شما منظورت رو درست می رسونی و دیگران همدرست متوجه می شون ولی همیشه مشکل اینه جواب هایی که بهت داده شه خلاف اون چیزیه که تو ذهنه خود شماست.
یک بازی همیشه بازیه و هیچ وقت نمی تونه جای محیط واقعی رو بگیره چون در اون صورت دیگه اسمش بازی نیست و وقتی اسمش بازی نباشه دیگه این صحبت هایی که ما می کنیم همش الکی می شه. وقتی ما می گیم داریم بازی می کنیم یعنی اولین کاری که می کنیم داریم خودمونو آماده می کنیم تا وارد یه محیط تخیلی، مجازی و گاها نیمه واقع گرایتانه بشیم نه اینکه بخوایم اینو جایگزین دنیای واقعی کنیم!
گرافیک هم زیاد همگام با گیم پلی پیش نمی ره که مثلا شما فکر کنی اگه بازی محیطش کاملا واقعی بشه پس گیم پلیشم کاملا واقعی می شه.
نخير متاسفانه شما هنوز هم متوجه حرفهاي من نشديد . بعضي ها نظر ميدن و به صورت حفظي دارن حرف ميزنن و يا به قول خودم مد ميشه و از روي مد مثل لباس و شلوار ميان اينجا اعلام ميكنن .
شما نميدونم گرافيك را چگونه معنا مي كنيد ؟
ديگه من نميدونم چطور براي شما مثال بزنم .
الان شما دنياي واقعي خودمون را بازي و گيم فرض كن .خوب گرافيك بازي ميشه محيط و فضاي اطراف و گيم پلي هم ميشه خود شخص من .
پس گرافيك= محيط
گيم پلي =من( حالا چه من كاراته كار باشم يا يك كاماندو و يا يك تارزان كه بتونم از يه درخت به درخت ديگه بپرم كه همه اينها به شيوه ي زندگي من تاثير گذار خواهند بود(شيوه ي انجام بازي )پس مثال بسته )
خوب يه سوال
ايا شما دوست داريد در اين زندگي واقعي خودمون كه بازي در نظر گرفتيم يك تارزان يا كاماندو يا كاراته كار باشيد ؟ و در عوض محيط را كارتون ببينيد ؟
يا اينكه دوست داريد يك انسان ساده باشيد ولي محيط شما زيبا باشه ؟
از كدام يك لذت ميبريد ؟
ولي من براي خودم جواب ميدم : من دوست دارم چشمام قوي باشه و هرچي را مثل واقعيت ببينم و خداي نكرده دنيا را كارتون نبينم ولي در عوض يك كاماندو نباشم .
كدام شخص دلش ميخواد كه چشماش ضعيف باشه ولي يك كاماندو باشه ؟!!
تمام اين مثال ها كه زدم از يك زندگي واقعي بود و منم منظورم اينه كه صنعت بازي زماني به قدري پيشرفت خواهد كرد كه اون را مثل زندگي دوست خواهيم داشت چراكه تجربه هايي در بازي خواهيم كرد كه اصلا اين تجربه در زندگي واقعي امكان پذير نيست .
اشكان جان درسته يك بازي هميشه يك بازي ولي زماني خواهد رسيد كه بازي عينه واقعيت خواهد بود زياد نمونده . اگه اين را نقص كني يعني وجود انسان و اشرف مخلوقات را نقص كردي .:biggrin1: