گرشاسپ... God Of War ایرانی!

شاید این جمعه بیاید شاید:d
ولی جدی جدی چرا گفته بودن که پاییز پارسال میدن بیرون؟:| اینا که تا همین 1ماه پیش تازه داشتن تست بازی رو انجام میدادن.درزوغگو حافظه نداره:d:p

خدا کنه بازی بدون اشکال باشه باگ و مشکلاتشو برطرف کنن. من که خودم به اینکه یه سال دیگه هم به تاخیر بندازنش راضیم به این شرط که با وسواس زیاد مشکلات رو برطرف کنن. در هر حال من میخرمش:x

دوستان این بازی رو نخرید ! فقط یک سوال داشتم : چرا اینها (سازنده های گرشاسب) یک نسخه ی دمو به بازینما داده اند؟!!
دلیل این حرفت چیه که نخریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا بچه ها یه چیزایی گفتن که بیخیال شدن !ولی همه می خریم !بحث حمایتو این حرفام نیست !می خوام ببینم واقا ارزش این همه تبلیغات رو داره ؟چون از استایل خود شخصیتشم خوشم اومدش :xاز پرنس افغانی بهتره

دوستان این بازی رو نخرید ! فقط یک سوال داشتم : چرا اینها (سازنده های گرشاسب) یک نسخه ی دمو به بازینما داده اند؟!!
نخــــــــــــــریم؟؟؟!!!!!....شما مشکوکیا دادا......
می خریم............حالا به قول دوستمون نه بخاطر حمایت......به خاطر اینکه بازی خوبیه.......
...
...
...
او عکس جدیده که منتشر شده ...تصویر باکس شاته >:d<

بازی كه نیومده :d گفتن به زودی میاد. یعنی حداكثر تا 2 هفته دیگه باید باشه فكر كنم ;)
تا یه هفته دیگه هم یحتمل پیش فروش توی سایت میاد.
پارسال در فصل پاییز هم زدن بزودی:دی یعنی پاییز سال دیگه....

سلام به همه!
خوب من اصلا قصد توجیه کار رو ندارم و دلیلشم اینه که تیم فن افزار رو مقصر نمیدونم که بخوام کارش رو توجیه کنم.
وقتی که همه میدونن که بازی بیشترین فروشش رو توی فصل تابستون داره یقین بدونید ما هم میدونیم و همه تلاشمون رو کردیم که بازی اوایل تابستون عرضه بشه. اما اتفاقات عجیب و غریبی افتاد. رفقایی که بیشتر پیگیر کارهای ما بودن تقریبا در جریانند.
همه تلاشهایی که مخصوصا آقای فصیحی و آقای جعفری انجام دادند نتیجه ای نداشت و پیگیری هاشون بی اثر موند.
تا الان هم هنوز کارهایی باقی مونده که البته همگی مربوط به پخش میشند و نه خود بازی.
شاید این نکته رو هم بدنباشه بدونید.
از ابتدای امسال شرکت فن افزار بدون اینکه بازخورد مالی از گرشاسپ داشته باشه و توی یه شرایط سخت کار روی گرشاسپ رو ادامه داد. توی این 6 ماه کار ما فقط و فقط تست بازی بود و رفع ایرادات. طوری که هفته های آخر توی هر روز 4 نفر برای تست بازی می اومدن.
قطعا بازی اشکالاتی داره اما به همتون قول میدم اشکالی که قابل رفع باشه باقی نمونده.
توی همه بخش ها فن افزار خواسته که بهترین کار رو انجام بده و امیدوارم این تلاش رو توی محصول نهایی ببینید.
یکی از بزرگترین مشکلات ما برای پخش، نبود چیزی به اسم publisher توی ایران بود. توصیه میکنم پست آقای فصیحی در این خصوص رو توی بلاگ گرشاسپ بخونید.

الان هم مدتیه که هیچ کاری روی بازی انجام نمیشه و مطمئنا بازی بزودی عرضه میشه. مگر اینکه کارشکنی رخ بده و از اون اتفاقای نادر بیافته. البته با تجربه ای که الان دارم احتمال وقوع اینطور اتفاقها رو بالای 90% میدونم!!!!!!!

در آخر هم توصیه میکنم اطلاعات رو از سایت و وبلاگ گرشاسپ بگیرید و از اون طریق روند کار رو پیگیری کنید

به امید سرافرازی گیم ایران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or