گزارش: سازندگان مستقل از نحوه همکاری پلی استیشن به شدت ناراضی هستند

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1625079783298.png
ظهر امروز، لین گارنر (Lain Garner) موسس استدیوی مستقل Neon Doctorine در رشته توییتی با تندی به انتقاد از نحوه برخورد پلی استیشن با بازیسازهای مستقل پرداخت
او در ابتدای این رشته توییت نوشته:
اوکی، من اون قدر عصبانی ام که میخوام یه سری پل های پشت سرمو بسوزونم، چون که آخه این پل چه اهمیتی داره وقتی همین جوریش هم نمیشه ازش رد شد.
رشته توییت زیر در مورد پلتفرم X ـه. کامل این پلتفرم رو افشا نمی کنم، ولی در این حد میتونم بگم که این پلتفرم برای یکی از کنسول های به شدت موفقه که گیم پس روش نداره...​

در ادامه رشته توییت، لین به سختی بیش از حد کار با ساختار بک اند فروشگاه PSN، پروسه طاقت فرسا برای گرفتن پروموشن و فرصت تبلیغاتی روی این پلتفرم و دردسرهای ثبت بازی روی آن اشاره کرده و میگوید که علی رغم سهم عمده پلی استیشن در بازار ویدیو گیم، آن ها روی این پلتفرم به خاطر این دلایل همیشه بدترین عملکرد مالی را دارند.
لین در ادامه از محدودیت های زیاد پلی استیشن برای تخفیفات هنگام لانچ نیز برای عناوین مستقل صحبت کرده و با تندی از پروسه حضور در بخش Featured استور پلی استیشن عنوان می کند که نیازمندی آن پرداخت مبلغ بزرگ 25000 دلار به سونی برای حضور در این بخش است.
لین در انتها به سیستم Invite-only برای تخفیف های پلی استیشن اعتراض کرده و آن را مانعی برای برگزاری تخفیف های گسترده میان همه پلتفرم های بازار دانسته و اذعان می کند که سازنده های کوچک تر از وی بیشتر از این موارد جهت عرضه بازی هایشان با مشکل روبرو هستند.
(در تمامی این توییت ها، لین هیچ اشاره کاملی به پلی استیشن نکرده و از آن با نام Platform X یاد می کند. هر چند در ریپلای ها، وی به وضوح پلی استیشن بودن X را تایید می کند)

1625080954130.png 1625081076270.png
البته این موضوع به توییت لین گارنر ختم نمی شود.
متیو وایت (Matthew White) رییس استدیوی مستقل White horn Games به دنبال این رشته توییت، در پاسخی طنازانه، می گوید که علی رغم علاقه به طرفداران پلتفرم مذکور و حتی سابقه کاری برای پلی استیشن، آن ها نیز از این جنبه کاری پلی استیشن ضربه خورده اند و تنها سه درصد فروش بازی های استدیو متعلق به پلفترم پلی استیشن بوده. او در کنار این توییت یک Pie Chart از میزان درآمد حاصله استدیو از پلتفرم های مختلف گذاشته که پلی استیشن از همه پلتفرم های دیگر سهم کمتری را به خود اختصاص داده.
متیو در ادامه توییت اش از ابزارهای مارکتینگ، آنالیز و CPM پلی استیشن شکایت کرده و می گوید همچین مواردی عملا موقع کار با پلی استیشن وجود ندارد. او از نحوه عجیب بازخوردهای آماری از پلی استیشن گفته و این قضیه را این گونه روایت می کند:
ما این جا یه کارمند تمام وقت داریم که عملا نصف وقتشو صرف زیر و رو کردن گزارش های فروش برای PX (پلی استیشن) می کنه، برای این که از طرف اون ها آمار فروش های شبیه فاکتورهای جدول بندی شده ای میاد که رسما نیاز به بازگردانی داره تا بشه خوندشون، انگار که تو سال 1928 ـید.​
متیو نیز در انتهای توییت هایش می گوید نحوه کاری پلی استیشن به شدت برنامه ریزی و پلن چینی برای موارد مختلف را برای آن ها سخت کرده و به گونه ای به فروش آن ها صدمه زده که سخت می توان انتظار داشت عناوین شان موفقیتی روی این پلتفرم پیدا کنند.

