کیفیت ps3 بر روی بهترین LED base TV سال 2011

پلاسمای vt30 پاناسونیک:
زاویه دید vt30 از جهات مختلف:
panasonicvt30_large24.jpg

panasonicvt30_large25.jpg

Code:
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1303892383

led سونی hx929:
sonyhx920_large19.jpg

sonyhx920_large20.jpg

Code:
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1309426126

رامین جون تاپیک هم زدی واسش :دی . ایول برو حالشو ببر.

---------------------------

HX925 درجه 2 هستش.
کیفیت اصلی مال درجه یک هاست . HX929

در ضمن 240 هرتز محسوب میشه.
کیفیت تصویرش برای همه قابل قبوله. ولی هرکی که تجربش میکنه فک میکنه که عالیه.
ولی من تا HX929 رو از نزدیک نبینم باور نمیکنم که HX925 همون HX929 ـه.
3D هم که قضیش جداس. هیشکی نمیتونه نظرشو به بقیه تحمیل کنه. چون هرکسی یه جور میبینه.
یه آمار هم بدم . تقریبا 40 یا 50 درصد مردم نمیتونن 3D تماشا کنن.

نکته آخر البته اگر چیزی رو جا نگذاشته باشم: درسته که با دادن 1 الی 2 ملیون اضافه خیالتون رو از بابت گرفتن گارانتی تعمیر راحت میکنید. ولی بعدها متوجه میشید که قطعا ارزش نداشت.

لطفا با من بحث نکنید . دوست دارید قبول کنید . دوست ندارید قبول نکنید. چون بی جواب میمونید . من چاکر شما هم هستم :)
--------------------------

فقط یه سوال از رامین جون دارم.
رفیق شما واسه تست 3D از عینکی که تو پروفایلم دارم استفاده میکنی یا از قدیمیا؟

بابا خیلی خوب چرا میزنی کی حالا میخواد بحث کنه؟:d:d:d اما من بهت میگم جز تفاوت 960hz در 929 و 800hz در 925و 923 هیچ تفاوتی بینشون نیست.:d

مال من قک کنم قدیمی ترین ورژن هست از این brg 100 اه چیه دقت نکردم(اسمشو دقت نکردم).دوتا از اونا همراهش تو جعبه tv بود.

بابا خیلی خوب چرا میزنی کی حالا میخواد بحث کنه؟:d:d:d اما من بهت میگم جز تفاوت 960hz در 929 و 800hz در 925و 923 هیچ تفاوتی بینشون نیست.:d

مال من قک کنم قدیمی ترین ورژن هست از این brg 100 اه چیه دقت نکردم(اسمشو دقت نکردم).دوتا از اونا همراهش تو جعبه tv بود.

حالا.. :دی

به شدت توصیه میکنم با عینکای جدید هم تستش کنی. همین.

این عکس قراره چیزی رو ثابت کنه؟:دی

پلاسماها عمق رنگ مشکیشون در زیر نو بشدت پایین اومده حتی vt30 که ته پلاسما هاست اما led ها خم به ابرو نیاوردن.برای مقایسه بهتر به یو.ت.ب برید و فیلم shout out 2011 رو ببنید بد نیست.:دی

باووو رامین تو دیگه خیلی ریز بینی :دی حالا یذره تصویر مات یا براق باشه:دی مشگلی داره:دی باوو ما بلوری چیزو تو مانیتور نیگاه میکنین دنیایی بره خودش دیگه ببین تو این چیه:دی*
پست دادن مارو نیگاه تورو خدا:دی*
کی مارو راه داد اینجا:دی*
پوچ است:دی

سلام d8000 هرتز چنده بعد چه فرقی می کنه با c8000ممنون میشم جواب بدید
با اینکه جاش نیست!!
سری c مدال 2010 ولی d برای امساله!! فرقشون توی گیرنده دیجیتاله که توی امسالیا تو خود دستگاه هست ولی برای پارسالیا باید جدا میگیرفتی!! امسال هم از سری 5950 به بالا همه اسمارتن.

میشه فقط اسکرین شات بزارید کل کل نکنید:d
((پ.ن: با این که 2ساله فروشنده سامسونگم ولی خداییش با این تلویزیونت حال میکنم!! میز bravo هم که خریدی ته جنسه))

آخرین ویرایش:
بچه ها لطفا الکی تعصب بازی در نیارین . درسته پلاسما با نور مشکل داره .
اما کافیه نور نباشه قسمتون میدم که فقط دکو دهنتون قفل میشه . بیشتر مقایسه های نت روی حالت THX هست که مال هالیووده در این حالت باید اتاق تاریکخانه باشه . اما وقتی پلاسما پاناسونیک را در حالت داینامیک میزاری هیچ حرفی باقی نمیزاره من خودم بیش از 6 ماه کل نمایشگاه ها را زیرو رو کردم ودر فروم های تخصصی خارجی از تمامی متخصصان سوال کردم در زمینه کیفیت تصویر پلاسما یک چیز کاملا اثبات شدست
از لحاظ 3دی هم که همه خودشون میدونن اصلا حرفی نیست 600 هرتز بدون بدون یک زره کراس تالک بدون افت کنتراست تمامی تصاویر با عمق بسیار بالا و وضوح و رنگ خارق العلاده
من که خودم شخصا پاناسونیم 50 وی تی 20 دارم . و کاملا راضیم و مطمینن وی تی 30 را بعد از این میخرم . شما وقت اگر یک بار تصویر را در حالت داینامیک و فقط یک بار فیلم 3دی ببینید دیگر هیچ وقت به تلویزیون های ال سی دی با نور پس زمینه ال ای دی رو نمیارید.
بیشتر تحقیق کنید
هیچ وقت تعصب نداشته باشید چون تعصب همیشه از پیشرفت جلوگیری میکنه.

شدیدا تایید میشه.من خودم قبل اینکه رو خط پلاسما بیفتم فکر میکردم یه چیزی تو مایه های تلویزیونهای کاتودی هستش.ولی الان که بعد کلی تحقیق پلاسما گرفتم میبینم تفاوتشون خیلی فاحشه آخه خودم یه دونه lcd ساوسونگ هم دارم.در مورد ایرادهای پلاسما هم بگم که ایرادش در مورد کیفیت خروجی که میده نیستش بلکه درمورد مصرف برق و انعکاس نور هستش که انعکاس نور قابل رفعه و مصرف برقش هم به اندازه یه لامپ 100 وات فرق میکنه(240 در مقابل 140)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or