری به صورت Day 1 بر روی این سرویس منتشر بشن
بازی های کلاسیک کنسول های قدیمی به صورت استریم قابل بازی خواهند بود و خبری از بکوارد بر روی کنسول های جدید نخواهد بود هنوز این قضیه روشن نشده و معلوم نیست به چه صورتی خواهد بود

پ.ن : سونی سرمایه گذاریش را بر روی سرویس ها ابری افزایش داده و در آینده باید شاهد فوکوس بیشترش بر روی این تکنولوژی باشیم

PlayStation Plans New Service to Take On Xbox Game Pass

=================
گزارش تکمیلی و کامل @Ludens :

شایعه: احتمال ترکیب شدن PS Plus و PS Now در قالب یک سرویس جدید​

بلومبرگ به‌تازگی به نقل از منابع خود مدعی شده که شرکت Sony برای رقابت با Xbox Game Pass، سرویس اشتراکی جدیدی را ارائه خواهد داد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی‌های PlayStation

طیق گزارش بلومبرگ، این سرویس در حال حاضر با نام رمز Spartacus شناخته می‌شود و قرار است تا دو سرویس PlayStation Plus و PlayStation Now را با یکدگیر ترکیب کند. گفته شده که اسپارتاکوس یک سرویس 3 رده‌ای خواهد بود که جزئیات آن بدین شکل است:
  • رده اول: شامل تمام مزایای فعلی PlayStation Plus
  • رده دوم: شامل کالکشن عظیمی از بازی‌های پلی استیشن 4 و با گذر زمان، پلی استیشن 5
  • رده سوم: شامل دموهای طولانی، استریمینگ و چندین بازی کلاسیک پلی استیشن 1، پلی استیشن 2، پلی استیشن 3 و PSP
همچنین در این گزارش اشاره شده که سونی برنامه دارد تا سرویس PlayStation Plus را همچنان به شیوه فعلی نگه دارد، اما ممکن است سرویس PlayStation Now از رده خارج شود. با توجه به اینکه قیمت سالانه هر دوی این سرویس‌ها برابر با 60 دلار است، باید دید که سیاست قیمت‌گذاری سونی در ارائه سرویس جدید اسپارتاکوس به چه شکل خواهد بود.
شایان ذکر است که به گفته جیسون شرایر (نویسنده گزارش)، قرار نیست که بازی‌های جدید در هنگام عرضه بر روی این سرویس قرار گیرند. در نهایت نیز باید گفت که بلومبرگ در گزارش خود به قیمت سرویس جدید اشاره نکرده، اما به گفته منابع انتظار می‌رود که در بهار آینده شاهد شروع کار آن باشیم.

آخرین ویرایش:
سونی دست بالا داره، از همه نظر(مارکت و بازخورد بازی ها و محصولات)
سیاست مشخص هم به نظرم داره، سونی با حفظ و نهایت استفاده از زیرساخت صنعتی تجاری هنری و انسانی، بر اساس شرایط روز تغییرات رو اعمال میکنه، مثلا یک روز نیاز میبینه GOW رو PC بیاد
، یک روز نیاز میبینه علاوه بر پلاس فعلی (Essential) چند رده جدید بر اساس نیاز روز بازار... اضافه کنه،

سونی بستر بسیار کارامد، پرسود و خوشنامی داره، در عین حال این مجموعه به استرچی مایکروسافت نیست، سونی میتونه سیاست دقیق ولی جزئی داینامیک و اورگانیک در مورد اجزای مختلف پلی استیشن داشته باشه، مایکروسافت به دلیل بیش از حد بزرگ بودن (|یده هاش هم بزرگه، گیم پس از اول قرار بود در صورت موفقیت تبدیل به یک غول بشه) یک سیاست منظم همه جانبه اختیار کرده، همین مایکروسافت در مورد بخش های مختلف XGS و جاهی دیگه ازادی عمل در نظر گرفته، مایکرو به نظرم اگه بر اساس طبیعت قدرت اقتصادیش نگاه کنیم میشه گفت یک سیاست امن در نظر گرفته، به نظرم غیر ممکنه مایکروسافت نتونه گیم پس رو به حد مورد نظرش برسونه، این سونیه که باید هوشیار باشه و خیلی جاها واکنشی عمل کنه تا دست بالای خودش رو حفظ کنه، واکنش هم بر اساس قدرت و فضا و امکاناتی که در اختیار داره انجام میده،(مثلا بتزدا و اکتی بلیز عملا خارج شدند و مسلما این کار رو برای سونی سخت تر میکنه)

کلا به نظرم گیر دادن به سیاست های سونی خیلی درست نیست، مطمئن باشین رایان و رفقا میدونند چه میکنند،

انصافا با سالی 100+20$ سرویس خوبی میده، فقط به نظرم میمونه دانلود PS3 که شخصا دیگه واقعا حوصله گیر دادن بهش رو ندارم PS3 هم دارم و روش بازی میکنم، اینکه اجرای سخت افزاری تا حالا نشده یعنی نباید منتظر بود، شاید موانعی سر کاره که برای اجرای بازی ها به شکل مطلوب سونی (اپدیت شده از نظر امکانات مثل بازی های روز و مثلا PS2 هایی که در دسترس هستند، نمیدونم واقعا شاید سختی ها و موانع سخت افزاری کار رو خراب کرده باشه) احتمالا اخر این نسل یا نسل بعد اینم میشه :-"

و اینکه ایکاش همه بازی ها وقتی Add میشند همیشه در دسترس باشند یا حداقل اگه بازی های غیر ماهانه اینطوری نیستند و مثل Now اکسپایر میشند، حداقل فرست پارتی ها و ترد پارتی های مهم وقتی Add میشند همیشه در دسترس باشند یعنی خارج نشند...

ذات فروم همینه دیگه، در مورد چیزایی بحث میکنن که نیست، وقتی هست دیگه اهمیتی نداره
مثلا بکوارد قبلا خیلی مهم بود ولی الان که بکوارد ps1 تا ps4 دراختیار قرار گرفته اهمیتی نداره
یا مثلا چند نفر تاپیک اخبار ps5 عزا گرفته بودن مدام میگفتن کاش این دو سرویس ادغام میشد ولی الان که شده دیگه اهمیتی نداره

درمورد اینکه سونی تمام برنامه های آینده خودش رو مثل ناشی ها نمیاد بگه و باعث شده عده ای سردرگم بمونن! همین ویدئو کافیه:
فقط بجای کلمه روسیه، اسم شرکتهای رقیب رو بزارید

View attachment 222.mp4

مشخصه کامنت منو نخوندی و اومدی یه چیزی بگی فقط ! شما از این سیستم اپگرید گرافیکی بازی ها راضی هستی الان ؟ چرا کسی که مثل من هم انچارتد ۴ خریده هم لگاسی و هم کنسول جدید سونی یعنی ps5 رو باید به خاطر یه پچ ساده بازم پول بده ؟
چرا تو همین لیستی که گذاشتی خیلی از انحصاری های سونی بعد گذشت ۲ سال مثل سوشیما ، لست ۲ و .. خیلی های دیگه هنوز به این لیست اضافه نشدن ؟ اصلا قرار همه گیم ها بعد یه مدتی به این سرویس اضافه بشن یا قرار کیس به کیس برسی بشه ؟
مشکل اینجاست که این سرویس اصلا و ابدا تکلیفش با خودش مشخص نیست . سونی حتی تو زمینه عرضه بازی ها رو pc هم تکلیفش مشخص نیست . خود تو الان نمیدونی قرار کدوم باز یهای انحصاری روی pc بیان و کدوما نیان ! از طرفی استودیو پورت باز یهای pc میخره و از طرفی هرمن هالست میگه ما دنبال فیدبک گرفتن از pc گیمرا هستیم !

مسئله غر زدن نیست . مسئله اینه که یه سری مثل شما علاقه دارن به خاطر مسائل کل کل و vs هر اتفاقی میفته رو ماسمالی کنن بگن همه چی گل و بلبله ! نه عزیزم شما اگه ۲ نسله فن سونی شدی من از بدو تولد ps1 فن این شرکت بودم !
یکم از فضای vs در بیای متوجه میشی چقدر تو سیستم اپگرید بازی ها و خیلی از مسائل جدید سونی داره مسخره و پول پرست عمل میکنه.
- شما برا انچارتد ها پول دادی همرو خریدی بازیشونم کردی کاملشونم کردی درست، مگه الان که نسخه اپگرید شدش اومده به اون نسخه هایی که پول دادی دسترسی نداری که از سونی شاکی هستی چرا رایگان نیست، خدایی خیلی راحته درک کنین که شما به ازای پولی که دادین قبلا کالا رو دریافت کردین، این پچ به قول شما ساده که با دعا و صلوات به بازی اضافه نشده یه عده هرچند کوچیک وقت گذاشتن کد زدن و قابلیت های جدید رو به بازی اضافه کردن چجوری انتظار داری بیان مفت مفت بهت چیزی که روش وقت گذاشتن رو بدن درکل بازم میگم شما به ازای پولی که دادی خدمات دریافت کردی.
- سونی که مفت مفت بازی هاشو درست نکرده برا همشون سرمایه گذاری کرده حالا هر کدوم که فروششون رو کرده باشن میاره رو سرویس هرکدوم هم بدونه باز میتونه بفروشه نمیاره
- خوب الان شما بدونی کدوم بازی برا pc میاد کدوم نمیاد چه دردی رو دوا میکنه بازم همون توضیح بالا رو براش میدم سونی هربازی رو بدونه براش سود دهی داره میاره رو pc هرکدوم هم بدونه براش سوددهی نداره نمیاره خیلی سادست
در اخرم کلا مشکل ما اینه همه چی رو باجاش میخایم متاسفانه
- شما که خیلی وقته طرفدار پلی استیشنی چرا زمان نسل ۸ که سونی همه اپگرید های گرافیکی رو به اسم ریمستر ۴۰ دلار میفروخت مشکلی نداشتی، چرا زمانی که لست یکو ۶۰ فریم کرد و یکم وضوحشو برد بالا ۶۰ دلار فروخت مشکلی نداشتی یا گاد اف وار سه رو فقط ۶۰ فریم کرد ۴۰ دلار فروخت مشکلی نداشتی !! حالا که همون لست نسخه دوشو رایگان ۶۰ فریمش کرد همون گاد اف وار رو رایگان ۶۰ فریمش کرد و برا یه سری از بازی هاش علاوه بر ۶۰ فریم کردن لودینگشو سریع تر کرد از ویژگی های دستش استفاده کرد و فقط ۱۰ دلار گرفت ناراضی شدی !!

