Young Tiger
کاربر سایت
اینم پینگ من از مخابرات یکی از شهرهای تبریز
دوستان این خوبه یا نه چون هنوز ار این پینگها استفاده نکردم
دوستان این خوبه یا نه چون هنوز ار این پینگها استفاده نکردم
سلامسلام
لطفا بچه هایی که پارس آنلاین / صبانت / شاتل دارن پینگشون رو بزارن
پینگ 8.8.8.8 8.8.4.4 4.2.2.4
من های وب دارم چند ساله اما دیگه وقتشه عوض کنم چون پینگش افتضاح شده چند ماهه
من بیشتر بتل و کال اف دیوتی بازی میکنم...adsl - wireless - 3g/4g پینگ خوب سراغ دارید لطفا معرفی کنید
ممنون
سلام دوستان
من مي خواستم از شركت پتياك اينترنت پوينت تو پوينت بگيرم،مي خواستم بدونم كه كسي تجربه اي ازشون داره يا نه؟از لحاظ سرعت چطوره؟
متاسفانه امكان گرفتن اينترنت روي خط تلفن نيست چون خط ها فيبر هست و بايد از محابرات نت گرفت كه الان از مخابرات اينترنت دارم خيلي اوضاع خرابه
مي خوام سرويس پيونت تو پوينت بگيرم و بهترين شركتي كه به نظرم پيدا كردم همين پتياك بود
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
ممنون دوست عزيزمن از سال 89 ازشون سرویس می گیرم، قطعی خیلی کم داره و احترام به مشتریشون خوبه، سرعت اینترنتشون در مقایسه با بقیه شرکتا عالیه، سرویس نا محدودشم از این بحث های مسخره کاربر پر مصرف و کم مصرف نداره هرچقدر دلت بخواد می تونی دانلود کنی.
پینگ مناسبی داره و تنها مشکل بزرگ من باهاش اینه که نمیشه به سرور های راک استار وصل شد باهاش.
ممنون دوست عزيز
يه سوال ديگه داشتم اينه كه مثلا زده سرويس ١ مگ تا ٨ مگ باز هست
مي خواستم ببينم اين واقعيت داره؟
سرعت دانلودش توي ساعات رايگان چطوره؟
شما الان چه سرويسي ازشون داريد؟ و توي كدام منطقه هستيد؟
اين سايتي كه ميگيد چي هست؟ D:
منم یه دفعه زنگ زدم به پارس انلاین سفارش دادم بعد از 3 روز زنگ زدن گفتن که باید چند روز صبر کنید منم شاکی شدم زنگ زدم از اسیاتک گرفتم اونم 1 روزه نصب کردنمن چند روز پیش پارس انلاین سفارش دادم بعد چند روز زنگ زدک میگه گذاشتم تو لیست ممکنه نتونیم واسه شما سرویس بدیم تا یه هفته دیگه بتون خبر میدیم دوستان کسی میدونه مشگل چیه؟
اگه بتونی از مخابرات 1 مگ نا محدود بگیری واسه دانلود خیلی خوبهدوستان به نظرتون بهترین اینترنت به نظرتون برای دانلود چیه ؟ چه طرحی و قیمتی (تهران)
مثلا شبانه رایگان داشته باشه ؟ یا نامحدود
با حدود 20 تا 30 تومن
سلام دوست عزیزآقا این پتیاک کسی نامحدودش رو داره؟
من الان 256 نامحدودش رو میخوام بگیرم چند کیلوبایت سرعت دانلودشه؟