گزارش: سازندگان مستقل از نحوه همکاری پلی استیشن به شدت ناراضی هستند

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1625079783298.png
ظهر امروز، لین گارنر (Lain Garner) موسس استدیوی مستقل Neon Doctorine در رشته توییتی با تندی به انتقاد از نحوه برخورد پلی استیشن با بازیسازهای مستقل پرداخت
او در ابتدای این رشته توییت نوشته:
اوکی، من اون قدر عصبانی ام که میخوام یه سری پل های پشت سرمو بسوزونم، چون که آخه این پل چه اهمیتی داره وقتی همین جوریش هم نمیشه ازش رد شد.
رشته توییت زیر در مورد پلتفرم X ـه. کامل این پلتفرم رو افشا نمی کنم، ولی در این حد میتونم بگم که این پلتفرم برای یکی از کنسول های به شدت موفقه که گیم پس روش نداره...​

در ادامه رشته توییت، لین به سختی بیش از حد کار با ساختار بک اند فروشگاه PSN، پروسه طاقت فرسا برای گرفتن پروموشن و فرصت تبلیغاتی روی این پلتفرم و دردسرهای ثبت بازی روی آن اشاره کرده و میگوید که علی رغم سهم عمده پلی استیشن در بازار ویدیو گیم، آن ها روی این پلتفرم به خاطر این دلایل همیشه بدترین عملکرد مالی را دارند.
لین در ادامه از محدودیت های زیاد پلی استیشن برای تخفیفات هنگام لانچ نیز برای عناوین مستقل صحبت کرده و با تندی از پروسه حضور در بخش Featured استور پلی استیشن عنوان می کند که نیازمندی آن پرداخت مبلغ بزرگ 25000 دلار به سونی برای حضور در این بخش است.
لین در انتها به سیستم Invite-only برای تخفیف های پلی استیشن اعتراض کرده و آن را مانعی برای برگزاری تخفیف های گسترده میان همه پلتفرم های بازار دانسته و اذعان می کند که سازنده های کوچک تر از وی بیشتر از این موارد جهت عرضه بازی هایشان با مشکل روبرو هستند.
(در تمامی این توییت ها، لین هیچ اشاره کاملی به پلی استیشن نکرده و از آن با نام Platform X یاد می کند. هر چند در ریپلای ها، وی به وضوح پلی استیشن بودن X را تایید می کند)

1625080954130.png 1625081076270.png
البته این موضوع به توییت لین گارنر ختم نمی شود.
متیو وایت (Matthew White) رییس استدیوی مستقل White horn Games به دنبال این رشته توییت، در پاسخی طنازانه، می گوید که علی رغم علاقه به طرفداران پلتفرم مذکور و حتی سابقه کاری برای پلی استیشن، آن ها نیز از این جنبه کاری پلی استیشن ضربه خورده اند و تنها سه درصد فروش بازی های استدیو متعلق به پلفترم پلی استیشن بوده. او در کنار این توییت یک Pie Chart از میزان درآمد حاصله استدیو از پلتفرم های مختلف گذاشته که پلی استیشن از همه پلتفرم های دیگر سهم کمتری را به خود اختصاص داده.
متیو در ادامه توییت اش از ابزارهای مارکتینگ، آنالیز و CPM پلی استیشن شکایت کرده و می گوید همچین مواردی عملا موقع کار با پلی استیشن وجود ندارد. او از نحوه عجیب بازخوردهای آماری از پلی استیشن گفته و این قضیه را این گونه روایت می کند:
ما این جا یه کارمند تمام وقت داریم که عملا نصف وقتشو صرف زیر و رو کردن گزارش های فروش برای PX (پلی استیشن) می کنه، برای این که از طرف اون ها آمار فروش های شبیه فاکتورهای جدول بندی شده ای میاد که رسما نیاز به بازگردانی داره تا بشه خوندشون، انگار که تو سال 1928 ـید.​
متیو نیز در انتهای توییت هایش می گوید نحوه کاری پلی استیشن به شدت برنامه ریزی و پلن چینی برای موارد مختلف را برای آن ها سخت کرده و به گونه ای به فروش آن ها صدمه زده که سخت می توان انتظار داشت عناوین شان موفقیتی روی این پلتفرم پیدا کنند.