1625081907862.png
کریستین بوته‌آ (Christian Botea) مدیر پروژه استدیوی SomeAwesomeGuys نیز در رشته توییت کوتاه دیگری به دنبال این داستان، از میزان درآمد استدیوی شان در دو سال اخیر آمار داده که در آن جا نیز پلی استیشن با 0.3 درصد، کمترین میزان درآمد حاصله را به خود اختصاص داده. وی نیز گفته با این حساب به نظر می آید که پلتفرم پلی استیشن آن چنان برای بازی های آن ها مناسب نمی باشد.

1625082296639.png

در انتها نیز مایک رز (Mike Rose) مدیر استدیوی No More Robots از صحبت های مطرح شده حمایت کرد و گفته که این شرایط تقریبا برای همه سازندگان مستقل صادق بوده و دلیل این که تعداد بیشتری این توییت ها را نمی توان دید به خاطر نگرانی سازندگان از عمومی سازی این موارد و شکایات است.

منابع: رشته توییت لین گارنر - رشته توییت متیو وایت - رشته توییت کریستین بوته‌آ - توییت مایک رز

آخرین ویرایش:
نظر من در مورد مارکتینگ عناوین ایندی توسط سونی فکته، اگر نظری غیر از جاده خاکی زدن داری می خونم، اگه هم قراره تاپیک روندش با میم پیش بره که دست من خیلی بازه!
انجمن یه تاپیک VS به Ninitendo فنها بدهکاره تا میم ها و هیت ها به تاپیک های دیگه سرایت نکنه

شما بیشتر از این که به خبر بها بدی، داری هیت خودت رو نسبت به مایکرو نشون میدی، بهتر نیست این رفتار ها همون تایپک VS بمونه و بقیه جاها رو به گند اعلا نکشونید؟
اتفاقا بیشتر بازی ایندی جز خلاق ترین، و با کیفیت ترین و با ارزش ترین محصولات صنعت گیم هستن که یک قطره مثال کوچیکش میشه امثال HADES/INSIDE/ORI/LIMBP/DISCO EYLSIUM//AMONG US/FALL GUYS و تا فردا صد تا بازی دیگه میتونم برات اسم ببرم که بازی های AAA جرئت و ریسک ورود رو بهش ندارن چون امکان شکست برای یک بازی AAA شرکت پشتش رو بدبخت میکنه پس تنها جایی که میشه بازی های با ریسک بالا و نوع اوری دید همین بازی های ایندی هست، حالا اینجا سونی به موقعیت رو برای سازندگانی ایندی ساز به گند کشیده، این فکت رو نمیشه برد زیر سوال که همیشه بازی های ایندی خلاقیت و کیفیت خیلی زیادی دارن...
ORI ؟ بازی که با بودجه مایکروسافت ساخته شده :)) بازی ایندی :))
حالا اینجا سونی به موقعیت رو برای سازندگانی ایندی ساز به گند کشیده :)) بعد بالاتر FALL GUYS مثال میزنی که سونی عامل اصلی موفقیت اش بود :))

طرف خودش موسس یه استدیو هست، داره با سونی همکاری میکنه، اومده میگه سیستم همکاری سونی با ما خوب نیست و سخت هست
بعد اینجا شما از روی اینکه هر وقت PSN رو باز میکنی تبلیغ بازی های مستقل رو میبینی نتیجه گرفتی که اینطور نیست؟ :))

نظر من در مورد مارکتینگ عناوین ایندی توسط سونی فکته، اگر نظری غیر از جاده خاکی زدن داری می خونم، اگه هم قراره تاپیک روندش با میم پیش بره که دست من خیلی بازه!

به من چه... میم بارون کنید اصن :D (با رعایت احترام به اشخاص)

اصن بهتر :D
همین میم منو بردارید، اگه بند اولشو عوض کنید رسما برای کلی تاپیک خبری/انتقادی دیگه هم جامعیت پیدا می کنه. بذاریدش همون جا :D این قدر هم به من گیر شروع کنسول وار ندید

====

اگر هم بحث منطقی میخواید
فکت شما از مارکتینگ بازی ها مستقل از طرف سونی در مقابل فکت دولوپری که فروش بازی هاش به خاطر همون سیستم مارکتینگ داره له و لورده میشه رسما خیلی فکت قابل اتکایی نیست. میشه بیشتر همون "نظر من مهمه، نظر بقیه (که شامل دولوپرهای ایندی میشه) برن به جهنم"

