گرافيك بازي مهمه يا گيم پلي بازي

كدام يك را انتخاب ميكنيد

• مجموع رای دهنده‌ها
    52
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من هر 2 ش باید خوب باشه و اگه یکیش بهتر بشه و اون یکی ضعف داشته باشه زیاد بازی به دل نمیچسبه;)
من که میگم در یک سطح هستن کاش تو نظرسنجی هم این گزینه رو ذکر میکردی چون واقعا نیمدونم به کدوم رای بدم!
من با حرف ایشون مواقفم ولی اگه قرار باشه یکیرو انتخاب کنم گرافیک هست

البته igi تو ایران خیلی طرفدار داره مگه نه همه جا این طور نیست البته منکر زیبایی بازیش نمیشم!
من کار ندارم خارج چطور بود چون من تو ایرانم و شماهایی که ایرانی هستین نظرتون رو میگید :-"

IGI یک نسبت به بازیایی اون سال اومد اصلا گرافیک خوبی نداشت و مثلا تمام اون مدلها رو تکرار کرده بودن و یه شکل بودن و حتی تغییر کوچیکی هم ندادن ولی به خاطر زیبایی بازی اینا رو کسی توجه نکرد و خیلی طرفدار پیدا کرد :((
در یک کلام اگه گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه ولی گرافیک داشته باشه خیلی زود از بازی خسته میشید ولی یه بازی که گیم پلی توپی داشته باشه گرافیکشم آشغال باشه در موقع بازی جذب میشید و یه موقع نگاه میکنی میبینی ۷ ۸ ساعته داری بازی میکنی وی نفمیدی چطور گذشت :biggrin1:

هردو مهمه ولی فکر کنم گرافیک کمی مهمتر باشه چون شما یه بازی گرافیک خفن میبینی بیشتر خوشت میاد یا یه بازی گرافیک اشغال ؟

من کار ندارم خارج چطور بود چون من تو ایرانم و شماهایی که ایرانی هستین نظرتون رو میگید :-"

IGI یک نسبت به بازیایی اون سال اومد اصلا گرافیک خوبی نداشت و مثلا تمام اون مدلها رو تکرار کرده بودن و یه شکل بودن و حتی تغییر کوچیکی هم ندادن ولی به خاطر زیبایی بازی اینا رو کسی توجه نکرد و خیلی طرفدار پیدا کرد :((
در یک کلام اگه گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه ولی گرافیک داشته باشه خیلی زود از بازی خسته میشید ولی یه بازی که گیم پلی توپی داشته باشه گرافیکشم آشغال باشه در موقع بازی جذب میشید و یه موقع نگاه میکنی میبینی ۷ ۸ ساعته داری بازی میکنی وی نفمیدی چطور گذشت :biggrin1:

من که گفتم امتیاز گرافیکش بالاتر از گیم پلش بود...:-"

شايد شما بتونيد يه بازي با گرافيك اشغال را 8 ساعت بازي كنيد ولي من نميتونم .

بازي كه گرافيك نداشته باشه چشم خيلي زود خسته ميشه اين ديگه جاي بحث نداره . بازي كه گرافيك نداشته باشه بايد بازي را با ذربين بازي كني !!!!!!!! و اگه اين كار را ادامه بدي بايد به يه چشم پزشك مراجعه كني و چشم پزشك هم يه عينك ته استكاني برات ميده كه نياز نباشه بازي را با ذربين بازي كني چون اين عينكت از ذربين قويتره !!!!!!:biggrin1: شوخي كردم .

ولي حرفهام درسته .

هر دو عامل گيمپلي و گرافيك در بازي مهم هست ولي من به گرافيك بيشتر توجه دارم .
گرافيك چيزي هست كه بازي واقع گرانه جلوه ميده .

شايد اصلا خيلي ها گيم پلي بازي را بيشتر از گرافيم دوست داشته باشند ولي هميشه گرافيك بازي خبر سازتر از گيم پلي هست .

مثلا بازي doom3 بهترين گرافيك را داشت ولي گيم پلي انچناني نداشت ولي همين گرافيك باعث شد كه سومين عنوان بهترين بازي را در سال 2004 كسب كنه .
بازي half life2 همراه با گيم پلي عالي گرافيك علي داشت .
بازي farcry همراه با گيمپلي عالي گرافيك شگفت انگيز داشت .

هر سه بازي نام برده شده گرافيك بسيار عالي داشتند هر سه هم بهترين بازي سال 2004 انتخاب شده بودند .

همين بازي gears of war كه گيم پلي خوبي داره گرافيك خفن هم داره كه بهترين بازي سال 2006 انتخاب شد و بيشتر از همه اين بازي را به خاطر گرافيك ميشناسن .

بازي crysis بدون شك همه به خاطر گرافيك خفن اون را ميشناسن و شايد گيم پلي عالي هم داشته باشه ولي هر وقت بحث در مورد اين بازي ميشه سر گرافيكش هست و همه منتظر هستند كه بهترين بازي سال 2007 بشه !!

