گرشاسپ... God Of War ایرانی!

یعنی واقعا که................انتظار نداشتم همچین بازیی که اینقدر منتظرش بودم اینجوری منو بزنه زمین.من پشت دستمو داغ می کنم که دیگه نرم بازی ایرانی بخرم.نسخه ی کپی این را هم پیدا کنم می رم می خرم.
ایمیل دادم به پشتیبانیوبعد از دو سه روز قر و فر گفت یا کارت گرافیتت اشکال داره یا سی دی.منم بازی را روی 4 تا کامپیتر تا الان نصب و اکتیو کرد.دو تاش xp دو تاش سون.رو هیچکدوم نمی خونه.نمی دونم همه ی کامپیتر های دور من احتمالا مشکل دارن.رفتم سی دی را عوض کنم گفتم پشتیبانی گفته ایراد از سی دیه یارو عوض نکرد گفت ایراد از کرکه؟!!!!!!!!!آخه یکی بگه نمی خوای پس بگیری پس نگیر.بازی اورجینال مگه کرک داره.
من که ناامی شدم.انشاا... اون 3500 گیر کنه تو گلوشون...

بابا اینا خیلی خون سردن !!!
از پنجشنبه تا حالا سفارش دادم (با پیک در تهران) تازه الان (ساعت ۱۰ شب یکشنبه) زده آماده به ارسال !!! /:)

پخش بازی به این بزرگی دست آشغال ترین شرکت تو گیم افتاده. این شرکت هیچ چیزش رو حساب نیست.

آره واقعا ، ما رو چهار روزی هست که حسابی گذاشته سر کار !!! /:)
این بازی با این همه تعریفی که ازش به گوش میرسه خیلی بده که پخشش اینجوری ضعیف باشه البته امیدوارم مشکل گذرایی باشه و زودتر حل شه.

من دلیل عنوان این تاپیک رو نمیدونم این بازی شاید تقلید‌هایی از God of War داشته باشه ولی حتی قابل قیاسم با God of War 1 نیست. یعنی God of War 1 از هر نظری نسبت به این خدا بود.

من دلیل عنوان این تاپیک رو نمیدونم این بازی شاید تقلید‌هایی از God of War داشته باشه ولی حتی قابل قیاسم با God of War 1 نیست. یعنی God of War 1 از هر نظری نسبت به این خدا بود.

باید ببخشید که god of war سمبل Play Station هست...
این بازی ۳۰۰ میلیون خرج برداشته و برای یه بازی ایرانی توی این دوره و زمونه خیلیه و باید خدا رو شکر کنیم.
من که به شخصه باهاش خیلی حال کردم ( انیمیشن ها از خیلی از بازی ها مشابه خارجی سطح بالاتر بود )
برای مثال گرافیک این بازی خیلی بهتر نسبت به dmc 3 که از معروف ترین سوم شخص های اکشن ۲۰۰۵ هست بود.

دلیل اصلیش این بوده که در اون زمان که تاپیک رو زدم افراد معدودی ازین بازی اطلاع داشتن و واژه "گرشاسپ" به تنهایی ممکن بود باعث ِ سردرگمی بچه ها بشه... البته شباهتهای بازی به GOW هم که از روی تصاویر و تریلر بازی قابل تشخیص بود دلیل دیگری بود تا همچین اسمی برای تاپیک بذارم

حالا که این بازی شناخته شده به نظرم بهتره نام تاپیک به گرشاسپ تغییر کنه... هر چند اینکار از عهده من برنمیاد و مدیران باید فکری کنند

