گرشاسپ... God Of War ایرانی!

بچه ها شرمنده چندتا صفحه برگشتم عقب جوابی ندیدم گفتم سوالم رو مطرح کنم بهتره
قیمت خود این پکیج چنده یعنیا گه از فروشگاه بخواییم بخریم بدون هزینه پست و این حرفا
در ضمن شنیدم این بازی کپی شده ی بازی شاهزاده ایرانی هستش راسته؟

برای اینکه موتور هایی که ما استفاده می کنیم این قابلیت رو ندارن . البته بعضی هاشون دارن ولی حتما باید با Microsoft یا Sony در تماس بود تا بشه بازی براشون داد . اما مشکل اساسی با موتورهای گرافیکی .

من فکر میکنم تا چند سال آینده ما برای کنسول هم بازی بسازیم اما فعلا باید خودمونو از لحاظ تکنیکی و کیفیت روی همین PC بالا ببریم .
بازی ساختن روی کنسول به نظر من راحت تره دیگه مشکلات فریم ریت و تست روی کارتهای گرافیکی و سیستم عاملها و .... رو نداره .
مشکل اصلی تر : به ایرانی جماعت Dev Kit نمی دن متاسفانه :دی

دوستان بازی رو تموم کردم . فوق العاده بود آخرش خیلی حال کردم یعنی در حد DMC یا بالاتر بود !!
احتمالا بازی آیندشون کاملا قابل رقابت با بازی های مشابه خارجی باشه !
(خیلی وقت بود از یه بازی انقدر حال نکرده بودم مخصوصا وقتی گرشاسپ حرف زد)
خدا خیرشون بده

آقا چقدر طول میکشه با پیک بازی رو بفرستند ؟!؟! :-/
من از جمعه سفارش دادم هنوز معلقه ! فکر میکردم پیک تو تهران طبعا باید سریع باشه ! /:)

امروز خواستم بازی رو اجرا کنم ارور Dont Send رو داد...دیشب بازی رو خیلی خوب اجرا میکردم....امشب که گذشته ولی فردا حتما بهشون اطلاع میدم...امیدوارم راه حلی واسش داشته باشن...

گرافیکش در چه سطحیه؟
اگه به چشم یه بازی ایرانی بهش نگاه کنی واقعا خوبه...

بازی خیلی از انتظار من بهتر بود من که خیلی خوشم اومد.
ایرادات جزءی هم داره ولی روی هم رفته بازی کردنش لذت بخشه گیم پلی روانی هم داره
در کل به تمای دوستان عزیز پیشنهاد می کنم.:x

آقا چقدر طول میکشه با پیک بازی رو بفرستند ؟!؟! :-/
من از جمعه سفارش دادم هنوز معلقه ! فکر میکردم پیک تو تهران طبعا باید سریع باشه ! /:)
شما بعد ثبت نام میری یه ایمیل به صاحب بچه(فروشنده ) میزنی و مشخصاتتونو میفرستین
و اونها هم سفارشتون رو تایید میکنن
در غیر این صورت یه تماسی با شرک بگیری بد نی

بازی فراتر از حد انتظار من بود. واقعا لذت بخش و زیبا ساختنش. گیم پلی بازی خیلی نرم و جذابه و دمو های بین بازی ها هم فوق العادس. در حد ایران که حرف نداره در حد دنیا هم خود چند سالی عقب هست ولی اگه مقایسه کنیم با هزینه های هنگفت و سود های چند صد میلیونی و تکنولوژی های اون ور آب باید به این بازی افتخار کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or