1625081907862.png
کریستین بوته‌آ (Christian Botea) مدیر پروژه استدیوی SomeAwesomeGuys نیز در رشته توییت کوتاه دیگری به دنبال این داستان، از میزان درآمد استدیوی شان در دو سال اخیر آمار داده که در آن جا نیز پلی استیشن با 0.3 درصد، کمترین میزان درآمد حاصله را به خود اختصاص داده. وی نیز گفته با این حساب به نظر می آید که پلتفرم پلی استیشن آن چنان برای بازی های آن ها مناسب نمی باشد.

1625082296639.png

در انتها نیز مایک رز (Mike Rose) مدیر استدیوی No More Robots از صحبت های مطرح شده حمایت کرد و گفته که این شرایط تقریبا برای همه سازندگان مستقل صادق بوده و دلیل این که تعداد بیشتری این توییت ها را نمی توان دید به خاطر نگرانی سازندگان از عمومی سازی این موارد و شکایات است.

منابع: رشته توییت لین گارنر - رشته توییت متیو وایت - رشته توییت کریستین بوته‌آ - توییت مایک رز

آخرین ویرایش:
این اسباب بازی جدید نینتندو هم دیدنیه ?
خواهر ۵ ساله ام دیده بود می‌گفت برام بخر
گفتم هم اینجا نیست هم گرونه

همونی که سال پیش اومد
خب خواهرت وقتی 5سالشه، ما انتظار نداریم که شما 30سالت باشه.
به همون جوونیت واگذارت میکنیم و رد میشیم. :D
فقط یادت باشه این پستهات خودت بوکمارک کن ، چندسال بعد که بیای بخونی بساط شادی خودت رو تضمین کردی. :))

من درسته طرفدار سونی و playstation هستم
اما نینتندو ، سگا و ایکس باکس هم تجربه کردم
و نظرمو صادقانه میگم

در کنار playstation هم xbox original هم تجربه کردم واقعا بی همتا بود
حتی میتونم بگم xbox original خیلی بهتر از ps2 عشقم بود

هم xbox 360 و xbox one fat هم خریدم در کنار پلی استیشن تجربه کردم و خوب بودن

خداوکیلی هم سونی و مایکروسافت حداقل هزینه میکنن برا کنسول و بازیاشون
برعکس نینتندو کلا ضعیفترین سخت افزار و بازی با قیمت خیلی بالا میده

w6weveuj9l231.jpg
چطوری در این حجم وسیع اینقدر اشتباهی عزیز؟ ?

چطوری در این حجم وسیع اینقدر اشتباهی عزیز؟ ?

میشه بفرمایید کدوم کنسول نینتندو از بقیه کنسول ها هم نسل خودش قویتر بوده؟
و سخت افزار قویتر و قویتر داشته؟ ?

جالب اینجاست وقتی کنسول nintendo wii , nintendo wii u ، nintendo ds و ..... داشتیم تو همین فروم همه از دم مسخرمون میکردن
حالا همون آدما برا ما تبلت نینتندو سوییچ چشمشونو کور کرده ?
برو تبلتتو بازی کن ?

شمارو نمی‌گم اما کسایی میشناسم همینجا ، بهم میگفتن wii داری چون احمقی و خنگ
الان از سوییچ دفاع میکنن ، دو رویی و دو شخصیتی رو پشت سر گذاشتن ?

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Eazy-E
و سخت افزار قویتر و گیم قویتر داشته؟ ?

جالب اینجاست وقتی کنسول nintendo wii , nintendo wii u ، nintendo ds و ..... داشتیم تو همین فروم همه از دم مسخرمون میکردن
برو تبلتتو بازی کن ?
https://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild
Super Mario Odyssey
The Legend of Zelda: Twilight Princess
The Legend of Zelda: The Wind Waker
https://www.metacritic.com/game/wii-u/bayonetta-2
https://www.metacritic.com/game/wii-u/super-mario-3d-world
https://www.metacritic.com/game/wii/super-mario-galaxy
https://www.metacritic.com/game/wii/super-mario-galaxy-2
بازم بزارم یا بسه دیگه؟

یک سفسطه بار قهار ?
اولا من به آیدی @Justiciar گفتم یه دونه از کنسول ها نینتندو بگو که قویتر از کنسول ها هم نسل خودش باشه ?

