گرشاسپ... God Of War ایرانی!

چی چی وار ایرانی؟؟؟
این پرنس هم نیس (دور از جون پرنس:x)

من دوسال پیش که تو نمایشگاه بودم یه بازی بود به اسم سوشیانت که مسئولش به من گفت این بازی دی میاد منم به دلم صابون زدم یه سال واسش,بعد هرچی وایسادیم تا بیاد,نیومد.پارسال رفتم نمایشگاه دیدم اسمش شده گرشاسب!!! باز به همون یارو که قبلآ دیدم گفتم کی میاد گفت دی امسال میاد................
امسال هم وقتم رو نمیزارم برم تا نمایشگاه,همین تو خونه میشینم بازی میکنم
چون اگه باز برم تغییر نام داده (فک کنم امسال بشه طهماسب یا پسرک قصطنطنیه ای)و دی میاد
شماها هم این صابونا که به دلتون میزنید رو بندازید دور...(اینا بازیساز نیستن)
راستی اینا بیشتر به تریلر ساز بیشتر شبیهن تا بازیساز (هرسال یه تریلر از بازی میارن و یه عالمه سروصدا میکنن آخرش هم هیچی)
این بازی حدود 8سال روش کار شده عده ای میگویند حتی گیم اسپات به آن 8.5داده

چندسال؟؟؟
8سال؟؟
اگه اینجوریه پس اینا زدن رو دست UbiSoft دیگه!!!
اگه ما هشت سال پیش اینو داده بودیم بیرون که الان صنعت بازیسازی جهان رو دست ایران میچرخید!!!
8.5 چیه من شنیدم 10.5 داده:دی

آخرین ویرایش:
خوب تو نمایشگاه برای تست گذاشته بودن. در کل اگه از نظر بازی ایرانی نگاه کنیم عالی هست. اما افت فریم داشت که نمیدونم از خود بازی بود یا نه. گیم پلی هم روان بود.
گفتن بعد از نمایشگاه توزیع سراسری تو کشور میشه

ممنون میشم اگه دوستان درک کنن ما الان 30 سال از دنیای بازی سازی عقبیم و در چنین شرایطی (با این که خودمم خیلی ازش خوشم نمیاد) گرشاسپ یک شاهکاره !

چی چی وار ایرانی؟؟؟
این پرنس هم نیس (دور از جون پرنس:x)

من دوسال پیش که تو نمایشگاه بودم یه بازی بود به اسم سوشیانت که مسئولش به من گفت این بازی دی میاد منم به دلم صابون زدم یه سال واسش,بعد هرچی وایسادیم تا بیاد,نیومد.پارسال رفتم نمایشگاه دیدم اسمش شده گرشاسب!!! باز به همون یارو که قبلآ دیدم گفتم کی میاد گفت دی امسال میاد................
امسال هم وقتم رو نمیزارم برم تا نمایشگاه,همین تو خونه میشینم بازی میکنم
چون اگه باز برم تغییر نام داده (فک کنم امسال بشه طهماسب یا پسرک قصطنطنیه ای)و دی میاد
شماها هم این صابونا که به دلتون میزنید رو بندازید دور...(اینا بازیساز نیستن)
راستی اینا بیشتر به تریلر ساز بیشتر شبیهن تا بازیساز (هرسال یه تریلر از بازی میارن و یه عالمه سروصدا میکنن آخرش هم هیچی)

چندسال؟؟؟
8سال؟؟
اگه اینجوریه پس اینا زدن رو دست UbiSoft دیگه!!!
اگه ما هشت سال پیش اینو داده بودیم بیرون که الان صنعت بازیسازی جهان رو دست ایران میچرخید!!!
8.5 چیه من شنیدم 10.5 داده:دی
اه ده سال من فکر کردن هشت سال بود بابا الن وکم اینقدر طول نکشید :))

بچه ها بازی تو آبان ماه پخش میشه بالاخره.....اونایی که بازی رو از سایت گرشاسپ پیش خرید کردن باید دوباره از سایت لوح زرین ثبت نام کنن.....
کسانی هم که سفارش دادند و بعد از رهگیری کد پستی سفارششون معلق بود باید یه ایمیل حاوی مشخصاتشون به ایمیل فروشندهشده ارسال کنند

ایه هم یه عکس ابتکاری از گرشاسپ و کریــــــــتوس......!!!
http://up.iranblog.com/Files73/0d63895e66b84f6a9324.jpg

این هم 2 عکس از آخرین تریلر بازی
http://up.iranblog.com/Files73/4ce0010bc6304b16bb54.jpg
http://up.iranblog.com/Files73/bfe21a9fdc2540bbae3e.jpg

:):):)

این مشخصاتو به چه میلی بفرستیم ؟
بعدشم مگه ما پیش خرید نکرده بودیم از طریق خود لوح زرین ؟ پس چرا باید دوباره براشون بفرستیم ؟
حاجی شما باید کد رهگیریتو به ایمیل فروشنده بفرستی....کار مسخره ایه ولی حالا که گذاشتن...........
برو به سایت لوح زرین
روی صفحه اصلی و در قسمت اخبار(سومین خبر) توضیح داده....به اون شکل مشخصاتتو ایمیل کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or