کیفیت سرویس های اینترنت از شرکت های مختلف!

کلا مخابرات الان برگشته به دوران طلایی چند سال پیش خودش که واقعا افتضاح بود.کدوم شرکت در حال حاضر به 4.2.2.4 پینگ زیر 140 بدون تایم اوت میده ؟؟؟ خواهشا کمک کنید که واقعا روانی شدم.

به نظر من اصلا از مخابرات سرویس نگیرید اصلا هم ربطی به منطقه نداره من هرکسی رو که گرفته دیدم ناراضیه..
من خودم الان حدود 3سال هست که شاتل دارم و خدارو شکر تا الان عالی بود 128 و حجمی
3579543411.png

برای سرعت سرویس 128 خوبه البته نمیدونم چه طوریه فقط اسمش 128ـه ولی سرعت شبا تا 100 و روزا هم تا 200 و 400هم میرسه ../
البته الان شاید شبه یه کمی افت کرده:d

آخرین ویرایش:
اقایون شاتل چطوریاس برا دانلود ؟زنگ زدم میگه اصفهان تا 2 مگ بیشتر نمیدن البته هر چی خط بکشه بازه پینگش هم گفت اگه بازی میکنه با پشتیبانی که تماس بگیری میارن پایین

شاتل گندترین سرویس اینترنت رو میده . اگه بفهمه زیاد دانلود میکنی مث اینه که مجرم گرفته سرعت اینترنت رو شدید میاره پایین . من خودم الان شاتل دارم اصلا راضی نیستم .

با سلام خدمت شما دوستان گرامی
ببخشید کسی اینجا بچه اهواز نیست که صبانت داشته باشه میخواستم نظرشو در مورد صبانت بپرسم که راضی یا نه ؟
1.سرعت دانلود 128 نا محدود چند میده؟
2.پینگ صبانت در سرورها و آیپی های ایرانی چنده؟
3.قطعی یا خرابی صبانت زیاده یا کم؟
4.به درد گیم آنلاین میخوره یا نه؟
5.آیا صبانت مانند شاتل سرویس گیم برای کاربر فعال میکنه؟
6.و سوال مهمتر لطف کن یه گراف و تایم از این آیپی برام بزار ممنون

ping 217.218.155.155 -t

سلام یه خواهش
من تا الان وایمکس ایران سل داشتم تا ظهر بد نبود اما از عصر واقعا نمی تونم آنلاین بازی کنم
امروز در خواست یه خط جدا دادم دلیلش هم این بود که سیم کشی داخلی خونه افتضاح بود و با یه زنگ adsl قطع می شد واسه همین یه مدت وای مکس گرفتم
الان که یه خط جدید و رو کار گرفتم واسه بازی چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد می کنین
منزل من تهران سمت غرب هست (اتوبان ستاری پشت مجتمع تجار ی کوروش)
لطفا جواب بدین شاتل ؟؟؟صبا نت ؟؟؟ مخابرات؟؟؟

هدف بازی آنلاین

به نظر من اصلا از مخابرات سرویس نگیرید اصلا هم ربطی به منطقه نداره من هرکسی رو که گرفته دیدم ناراضیه..
من خودم الان حدود 3سال هست که شاتل دارم و خدارو شکر تا الان عالی بود 128 و حجمی
3579543411.png

برای سرعت سرویس 128 خوبه البته نمیدونم چه طوریه فقط اسمش 128ـه ولی سرعت شبا تا 100 و روزا هم تا 200 و 400هم میرسه ../
البته الان شاید شبه یه کمی افت کرده:d
اتفاقا بشدت ربط به منطقه داره! یک جا شاتل آشغال ترین آی اس پی ـه یک جا مخابرات!
تو مشهد مخابرات عالیه! خیلی عالی! پینگش بعضی مواقع خراب میشه مثل الان ولی از نظر سرعت و قیمت عالیه!

تو مشهد من ندیدم کسی که این طرحای جدیدشو گرفته باشه و ناراحت باشه!
با 17.5 ماهی 5 گیگ با مودم رایگان یا دو گیگ اضافه تر دو مگ میده شبی هم 5 گیگ دی ال میکنم رایگان واقعا عالیه! قبلا شاتل 128 داشتم سه برابر اینم پول میدادم اصلا هم راضی نبودم!
3717405544.png

ویرایش:

فقط بدی مخابرات اینجا نوسان پینگشه! اون موقع که پست دادم پینگ با سرورای زیر 210 اینا بود الان اینقدره:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or