رفتی متا میزاری ؟ ?
تک تک بازیابی که گفتی خودم بازی کردم ?

مثلا تو لیستت mario galaxy نسخه ۱ و ۲ دیدم هر دو هم کنسول wii
کسی ندونه فکر می‌کنه چه کنسول شاخی بوده ?????????????

⭐کنسول wii نسل ۷ یک چهارم قدرت ps3 داشت
وقتی ps3 و xbox 360 کنسول hd بودن و خروجی hdmi داشتن
اون زمان wii خروجیش ۳ فیش و 480i بود
با کابل کامپونت تازه میشد 480p بود ?

یعنی ps2 که قدیمی تر بود 480p بود یا کابل کامپونت تو بازیا مثل خدا جنگ به 1080i می‌رسید ?

حداقل یه چیزی اسم ببرید ارزش فکر کردن هم داشته باشه ?

چون خودم کنسولا نینتندو هم داشتم که تو کامنت ها قبلی گفتم ، راحت مچ دروغگو ها رو باز میکنم ?

اون یکی هنوز نمیدونه نینتندو اسباب بازی ساز بوده از اول ۱۳۰ سال پیش تا الان
و حتی شهر بازی داره برا خودش ?
اسباب بازی ساز چه به کنسول و تکنولوژی

⭐⭐ مگه سونی هست که از اول تو کار پیشرفت تکنولوژی و ....... بوده باشه
Playstation only
Sony only

آخرین ویرایش:
و سخت افزار قویتر و قویتر داشته؟ ?

برو تبلتتو بازی کن ?

شمارو نمی‌گم اما کسایی میشناسم همینجا ، بهم میگفتن wii داری چون احمقی و خنگ
الان از سوییچ دفاع میکنن ، دو رویی و دو شخصیتی رو پشت سر گذاشتن ?
مدلی که داری مقایسه می‌کنی مثل اینه که قدرت بدنی یک دونده ماراتن رو با یک وزنه‌بردار مقایسه کنی و بگی چون دونده نمیتونه اونقدر وزنه بزنه، آدم ضعیف‌تریه.

نینتندو همیشه و بخصوص از زمان Wii کمپانی‌ای بوده که قدرتش و به اصطلاح ادویه مخصوصش، ساخت راه‌های تعاملی جدید با بازی‌ها و ساخت بازی‌هاییه که از این راه‌ها استفاده خلاقانه بکنند. مسلما تصمیم عامدانه‌ای درکاره که نمیره مثل بقیه درگیر بازی ترافلاپس و قدرت خام سخت‌افزاری بشه. بجاش ولی حتی کنسولی که به نسبت بقیه کارنامه‌ش شکست‌خورده محسوب میشه، Wii U، بازم library بازیهاش پر از بازی‌های خلاقانه با متاهای سبزه. Breath of the Wildای رو می‌سازه و منتشر می‌کنه که قدم بعدی تکامل بازی‌های Open World میشه. Animal Crossing رو عرضه می‌کنه که هنوز که هنوزه کلی پلیر فعال داره.

اشتباه بعدی دیگه‌ت اینه که فکر می‌کنی بازی مستقل:بازی کم ارزش. میدونی که یک اثر ایندی ۳ دقیقه‌ای به اسم graveyard منبع الهام بزرگی برای یکی از دیزاینرهای ناتی داگ بوده؟ یا ماینکرفت که پرفروش‌ترین بازی تاریخه، به صورت مستقل اول عرضه شد؟ اینساید با ظاهر ساده‌ش حرفهای بزرگتری برای گفتن داره تا خیلی از بازی‌های پرزرق و برق و AAA؟