آخرین ویرایش:
نظر من در مورد مارکتینگ عناوین ایندی توسط سونی فکته
گو هوم. یو آر نات دراک من :))
سونی توی SoP امسالش یک برنامه کاملو به عناوین ایندی اختصاص داد،
اینم بخاطر این بود که چیز دیگه‌ای نداشتن پُرش کنن و گرنه چیز قابل ملاحظه‌ای نداشتن. حتی از بهتری استدیوهای Indie هم نتونسته بودن کسی رو بیارن ... اسم نمیبرم حالا (super giant games) :-"

برخلاف شاون لیدن که علاقه ای به عناوین ایندی نداشت توی صحبت هاش، تیم جدید پرواضحه که عناوین ایندی براشون کاملا اهمیت داره و بهش هم به مراتب اشاره شده، همین کاربرانی که الان تز می دن، بین عناوین بزرگی که توی ایونت سونی معرفی شد این عناوین مستقل و جمعوجور رو مسخره کردن و برخلاف تصوراتشون این عناوین جمعوجور که سونی بهشون اهمیت داد موفق شدن از لحاظ بازخورد و مارکتینگ
اینکه فکر میکنی چون یه شو نشون دادن اهمیت بیشتری براشون داره نشون میده چقدر نظرت فکته در این باره چون همه میدونن اوایل 4 چقدر سونی ارزش بیشتری برای ایندی دولوپرها قائل بود و امکانات زیادی در اختیارشون میذاشت چون این ساید رو موقع 360 نداشت و اکثر ایندی دولوپرها سمت مایکروسافت بودن تا اینکه مایکروسافت تصمیم گرفت اذیت کنه ایندی دولوپرها رو سر چیزای مختلفی مثل درصد و همین مشکلاتی که الآن سونی داره. کلا کسی از سر ذوق نمیره سمت این مارکت به جز البته ولو و دیوالور! مایکروسافت و سونی هر موقع عقب باشن یه نگاهی بهش میندازن و هر موقع جلو باشن یه لگدی بهش می‌زنن.

روی PSN هر موقع بازش می کنم در بخش کاوش بیشتر اوقات تبلیغ این عناوین در کنار عناوین بزرگ وجود داره.
1625116157813.png

منظورت از ایندی اگه Human fall flat و orc must die ئه که دیگه نمیدونم چی بگم :))
مقایسه میکنیم با یه تیکه(!) از صفحه‌ی اولِ استیم! نصف تایتلاش رو احتمالا حتی نشنیدی اسمشون رو! :دی

1625116305491.png

به من چه... میم بارون کنید اصن :D (با رعایت احترام به اشخاص)

اصن بهتر :D
همین میم منو بردارید، اگه بند اولشو عوض کنید رسما برای کلی تاپیک خبری/انتقادی دیگه هم جامعیت پیدا می کنه. بذاریدش همون جا :D این قدر هم به من گیر شروع کنسول وار ندید
شما کی مدیر شدی که بحث "ترول و میم با احترام به اشخاص lol از نظر خودت" رو در تاپیک ها مد کردی! حالا خوف نکن کنسول وارز جاش اینجا نیست هر چند که مشخصه جریان تاپیک چیه، خوش باشید فعلا

شما کی مدیر شدی که بحث "ترول و میم با احترام به اشخاص lol از نظر خودت" رو در تاپیک ها مد کردی! حالا خوف نکن کنسول وارز جاش اینجا نیست هر چند که مشخصه جریان تاپیک چیه، خوش باشید فعلا
خوبه اینو کسی بگه که پایه ثابت ادای ناظم در آوردن نباشه و 24 ساعته برای ملت توی تاپیک انتقادات و بقیه تاپیک ها خط و نشون نکشه.:دی
---
بعضی ها واقعا هر تاپیکی که میاد اتوماتیک توی ذهنشون تاپیک Vs محسوب میشه.:|

نمیدونم اصلا متن گزارش خونده شده یا نه، ولی یک قضیه ایه که ترند شده تو توییتر و یسری بازیساز مستقل اومدن این حرفارو زدن.
اینم معنی بی توجهی سونی به ایندی گیم ها، نمیده. بلکه داره میگه ایندی دولوپرا از "نحوه همکاری PS" ناراضین. این مسئله نه ربطی به SoP ها داره و نه کمبود ایندی گیم ها در PS Store.