آقا اومدينو بحث رو به بيراهه كشوندينااااااااا
خوب شما نتونستي بازي رو خوب بخري معنيش اين هست كه محتواي بازي بده؟؟؟؟
بنده خودم دو روز بعد از انتشار بازي به اولين بازي فروشي محل مراجع كردم و پنج تا گرشاسب خريدم
(( براي دوستام هم خريدم)) من خودم نصب كردم نه تو نصب بازي مشكل داشتم نه تو اجرا و اكتيو و هيچي .....
اون چهار نفر هم هيچ مشكلي نداشتن ....
ايراد فني هم بكار گروهشون وارد نيست ....
شما ايراد فني بگيريد من خودم ميام فني توضيح ميدم ........)x
الكي هم جو سازي نكنيد

آقا اومدينو بحث رو به بيراهه كشوندينااااااااا
خوب شما نتونستي بازي رو خوب بخري معنيش اين هست كه محتواي بازي بده؟؟؟؟
بنده خودم دو روز بعد از انتشار بازي به اولين بازي فروشي محل مراجع كردم و پنج تا گرشاسب خريدم
(( براي دوستام هم خريدم)) من خودم نصب كردم نه تو نصب بازي مشكل داشتم نه تو اجرا و اكتيو و هيچي .....
اون چهار نفر هم هيچ مشكلي نداشتن ....
ايراد فني هم بكار گروهشون وارد نيست ....
شما ايراد فني بگيريد من خودم ميام فني توضيح ميدم ........)x
الكي هم جو سازي نكنيد
چی می گی...نمی بینی این همه آدم این مشکلو دارن؟

سلام من تا حالا اینجا پست ندادم و این اولین و احتمالا آخرینش هست. تعریف من از گرشاسپ: گرشاسب متشکل از چندین ساعت بارگذاری (Loading) است که می توان در میان آن دقایقی بازی کرد. البته می دونم که اگر مشخصات سیستم خیلی بالا باشه و سی پی یو قوی باشه بازی لودهاش خیلی کمه. اما با توجه به این که گرافیک و فیزیک و... بازی در حد بلود اومن 2 هم نیست باید بگم که موتور پایه اون قدر ضعیف هست که برای اجرای این بازی با این کیفیت پایین، مشخصات سخت افزاری حرفه ای می خواد. تا ببینیم نسخه های بعد (اگر باشه) چی می شه.

پایین آوردن نرخ فریم که با Optimize امکان پذیره حتی برای یک کار دو بعدی هم آسون نیست چه برسه به یه کار سه بعدی ! فکر نمیکنم بشه با افت نرخ فریم یه بازی رو محکوم کرد ...

فعلا كه تو تنها كسي هستي كه اين مشكلو داري ......
تو يه نفر ديگه نشونم بده بعد بيا حرف بزن .....
چشم های کورتو باز کن می بینی:
متاسفانه روی Win7 هم ارور داد...
باعث تعجبه که روی WinXp64Bit بار اول جواب داد ولی بعدش روی اون هم جواب نداد...
فردا WinXp 32Bit هم نصب میکنم...امیدوارم دیگه درست بشه...
بازی برای من وقتی اجراش میکنم صفحه سیاه میاره و جلوتر نمیره در Task Manager هم مینویسه Not Responding و مجبورم ببندمش.
تنظیمات مختلف رو هم امتحان کردم .ویندوزم XP SP2 و کارت گرافیکم 5850 حالا مشکل چیه ؟
ککککمکککک
سلام دوستان من بازی رو گرفتم و کد فعال سازی رو هم زدم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میشه و تا یه کلیک میکنم از بازی میپره بیرون....)x:-s#:-s
لطفا کمکم کنید
اگه بازیو رو یه بار uninstal کنم دوباره نصب کنم که مشکلی نیست؟؟؟؟
من همین مشکل رو دارم کسی میتونه کمک کنه ؟ :(
دوستان من بازي ريختم ACTIVE كردم ولي تو بازي ميرم صفحه سياه ميشه هيچي بالا نمياد .
_
تازه اینها فقط مشکلشون شبیه من هست خیلی ها دیگه مشکلاتی نظیر باز نشدن config و ... دارن.پس لطف کن از این به بعد می خواهی نطق بفرمایی یکمی قبلش تحقیق کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or