گرافيك بازي مهمه يا گيم پلي بازي

كدام يك را انتخاب ميكنيد

• مجموع رای دهنده‌ها
    52
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما منظورت رو درست می رسونی و دیگران همدرست متوجه می شون ولی همیشه مشکل اینه جواب هایی که بهت داده شه خلاف اون چیزیه که تو ذهنه خود شماست.
یک بازی همیشه بازیه و هیچ وقت نمی تونه جای محیط واقعی رو بگیره چون در اون صورت دیگه اسمش بازی نیست و وقتی اسمش بازی نباشه دیگه این صحبت هایی که ما می کنیم همش الکی می شه. وقتی ما می گیم داریم بازی می کنیم یعنی اولین کاری که می کنیم داریم خودمونو آماده می کنیم تا وارد یه محیط تخیلی، مجازی و گاها نیمه واقع گرایتانه بشیم نه اینکه بخوایم اینو جایگزین دنیای واقعی کنیم!
گرافیک هم زیاد همگام با گیم پلی پیش نمی ره که مثلا شما فکر کنی اگه بازی محیطش کاملا واقعی بشه پس گیم پلیشم کاملا واقعی می شه.

نخير متاسفانه شما هنوز هم متوجه حرفهاي من نشديد . بعضي ها نظر ميدن و به صورت حفظي دارن حرف ميزنن و يا به قول خودم مد ميشه و از روي مد مثل لباس و شلوار ميان اينجا اعلام ميكنن .

شما نميدونم گرافيك را چگونه معنا مي كنيد ؟

ديگه من نميدونم چطور براي شما مثال بزنم .

الان شما دنياي واقعي خودمون را بازي و گيم فرض كن .خوب گرافيك بازي ميشه محيط و فضاي اطراف و گيم پلي هم ميشه خود شخص من .
پس گرافيك= محيط
گيم پلي =من( حالا چه من كاراته كار باشم يا يك كاماندو و يا يك تارزان كه بتونم از يه درخت به درخت ديگه بپرم كه همه اينها به شيوه ي زندگي من تاثير گذار خواهند بود(شيوه ي انجام بازي )پس مثال بسته )

خوب يه سوال
ايا شما دوست داريد در اين زندگي واقعي خودمون كه بازي در نظر گرفتيم يك تارزان يا كاماندو يا كاراته كار باشيد ؟ و در عوض محيط را كارتون ببينيد ؟
يا اينكه دوست داريد يك انسان ساده باشيد ولي محيط شما زيبا باشه ؟

از كدام يك لذت ميبريد ؟

ولي من براي خودم جواب ميدم : من دوست دارم چشمام قوي باشه و هرچي را مثل واقعيت ببينم و خداي نكرده دنيا را كارتون نبينم ولي در عوض يك كاماندو نباشم .

كدام شخص دلش ميخواد كه چشماش ضعيف باشه ولي يك كاماندو باشه ؟!!

تمام اين مثال ها كه زدم از يك زندگي واقعي بود و منم منظورم اينه كه صنعت بازي زماني به قدري پيشرفت خواهد كرد كه اون را مثل زندگي دوست خواهيم داشت چراكه تجربه هايي در بازي خواهيم كرد كه اصلا اين تجربه در زندگي واقعي امكان پذير نيست .

اشكان جان درسته يك بازي هميشه يك بازي ولي زماني خواهد رسيد كه بازي عينه واقعيت خواهد بود زياد نمونده . اگه اين را نقص كني يعني وجود انسان و اشرف مخلوقات را نقص كردي .:biggrin1:

اين يه نظر کاملاً شخصيه...من خودم به گرافيک رأی دادم.....چون اگه گرافيک بازيم عالی
باشه من هرطور شده با گيم پلی بازی کنار میآم......
ولی خيليها گيم پلی بيشتر ترجيح میدن..مثلاً همين گيم اسپات واسه گيم پلی ارزش بيشتری
فکر میکنم قائل باشه تا گرافيک...
البته اين 2 تا مکمل همديگن به نظر من .....
مثلاً gears of war با اون گيم پلی بسيار عاليش همرو محوه خودش کرد

درسته این دو اگه با هم قاطی شن خیلی عالی می شن ولی در یک سطح نیستند. شما اگه یه بازی بهترین گرافیک هم داشته باشه ولی گیم پلیش مذخرف باشه بعد از 5 دقیقه بازی رو می زاری کنار دیگه هم سراقش نمی ری ولی برعکس اگه بازی گرافیک ضعیف و به درد نخور داشته باشه ولی گیم پلی جذاب و روان داشته باشه شما اون بازی حتی تا چند بار هم بازی می کنی.
خوب منم منظورم همینه میگم بستگی به سبک و نوع بازی داره
از نظر من :
FPS : گرافیک یه مقدار بیشتر از گیم پلی و بعد داستان
Sport : گیم پلی خیلی بیشتر از گرافیک
سوم شخص : اول داستان بعد گرافیک گیم پلی هم زیاد مهم نیست
Racing : گیم پلی یه مقدار بیشتر از گرافیک
و سبک های دیگه که من علاقه ای بهشون ندارم

بازم میگم این نظر شخصی منه ممکنه برای افراد دیگه متفاوت باشه
در ضمن اینجوری مقایسه کردن که کدوم برتری داره فکر نمیکنم درست باشه

با نظر Gartall عزیز هم کاملآ موافقم و منظورشو کاملآ درک میکنم. زمانی میرسه که نو آوری های بصری ارزش بازی رو 100 چندان میکنه

آخرین ویرایش:
هم اشکان داره درست میگه هم gartal (اسمتو بگو یاد بگیریم بابا) فقط یه نکته داره این وسط و اونم اینه که همه چی تو این دنیا نسبیه و با شرایط عوض میشه بزارین توضیح بدم در چه شرایطی گارتال درست میگه اگه قرار باشه ما بازی رو تمام مدت بازی کنیم و به قولی توش زندگی کنیم صد در صد حرف ایشون درسته چون لااقل از دیدنش لذت میبریم حتی اگه فلج باشیم یا اصلا نتونیم تو اون بازی تکون بخوریم هیچ کس دوست نداره تو یه دنیای سیاه سفید باشه!
اشکان داره درست میگه چون ما بازی رو چند ساعت انجام میدیم و تو اون چند ساعت دوست داریم کماندو کاراته کار و غیره باشیم و واسمون این مهمتره تا گرافیک بازی البته هرچی گرافیک بالاتر باشه معلومه که لذت بیشتری میبریم
خود من از عاشقان گرافیک هستم ولی گیم پلی اگه خوب نباشه فایده نداره چوناگه فقط گرافیک بخوام میرم پارک که گرافیکش خیلی بالاتره ولی گیم پلیو نمیتونم تو پارک بدست بیارم چون تو پارک نمیتونم از درخت بالا برم یا مثلا ماشین بدزدم یا برم با غولها بجنگم!!!!!

پ.ن:ولی اگه یه زمانی گرافیک اونقدر پیشرفت کرد که به واقعیت نزدیک شد اونموقه من میشینم تو خونه و مثلا بازی سواحل هاوایی رو میزارم و فقط نگاش میکنم چون پولشو ندارم برم از نزدیک واقعیشو ببینم! و اونموقع گرافیک 100 درصد خیلی مهم میشه

برای من گرافیک خیلی جذاب تره البته گیم پلی خیلی نقش مهمی داره البته تو ایران خودمون بیشتر مردم عقلشون به چشمشونه(گرافیک)

هم اشکان داره درست میگه هم gartal (اسمتو بگو یاد بگیریم بابا) فقط یه نکته داره این وسط و اونم اینه که همه چی تو این دنیا نسبیه و با شرایط عوض میشه بزارین توضیح بدم در چه شرایطی گارتال درست میگه اگه قرار باشه ما بازی رو تمام مدت بازی کنیم و به قولی توش زندگی کنیم صد در صد حرف ایشون درسته چون لااقل از دیدنش لذت میبریم حتی اگه فلج باشیم یا اصلا نتونیم تو اون بازی تکون بخوریم هیچ کس دوست نداره تو یه دنیای سیاه سفید باشه!
اشکان داره درست میگه چون ما بازی رو چند ساعت انجام میدیم و تو اون چند ساعت دوست داریم کماندو کاراته کار و غیره باشیم و واسمون این مهمتره تا گرافیک بازی البته هرچی گرافیک بالاتر باشه معلومه که لذت بیشتری میبریم
خود من از عاشقان گرافیک هستم ولی گیم پلی اگه خوب نباشه فایده نداره چوناگه فقط گرافیک بخوام میرم پارک که گرافیکش خیلی بالاتره ولی گیم پلیو نمیتونم تو پارک بدست بیارم چون تو پارک نمیتونم از درخت بالا برم یا مثلا ماشین بدزدم یا برم با غولها بجنگم!!!!!

