کیفیت ps3 بر روی بهترین LED base TV سال 2011

این کیفیت یه مدل LED تقریبا متوسط سامسونگ هست
6900 و خودم عکس ها رو گرفتم. گول نام برند ها رو نخورید آدم تا مدل رو از جلو نبینه و مطمئن نشه که خوشش میاد این صحبت ها فایده ای نداره. به نظر من که خرید تی وی یا مانیتور کاملا سلیقه ای هست و نمی شه به شکل قاطع بگیم که این مارک و این مدل بهترینه حالا هر چی سایت فلان می خواد بگه، بگه

44587638470207164471.jpg

73269100906758753267.jpg

02667693809426790831.jpg

13183219186401075773.jpg

46652447839694908843.jpg

18079542678385942127.jpg

28550180141160879455.jpg

من که عمرا پول جای LCD-LED ـه سونی نمیدم ، بیخود و بی جهت گرونه . دراپ هم بهش خورده شده 4.4 میلون ! وقتی 1-1.5 میلیون برای یه جنس 2-3 میلیونی اضافه پول میدید ، باید 40-50 درصد از لحاظ ِ کیفی بهتر باشه ، که عمرا اینطور نیست.

من که عمرا پول جای LCD-LED ـه سونی نمیدم ، بیخود و بی جهت گرونه . دراپ هم بهش خورده شده 4.4 میلون ! وقتی 1-1.5 میلیون برای یه جنس 2-3 میلیونی اضافه پول میدید ، باید 40-50 درصد از لحاظ ِ کیفی بهتر باشه ، که عمرا اینطور نیست.

دقیقا ! و متاسفانه تو ایران خیلی ها سونی پرست هستن و فکر میکنن هر چی سونی بزنه یعنی بهتره !
من خودم در حال حاضر 3D TV سامسونگ دارم (C8000) واقعا فوق العادست این تلوزیون!

بلاخره هرکس نظری داره.اینکه گفته میشه hx925 بهترین هست نه از جهت اینکه فاصله خیلی زیادی با tv های دیگه داره.بلکه جزئیاتی چون ایجاد black level در حد دیوانه وار و درقیاس با پایونیر کیوره که فقط از نزدیک و توسط چشم قابل مشاهدست نه دستکاری و بالابردن کیفیت عکس ها.

دقیقا ! و متاسفانه تو ایران خیلی ها سونی پرست هستن و فکر میکنن هر چی سونی بزنه یعنی بهتره !
من خودم در حال حاضر 3D TV سامسونگ دارم (C8000) واقعا فوق العادست این تلوزیون!

به نظرت تمام سایت های رویو گر الان سونی پرستن دوست من؟؟؟ اینکه SONY امسال بهترین LED base TV ها رو زده اینکه حالا شما C8000 دارید دلیل نمیشه که سامسونگ بهترین برند باشه دوست من.

این کیفیت یه مدل LED تقریبا متوسط سامسونگ هست
6900 و خودم عکس ها رو گرفتم. گول نام برند ها رو نخورید آدم تا مدل رو از جلو نبینه و مطمئن نشه که خوشش میاد این صحبت ها فایده ای نداره. به نظر من که خرید تی وی یا مانیتور کاملا سلیقه ای هست و نمی شه به شکل قاطع بگیم که این مارک و این مدل بهترینه حالا هر چی سایت فلان می خواد بگه، بگه

الان یک نفر حرفه ای در p30world با nx720 که چه عرض کنم با ex520 چنان عکس هایی از tv میگیره که موی ادم دود میشه.اما شما وقتی از نزدیک قیاس میکنید و اگر یک h.ard.core باشید متوجه تفاوت های فاحش میشید. من در متن هم عرض کردم

البته نمایش تصاویر با دوربین انچنان قابل تشخیص نیست و باید از نزدیک دیده بشه اگرنه فک نمیکنم روی TV های مختلف از توی عکس اختلاف انچنانی وجود داشته باشه.

رفقایی که با ex520 که 1/5 این tv قیمت داره هم میتونن تصاویر مشابه رو با افزایش کنتراست عکس تحویل بدن وای به 6900 و .... .

خداروشکر ریویو های معتبر میگه که بهترین LED BASE TV سال 2011 چیه اگرنه این سامسونگ فن ها که همیشه ارزو داشتن با پول کمتر کیفیت بهتر رو داشته باشن مارو کچل میکردن. البته من هیچوقت نمیخوام بگم این غول کره ای دست کم داره.همه میدونیم کل بازار LED از ان سامسونگ هست با سیاست هاش.اما اگر به فروش کمه که PIONEER بخش TV ایش تقریبا در 2008 ورشکسته بود و به پاناسونیک تکنولوژیشو فروخت اما در سال 2007-2008 این برند PIONEER ELITE KURO رو ساخته که هنوز هم به لحاظ کیفیت تصویر و Reproduct black لول با اون قیاس میشه.

در حال حاضر سامسونگ در اکثر لوازم برقی مخصوصا صوتی و تصویری رده اول رو در دنیا داره.

حرفتون صحیحه و این رو از روی فروش این برند میشه تشخیص داد.