این بابا داره میگه ما برای انتشار بازیمون روی PS باید از هفت خان رستم رد شیم. تازه این ادم داره میگه من یسری ارتباطاتی دارم و اوضاعمون اینه. دولوپرای کم شناخته شده و کوچیکتر چه وضعی دارن.
1625120910422.png

در مورد تخفیف ها هم یکی از عزیزان حدود یک سال پیش یک پستیو ارسال کرده بود که تماما با حرفای اینجا مطابقت داره:
View attachment 174174

اینو من همین الان دیدم! سازنده‌ی Return of the Obra Dinn روی همه‌ی استورای دیجیتال بازیشو 50% تخفیف زده به جز PS Store. علتشم این بوده که سونی اجازه نداده طرف بازی خودشو تخفیف بزنه!

-----------------------------------------

این خبرم یک گزارشه از مجموعه توییت هایی که ترند شده. راست یا دروغ، ولی نه تو متن توییت ها و نه متن گزارشی که این کاربر نوشته هیچ غرض ورزی نبوده که اینجوری متهم میکنید. این خبرم در راستای مدح و ستایش بقیه کمپانیا نبوده.
هر انتقاد و خبری مخالف منافع شما هم بحث VS و ترول نیست. کاشکی یکم فرهنگ این قضیه بوجود بیاد تو فروم.

پ.ن. میم توی انجمن هیچ مشکلی نداشته و نداره (تا قبل اینکه ترول نداشته باشه و توهین نباشه). کاربر @Z-fan هم حرفی از ترول نزده که بعضی از دوستان ناراحت میشن و حس میکنن این کاربر داره جا پای مدیریتشون میزاره :)

ORI ؟ بازی که با بودجه مایکروسافت ساخته شده :)) بازی ایندی :))
حالا اینجا سونی به موقعیت رو برای سازندگانی ایندی ساز به گند کشیده :)) بعد بالاتر FALL GUYS مثال میزنی که سونی عامل اصلی موفقیت اش بود :))
پس میشه توضیح بدی چرا چه اینجا ، چه بقیه و کل اهم سایت ها تو بازی های ایندی دسته بندیشون کردن لطفا؟

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    972.3 KB · مشاهده: 32
  • 2.png
    2.png
    800.5 KB · مشاهده: 32
بازی خوب ک بسازن رو هر پلتفرمی معروف میشه و به سوددهی میرسه…
من ندیدم ایندی سازای بزرگ و درست و حسابی(همونایی ک بازیاشونو مثال زدین بالفرض) تا به حال از این انتقادات کنن نسبت به سونی :D
منتها خوب قطعا برای امثال اینها همون گیم پس بهتر هست…
یه بازی زرد میسازن یه شرکتی هم که اسمش سونی نیست میاد هزینه ساخت و سود و همه چی رو یه جا بهشون میده و رایگان میزاره رو سرویسش ؛ یه جمعیت کثیری هم بازیو دانلود میکنن ، یه لول بازی میکنن و پاک میکنن :D
ایناهم دلشون خوش میشه و میان ازین توییتا میزنن…اگه این اسمش پول دادن و باج دادن نیست پس چیه ؟

بازی خوب ک بسازن رو هر پلتفرمی معروف میشه و به سوددهی میرسه…
من ندیدم ایندی سازای بزرگ و درست و حسابی(همونایی ک بازیاشونو مثال زدین بالفرض) تا به حال از این انتقادات کنن نسبت به سونی :D
منتها خوب قطعا برای امثال اینها همون گیم پس بهتر هست…
یه بازی زرد میسازن یه شرکتی هم که اسمش سونی نیست میاد هزینه ساخت و سود و همه چی رو یه جا بهشون میده و رایگان میزاره رو سرویسش ؛ یه جمعیت کثیری هم بازیو دانلود میکنن ، یه لول بازی میکنن و پاک میکنن :D
ایناهم دلشون خوش میشه و میان ازین توییتا میزنن…اگه این اسمش پول دادن و باج دادن نیست پس چیه ؟
IMG_20210701_121106_260.jpg
یک گزینه دیگه خط خورد!:دی

گزینه چهارم رو هم میتونی به واسطه‌ی این جمله:
من ندیدم ایندی سازای بزرگ و درست و حسابی(همونایی ک بازیاشونو مثال زدین بالفرض) تا به حال از این انتقادات کنن نسبت به سونی
که در واقع میشه "اینا دیگه کدوم خری هستن؟"، تیک بزنی.

گزینه آخر رو هم تیک بزن که در واقع میشه مجموع 4تا گزینه قبلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or