حداقل اجازه بده سه ماه دیگه سرویس بیاد بعد شما و رفقا بزنید سونی و سیستم جدیدش رو بترکونید
خودت گفتی سونی حتی بازیهای ps4 نداده رو سرویس من برات لیست کردم باز اومدی میگی چرا با اپگرید نیستن؟ مگه اصلا غیر از انچارتد و اسپایدرمن چندتا بازی نسل هشتمی سونی آپگرید گرافیکی نسل نهمی گرفته؟
یعنی نمیشه صبرکنی تا ببینی همین انچارتد۴ نسل نهمی هم قطعا اضافه میشه رو سرویس؟؟
من میدونم چه اتفاقی قراره بیفته شما که هنوز نمیدونی پس چرا از همین الان سر سونی را بریدی؟ :D
حداقل توییت هرمن هالست میخوندی که گفته منتظر نمیتونم باشم که ببینم چه بازیهایی قراره به این سرویس اضافه بشه ،مگر گیمپس تا ابد معلومه چه بازیهایی براش بیاد؟
سونی رسما داره واضح میگه بازیهای فرست پارتی (منظورش اون سینگل پلیرهای پرخرج) روز اول عرضه نمیاد رو سرویس و دستشم درد نکنه که نمیاره که یه بازی ناقص تحویل بده بعد بگه رو‌ سرویس رایگان کردم همینم از سرتون زیاده مثل سرویس های بقیه پلتفرمها..

یعنی بنظرت هرمن و رایان میان در مورد کیفیت بازیهایی که به سرویس قراره اضافه بشن دروغ بگن؟؟
معلومه که برنامه های خفنی دارن
خود من مدتها بود میخواستم ریترنال و دث استرندینگ‌ و اسپایدرمن نسل نهمی بخرم واقعا خوشحال شدم اینا همون روز اول سرویس قراره اضافه بشن و سریع ناو رو تمدید کردم ،نمیتونم منتظر بمونم که چه عناوین خوب دیگه ای قراره اضافه بشه.

سیاست سونی در قبال پی سی چه ربطی به این تاپیک داره؟
اگرچه اونم بارها گفتیم و مشخصه که یه عنوانی اگر فروش کنسولی کاملی کرد رو همون کنسول ابتدا به واسطه سرویس ها در دسترس قرار میگیره تا ملت حالشو ببرن و سپس برای پی سی میاد اونم با قیمت کامل برای درآمد زایی بیشتر(مثل زیرو داون مثل گاد او وار مثل دیزگان )
و بله بازیهای مطرح فرست پارتی هرگز دی وان روی پی سی نمیاد
شبهه دیگه چیه؟