كلا شما نميتونيد بازي هايي كه بزرگ هستند را نام ببريد كه گرافيك خوب نداشته باشه .
همين zelda كه در نينتندو هست از قدرت تمام كنسول استفاده ميكنه كه گرافيك خوب داشته باشه و تو عناوين نينتندو يكي از بهترين گرافيكها را داره .

بازي هاي خفن با گرافيك خفن

آقا به نظر من اولین چیزی که باعث توجه شما در یک بازی میشه گرافیک اون بازی است نه گیم پلی
چون هر چقدر هم گیم پلی خوب باشه ولی شما مثلا از دموی اول بازی یا همون محیط اول بازی خوشت نیاد تا حدودی اون بازی دلت رو میزنه

این مسئله ی گرافیک و گیم پلی دو نکته ی بسیار مهم هست که مستقیم بر می گرده به Gamer بودن طرف.
مسئله اینجاس که شما هر کاری کنی باز هم اون گیم پلی هست که شما نگه می داره تا به بازی ادامه بدی و گرافیک نمی تونه این تاثیر رو بزاره ! گیم پلی و گرافیک مثل دو جنبه ی ظاهری و باطنی می مونن ! همون طور که مشخصه گرافیک به جای جنبه ی ظاهری قرار می گیره و گیم پلی به جای جنبه ی باطنی !
درسته که در نگاه اول گرافیک خیلی خیلی بیشتر به چشم میاد و شما برای اولین یه بازی با گرافیک خیلی خفن بازی می کنید میگید که عجب گرافیکی، این بازی فوق العاده (این امری هست که درون تمام بازی کنا وجود داره) ولی اگه بازی از گیم پلی خوبی بر خوردار نباشه شما بعد از 1 ساعت به کلی از بازی خسته میشی به نحوی که یا بازی رو به طور کل می زاری کنار و یا با میل و رغبت بسیار کم به ادامه ی بازی می پردازی!
مثلا بازي doom3 بهترين گرافيك را داشت ولي گيم پلي انچناني نداشت ولي همين گرافيك باعث شد كه سومين عنوان بهترين بازي را در سال 2004 كسب كنه .
بازي half life2 همراه با گيم پلي عالي گرافيك علي داشت .
بازي farcry همراه با گيمپلي عالي گرافيك شگفت انگيز داشت .
جناب Gartall توی همین مثالی که زدید (البته اشاره کردین) Doom3 با اون گرافیک از اکثر سایت ها امتیاز پایین 9 رو میگیره ولی بازی FarCry از اکثر سایت ها امتیاز بالای 9 ! این به چی بر میگرده، بر میگرده به GamePlay.
بازي crysis بدون شك همه به خاطر گرافيك خفن اون را ميشناسن و شايد گيم پلي عالي هم داشته باشه ولي هر وقت بحث در مورد اين بازي ميشه سر گرافيكش هست و همه منتظر هستند كه بهترين بازي سال 2007 بشه !!
درسته که این بازی به گرافیک فوق خفنش شناخته میشه ولی اگه بازی از GamePlay خوبی برخوردار نباشه مطمئنا در سال 2007 با جایی نمیرسه ! از این لحاظ میگن که این بازی بیشترین شانس رو برای بهترین بازی سال 2007 داره که چون یه جواریی میشه گفت نسخه ی جدید FarCry هست و FarCry هم نشون داد از نظر گیم پلی هیچ چیزی کم نداره.(در ضمن بازی Crysis میشه گفت استثنا هست و باید در مورد گرافیکش صحبت کنن چون تا به حال یه همچین بازیی ساخته نشده بوده)
كلا شما نميتونيد بازي هايي كه بزرگ هستند را نام ببريد كه گرافيك خوب نداشته باشه .
همين zelda كه در نينتندو هست از قدرت تمام كنسول استفاده ميكنه كه گرافيك خوب داشته باشه و تو عناوين نينتندو يكي از بهترين گرافيكها را داره .
شما مثلا Zelda ه Wii رو که یکی از بهترین گرافیک های Wii رو تا به الان داره با بازی مثل GOW یا GRAW2 در XBOX360 مقایسه کن ! اصلا قابل مقایسه نیستند به علت اختلاف فاحش ! حالا چرا Zelda انقدر طرفدار داره !؟

بازي هاي خفن با گرافيك خفن
اینو همه قبول دارند که بازی WOW فوق خفن هست ! جواب معلومه :) چون گرافیک این بازی خود فیلم هست و آدم مجذوب گرافیک میشه ! این طور نیست !؟
بازیی که گرافیکش هیچ فرقی با WarCraft3 نداره چطور تا الان حدود 10 میلیون User ه فعال داره و هر روز هم داره بهش اضافه میشه !؟
چطور ملت هنوز CُS بازی میکنن(همون طور که خودم هنوز خیلی بازی میکنم)؟! با اون گرافیک ه در حد بوق و کارکتر های شبیه ... و محیط درب و داغون و ... !؟!
چطور هنوز ملت Quake3 بازی میکنن ! (درسته که Quake3 در زمان خود شاهکار خلقت بود و واقعا باید به John Carmak در ساخت این بازی تبریک گفت) بازیی که در مقابل بازی هایی مثل GOW و ... هیچ هم حساب نمیشه !
چطور هنوز مردم BF2 میزنن در صورتی که دیگه الان از نظر گرافیکی چیزه خاصی نیست و قدیمی هست !
یا مثلا GTA از گرافیک خیلی توپی برخوردار هست به نظر شما ؟! از سری GTA3 به بعد که از یک موتور گرافیکی استفاده میکردن هر موقع GTA عرضه شده به زمان خودش اصلا گرافیک خوبی نداشته ! ولی چطور وقتی این بازی میاد مردم له له میزنن برای بازی کردنش !
یا چطور هنوز Diablo ، StarCraft ، Wolf ، COD2 ... به شدت بازی میکنن !
توی این بازی های بالا که نام بردم (خیلی بازی های دیگه هم هستن) اگه 4 تا مکعب هم باشن بازم مردم بازی میکنن. چرا ؟! چون گیم پلی این بازی ها فوق العادس.

چطور وقتی Nintendo میاد همون Mario ه میکرو رو عرضه میکنه و میبینی از خیلی بازی های اسم و رسم دار دیگه بیشتر فروش میکنه. یا چطور توی همین Wii الان که Mario(همون ماریو ه میکرو با کمی تغییرات) رو عرضه کرده نینتندو ،می بینین امتیاز 8.8 رو میگیره ولی بازی مثل Lost Planet با این همه سرو صدا و گرافیک خفن میاد 8.1 میگیره ؟! تفاوت در چی هست؟!
و بازی مثل GODOFWAR II با اینکه گرافیکش نسبت به بازی های الان حرفی برای گفتن نداره ولی بهترین امتیاز ها رو از سایت های مختلف میگیره !! چون که گیم پلی بازی فوق العاده هست.

در کل مهم اینه که عاملی که باعث میشه که شما جذب بازی بشین گیم پلی هست نه گرافیک !

( این پست برای این دیر زده شد که من به علت مشکلات کمبود وقت خیلی کم می اومدم توی سایت.)

خوب به هر حال هر كي يه سليقه داره و به نظر من هيچ كس هم قانع نميشه.;)

این مسئله ی گرافیک و گیم پلی دو نکته ی بسیار مهم هست که مستقیم بر می گرده به Gamer بودن طرف.
مسئله اینجاس که شما هر کاری کنی باز هم اون گیم پلی هست که شما نگه می داره تا به بازی ادامه بدی و گرافیک نمی تونه این تاثیر رو بزاره ! گیم پلی و گرافیک مثل دو جنبه ی ظاهری و باطنی می مونن ! همون طور که مشخصه گرافیک به جای جنبه ی ظاهری قرار می گیره و گیم پلی به جای جنبه ی باطنی !
درسته که در نگاه اول گرافیک خیلی خیلی بیشتر به چشم میاد و شما برای اولین یه بازی با گرافیک خیلی خفن بازی می کنید میگید که عجب گرافیکی، این بازی فوق العاده (این امری هست که درون تمام بازی کنا وجود داره) ولی اگه بازی از گیم پلی خوبی بر خوردار نباشه شما بعد از 1 ساعت به کلی از بازی خسته میشی به نحوی که یا بازی رو به طور کل می زاری کنار و یا با میل و رغبت بسیار کم به ادامه ی بازی می پردازی!

جناب Gartall توی همین مثالی که زدید (البته اشاره کردین) Doom3 با اون گرافیک از اکثر سایت ها امتیاز پایین 9 رو میگیره ولی بازی FarCry از اکثر سایت ها امتیاز بالای 9 ! این به چی بر میگرده، بر میگرده به GamePlay.

خوب تو پستتون چندتا اشكال هست بايد بگم .
اولا شما ميگيد چرا بازي farcry در انتخاب بهترين بازي بالاتر از doom گرفت ؟ خوب همه ميدونن كه به خاطر گيم بهتر بازي farcry بوده ولي ..................... يك نكته اينكه به طور كلي به خاطر گيم پلي نبوده . چگونه ؟
مقايسه ي بازي doom و farcry مثل يه بازي فوتبال ميمونه . براي نمونه فكر كنيد تيم منچستر با بارسلونا مسابقه ميده در ديدار رفت بارسلونا در خانه منچستر بازي را 3بر2 شكست ميخوره و در ديدار برگشت موفق ميشه كه در خانه خود بازي را 2 بر 1 ببره . هر دو تيم يك برد داشتن و يك باخت پس تيمي برنده هست كه گل زده ي بيشتري داشته باشه .
مقايسه farcry و doom هم اينگونه هست چرا كه هر دو بازي از نظر گرافيك حرفهايي براي گفتن داشتن شايد بازي doom از فاصله نزديك در گرافيك و جزئيات حرف اول را ميزد ولي در فاصله هاي دور اين farcry بود كه حرف اول و اخر را ميزد .پس در نتيجه ميان به غير از گرافيك از جنبه هاي ديگه هم بازي ها را مقايسه ميككن كه اونم گيم پلي هست( كه اونم ميشه گل زده در خانه حريف)!!
خوب شما ميگيد كه بازي doom گيم پلي ضعيفي داشته كه اين باعث ميشه از بازي farcry عقب بمونه ولي تا حالا از خودتون پرسيدين كه اگه doom گرافيك نداشت كسب عنوان 3 را كه نميتونست هيچ حتي نميتونست مقام 20 را در بهترين بازي ها كسب كنه پس ببينيد كه گرافيك چقدر مهمه هست كه باعث شده بازي doom در مقام سوم قرار بگيره .
مطمعن باشيد همين بازي farcry هم اگه گرافيك نداشب نميتونست چنين مقامي را كسب كنه و از جذابيت بازي به شدت كاسته ميشد اين كاملا قابل حس هست اگه بازي crysis گرافيك نداشته باشه ميشه گفت ما همون farcry را بازي ميكنيم نه يك بازي جديد .

درسته که این بازی به گرافیک فوق خفنش شناخته میشه ولی اگه بازی از GamePlay خوبی برخوردار نباشه مطمئنا در سال 2007 با جایی نمیرسه ! از این لحاظ میگن که این بازی بیشترین شانس رو برای بهترین بازی سال 2007 داره که چون یه جواریی میشه گفت نسخه ی جدید FarCry هست و FarCry هم نشون داد از نظر گیم پلی هیچ چیزی کم نداره.(در ضمن بازی Crysis میشه گفت استثنا هست و باید در مورد گرافیکش صحبت کنن چون تا به حال یه همچین بازیی ساخته نشده بوده)

و همين طور به طور قطع مطمعن باشيد اگه بازي crysis گرافيك خوبي نداشته باشه كه داره به هيچ جايي نخواهد رسيد

شما مثلا Zelda ه Wii رو که یکی از بهترین گرافیک های Wii رو تا به الان داره با بازی مثل GOW یا GRAW2 در XBOX360 مقایسه کن ! اصلا قابل مقایسه نیستند به علت اختلاف فاحش ! حالا چرا Zelda انقدر طرفدار داره !؟

شما هيچ وقت نميتونيد gow را با zelda مقايسه كنيد چون كنسول wii صددرصد از xbox360 ضعيفتر هست پس گرافيك پاييتر ميشه شما زماني ميتونيد بازي zelda و gow را مقايسه كه هر دو كنسول wii و xbox360 در يك قدرت باشند . پس بالا خره بازي zelda در بازيهاي wii بهترين گرافيك را داره .

اینو همه قبول دارند که بازی WOW فوق خفن هست ! جواب معلومه :) چون گرافیک این بازی خود فیلم هست و آدم مجذوب گرافیک میشه ! این طور نیست !؟
بازیی که گرافیکش هیچ فرقی با WarCraft3 نداره چطور تا الان حدود 10 میلیون User ه فعال داره و هر روز هم داره بهش اضافه میشه !؟
چطور ملت هنوز CُS بازی میکنن(همون طور که خودم هنوز خیلی بازی میکنم)؟! با اون گرافیک ه در حد بوق و کارکتر های شبیه ... و محیط درب و داغون و ... !؟!
چطور هنوز ملت Quake3 بازی میکنن ! (درسته که Quake3 در زمان خود شاهکار خلقت بود و واقعا باید به John Carmak در ساخت این بازی تبریک گفت) بازیی که در مقابل بازی هایی مثل GOW و ... هیچ هم حساب نمیشه !
چطور هنوز مردم BF2 میزنن در صورتی که دیگه الان از نظر گرافیکی چیزه خاصی نیست و قدیمی هست !
یا مثلا GTA از گرافیک خیلی توپی برخوردار هست به نظر شما ؟! از سری GTA3 به بعد که از یک موتور گرافیکی استفاده میکردن هر موقع GTA عرضه شده به زمان خودش اصلا گرافیک خوبی نداشته ! ولی چطور وقتی این بازی میاد مردم له له میزنن برای بازی کردنش !
یا چطور هنوز Diablo ، StarCraft ، Wolf ، COD2 ... به شدت بازی میکنن !
توی این بازی های بالا که نام بردم (خیلی بازی های دیگه هم هستن) اگه 4 تا مکعب هم باشن بازم مردم بازی میکنن. چرا ؟! چون گیم پلی این بازی ها فوق العادس.