مورد بعدی همین عکس مقایسه‌ایه. اگر با پروسه ساخت بازی آشنا باشی، گرافیک فنی بازی از لحظه نمایش تریلرش تاریخ انقضاش شروع شده. یک زمانی مردم باورشون نمیشد که گرافیک بازی‌ها میتونه از GTA San Andreas بهتر بشه، بعد GTA IV، بعد V، بعد RDR 2 و… اگر صرفا چیزی که تو دنیای بازی‌ها به دنبالشی، ظاهر بازی‌هاست (که خب انتخابه، لزوما درست و غلطی وجود نداره) نینتندو کنسول خوبی نیست. یا که میتونی از ظاهر ساده Ocarina of time با موسیقی فوق‌العاده‌ش، پازل‌هاش، دنیای دوست‌داشتنیش لذت ببری. همین اینساید رو با طراحی هنری‌ای که کاملا در خدمت امبیانس و روایت بازیه ببینی. ??‍♂️

مثلا تو لیستت mario galaxy نسخه ۱ و ۲ دیدم هر دو هم کنسول wii
کسی ندونه فکر می‌کنه چه کنسول شاخی بوده ?????????????

طرفداران wii _ انجمن های بازی سنتر - Google Chrome 7_3_2021 1_50_55 AM (2).png
قضاوت با خودتون

Attachments

• طرفداران wii _ انجمن های بازی سنتر - Google Chrome 7_3_2021 1_50_55 AM (2).png
    طرفداران wii _ انجمن های بازی سنتر - Google Chrome 7_3_2021 1_50_55 AM (2).png
    90.6 KB · مشاهده: 36
مدلی که داری مقایسه می‌کنی مثل اینه که قدرت بدنی یک دونده ماراتن رو با یک وزنه‌بردار مقایسه کنی و بگی چون دونده نمیتونه اونقدر وزنه بزنه، آدم ضعیف‌تریه.

نینتندو همیشه و بخصوص از زمان Wii کمپانی‌ای بوده که قدرتش و به اصطلاح ادویه مخصوصش، ساخت راه‌های تعاملی جدید با بازی‌ها و ساخت بازی‌هاییه که از این راه‌ها استفاده خلاقانه بکنند. مسلما تصمیم عامدانه‌ای درکاره که نمیره مثل بقیه درگیر بازی ترافلاپس و قدرت خام سخت‌افزاری بشه. بجاش ولی حتی کنسولی که به نسبت بقیه کارنامه‌ش شکست‌خورده محسوب میشه، Wii U، بازم library بازیهاش پر از بازی‌های خلاقانه با متاهای سبزه. Breath of the Wildای رو می‌سازه و منتشر می‌کنه که قدم بعدی تکامل بازی‌های Open World میشه. Animal Crossing رو عرضه می‌کنه که هنوز که هنوزه کلی پلیر فعال داره.

اشتباه بعدی دیگه‌ت اینه که فکر می‌کنی بازی مستقل:بازی کم ارزش. میدونی که یک اثر ایندی ۳ دقیقه‌ای به اسم graveyard منبع الهام بزرگی برای یکی از دیزاینرهای ناتی داگ بوده؟ یا ماینکرفت که پرفروش‌ترین بازی تاریخه، به صورت مستقل اول عرضه شد؟ اینساید با ظاهر ساده‌ش حرفهای بزرگتری برای گفتن داره تا خیلی از بازی‌های پرزرق و برق و AAA؟

مورد بعدی همین عکس مقایسه‌ایه. اگر با پروسه ساخت بازی آشنا باشی، گرافیک فنی بازی از لحظه نمایش تریلرش تاریخ انقضاش شروع شده. یک زمانی مردم باورشون نمیشد که گرافیک بازی‌ها میتونه از GTA San Andreas بهتر بشه، بعد GTA IV، بعد V، بعد RDR 2 و… اگر صرفا چیزی که تو دنیای بازی‌ها به دنبالشی، ظاهر بازی‌هاست (که خب انتخابه، لزوما درست و غلطی وجود نداره) نینتندو کنسول خوبی نیست. یا که میتونی از ظاهر ساده Ocarina of time با موسیقی فوق‌العاده‌ش، پازل‌هاش، دنیای دوست‌داشتنیش لذت ببری. همین اینساید رو با طراحی هنری‌ای که کاملا در خدمت امبیانس و روایت بازیه ببینی. ??‍♂️

همیشه قدرت لازمه
قانون بقا میگه ضعیفتر ها باید منقرض بشن

یه پیکان ضعیف بهتره یا یه ماشین بروزتر با قطعات مدرن تر و .....؟

همون‌طور که گفتم تو کامنت صفحه قبل من هم کنسولا سگا داشتم ، هم نینتندو ، هم پلی استیشن ، هم ایکس‌باکس
حتی گیم ها موبایلی هم بازی میکنم رو apple و اندروید

نظرمو درباره چیزایی که داشتم گفتم ?
بعضیا نداشته نظر میدن کلا رو هوا

و جا بازیا indie رو apple و android هست نه کنسول قدرتمند

بازیا indie میخواید برید یه poco x3 بخرید ۵ میلیونه با ۶ گیگ رم و ۶۴ گیگ حافظه داخلی

Playstation 5 قدرتمند اونم بالا ۲۰ میلیون جا بازی indie موبایلی نیست

?⭐ Playstation مکانی برا بازیا بزرگ و با ابهت بوده از اول و خواهد بود از ps1 گرفته تا ps5

Ps only ?

آخرین ویرایش:
دوستانی که میگن همون بهتر که ایندی نیاد روی ps5...دقت دارن که سازنده ریترنال خودش نسل پیش ایندی محسوب میشد؟
اصلا بحث کل کل بین کنسولی نیست! اگه به استادیو های مستتقل اهمیت ندین هیچوقت به بازیساز های قدرتمندی تبدیل نمیشن!

من تازه دوباره اومدم این تاپیک!
پست 48 یکی از بهترین پست های سایته:)) فوق العاده بود:))

---

در مورد Indieها...
shu_stuf.0.0.jpg
یه زمانی پز میدادن تو بازیه Super Ultra Force جناب یوشیدا کاراکتر قابل بازیه! و این بنده خدا انقدر شخصی محبوبی بود بین سازنده های ایندی! :دی

اما الان بازی موبایله...

اگر Transistor و Pyre و Hades به خاطر ایندی بودن به درد نمیخورن... یعنی واقعا تباه فکر میشه!

اگر Life Is Strange چون بعدا رو موبایل پورت شده، بازی به درد نخوریه، باز هم دلیل دیگری بر تباه بودن این طرز فکره :D

و هزاران بازیه خوب و خفن دیگه که یا رو موبایل هم هست، و یا ایندی هستن!

---

یادم رفت:)) چند ماه اخیر اکثرا دارم گنشین ایمپکت میزنم که روی موبایل هم عرضه شده:))

جمع کنید باو! خیلی هم بازی خوبیه:|

------------

دیدم در مورد قانون و اینا برای عرصه بازی های ایندی هم صحبت میشد...

به نظر منم باید یه قانونی چیزی باشه! انقدر بیخود و زرتی هر چیزی نیاد، ولی فکر میکنم بازی Early Access رو کنسول ها یا نمیاد،یا اگر میاد خیلی محدود و ناشرهای بزرگ پشتشونن معمولا! (و پولی هم نیستن:-" )
اینکه بازی ناقص به فروش نمیرسه خوب خیلی خوبه!

ولی خوب بحث تخفیف و اینا واقعا جوکه! :دی سیستم خیلی مسخره ایه اینجوری!

تبلیغاتم که خوب... تبلیغاته دیگه:-" مسلما بتونند پول خفن بگیرن، نمیان بدن سازنده ی ایندی چنین بخشی رو:-"

دیدم گویا تمام بازی های ایندی که قراره روی PS منتشر بشن، قانون هست که حتما یک متن معرفی بازی برای بلاگ بنویسند...ولی دلیل نمیشه که سونی حتما متن نوشته شده رو منتشر کنه!

بخش اولش اتفاقا خیلی خوبه! اون زمان که PS BLOG رو دنبال میکردم خیلی بازی های جالبی دیدم و باهاشون آشنا شدم:دی و چندتاشون هم گرفتم:دی (معروف ترین نمونش برام ترانزیستور بود:x که اون زمان Braid روی PS هم نیمده بود که با این سازنده آشنا شده باشن فن بیس PS :-" فقط شنیده بودم که آره خزو بازی های خفنه:-" )

اما اینکه شاید متن معرفی رو بزارن و شاید نه، خوب اینجوری ظلمه! رسما ازشون کاری خواسته شده و شاید فرصتی برای تبلیغ داده شده، اما ممکنه همش برای هیچ باشه:|
بده:|

دوستانی که میگن همون بهتر که ایندی نیاد روی ps5...دقت دارن که سازنده ریترنال خودش نسل پیش ایندی محسوب میشد؟
اصلا بحث کل کل بین کنسولی نیست! اگه به استادیو های مستتقل اهمیت ندین هیچوقت به بازیساز های قدرتمندی تبدیل نمیشن!

تو نسل ۸ داستان عوض شد که صفحه قبل توضیح دادم کامل همراه با عکس از بازی dead space نسخه اندروید ۲۰۱۱

اما این نسل به روال قبل برگشت

? ⭐ الآنم سونی نمی‌خواد بازیا indie و موبایلی رو کنسولش ps5 بیاد
تو خبر هم مشهوده
و کمتر اجازه ورود این بازیا رو میده سونی

?? حالا کسی ناراحته و کنسول ۲۲ میلیونی میخواد برا بازیا موبایلی بخره
بره nintendo switch بخره ، که ۹۰ درصد بازی‌اش بازیا indie و پورتی هستن
پرتابل و قابل حمل هم هست تبلته و مدل slim میشه با ۵.۸۰۰ بخره

? لازم نیست ps5 اونم ۲۲ میلیونی بخره و گریه کنه چرا بازیا indie روش نمیاد

راحت یه کنسول نینتندو سوییچ ۵.۸۰۰ بخره بازی کنه
خوبی سوییچ اینه اقیانوس indie داره آنقدر indie داره که جا حتی برای یک نسخه call of duty هم نداره

خیلی راحته درکش
نمیشه هم خر خواست هم خرما رو
Indie میخوای خدا nintendo switch آفریده برا شما

پس مقاومت به فهمیدن و گریه زاری نداره ?

سونی همیشه مکانی برا بهترین گیم ها دنیا بوده و هست و خواهد بود

@Akiba

آخرین ویرایش:
حالا کسی ناراحته و کنسول ۲۲ میلیونی میخواد برا بازیا موبایلی بخره
اول از همه که شما کلا متوجه نشدی خبر چیه!
مردم که اعتراض نکردن! مردم بازیی که بخوانو بخاطرش کنسول میخرن همونطوری که درصد خیلی بالایی از گیمر های حرفه ای به عشق زلدا میرن سوئیچ میخرن!
بازیسازا از وضعیت سونی ناراضی هستن!
و بازم همه اینا به کنار این حد از تاکسیک بودنتون رو نمیفهمم!
من خودم فن xbox ام تعارفم با کسی ندارم ولی اصلا بی منطق نیستم! نسل پیش مایکرو ضعیف کار کرد بازیهای مورد علاقم رو حمایت نکرد سیاست های عجیب غریب راه انداخت کلا رفتم سمت سونی!
این فازی که دارین که اگه کسی خلاف قبله عالم حرفی زد سریع بریزیم جوابشو بدیم حتی اگه بازیساز باشه و ما اصلا درکی نسبت بهش نداشته باشیم خیلی عجیبه!
میدونم سونی و کنسولاشونو مثل ناموستون دوست دارین اما بلاخره سونی هم کلی ایرادات داره! بیاید مثل گیمر هاردکور(به قول خودتون) بگین آره فلان کار سونی خیلی اشتباه بود!
بازم میگم اگه سونی به ایندی توجه نکنه بازیی مثل returnal براتون ساخته نمیشه!
استودیو ها باید از جایی شروع کنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or