پ.ن:ولی اگه یه زمانی گرافیک اونقدر پیشرفت کرد که به واقعیت نزدیک شد اونموقه من میشینم تو خونه و مثلا بازی سواحل هاوایی رو میزارم و فقط نگاش میکنم چون پولشو ندارم برم از نزدیک واقعیشو ببینم! و اونموقع گرافیک 100 درصد خیلی مهم میشه

اسم من فرخ فرخ فرخ:biggrin1:

واقعا احسنت به گفتار شما . منظور منو خوب فهميدي . من حرف هيچ كس را رد نميكنم و كاملا قبول دارم كه اشكان هم درست ميگه .

واقعا اقاي MASS j e e n o هم به نكته خوبي اشاره كردن چرا كه گرافيك و گيم پلي زياد به سبك بازي ربط داره و همين طوري هم كه گفتند گرافيك در بازي هاي fps بايد زياد باشه چرا كه بازي هاي اول شخص به واقعيت نزديك هست .لازم شد يه تاپيك هم در اين مورد ايجاد بشه ;)

منم منظورم همينه اگه قرار باشه ما بازي را به چشم فقط يه سرگرمي ساده ببينيم همون گيم پلي بهتر از گرافيك بازي هست و گرنه مثل فرمايش TRUTH جان (شما هم اسمتون را بگيد بدونم بابا) اگه بخواي با گيم حال سواحل هاوايي را ببري گرافيك مهمترين عامل هست .

گرافيك بازي‌ها در طبيعي‌تر جلوه دادن محيط و چهره‌ها، و استفاده از صدا و افكت‌هاي صوتي پيشرفته در واقعيت بخشيدن به اتفاقاتي كه در بازي‌ها با آن روبه‌رو مي‌شويم، مؤثرند. انيميشن نيز هر چه با دقت و جزئيات بيشتري طراحي شود، باورپذيرتر به نظر مي‌آيد. ولي آنچه دوستداران بازي را در ژانرهاي ويژه‌اي از بازي‌ها به وجد مي‌آورد، هوشمندي شخصيت‌هاي بازي است. حوصله همه از اين‌كه هم‌تيمي‌هاي مجازيشان در بازي‌هاي كامپيوتري نسنجيده عمل‌كنند، سر مي‌رود. گاه آن‌ها نمي‌توانند از خودشان هم محافظت كنند؛ چه برسد به آن‌كه بخواهند در طول بازي به شما كمك كنند. مبارزه با دشمناني كه دست كمي از افرادتان ندارند نيز جذابيتي ندارد.
البته داستان بازي هم خيلي مهمه مثل سري Ff.

به نظر من گیم پلی مهمتر از گرافیک هست ولی به این معنی نیست که گرافیک اهمیت نداره

اگه گرافیک بازی خیلی بالا باشه و گیم پلی ضعیف باشه بعد از یکی دو ساعت بازی کاملا خسته کننده و تکراری میشه
و اگه گیم پلی عالی باشه و گرافیک ضعیف باشه موقع دیدن صحنه های بازی اینجوری میشین :sick:

خلاصه هر دو باید تو حد معقولی باشن

به نظر من گيم پلي.
من خودم در ماه 10 تا بازي ميگيرم كه 9 تاش رو به خاطر گيم پلي خسته كننده اصلا بازي نميكنم.
البته گرافيك هم نقش مهمي داره.
با توجه به سبك بازي مقدار مهم بودن اين دو تغيير ميكنه.
مثلا به نظر من تو بازي هاي استراتـژيك گيم پلي خيلي مهم تر از گرافيكه ولي توي بازيهاي اول شخص گرافيك نقش زيادي توي موفقيت اون بازي داره.

خوب معلومه گیم پلی خیلی مهمتره . به طور مثال من Zelda Ocarina of Time رو پارسال بازی کردم و تا آخرش رفتم . یعنی تقریبا با 8 سال تاخیر اما واقعا یکی از بهترین بازیهایی بود که تا حالا بازی کردم . نمیخوام بگم گیم پلیش از بازیهای امروزی بهتره ، کسی هم همچین انتظاری از یه بازی دو نسل پیش نداره ولی همین که بعد این همه سال میشه بازیش کرد و لذت برد نشون میده همه چیز گرافیک نیست ، شاید اگه وقت کنم چند وقت دیگه برم از اول بازیش کنم. ولی از اون طرف هم دوست داشتم زلدا رو با گرافیک نسل جدید ببینم که Wii نذاشت! البته این بستگی به بازی هم داره ، تو اینکه مثلا Gears of War بازی بزرگیه بحثی نیست ولی من با دیدن این بازی احساس خاصی به هم دست نداد یا Ghost Recon یا حتی Crysis که این همه دارن خودشونو براش میکشن! (شاید از سن و سال ما گذشته!!!) ولی در عوض از دیدن تریلرهای Final Fantasy 13 واقعا لذت میبرم یا Okami با اون سبک خاص گرافیکی
اینم بگم که هنوزم خیلی از کارشناسا و گیمرها SNES رو بهترین کنسول تاریخ میدونن ، البته تو ایران سگا مگا درایو خیلی بیشتر معروف شد (اینجا همچی برعکسه) ولی جلوی SNES چیزی نبود با اون عناوین افسانه ایش ، بازیهایی مثل Chrono Trigger, Soul Blazer ,... از بهترین بازیهایی هستن که تا حالا ساخته شدن ، چیزایی که باعث شده اینا موندگار بشن در کنار گیم پلی و گرافیک خوب (تو زمان خودشون) داستان قوی و حتی موسیقی زیبا و بیاد ماندنی که به همون اندازه گرافیک برام مهمه

نتیجه ی من:

هر چی سن کمتر=علاقه به گرافیک
هر چه سن بیشتر=علاقه به گیم پلی

البته همیشه این درست نیست ولی معمولا این طوریه...;)

خوب اگه گيم پلی اينقدر مهم بود که تا آخر عمر میشستيد ps2 بازی میکيرديد
ديگه ..گرافيک که مهم نيست زياد براتون پس واسه چی اين همه پول 360 يا ps3 میديد
که گرافيک بيشتری ببينيد؟ اصلاً علت اين که شما ps3 يا 360 ميخريد چيه؟ مطمئناً نظر خيلی ها
رو گرافيک بازی !! ....گيم پلی من نمیگم مهم نيست چرا خيلی مهمه ولی مطمئن باشيد
اگه گرافيک بازی خيلی پايين باشه مطمئناً گيم پلی هرچقدرم زيبا باشه نمیتونه
بازی خوبی از آب در بيايد........يا اين که شما ميتونيد تو gamespot يه بازی بياريد که گرافيک نمره
زيره 5 6 گرفته باشه ولی از لهاظ گيم پلی عالی باشه و در کل هم بازی خيلی خوبی از
آب در بياد؟ سراغ داريد؟ بعيد میدونم

به نظر من اول از همه گیم پلی مهمه در مراتب بعد گرافیک
Igi گرافیک زیاد بالایی نداشت یکی از بهترین بازیها اون سال شد

آخرین ویرایش:
به نظر من اول از همه گیم پلی مهمه در مراتب بعد گرافیک
Igi گرافیک زیاد بالایی نداشت یکی از بهترین بازیها اون سال شد
البته igi تو ایران خیلی طرفدار داره مگه نه همه جا این طور نیست البته منکر زیبایی بازیش نمیشم!

igi 1 از گیم اسپات نمره ی 7.5 گرفت که گیم پلیش 7 گرفت در حالی که گرافیکش 8 گرفت!
igi 2 از گیم اسپات نمره 5.6 گرفت که نمره ی گیم پلیش 5 بود در حالی که گرایفکش 6 گرفت !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or