چطور وقتی Nintendo میاد همون Mario ه میکرو رو عرضه میکنه و میبینی از خیلی بازی های اسم و رسم دار دیگه بیشتر فروش میکنه. یا چطور توی همین Wii الان که Mario(همون ماریو ه میکرو با کمی تغییرات) رو عرضه کرده نینتندو ،می بینین امتیاز 8.8 رو میگیره ولی بازی مثل Lost Planet با این همه سرو صدا و گرافیک خفن میاد 8.1 میگیره ؟! تفاوت در چی هست؟!
و بازی مثل GODOFWAR II با اینکه گرافیکش نسبت به بازی های الان حرفی برای گفتن نداره ولی بهترین امتیاز ها رو از سایت های مختلف میگیره !! چون که گیم پلی بازی فوق العاده هست.

در کل مهم اینه که عاملی که باعث میشه که شما جذب بازی بشین گیم پلی هست نه گرافیک !

( این پست برای این دیر زده شد که من به علت مشکلات کمبود وقت خیلی کم می اومدم توی سایت.)

همينطوري كه گفتم تمام بازي هايي كه نام بردي زمان خودشون گرافيك عالي داشتند و همين باعث ميشه كه هميشه بازي براي ادم يك خاطره باشه و همين طور گيم پلي .

بازي WOW شبكه انلاين بسيار قدرتمندي داره كه باعث شده اين همه طرفدار داشته باشه كه اونم تنها به خاطر گيم پلي نيست .
اگه بازي gow گرافيك نداشت هيچ وقت به اين موفقيت نميرسيد به هيچ وجه .
اگه بازي crysis گرافيك نداشت به هيچ وجه اين همه طرفدار نداشت و انتظاري در ميان نبود .

بازي ماريو هم ديگه خودت ميدوني از كنسول نينتندو بيشتر از اين نميشه انتظار داشت چون گرافيك را بايد بيخيال شد و چسبيد به گيم پلي طرفداران نينتندو هم بازي اي بهتر از ماريو نخواهد داشت و بايد مطلق چسبيد به گيم پلي .

شايد شما نه ولي من منتظر halo3 هستم به خاطر گرافيك افسانه اي اون و همين طور ميدونم اين بازي گيم پلي بسيار شگفت انگيز خواهد داشت .

بازي Wow شبكه انلاين بسيار قدرتمندي داره كه باعث شده اين همه طرفدار داشته باشه كه اونم تنها به خاطر گيم پلي نيست .
این دیگه از اون حرفا بودا. بابا شبکه آنلاین یعنی جز گیم پلی حساب نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما هيچ وقت نميتونيد gow را با zelda مقايسه كنيد چون كنسول wii صددرصد از xbox360 ضعيفتر هست پس گرافيك پاييتر ميشه شما زماني ميتونيد بازي zelda و gow را مقايسه كه هر دو كنسول wii و xbox360 در يك قدرت باشند . پس بالا خره بازي zelda در بازيهاي wii بهترين گرافيك را داره .
شما مگه همیشه بازی های یک کنسول با همون بازی های همون کنسول مقایسه می کنید! پس دیگه هیچ وقت مثلا Forza را با GT کسی نباید مقایسه کنه دیگه!!!!

در ضمن Halo3 هم میاد و می بینید که قطعا گرافیک افسانه ای نخواهد داشت.

بازي WOW شبكه انلاين بسيار قدرتمندي داره كه باعث شده اين همه طرفدار داشته باشه كه اونم تنها به خاطر گيم پلي نيست .
همین جمله نشون میده که شما در چه سطحی از Gamerبودن قرار داری و چقدر در این زمینه واردی ! اون چیزی که همرو جذب کرده GamePlay بازی WOW هست نه گرافیک ;) ببینم اصلا میدونی گیم پلی چیه ؟! با این صحبت هات نشون میده نمی دونی !
اگه بازي crysis گرافيك نداشت به هيچ وجه اين همه طرفدار نداشت و انتظاري در ميان نبود .
بازی Riddick وقتی اومد که هیچ اسمی ازش نبود هیچ کس هم تقریبا نمیشناختش ! چرا بازی اینقدر امتیاز های فوق العاده گرفت ؟! گیم پلی فوق العاده و زیبا و متفاوت در کنار گرافیکش ! یعنی اینکه اگه گیم پلی خوب نبود ولی با همون گرافیک مطمئنا بهترین امتیازش پایین 8.5 بود !
برادر Gartall ، اصلا فهمیدی من چی گفتم که میای میگی قابل مقایسه هست یا نیست ؟!
بازي ماريو هم ديگه خودت ميدوني از كنسول نينتندو بيشتر از اين نميشه انتظار داشت چون گرافيك را بايد بيخيال شد و چسبيد به گيم پلي طرفداران نينتندو هم بازي اي بهتر از ماريو نخواهد داشت و بايد مطلق چسبيد به گيم پلي .
همین جا خودت داری میگی گیم پلی ! جملات شما کاملا متناقض هست !:)
همينطوري كه گفتم تمام بازي هايي كه نام بردي زمان خودشون گرافيك عالي داشتند و همين باعث ميشه كه هميشه بازي براي ادم يك خاطره باشه و همين طور گيم پلي .
آدم به خاطر خاطره بازی نمیکنه ! مثل اینه که بگی من روزی 4 ساعت MaxPayne بازی میکنم چون خاطره ی توپی برای من گذاشت(البته من منکر این نمیشم که MaxPayne فوق العاده بود) ولی خوب هیچ عقل سلیمی نمیشینه بعد از 5 سال گذشتن از عرضه ی بازی MaxPayne بشینه MaxPayne بازی کن(اونم چندین ساعت) ! ولی این بازی هایی که گفتم همچنان دارن بازی میکنن بسیار بیشتر از اونی شما هم فکر کنی بازی میکنن ! یه سر به XFire بزنی می فهمی که این بازیهایی که گفتم رو روزی چند ساعتبازی میکنند و ربطی هم به خاطرات نداره.
در سال 2005 شاهد بودیم که بازی Farenheit گرافیک بسیار پایین تر از بازی های سال 2005 رو داشت ولی چطور به موفقیت رسید ؟! فقط گیم پلی بازی بود که این بازی رو به موفقیت رسوند !
شما که این همه در مورد Doom o Farcry و اینا نظر دادی چطور در مورد GODOFWAR نظری ندادی ؟! باز هم میگم آیا به نظر شما گرافیک این بازی باعث که بدترین نمره ای که بگیره (اونم از GS) امتیاز 9.2 باشه ! (البته درسته که این بازی گرافیکش نسبت به بازی های PS2 خیلی بالا بود)

در کل حرف من رو شما برعکس برداشت کردی ! من کاری به موفقیت نداشتم من بحثم سره این هست ، عاملی که باعث میشه شما به یه بازی بچسبی و هی بازی کنین گیم پلی هست نه گرافیک. (اول پست قبلی هم دقیق توضیح دادم)
و این که من کاری ندارم که کسی براش گرافیک مهم هست یا گیم پلی ! هر کسی نظری داره و کاملا نظر شخص محترم هست. ولی کسی که میگه فقط گرافیک نباید در مورد Gamer بودن دیگه حرفی بزنه :)

در اینکه بازی باید گرافیک و گیم پلی داشته باشه تا بشه اونو بازی کرد جای هیچ شکی نیست.من نمیدونم دلیل اینهمه پافشاری رو این موضوع چیه!!
در بازیهای آنلاین اصلا گرافیک وجود نداره که بخواد با گیم پلی مقایسه بشه.
دقتی که گیمر روی بازیهای آنلاین داره 90% ش روی گیم پلی هست چون اصلا وقت اینو نداره که بخواد با گرافیک حال کنه.ولی این موضوع در single player فرق داره و بحثش جداست.
پس باید هر دو مورد در بازی باشه تا مثلا امتیازش بره بالای 9 !
چیزی که در far cry بود.
چیزی که در gow هست.
چیزی که در riddick بود.
چیزی که در half life بود.
در god of war هم همینجور چون از هر جهت کامله.ولی باید توجه داشته باشین که سایتی که میخواد به این بازی امتیاز بده اونقدر فهم و شهورش میرسه که نباید با بازیهای PS3 و 360 مقایسه کنه! همیشه یک بازی PS2 باید با بقیه بازیهاش مقایسه بشه(این دیگه نیازی به گفتن نداشت) و این بازی هم 100% گرافیک خیلی بالایی نسبت به بقیه بازیهای این کنسول داشته.

اصلا گرافیک و گیم پلی رو نمی تونیم مقایسه کنیم و بگیم که کدومشون توی موفقیت یه بازی اهمیت بیشتری دارن . هر کدوم به جای خودشون تاثیر میزارن . ابته بستگی داره یکی میبینی با گرافیک حال می کنه یکی دیگه رو می بینی با گیم پلی . البته توی نگاه اول گرافیک می تونه خیلی تاثیر گذار باشه . مثلا من برای بازی Resident Evil با PS2 وقتی دیدمش خیلی حال کردم ، اما توی 2 ساعت اول بازی هی می خواستم بازی رو ول کنم . فقط بخاطر اینکه با گیم پل بازی ( اونم کنترل ) مشکل داشتم . اونم تا موقعی اذیتم می کرد که دیگه عادت کرده بودم .

یه چیز دیگه هم که هست دقت کنین بازی های موبایل از لحاظ گرافیکی چیزی واسه گفتن ندارن ولی چون جذابن بازیشون می کنیم . . مثلا بازی Worm فکر می کنم نمونه ی خوبی باشه

اگه بازي gow گرافيك نداشت هيچ وقت به اين موفقيت نميرسيد به هيچ وجه .

