گرشاسپ... God Of War ایرانی!

دوستانی که بازی به دستشون رسیده الان که رهگیری کنین نوشته ارسال شده یا آماده به ارسال؟

برای شما کد رهگیری اصا کار میکنه ؟ برا من کار نمی کنه اصا !

همین الان دوباره امتحان کردم ! وضعیت مرسوله من معلوم نیستش ! یعنی چی ؟ من که بهشون ایمیل زدم !

آخرین ویرایش:
برای شما کد رهگیری اصا کار میکنه ؟ برا من کار نمی کنه اصا !

همین الان دوباره امتحان کردم ! وضعیت مرسوله من معلوم نیستش ! یعنی چی ؟ من که بهشون ایمیل زدم !

واسه من حدود یه هفته ای میشه که زده آماده به ارسال ولی هنوز بازی به دستم نرسیده!

بازی رو تموم کردم......من که خیلی با بازی حال کردم...........(مخصوصا مرحله جنگل و اون غول آخر فوق العادش)
فقط ایکاش به داستان بیشتر بها میدادن....!!!

bcbe6f83df7f49109261.jpg

دوستانی كه هنوز بازی بدستشون نرسیده، به این اطلاعیه از لوح زرین دقت كنید:

تمام خریدهای پستی ارسال شده است چنانچه تا این لحظه موفق به دریافت بازی گرشاسپ نشده اید حتما به اداره پست منطقه خودتان مراجعه نمایید و با ارائه کد رهگیری بازی خود را دریافت نمایید.

تعدادی از بازی ها به علت عدم حضور دریافت کننده در آدرس داده شده به منطقه پستی محل مربوطه برگشت داده شده است و لازم است هرچه سریعتر به مناطق پستی منطقه مراجعه و آن را دریافت نمایید بدیهی است تاخیر در دریافت بیش از 24 ساعت بازگشت کالا به تهران را در بر خواهد داشت.

کلیه خرید های پستی ارسال شده است.

مخصوصا برای شهرستانی ها :d حالا تو تهران یكی دو منطقه اینور اونور هم بشه، فرقی ایجاد نمیشه.
من كه میگم حتما فردا صبح برو اداره پستتون ;)
آخرشو یدفع دیگه خوندم فهمیدم واسه شهرستانیاس خودم پستمو حذف کردم ...
آره فک کنم فردا باید حتما برم اداره پست چون الان کد رهگیری رو زدم دیدم نوشته ارسال شده
چون قبلا میزد آماده به ارسال...
در ضمن فقط یه سوال باید برم اداره پست یا از این پست بانکا هم میشه فهمید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or