کیفیت ps3 بر روی بهترین LED base TV سال 2011

بچه ها لطفا الکی تعصب بازی در نیارین . درسته پلاسما با نور مشکل داره .
اما کافیه نور نباشه قسمتون میدم که فقط دکو دهنتون قفل میشه . بیشتر مقایسه های نت روی حالت THX هست که مال هالیووده در این حالت باید اتاق تاریکخانه باشه . اما وقتی پلاسما پاناسونیک را در حالت داینامیک میزاری هیچ حرفی باقی نمیزاره من خودم بیش از 6 ماه کل نمایشگاه ها را زیرو رو کردم ودر فروم های تخصصی خارجی از تمامی متخصصان سوال کردم در زمینه کیفیت تصویر پلاسما یک چیز کاملا اثبات شدست
از لحاظ 3دی هم که همه خودشون میدونن اصلا حرفی نیست 600 هرتز بدون بدون یک زره کراس تالک بدون افت کنتراست تمامی تصاویر با عمق بسیار بالا و وضوح و رنگ خارق العلاده
من که خودم شخصا پاناسونیم 50 وی تی 20 دارم . و کاملا راضیم و مطمینن وی تی 30 را بعد از این میخرم . شما وقت اگر یک بار تصویر را در حالت داینامیک و فقط یک بار فیلم 3دی ببینید دیگر هیچ وقت به تلویزیون های ال سی دی با نور پس زمینه ال ای دی رو نمیارید.
بیشتر تحقیق کنید
هیچ وقت تعصب نداشته باشید چون تعصب همیشه از پیشرفت جلوگیری میکنه.

من پلاسما vt30 دارم و کیفیت از همه لحاظ در حد تیم ملی برزیل.
اگر هم میخواین مزایا و معایبش رو تخصصی ببینین برید به فورم زیر.

تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک - Page 238 - P30World Forums

تنها مشکلش مشکل با نوره همین

دادا مگه این خودش کم مشکلیه ؟ شب اگه یه چراغ روشن باشه البته طوری که نورش یجورایی منعکس بشه به سمت آدم واقعا زجر آور میشه.
صبح هم اگه نور بیرون زیاد باشه باز اذیت میکنه.
پلاسما تو غار خیلی خوب جواب میده.:d

سلام. کسی قیمت ST30 پاناسونیک رو داره؟
و اینکه تو ایران GT30 هم داریم؟ اگه هست چنده؟
فرق VT30 با VT30S و ST30 با ST30S چیه؟
و به عنوان سوال آخر من تو سایت Chare.ir دیدم که مدل VT30 پاناسونیک سایز 42 اینچ هم داره. واقعا" داره؟ قیمتش چنده؟ چون من تو سایت های خارجی زیر 55 یا 50 ندیدم!
ببخشید زیاد شد...!
با تشکر...!^:)^

آخرین ویرایش:
دادا مگه این خودش کم مشکلیه ؟ شب اگه یه چراغ روشن باشه البته طوری که نورش یجورایی منعکس بشه به سمت آدم واقعا زجر آور میشه.
صبح هم اگه نور بیرون زیاد باشه باز اذیت میکنه.
پلاسما تو غار خیلی خوب جواب میده.:d

البته بازی ترسناک هم تو غار حال میده:d

فکر نکنم هیچ کس تو وسط حیاطشون بازی کنه یا اینکه لامپ رو بین خودش و پلاسما آویزون کنه.وقتی که شما داری بازی میکنی پلاسما مستقیم رو بروتون هستش و در صورتی نور مزاحمت میکنه که یا پشتتون پنجره باشه و یا یه منبع نور در غیر اینصورت هیچ مشکلی نداره

سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم اگه کسی هست که بدونه ممنون میشم من جدیدا TV Sony Hx92 خریدم و 1 گیری که کردم اینه که 15 دقیقه ای 1 بار تبلیغاتش میاد روی تلویزیون اگه میدونه که چجوری حذف میشن ممنون میشم منو هم در جریان بزاره

tv فقط پلاسما ، پلاسما فقط پاناسونیک و پاناسونیک هم فقط سری vt و سری vt هم فقط vt50 .

اینو بعد از تست چندین hdtv از مارک های مختلف به چشم دیدم . البته خودم الان یه lg 55lx9500 دارم و ازش راضیم . ولی فقط پاناسوینک !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or