سامسونگ و ال جی به هیچ وجه با پاناسونیک و سونی قابل مقایسه نیستن چون کره جنوبی با ژاپن قابل مقایسه نیست چون تکنولوژی و فن آوری ژاپن خیلی از کره جنوبی جلوتره

پاناسونیک که کلا به خاطر تمرکز بر روی plasma از باقیه برندها با فاصله جلو هست.اما led base tv ها دارن به پلاسماها خیلی نزدیک میشن و گاهی حتی جلو هم میزنن در بعضی فاکتور های مهم مثل reproduct black level که میشه گفت hx925 از vt30 برای اولین بار در تاریخ بهتره.(اولین باره که led ها از plasma در این فاکتور مهم جلو میزنن و این tv به شدت به کیورو نزدیک شده

بسیار زیبا ممنون ار بابت تصاویر

خواهش میکنم

موفق باشید

آخرین ویرایش:
من کی گفتم چون c8000 دارم پس سامسونگه بهترینه ؟! شما اختلاف قیمت سونی رو با برندهای دیگه ببین اول !! بحث من همین بود
در ضمن این چند وقته این اولین مدله سونیه که تو بعضی سایت ها بهترین انتخاب شده همیشه پاناسونیک و سامسونگ بهترین مدل ها رو داشتن ! این رو واسه این میگم که خودم میخواستم Tv بگیرم خیلی تحقیق کردم...

من کی گفتم چون c8000 دارم پس سامسونگه بهترینه ؟! شما اختلاف قیمت سونی رو با برندهای دیگه ببین اول !! بحث من همین بود
در ضمن این چند وقته این اولین مدله سونیه که تو بعضی سایت ها بهترین انتخاب شده همیشه پاناسونیک و سامسونگ بهترین مدل ها رو داشتن ! این رو واسه این میگم که خودم میخواستم Tv بگیرم خیلی تحقیق کردم...

c8000 به خاطر بالابودن زیاد اثر کراستالک که حتی در d8000 هم متاسفانه بهتر نشده گزینه انچنان مقبولی نبود در سال 2010 دوست من. اون زمان Panasonic VT20 بود که در همه زمینه ها از باقیه 2010 TV ها با اختلاف یک سرو گردن بالاتر بود.و اگه در خاطرم باشه بهترین LCD/LED هم از برند ویزیو بود در 2010 که خاطرم نیست دقیق.

اما بهتون اطمینان میدم در تصاویر FULL HD تفاوت بین TV من شما برای 95% افراد زیاد قابل تشخیص نیست و این حرفتون که پول زیاد بابت سونی دادن اشتباهه برای 95% مردم کاملا صادقه.مگر اونهایی که عاشق جزئیات و BLACK LEVEL و کالیبریشن TV هستن که واقعی ترین تصاویر رو بگیرن اونجوری پول برای اینجور TV ها حلال میشه :دی

• Like
Reactions: mehdihoo
من حدود چند چند ماه پیش یه 46D6960 گرفتم و باید بگم کیفیت تصاویر مخصوصا 3D توی این تلویزیون فوق العاده هستند و بهترین تجربه 3D من مربوط به بازی KZ3 بوده که 3D فوق العاده ای داره!
تقریبا هم همه میدونند از نظر کیفیت پاناسونیک حرف اول را میزنه و رقیب نزدیکی نداره اما از نظر امکانات جانبی در سال 2011 سامسونگ با Smart TV های فوق العاده خودش رقبا را کنار زد! البته از طراحی بی نظری سری D مخصوصا D8880 نباید گذشت.

همینه یه سری می گن سونی یه سری پاناسونیک یه سری سامسونگ
هر فروم یا سایتی که می ری هر کسی حرف خودش رو می زنه
حالا از این بحث بگذریم توی طراحی جدا سامسونگ کولاک می کنه. هیچ برندی رو به زیبایی مدل های سامسونگ ندیدم

ببخشید من یکم اطلاعاتم کمه تو این زمینه الان این تی وی سونی از لحاظ کراس تاک رو دست پاناسونیک vt20 زده ؟؟

دوست من به لحاظ کیفیت 3D و کانتنت های مربوط به اون این TV به قول کاتزمایر هم پای با (نزدیک به) VT30 قرار میگره که نسل 2011 و بالاتر از VT20 هست.اما مشکلات LED هنوز پابرجاست که هنوز هم میشه گفت پلاسمارو برای نمایش 3D مناسب تر میکنه.مهمترین مشکل LED/LCD اثر Crosstalk بوده که در hx92 کاملا برای اولین بار در led/lcd برطرف شده و کیفیت معادل پلاسما هارو میداده.

همه گی گوفتتون بشه:دی ولی بهترین کیفیتو تو دنیا از نطر من sharpداره:دی البته فقط تو بلوری full hd میشه تشخیص داد............

دقیقا با یکی از اقوام رفته بودیم بهش میگفتم بابا این سونیه بهترین led دنیاست یا تو نمایندگی پانا میگفتم اون VT20 اهه پاراسال بهترین ها بوده و... همه LG و SAMSUNG و .... غیره بلاخره رفتیم اخر سر وقت SHARP اونم Quattron high end 3d دیدیم (البته تصویر 3d نذاشته بودن)وقتی تصاویر جیغشو دید(منظور رنگ های بشدت شاد بود که انصافا توی این زمینه philips و sharp تک ان) عاشقش شد و گفت من 1 یا 2 هفته دیگه اینو میخرم :دی

کلا بعضیا سلیقه هاشون خیلی متفاوته واسه همین هرکس باید خودش بره انتخاب کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or