شما دلت کلا پره دوست داری سر سونی یا جیم رایان خالی کنی
یکبار سونی رو ترکوندید که چرا هورایزن فوربیدن وست و gt7 بین نسلی کرده ولی وقتی گرافیک رسما نسل بعدی این دوتا بازی رو همه دنیا دید شروع کردین به تعریف و تمجید و واو که سونی چی ساخته !!!
الانم نه اینجا کسی میخواد چیزیو ماست مالی کنه نه چیزی فقط داریم راجب چیزی صحبت میکنیم که از چندماه قبل معلوم بوده چی هست به اضافه اینکه عناوین ps1-ps2 -psp بطور رایگان و قابل دانلود با کیفیت بالا به نقل از جیم رایان که یه موقعی آرزو حساب میشد هم که قراره اضافه بشه..
واقعا درک نمیکنم کجای سیاست سونی مشکل داره و این شفافیت که میگید چیه..
سونی باید سالی ۱۸۰ دلار میگرفت و یه تریلر CG هم از بازیهای که شش سال دیگه میخواد بده بیرون منتشر میکرد تا شاید شما راضی بشی ازش؟
من یه سوال ساده در رابطه با اپگرید بازی هایی مثل انچارتد ۴ و لگاسی ازت پرسیدم که راضی هستی یا نه و به جای جواب دادن ۸ تا جمله بی ربط تحویل دادی😂
من اگه میدونستم با شخصی که دارم بحث میکنم همون فردیه که به خاطر شکست خوردن ردد ۲ جلو گاد او وار تو جوایز اخر سال به همین سونی فن ها اینجا هم رحم نکرد هیچوقت وارد این بحث نمیشدم :) اره شما درست میگی من به عنوان یه سونی فن قدیمی از سیاست های جدید سونی قطعا دلم پره و ازش شاکی هستم . هر حرفی هم راجع به فوربیدن وست زدم کاملا درست از اب در اومد و وضعیت متای بازی نسبت به نسخه قبل کاملا مشخص و واضحه مگر این که شما هم بخوای مثل یه سری از دوستانتون ته داستانو بچسبونی به فراماسونر و ۸۸ ما خوبه و ۸۷ رقیب بده و این صحبتا :Dاین بنده خدا هم‌همینطور @voldmort و خیلی های دیگه . همشونم از شما خیلی سونی فن تر هستن . طبیعی هم‌هست افرادی مثل شما که کلا دو نسلم‌ نیست فن این شرکت شدن و همیشه تحت فضای تاپیک vs هستن کاری جز ماستمالی انجام ندن . در نهایت من نیازی نمیبینیم بخوام چیزی رو اثبات کنم . حق با شماست :)

آخرین ویرایش:
من یه سوال ساده در رابطه با اپگرید بازی هایی مثل انچارتد ۴ و لگاسی ازت پرسیدم که راضی هستی یا نه و به جای جواب دادن ۸ تا جمله بی ربط تحویل دادی😂
من اگه میدونستم با شخصی که دارم بحث میکنم همون فردیه که به خاطر شکست خوردن ردد ۲ جلو گاد او وار تو جوایز اخر سال به همین سونی فن ها اینجا هم رحم نکرد هیچوقت وارد این بحث نمیشدم :) اره شما درست میگی من به عنوان یه سونی فن قدیمی از سیاست های جدید سونی قطعا دلم پره و ازش شاکی هستم . هر حرفی هم راجع به فوربیدن وست زدم کاملا درست از اب در اومد و وضعیت متای بازی نسبت به نسخه قبل کاملا مشخص و واضحه مگر این که شما هم بخوای مثل یه سری از دوستانتون ته داستانو بچسبونی به فراماسونر و ۸۸ ما خوبه و ۸۷ رقیب بده و این صحبتا :Dاین بنده خدا هم‌همینطور @voldmort و خیلی های دیگه . همشونم از شما خیلی سونی فن تر هستن . طبیعی هم‌هست افرادی مثل شما که کلا دو نسلم‌ نیست فن این شرکت شدن و همیشه تحت فضای تاپیک vs هستن کاری جز ماستمالی انجام ندن . در نهایت من نیازی نمیبینیم بخوام چیزی رو اثبات کنم . حق با شماست :)
آقا من هیچ ادعایی در مورد فن سونی بودن ندارم،ولی داداش منم مثل خیلی های دیگه تو این فروم با ps1 شروع کردیم اگه بخوام قبلشم بگیرم اصلا من از ۵ سالگی با atari 2600 شروع کردم
بهرحال من کلا دوتا ریپلای شما رو زدم که بگم داری اشتباه برداشت میکنی راجب این سرویس ولی شما هی میگی ۲۰ ساله فن سونی هستی و من نیستم .
.حق با شماست :)
آره من اصلا فن سونی نیستم،من اصن فن آتاری هستم چون با اون شروع کردم :D
ولی بازم میگم اینکه ماها پیش پیش قضاوت می‌کنیم هیچ چیزیو درست نمیکنه شما همش توهم توطئه داری که جیم رایان سونی رو داره نابود میکنه ولی اگه ۲ سال پیش بهت میگفتن سونی هفت تا استودیو میخره و تمام ضعفهای نسل هفتم و هشتمش رو به بهترین وجه ممکن پوشش میده و این جایگاهی که الان تو مارکت و همینطور تو کیفیت بازیهاش داره رو میگفتی اقا ساقیت کیه
در مورد متای هورایزن نمی‌دونم مشکل متای ۸۸ این بازی چیه حتی همین الانش از متای کلی بازی پر سروصدای تاریخ بالاتره و پلیرها هم که بازی کردند خیلی راضی بودند ولی آره شایدم درست میگی جیم رایان اومده کمر بسته به نابودی سونی و ما درک نمیکنیم این موضوع رو هنوز:D

اون زمانی که سونی زد استودیوی ژاپن رو شتک کرد و با ip محبوبت و بانو کَت غزل خداحافظی میخوندی از این نمک ها نمیریختی

پ.ن: ببینید خیلی ساده اس، چرا سختش میکنید!
قرار نیست همیشه و همه ی ماها موافق با سیاست های سونی باشیم
و قرار نیست همیشه به به چه چه کنیم

جالبه یه پست دادی سه چهار بار خودت نقض کردی توش

دقیقا اون زمان ها شما انقدر روشن فکر و نبودید و از الفاظ جوگیر و و و استفاده میکردید ۔۔۔ مقایسه بسته شدن یه استودیو و از بین رفتن ip ها و بازی هاش با ناراحتی سر اینکه سونی نمیزاره ما مفتی بازی کنیم خیلی شباهت های جالبی داره ۔۔۔

بله قرار نیست با تمام سیاست های سونی موافق باشیم مثل همین کاری که من همیشه کردم مثل بستن استودیو ها و اپدیت پولی ۔۔۔۔ نه اینکه سونی یه برنامه و سیاست درست هم داشته باشه بیایم راجع بهش سیاه نمایی کنیم ۔۔۔۔ و کسایی که از این سیاست خوشحالن متهم به ماله کشی کنیم

ماله کشی اونجا بود که کی بود یکی بود اشنا بود که میگفت همون بهتر سونی استودیو ژاپن رو بست، هیچ چیز خاصی نداشت😂😂

بازم میگم اگه از سیاست های تجاری سونی خوشتون نمیاد اگه فکر میکنید ۷۰ دلار برای گاد او وار راهزنی و دزدیه ، گیم پس موجوده

و یه نکته مهم شما با خرید یه محصول از یه شرکت صرفا کاربر و مصرف کننده اون شرکت میشید نه فنش ۔۔۔ اصولا باید معنی فن رو دوباره بخونید

آقا من هیچ ادعایی در مورد فن سونی بودن ندارم،ولی داداش منم مثل خیلی های دیگه تو این فروم با ps1 شروع کردیم اگه بخوام قبلشم بگیرم اصلا من از ۵ سالگی با atari 2600 شروع کردم :D
بهرحال من کلا دوتا ریپلای شما رو زدم که بگم داری اشتباه برداشت میکنی راجب این سرویس ولی شما هی میگی ۲۰ ساله فن سونی هستی و من نیستم .
.حق با شماست :)
آره من اصلا فن سونی نیستم،من اصن فن آتاری هستم چون با اون شروع کردم :D
ولی بازم میگم اینکه ماها پیش پیش قضاوت می‌کنیم هیچ چیزیو درست نمیکنه شما همش توهم توطئه داری که جیم رایان سونی رو داره نابود میکنه ولی اگه ۲ سال پیش بهت میگفتن سونی هفت تا استودیو میخره و تمام ضعفهای نسل هفتم و هشتمش رو به بهترین وجه ممکن پوشش میده و این جایگاهی که الان تو مارکت و همینطور تو کیفیت بازیهاش داره رو میگفتی اقا ساقیت کیه
در مورد متای هورایزن نمی‌دونم مشکل متای ۸۸ این بازی چیه حتی همین الانش از متای کلی بازی پر سروصدای تاریخ بالاتره و پلیرها هم که بازی کردند خیلی راضی بودند ولی آره شایدم درست میگی جیم رایان اومده کمر بسته به نابودی سونی و ما درک نمیکنیم این موضوع رو هنوز:D
چطوری میخوای ادعای سونی فن بودن داشته باشی وقتی واسه یه بیگ وینر و vga که گاد او وار ردد دد رو شکست داد خودتو میکوبیدی به در و دیوار ؟ :D طبیعی افرادی مثل شما کلا دوست دارن همه چیزو صفر و ۱ نگاه کنن. بعد تو به ما از ساقی هم میگی ؟ :D یعنی یا باید فقط به به و چه چه کنیم و حق نداریم کوچکترین اعتراضی نسبت به هر گونه سیاستی داشته باشیم😂 تو دوست داری و خوشت میاد بعد دو تا بازی که خریدی و کنسول ps5 که خریدی بازم واسه یه اپگرید فریم و رزولوشن پول بدی ما خوشمون نمیاد باید چیکار کنیم ؟ اعتراض نکنیم که تو به خاطر فضای vs که توش گیر کردی ناراحت میشی ؟ اگه یه خورده از دنیای دور و برت فراتر بری متوجه میشی که همین مدل سیاست ها و اعتراضات تو فروم ها و توییتر و ... باعث شد اپدیت یه بازی مثل فوربیدن وست از نسخه ۴ به ۵ مجانی بشه . راجع به متای فوربیدنم مشکلی وجود نداره. شما گفتی من اعتراض کردم قبل ریلیز که این بازی فلان مشکلاتو داره و دقیقا همون مشکلاتم باعث شد متای بازی نتونه بساط کل کل شمارو جور کنه:)البته این سری مثل جایزه سال گاد او وار کارو به جاهای باریک نکشوندی😂

• Like
Reactions: samijavid
اتفاقا جیم رایان خیلی باعث پیشرفت و رشد برند پلی استیشن شده.همین الان فروش پلی استیشن ۵ خیلی بیشتر از ۴ در زمان مشابه بوده
کلی هم استودیو خریده که بازی بسازن
تنها مشکلی که ایشون داره دروغگو بودنش و عدم شفاف سازیش راجع به خیلی چیزا هست
سیاست هاش هم به شدت anti-consumer و سودجویانه هستن
بخوایم مقایسه کنیم
میشه گفت بخش پلی استیشن شبیه به اپل عمل میکنه
سیاست های به شدت anti-consumer ولی در عین حال سود آور. برندش هم که توی نوع خودش اوله. از اونطرف فن هاش هم به شدت راضی و پایبند به برند
به نظرم اگه به پلی استیشن علاقه دارید باید با این موضوعاش هم کنار بیاین چون فعلا سیاستشون اینه

• Like
Reactions: samijavid
حالا یه مدتی گذشته و من یه نظری بدم راجب این قضایا. ببینید سونی یک سری سیاست‌ها در این نسل داشته مثل ده دلار بابت اپدیت گرفتن و مسخره بازیایی مثل اپگرید هورایزن به نسخه فایو و... که جای دفاع ندارن و غلطن. باز مثلا پول بیشتر برای سوشیما و DS منطقیه چون مراحل اضافه دارن ولی برای آنچارتد به هیچ وجه صحیح نیست. مسئله 70 دلاری با اینکه به نفع مشتری نیست به ظاهر ولی وقتی به بیشتر شدن بودجه‌های بلاک باسترای سونی نگاه می‌کنیم، کاملا قابل حق دادنه. ولی سر این سرویس به نظر من، سیاست‌های سونی به عنوان یک ناشر که نمیخواد سرویس محور حرکت کنه 90 درصد درسته. تنها مشکلی که بنده با این سرویس دارم، کاهش بازیای ماهانه از عدد 3 به 2 هست. همین الان دوتا از انحصاریهای جدیدش مثل ریترنال و مایلز رو اورده روی این سرویس و مایلز پرفروش‌ترین بازی روی فایو بوده از زمان لانچ. وقتی این رو آورده قطعا دیمن سولز و رچت رو هم در آینده خواهد آورد ولی نیاز نیست همه چیو همون اول رو کنی. یک سرویس به زمان نیاز داره و باید روندش رو بررسی کنید نه اینکه روز اول بگی فلان چیز روش نیس پس بده. مسیر این سرویس با گیم پس متفاوته ولی گیم پس هم روز اول به این شکل نبود و ایراداتی داشت. کوبیدن سیاست‌های سونی یجورایی به یک عادت تبدیل شده و دیگه فرق نمیکنه که چیکار میکنه. هرکاری کرد بیا بگو مرگ بر جیم رایان

جالبه یه پست دادی سه چهار بار خودت نقض کردی توش

دقیقا اون زمان ها شما انقدر روشن فکر و نبودید و از الفاظ جوگیر و و و استفاده میکردید ۔۔۔ مقایسه بسته شدن یه استودیو و از بین رفتن ip ها و بازی هاش با ناراحتی سر اینکه سونی نمیزاره ما مفتی بازی کنیم خیلی شباهت های جالبی داره ۔۔۔

بله قرار نیست با تمام سیاست های سونی موافق باشیم مثل همین کاری که من همیشه کردم مثل بستن استودیو ها و اپدیت پولی ۔۔۔۔ نه اینکه سونی یه برنامه و سیاست درست هم داشته باشه بیایم راجع بهش سیاه نمایی کنیم ۔۔۔۔ و کسایی که از این سیاست خوشحالن متهم به ماله کشی کنیم

ماله کشی اونجا بود که کی بود یکی بود اشنا بود که میگفت همون بهتر سونی استودیو ژاپن رو بست، هیچ چیز خاصی نداشت😂😂

بازم میگم اگه از سیاست های تجاری سونی خوشتون نمیاد اگه فکر میکنید ۷۰ دلار برای گاد او وار راهزنی و دزدیه ، گیم پس موجوده