فقط گرافیک بازی نبود که کمکش کرد . شما دقت کنین دوربین بازی رو از روی RE4 برداشته بود بعلت محبوبیت اون دوربین که این خودش خیلی تاثیر داره و ....

همین جمله نشون میده که شما در چه سطحی از Gamerبودن قرار داری و چقدر در این زمینه واردی ! اون چیزی که همرو جذب کرده GamePlay بازی WOW هست نه گرافیک ;) ببینم اصلا میدونی گیم پلی چیه ؟! با این صحبت هات نشون میده نمی دونی !

از اينكه من از گيم پلي هيچي حاليم نميشه شكي نيست !! ولي فكر كنم شما هم اصلا گرافيك نميدوني چيه;) دوست عزيز سعي كن تو پستها اينگونه كنايه يا كلمات را مستقيما به كار نبر كه باعث ناراحت شدن كسي بشه .
دوما مطمعن باش كسي تو سايت پيدا نميشه در سطح من گيمر حرفه اي باشه تنها كسي هستم به همه سبك بازي علاقه داشته و در اخرين حد حرفه اي هستم . كافي يك بار در مسابقات انلاين شركت كنم تا ببيني ;) ديگه تعريف بسته .

ولي جواب اصلي مثل گفته هاي اقاي ali_amini
در بازیهای آنلاین اصلا گرافیک وجود نداره که بخواد با گیم پلی مقایسه بشه.
دقتی که گیمر روی بازیهای آنلاین داره 90% ش روی گیم پلی هست چون اصلا وقت اینو نداره که بخواد با گرافیک حال کنه.ولی این موضوع در single player فرق داره و بحثش جداست.

وقتي بازي را انلاين بازي ميكني ديگه گرافيك برات مهم نيست چون ميدوني طرف مقابلت يا دوستت هست كه مبارزه ميكنه يا كسه ديگه و هدفت فقط شكست اونه يا اينكه فقط هدف در بازي هاي انلاين برنده شدن پس نميخواي با گرافيك حال كني . پس مثل گفته هاي دوستمون حساب اين كاملا جداست .

بازی Riddick وقتی اومد که هیچ اسمی ازش نبود هیچ کس هم تقریبا نمیشناختش ! چرا بازی اینقدر امتیاز های فوق العاده گرفت ؟! گیم پلی فوق العاده و زیبا و متفاوت در کنار گرافیکش ! یعنی اینکه اگه گیم پلی خوب نبود ولی با همون گرافیک مطمئنا بهترین امتیازش پایین 8.5 بود !

و اينكه مطمعن باش اگه بازي riddick گرافيك عالي نداشت امتيازش پايين 8.5 بود! شما همچين داريد ميگيد كه در امتياز دهي در بازي ها گرافيك اصلا لحاظ نميشه .
اگه ميخواي احميت گرافيك را بيشتر درك كني اينه كه گرافيك بالا هميشه براي جذابتر شدن گيم پلي كمك ميكنه ولي گيم پلي خوب هيچ وقت باعث بيشتر شدن گرافيك نميشه .
اگه بازي گرافيكش زياد باشه وقتي ميخواي كسي را بكشي واقعا اين حس را برات ميده كه داري يه ادم ميكشي و برات بازي جذابتر ميشه ولي اگه گرافيك نباشه اين حس ادم كشي برات به وجود نمياد .

برادر Gartall ، اصلا فهمیدی من چی گفتم که میای میگی قابل مقایسه هست یا نیست ؟!

برادر Death Knight من فهميدم چي گفتم اين شمايت نميدونيدچي گفتين چرا كه :
جواب:
ولی باید توجه داشته باشین که سایتی که میخواد به این بازی امتیاز بده اونقدر فهم و شهورش میرسه که نباید با بازیهای PS3 و 360 مقایسه کنه! همیشه یک بازی PS2 باید با بقیه بازیهاش مقایسه بشه(این دیگه نیازی به گفتن نداشت) و این بازی هم 100% گرافیک خیلی بالایی نسبت به بقیه بازیهای این کنسول داشته.

ميبيني كه بازي هاي يك كنسول بايد با بازي هاي ديگر خود كنسول مقايسه بشه . حالا ديدين من فهميدم چي گفتم .

همین جا خودت داری میگی گیم پلی ! جملات شما کاملا متناقض هست !:)

نه همينجا نيست كه ميگم گيم پلي !! شما مثل اينكه پست من را خوب نخونديد منظور اينه كه در كنسول نينتندو اصلا نبايد انتظار گرافيك رفت چون اصلا توانايش را نداره پس براي اينكه بتونه مشتريها را راضي نگه داره بايد بچسبه به گيم پلي كسي كه نينتندو داره همين مجبوره كه ماريو بازي كنه نه اينكه انتظار داشته باشه ماريو گرافيك gow داشته باشه؟!!!!!!!!!

آدم به خاطر خاطره بازی نمیکنه ! مثل اینه که بگی من روزی 4 ساعت MaxPayne بازی میکنم چون خاطره ی توپی برای من گذاشت(البته من منکر این نمیشم که MaxPayne فوق العاده بود) ولی خوب هیچ عقل سلیمی نمیشینه بعد از 5 سال گذشتن از عرضه ی بازی MaxPayne بشینه MaxPayne بازی کن(اونم چندین ساعت) ! ولی این بازی هایی که گفتم همچنان دارن بازی میکنن بسیار بیشتر از اونی شما هم فکر کنی بازی میکنن ! یه سر به XFire بزنی می فهمی که این بازیهایی که گفتم رو روزی چند ساعتبازی میکنند و ربطی هم به خاطرات نداره.
در سال 2005 شاهد بودیم که بازی Farenheit گرافیک بسیار پایین تر از بازی های سال 2005 رو داشت ولی چطور به موفقیت رسید ؟! فقط گیم پلی بازی بود که این بازی رو به موفقیت رسوند !
شما که این همه در مورد Doom o Farcry و اینا نظر دادی چطور در مورد GODOFWAR نظری ندادی ؟! باز هم میگم آیا به نظر شما گرافیک این بازی باعث که بدترین نمره ای که بگیره (اونم از GS) امتیاز 9.2 باشه ! (البته درسته که این بازی گرافیکش نسبت به بازی های PS2 خیلی بالا بود)

و همين طور هيچ عقله سليمي نميشينه بعد 5 سال سوپر ماريو بازي كنه چون فقط به خاطر گيم پليش .
شايد شما بتونيد ولي عقل من نميتونه قبول كنه .

در مورد XFire كه گفتن مربوط به شبكه هست و نبايد مقايسه بشه چيزيه گرافيك داخلش مهم نيست .

در مورد بازي GODOFWAR هم كه توضيح دادم كه بايد چگونه مقايسه بشه . نخود نخود هر كي به خانه خود .

در کل حرف من رو شما برعکس برداشت کردی ! من کاری به موفقیت نداشتم من بحثم سره این هست ، عاملی که باعث میشه شما به یه بازی بچسبی و هی بازی کنین گیم پلی هست نه گرافیک. (اول پست قبلی هم دقیق توضیح دادم)
و این که من کاری ندارم که کسی براش گرافیک مهم هست یا گیم پلی ! هر کسی نظری داره و کاملا نظر شخص محترم هست. ولی کسی که میگه فقط گرافیک نباید در مورد Gamer بودن دیگه حرفی بزنه :)

در كل هم شما بوديد كه حرفهاي منو اشتباه برداشت كرديد نه من!!!!!!!
منم كه گفتم نظر هر كسي محترم هست و قابل احترام ولي چيزي كه شما دقت نكرديد من در هيچ پستم نگفتم فقط گرافيك من گفتم گرافيك بيشتر از گيم پلي . تو اولين پستهام دقت كني ميبيني كه چقدر دندان به خاطر اين قضيه شكستم .
در مورد گيمر بودن هم درسته چون كسي هم كه احميت گرافيك را ندونه بايد به گيمر بودنش شك كرد .

دوما مطمعن باش كسي تو سايت پيدا نميشه در سطح من گيمر حرفه اي باشه تنها كسي هستم به همه سبك بازي علاقه داشته و در اخرين حد حرفه اي هستم . كافي يك بار در مسابقات انلاين شركت كنم تا ببيني ديگه تعريف بسته .
جک قشنگی بود:laughing: :laughing: :laughing:

منم كه گفتم نظر هر كسي محترم هست و قابل احترام ولي چيزي كه شما دقت نكرديد من در هيچ پستم نگفتم فقط گرافيك من گفتم گرافيك بيشتر از گيم پلي . تو اولين پستهام دقت كني ميبيني كه چقدر دندان به خاطر اين قضيه شكستم .
در مورد گيمر بودن هم درسته چون كسي هم كه احميت گرافيك را ندونه بايد به گيمر بودنش شك كرد .
نظر هر کسی محترمه ولی اون چه که مسلمه از نظر یه گیمر hardcore که البته تو ایران خیلی کم وجود داره در درجه اول گیم پلی بازی مهمه!
مشکل اینه که شما ها فکر می کنید خیلی در دنیای گیم افراد شاخی هستید ولی نمی دونید کافی 4 تا بازی آنلاین با 4 نفر بازی کنید (چه خارجی چه ایرانی) اونوقت می فهمید که شما کجایید و حرفه ای های این صنعت کجا!!

همین GAMESPOT یک سایته بسیار معتبر هست (کاری ندارم که کی قبولش داره و کی نداره!) اول به gameplay بازی ارزش قائل می شه و اگه گیم پلی بازی نمره خوبی بیاره خود به خود گرافیکشم بالا می ده ولی اگه گیم پلی بازی پایین باشه، گرافیکش رو هم عمدا یکم پایین می ده. چون اون چه در آخر ساختار یه بازی رو می سازه فقط گیم پلی اونه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or