گرشاسپ... God Of War ایرانی!

آقا يه سوال (فقط خواهشا نگيد يارو عجب كودنيه چون من واقعا جواب اين سوال رو نميدومن)
چرا همه بازي ساز هاي ايراني بازي رو واسه PC ميسازن؟
حوب واسه X360 يا Ps3 هم بسازن ديگه.الان كه دستگاه هاي پورت كردن بازي رو اين دوتا كنسول هم اومده تو بازار سياه

یه مشکل دارم اونم اینه که توی همون کات سین اول بازی(بعد از نبرد با دشمنا)دیگه بازی هنگ میکنه و فقط صدای بازی میاد...
میتونه مشکل از این باشه که همه چیز رو High کردم؟

میگم تو این خرید پستی اصلا نگفته ( من میخوام با پست پیشتاز بگیرم )

فلان مبلغ برای خرید پستی رو به کدوم بانک با چه شماره حسابی واریز کنید

چجوریاست:-/

میگم تو این خرید پستی اصلا نگفته ( من میخوام با پست پیشتاز بگیرم )

فلان مبلغ برای خرید پستی رو به کدوم بانک با چه شماره حسابی واریز کنید

چجوریاست:-/
نیاز به رفتن به بانک رو نداره...
اول بسته رو میارن بعد شما پول رو میدین به پستچیــه...

آقا يه سوال (فقط خواهشا نگيد يارو عجب كودنيه چون من واقعا جواب اين سوال رو نميدومن)
چرا همه بازي ساز هاي ايراني بازي رو واسه PC ميسازن؟
حوب واسه X360 يا Ps3 هم بسازن ديگه.الان كه دستگاه هاي پورت كردن بازي رو اين دوتا كنسول هم اومده تو بازار سياه

برای اینکه موتور هایی که ما استفاده می کنیم این قابلیت رو ندارن . البته بعضی هاشون دارن ولی حتما باید با Microsoft یا Sony در تماس بود تا بشه بازی براشون داد . اما مشکل اساسی با موتورهای گرافیکی .

من فکر میکنم تا چند سال آینده ما برای کنسول هم بازی بسازیم اما فعلا باید خودمونو از لحاظ تکنیکی و کیفیت روی همین PC بالا ببریم .
بازی ساختن روی کنسول به نظر من راحت تره دیگه مشکلات فریم ریت و تست روی کارتهای گرافیکی و سیستم عاملها و .... رو نداره .

منم بازی رو بعد 1 ماهی که سفارش دادم رسیده دستم !
بازی خوبیه ! بعض شمشیر نادر و 1000 کوفت و زهرمار دیگه اس !
CG های وسط بازی خوب کار شده ! صداگزاریش خیلی خوبه ! گرافیکش و اینا هم از یه بازی ایرانی عالیه !
فقط یه سری باگ و اینا داره و افت فریم ! مثلا همین الان داشتم بازی میکردم که رسیدم به سیو و یهو بازی گیر کرد !!
خلاصه که به نظر من که همه بخرن که یه حمایتی هم ازشون بشه !

امروز برای من بازی رسید ولی از اونجایی که سیستم جدیدم نیومده هنوز فقط با پوسترش و این حرف ها دارم حال میکنم.
در ضمن در مورد بازی برای کنسول ها باید بگم که فکر کنم سیاره میترا برای X360 هم هست و قراره بازم براش ساخته بشه ولی لطفاً این بحث رو ادامه ندین چون جاش نیست منم همینجوریگفتم.

امروز برای من بازی رسید ولی از اونجایی که سیستم جدیدم نیومده هنوز فقط با پوسترش و این حرف ها دارم حال میکنم.
در ضمن در مورد بازی برای کنسول ها باید بگم که فکر کنم سیاره میترا برای X360 هم هست و قراره بازم براش ساخته بشه ولی لطفاً این بحث رو ادامه ندین چون جاش نیست منم همینجوریگفتم.
سیاره میترا برای XBOX هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or