و یه نکته مهم شما با خرید یه محصول از یه شرکت صرفا کاربر و مصرف کننده اون شرکت میشید نه فنش ۔۔۔ اصولا باید معنی فن رو دوباره بخونید
باز اومدی یه حرفی بدون استناد پروندی، کنتور نمیندازه که
تمام عالم و ادم دیگه میدونن من فن بازی سازهای شرقی و استودیوهاشونم
همون گراویتی راشی هم که مثال زدم هر دو نسخه اشو پلت کردم حاجی
و در زمانش عین الان با سیاستی که سونی پیش گرفت و استودیو رو بست مخالف بودم

این به کنار، بریم سراغ مثالت راجب قیمت بازی ها
یه کامنت از من بیار که به قیمت بازی ها (همون 70$ که مثال زدی) ایرادی گرفتم و گفتم‌ زیاده
چرا برای اینکه حرف خودتو به کرسی بشونی به در و دیوار میزنی؟

ویرایش:
اینم مخصوص خودت

Screenshot_20220331-200018_Samsung Internet.jpg

آخرین ویرایش:
چطوری میخوای ادعای سونی فن بودن داشته باشی وقتی واسه یه بیگ وینر و vga که گاد او وار ردد دد رو شکست داد خودتو میکوبیدی به در و دیوار ؟ :D طبیعی افرادی مثل شما کلا دوست دارن همه چیزو صفر و ۱ نگاه کنن. بعد تو به ما از ساقی هم میگی ؟ :D یعنی یا باید فقط به به و چه چه کنیم و حق نداریم کوچکترین اعتراضی نسبت به هر گونه سیاستی داشته باشیم😂 تو دوست داری و خوشت میاد بعد دو تا بازی که خریدی و کنسول ps5 که خریدی بازم واسه یه اپگرید فریم و رزولوشن پول بدی ما خوشمون نمیاد باید چیکار کنیم ؟ اعتراض نکنیم که تو به خاطر فضای vs که توش گیر کردی ناراحت میشی ؟ اگه یه خورده از دنیای دور و برت فراتر بری متوجه میشی که همین مدل سیاست ها و اعتراضات تو فروم ها و توییتر و ... باعث شد اپدیت یه بازی مثل فوربیدن وست از نسخه ۴ به ۵ مجانی بشه . راجع به متای فوربیدنم مشکلی وجود نداره. شما گفتی من اعتراض کردم قبل ریلیز که این بازی فلان مشکلاتو داره و دقیقا همون مشکلاتم باعث شد متای بازی نتونه بساط کل کل شمارو جور کنه:)البته این سری مثل جایزه سال گاد او وار کارو به جاهای باریک نکشوندی😂
فارسی بلدی؟
دارم میگم ادعایی ندارم تو باز میگی فلان؟
شب خوبی داشته باشی ای سونی فن واقعی :D

فارسی بلدی؟
دارم میگم ادعایی ندارم تو باز میگی فلان؟
شب خوبی داشته باشی فن واقعی سونی :D
نه تنها من ، خیلی ها فارسی تو رو بلد نیستن حقیقتا 😂 ادعایی نداری دیگه هی نقل قول کردنت چیه ؟ حرفی واسه گفتن نداری نیازی نیست هی نقل قول کنی. اعتراض من به یه سری سیاست های اشتباه سونی خیلی واضح و مشخصه کامنتمم در همین زمینه دادم . اگه میدونستم شما همون کاربره معروفه هستی:D !!اصلا وارد بحث نمیشدم:) خوش باشی.

نه تنها من ، خیلی ها فارسی تو رو بلد نیستن حقیقتا 😂 ادعایی نداری دیگه هی نقل قول کردنت چیه ؟ حرفی واسه گفتن نداری نیازی نیست هی نقل قول کنی. اعتراض من به یه سری سیاست های اشتباه سونی خیلی واضح و مشخصه کامنتمم در همین زمینه دادم . اگه میدونستم شما همون کاربره معروفه هستی:D !!اصلا وارد بحث نمیشدم:) خوش باشی.
عه معروفم ایول نمیدونستم :D
یعنی میگی تو خودت تاحالا پست vs ندادی؟ والا سر همین قضایای اکتیویژن که خب خیلی پست ترول و vs دادی چی شد الان vs فقط واسه شما خوبه؟:D
یه نقل قول ازت کردم جرم که نکردم فروم هم برای نقل قول کردنه و بازم میگم کلا تفکری که راجب این سرویس و سیاست های سونی داری ز بیخ اشتباهه
حالا ایشالا که داستان تلو۲ جزو سیاست های اشتباه سونی نبوده باشه :D:D

• Like
Reactions: Bellic
عه معروفم ایول نمیدونستم :D
یعنی میگی تو خودت تاحالا پست vs ندادی؟ والا سر همین قضایای اکتیویژن که خب خیلی پست ترول و vs دادی چی شد الان vs فقط واسه شما خوبه؟:D
یه نقل قول ازت کردم جرم که نکردم فروم هم برای نقل قول کردنه و بازم میگم کلا تفکری که راجب این سرویس و سیاست های سونی داری ز بیخ اشتباهه
حالا ایشالا که داستان تلو۲ جزو سیاست های اشتباه سونی نبوده باشه :D:D
اره عالی هستی 😂چرا من و خیلی های دیگه تو تاپیک vs پست دادیم ولی دلیلی نداره مثل شما چنان توش غرق بشم که نتونم به کوچکترین سیاست اشتباهی سونی اعتراض کنم . الانم که زدی تو داستان تلو ۲ یهو :|😂 همین نشون میده چه کودک درون فعالی داری . اقا حله شما درست میگی کلا :D

اخرین کامنتم...

حالا یه مدتی گذشته و من یه نظری بدم راجب این قضایا. ببینید سونی یک سری سیاست‌ها در این نسل داشته مثل ده دلار بابت اپدیت گرفتن و مسخره بازیایی مثل اپگرید هورایزن به نسخه فایو و... که جای دفاع ندارن و غلطن. باز مثلا پول بیشتر برای سوشیما و DS منطقیه چون مراحل اضافه دارن ولی برای آنچارتد به هیچ وجه صحیح نیست. مسئله 70 دلاری با اینکه به نفع مشتری نیست به ظاهر ولی وقتی به بیشتر شدن بودجه‌های بلاک باسترای سونی نگاه می‌کنیم، کاملا قابل حق دادنه. ولی سر این سرویس به نظر من، سیاست‌های سونی به عنوان یک ناشر که نمیخواد سرویس محور حرکت کنه 90 درصد درسته. تنها مشکلی که بنده با این سرویس دارم، کاهش بازیای ماهانه از عدد 3 به 2 هست. همین الان دوتا از انحصاریهای جدیدش مثل ریترنال و مایلز رو اورده روی این سرویس و مایلز پرفروش‌ترین بازی روی فایو بوده از زمان لانچ. وقتی این رو آورده قطعا دیمن سولز و رچت رو هم در آینده خواهد آورد ولی نیاز نیست همه چیو همون اول رو کنی. یک سرویس به زمان نیاز داره و باید روندش رو بررسی کنید نه اینکه روز اول بگی فلان چیز روش نیس پس بده. مسیر این سرویس با گیم پس متفاوته ولی گیم پس هم روز اول به این شکل نبود و ایراداتی داشت. کوبیدن سیاست‌های سونی یجورایی به یک عادت تبدیل شده و دیگه فرق نمیکنه که چیکار میکنه. هرکاری کرد بیا بگو مرگ بر جیم رایان
اصلا بحث سر اوردن دی وان نیست امیر

🔹️مطمئن باش اکثر سونی فن ها همون دی وان بازی های تریپل A اشو استارت میکنن و منتظر نمیمونم 2 سال بعد یا اصلا بگیم 6 ماه بعد از عرضه رو این سرویس بیان
کی اخه صبر میکنه مثلا رگناروک یا لست و... رو 6 ماه بعد عرضه رو ناو بزنه؟؟!
خیلی کمن این تعداد از پلیرها(تازه اگر 6 ماه بعد بیان!:دی)
بحث اصلی سر داستان بکوارد نشدن خفن ترین نسل (7) عه که اگر خود توییتر هم دنبال کنی همه کامنیوتی قاطی کردن دیگه(من از اونا بدتر)
سونی باید تمام تلاش و وقت و هزینه اشو میکرد که بلاخره این مشکلو حل کنه
باور کن به اندازه ی ده تا تریپل AAA این کار ارزش داره واسه فن ها

🔹️یکی دیگه اش اینکه نه تنها بهبودی در پلاس معمولی ندادن(سالهاس که جفنگیاتو به خورد دارندگان پلاس به عنوان‌ بازی فری میدن) بلکه تعدادو از 3 به 2 اوردن و اصلا هم مشخص نیست قراره چه بازی هایی رو واسش فری کنن
از اونجایی که احتمال بالا خوب هاشو واسه تیر بالاتر قراره میدن که پلیر جذب کنن واسش، احتمالا اوضاع این 60 دلاری از قبل هم داغون تر خواهد شد
در بهترین حالت واس اینکه بگن ما هواشون رو داریم‌دو ماه اول چندتا بازی اسم و رسم دار فری میکنن و مجدد میرم رو مود داغون قبلی

پ.ن: من موندم کی و چی تو گوش یه سریا خوندن که هی میگن اگر دی وان میخوای برو سراغ گیم پس
حاجی تو فقط پروفایل منو ببین، تاجایی که وقت داشتم تمام انحصاری های سونی رو دی وان گرفتم و زدم!
کی دنبال دی وانه؟
طرف تو کل نسلش یه گنشین میزنه اونوقت به ما میگه دی وان میخوای برو سراغ گیم پس:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or