من یه سوال داشتم..
مشکل مسایل مالی هست که ما نمیتونیم یه بازه حداقل نزدیک به کمپانیای بزرک بسازیم ..؟
یا ادمشو نداریم...
-----
البته از این چیزی که شما ساختید خوشم اومد خیلی هنره ...
دمتون گرم
باید از یه جایی شروع کرد و البته این کار از نقطه ی شروع هم جلوتر بنظر میاد
ممنون

اقا این چیه ساختن خدایی دمشون گرم خوب ابرو داری کردن
این بازی جاش تو کنسوله
من که خیلی حال کردم
گرافیک و گیم پلی عالیه
یادمه اون موقها که بازیه لطفعلی خان زند اومده بود میگفتم بخرمش ولی دیدم که گرافیکش حال نمیده ولی خدایی این یه چیز دیگس
به نظر من تمام شرکتهای تهرانی باید یکی بشن یه تیم خیلی خفن تشکیل بدن اون وقته که چی ps3 رو میترکونن
واقعا افرین
ولی به نظرم موقع مبارزه یه خورده ضعیف کار شده چون دشمناش با یه ضربه میفتادن زمین ولی در کل چیز توپی شده
نمیخوام الکی بزرگنمایی کنم ولی خیلی حال کردم و در پوست خو نمیگنجم و به خود میبالم و...
حتما امید داشته باش.....مثل اینکه به این یکی دیگه باید امید داشته باشم:biggrin1:

حتما امید داشته باش.....
ولـــــــی گروه سازنده بازی تو ویژه نامه دنیای بازی یه چیزایی میگفتن که نا امیدم کرد..
مثلا هر سوالی که ازشون می شد ایرادهای بازی رو می گفتن بعد میگفتن بزارید به حساب کمبود وقت...
ولی اگه این بازی رو ps3 هم عرضه بشه می خرمش![]()
حالا من کار به کار آقای ترتن ندارم که مجوز میده یا نه.....مهم عشقم نسبت به این بازیه که واقعا به نظرم بازی خیلی قشنگی از آب در میادو فکر میکنی سونی مجوزشو به کشوری که قانون کپی رایت رعایت نمیکنه میده؟؟؟:laughing:
حالا من کار به کار آقای ترتن ندارم که مجوز میده یا نه.....مهم عشقم نسبت به این بازیه که واقعا به نظرم بازی خیلی قشنگی از آب در میاد