سلام
سیاوش عزیز؛ بی خیال شو تو رو خدا
الان احساس نمی کنی داریم آب تو هاون می کوبیم (شایدم بدتر)
بعید می دونم این دوستمون قانع بشه
چون همش داره روی حرفش پافشاری می کنه
یادمه توی یکی دیگه از تاپیک ها (تاپیک Crysis) یه دوستی مثل ایشون، فرزاد رو خسته کرده بود سر یه ماجرایی مثل همین (باید دیده باشی اینی رو که می گم)
یادمه یه بار یه جا دیگه ایشون توصیه کرده بود که می تونین مادربورد رو با آب بشورین بعد بزارین خشک بشه
جالبه روی حرفش پافشاری هم می کرد ...
خودت تا آخرشو بخون دیگه ...
منم بعيد ميدونم كه شما قانع بشيد . حرفاتون همش تكراري و سعي ميكنيد كه يجوري اختلاف ايجاد كنيد اقاي كاربر ويژه
وقتي نميتوني كوچكترين اثباتي در حرفات داشته باشي به نظر من سكوت براي شما بهترين هست .
اون گيمرهاي حرفي اي كه سرتا پا تو مسابقات هستند فكرشون تو پول خلاصه شده نه گرافيك .
ولي چندتا سوال ميپرسم نه تنها از شما از كساني كه زياد ادعاي گيم پلي ميكنند ميخوام ببينم دركتون تا چه اندازه هست .
1:علت پيشرفت gpu هاي مخصوص بازي به دست ati و nvidia ؟
2: علت پيشرفت روزانه گرافيك در بازي ها ؟
3: علت به وجود امدن كنسولهايي به نام xbox360 و ps3 ؟
4: مهمتر از همه علت به وجود امدن فضاي سه بعدي در بازي ها ؟ خودتون هم ميدونيد كه چه تاثير شگرفي در انجام بازي خلق كرد ولي منتظر جواب هستم ؟
5: علت طراحي كردن directx10 توسط مايكروسافت كه باعث خلق شدن بازي crysis شد؟
6:علت هزينه كردن بسيار زياد شركت crytek روي بازي crysis براي خلق گرافيك شگفت انگيز؟ در حالي كه اگه با حرف گيمر هاي حرفه اي بود نيازي نبود اين همه براي گرافيك زحمت كشيد و فقط به گيم پلي بازي مرسيد چون كه گيم پلي مهمه !!!!!!!!!!
7: علت فروش كنسولهاي ps3 و xbox360 كه 4 ميليون ps3 به علاوه 10 ميليون xbox360 ميشه 14 ميليون ولي wii فقط تقريبا 5 ميليون پس 14 ميليون در مقابل 5 ميليون .حالا ميخوام بدونم علت اين فاصله بزرگ چي هست ؟
8: چرا همه ايقدر خودشون را ميكشن براي قويتر كردن كارت گرافيك با اينكه ميتونن برن نينتندو بخرن تا سوپر ماريو بازي كنند (طرفدارن گيم پلي)
9:علت خريداري تلويزيون هاي گرانقيمت براي انجام بازي ؟ كه رابطه مستقيم با گرافيك و كيفيت بازي داره .
10: چرا تماشا كردن يك فيلم در تلويزيون هايlcd چندين برابر تلويزيون هاي معمولي هست ؟
11:چرا تماشا كردن فيلم بسيار لذت بخشتر از نگاه كردن كارتون هست ؟
12:چرا كارتون را اكسرا بچه ها نگاه ميكنن ولي فيلم را بزرگان ؟
13 : چرا شما چشمتون را بيشتر از دستاتون دوست داريد ؟
14: چرا شما دوست نداريد در زنگي يك كاماندو باشيد ولي به جاش سلامتي چشماتون بيشتر باشه ؟ چرا كه كاماندو بودن بدون بينايي قوي معني پوچ را ميدهد . پس گرافيك = چشم و كاماندو بودن = گيم پلي .
15: چرا با بازي كردن 1 ساعت بكوب كنسول سگا چشمها انقدر زود خسته ميشن ولي در بازي هاي امروزي چنين نيست ؟
16:چرا شما مناظر بسيار زيبا را دوست داريد ؟
17: چرا؟ چرا؟ چرا؟
18:تصور بكنيد كه دنيا گرافيكش كارتوني بود (گرافيك) ولي در عوض همه چي براتون فراهم بود(گيم پلي ) نميدونم انسان ميتونست زندگي كنه يا نه ؟
و هزارن سوال ديگر كه گفتنشان امكان پذير نيست تعريف گرافيك به قدري گسترده هست كه فقط گذشت زمان ميتونه مشخص كنه .
حتما معنی اینم بهتر از من می دونین
قانون شماره 2) کاربران سایت می بایست در هنگام ارسال پیام در انجمنها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات زشت و نامناسب، اشتراک آن کاربر در اولین فرصت حذف و دسترسی وی به انجمن ها قطع خواهد شد.
خوبه شما هم يه طرفداري از ما كردين .ببين تو اين سايت پارتي بازي زياده ولي چه ميشه كرد چون صاحب سايت نيستيم .
این تیکه که اومدی را حال کردم یعنی شما حساب کن اگر این قانون کپی برداری از کار دیگران در خارج از کشور وجود نداشت ps3 که خودش این سنسور ها را داشت خوب یک وسیله جانبی عین دسته های wii میداد بیرون دیگه بهتر از این که هم گرافیک هم دسته باحال و 360 هم همین طور از نظر شرکت های بازی سازی هم بازی های first person را برای اون دسته ها میساختن تا دیگه pc باز هام کامپیوتر را بازی نکنن چون یک چیز بهتر در 360 و ps3 وجود داره که از موس هم بهتره اونوقت بود که wii تنها برتریش قیمت میشد
خوبه شما منظور من را ميفهميد اما درك كردن چنين چيزهايي براي ديگرا بسيار سخت هست!
چون كه به قول خودشون عقلشون تو چشمشون هست .