من که عمرا پول جای LCD-LED ـه سونی نمیدم ، بیخود و بی جهت گرونه . دراپ هم بهش خورده شده 4.4 میلون ! وقتی 1-1.5 میلیون برای یه جنس 2-3 میلیونی اضافه پول میدید ، باید 40-50 درصد از لحاظ ِ کیفی بهتر باشه ، که عمرا اینطور نیست.
دقیقا ! و متاسفانه تو ایران خیلی ها سونی پرست هستن و فکر میکنن هر چی سونی بزنه یعنی بهتره !
من خودم در حال حاضر 3D TV سامسونگ دارم (C8000) واقعا فوق العادست این تلوزیون!
این کیفیت یه مدل LED تقریبا متوسط سامسونگ هست
6900 و خودم عکس ها رو گرفتم. گول نام برند ها رو نخورید آدم تا مدل رو از جلو نبینه و مطمئن نشه که خوشش میاد این صحبت ها فایده ای نداره. به نظر من که خرید تی وی یا مانیتور کاملا سلیقه ای هست و نمی شه به شکل قاطع بگیم که این مارک و این مدل بهترینه حالا هر چی سایت فلان می خواد بگه، بگه
البته نمایش تصاویر با دوربین انچنان قابل تشخیص نیست و باید از نزدیک دیده بشه اگرنه فک نمیکنم روی TV های مختلف از توی عکس اختلاف انچنانی وجود داشته باشه.
در حال حاضر سامسونگ در اکثر لوازم برقی مخصوصا صوتی و تصویری رده اول رو در دنیا داره.
سامسونگ و ال جی به هیچ وجه با پاناسونیک و سونی قابل مقایسه نیستن چون کره جنوبی با ژاپن قابل مقایسه نیست چون تکنولوژی و فن آوری ژاپن خیلی از کره جنوبی جلوتره
بسیار زیبا ممنون ار بابت تصاویر
من کی گفتم چون c8000 دارم پس سامسونگه بهترینه ؟! شما اختلاف قیمت سونی رو با برندهای دیگه ببین اول !! بحث من همین بود
در ضمن این چند وقته این اولین مدله سونیه که تو بعضی سایت ها بهترین انتخاب شده همیشه پاناسونیک و سامسونگ بهترین مدل ها رو داشتن ! این رو واسه این میگم که خودم میخواستم Tv بگیرم خیلی تحقیق کردم...
ببخشید من یکم اطلاعاتم کمه تو این زمینه الان این تی وی سونی از لحاظ کراس تاک رو دست پاناسونیک vt20 زده ؟؟
همه گی گوفتتون بشه ولی بهترین کیفیتو تو دنیا از نطر من sharpداره البته فقط تو بلوری full hd میشه تشخیص داد............