CapitanArsalan
کاربر سایت
چی چی وار ایرانی؟؟؟
این پرنس هم نیس (دور از جون پرنس)
من دوسال پیش که تو نمایشگاه بودم یه بازی بود به اسم سوشیانت که مسئولش به من گفت این بازی دی میاد منم به دلم صابون زدم یه سال واسش,بعد هرچی وایسادیم تا بیاد,نیومد.پارسال رفتم نمایشگاه دیدم اسمش شده گرشاسب!!! باز به همون یارو که قبلآ دیدم گفتم کی میاد گفت دی امسال میاد................
امسال هم وقتم رو نمیزارم برم تا نمایشگاه,همین تو خونه میشینم بازی میکنم
چون اگه باز برم تغییر نام داده (فک کنم امسال بشه طهماسب یا پسرک قصطنطنیه ای)و دی میاد
شماها هم این صابونا که به دلتون میزنید رو بندازید دور...(اینا بازیساز نیستن)
راستی اینا بیشتر به تریلر ساز بیشتر شبیهن تا بازیساز (هرسال یه تریلر از بازی میارن و یه عالمه سروصدا میکنن آخرش هم هیچی)
چندسال؟؟؟
8سال؟؟
اگه اینجوریه پس اینا زدن رو دست UbiSoft دیگه!!!
اگه ما هشت سال پیش اینو داده بودیم بیرون که الان صنعت بازیسازی جهان رو دست ایران میچرخید!!!
8.5 چیه من شنیدم 10.5 داده
این پرنس هم نیس (دور از جون پرنس)
من دوسال پیش که تو نمایشگاه بودم یه بازی بود به اسم سوشیانت که مسئولش به من گفت این بازی دی میاد منم به دلم صابون زدم یه سال واسش,بعد هرچی وایسادیم تا بیاد,نیومد.پارسال رفتم نمایشگاه دیدم اسمش شده گرشاسب!!! باز به همون یارو که قبلآ دیدم گفتم کی میاد گفت دی امسال میاد................
امسال هم وقتم رو نمیزارم برم تا نمایشگاه,همین تو خونه میشینم بازی میکنم
چون اگه باز برم تغییر نام داده (فک کنم امسال بشه طهماسب یا پسرک قصطنطنیه ای)و دی میاد
شماها هم این صابونا که به دلتون میزنید رو بندازید دور...(اینا بازیساز نیستن)
راستی اینا بیشتر به تریلر ساز بیشتر شبیهن تا بازیساز (هرسال یه تریلر از بازی میارن و یه عالمه سروصدا میکنن آخرش هم هیچی)
این بازی حدود 8سال روش کار شده عده ای میگویند حتی گیم اسپات به آن 8.5داده
چندسال؟؟؟
8سال؟؟
اگه اینجوریه پس اینا زدن رو دست UbiSoft دیگه!!!
اگه ما هشت سال پیش اینو داده بودیم بیرون که الان صنعت بازیسازی جهان رو دست ایران میچرخید!!!
8.5 چیه من شنیدم 10.5 داده
آخرین ویرایش: