کیج: Beyond چهار برابر یک فیلم خواهد بود

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
David Cage سازنده عناوینی چون Heavy Rain، در طول Gamescom 2012 از پروژه آتی خود یعنی Beyond: Two Souls و تمرکز بر روی performance capture و زمینه این بازی و اینکه امیدوار است که این موارد در آخرین بازی Quantic Dreams پیاده شود، سخن گفت.

beyond2.jpg

هنگامی که گفتگویی پیرامون Beyond انجام شد، او گفت که برای بازیگران بسیار سخت خواهد بود تا عملکردی واقع گرایانه را ارائه کنند.

" بازیگران ما مجبور بودند که خط داستانی خود را یاد گرفته و آن را هنگام عمل، از ذهن پیاده کنند. Ellen صدها صفحه مکالمه داشت، یعنی سه یا چهار برابر یک فیلم."

در کمال شگفتی، کیج تایید کرد که چیزی در حدود 2000 صفحه متن نوشته است. با تمام شدن دیالوگ ها، او بسیار مشتاق بود که بر روی بهبود عملکرد بازیگران کار کند.

"ما بعد دیگری در عملکرد بازیگر به دست آوردیم همانطور که ما از تمام performance capture (ضبط عملکرد های بدن) برای ضبط حرکات بدن استفاده کردیم. وقتی شما هنگامی که من این موارد را بیان می کنم، به من نگاه کنید، می توانید بفهمید که چگونه آن را بیان می کنم اما شما آن را در motion capture از دست خواهید داد."

چنین کاری به شدت توسط استودیو سرمایه گذاری شده است.
کیج می خواهد تفاوت بین motion capture، که حرکات بدن را ضبط می کند و performance capture، که بدن، صورت و صدا با هم همگام می شوند را مشخص کند.

زمان و کار زیادی بر روی performance capture صرف شده است. Mo-cap ضبط حرکات بدن است در حالی که performance capture همگام سازی بدن، صورت و صدا هنگام ضبط است.

Heavy Rain از ویژگی motion capture برخوردار بود. صورت و صدا در اتاقکی ضبط می شد و سپس mo-cap حرکات بدن بازیگر را با صدای آن همگام تطبیق می داد و همگام می ساخت.
بیشتر بازی ها این کار را به آسان ترین نحو ممکن انجام می دهند اما این عملکرد بازیگر را به دو بخش تقسیم می کند. این یک روند طبیعی نیست و چیزی است که کیج می خواهد در آینده محقق سازد.

با مقایسه دوباره آخرین پروژه او با Heavy Rain، کیج گفت که برای ساخت Beyond: Two Souls، تقریبا همان میزان بودجه صرف شده است.
او همچنین اضافه کرد که هر دو این عناوین بر روی توسعه روابط تمرکز دارند.

"این در مورد وقایع ماورا الطبیعیه نیست. این در مورد روابط، بزرگ تر شدن است. در مورد اینکه چگونه لحظات متفاوت در زندگی باعث می شوند که هویت خود را پیدا کنید. این در مورد مرگ است، در مورد چیزی که روزی برای شما اتفاق خواهد افتاد. در مورد اینکه مردم چگونه احساس می کنند، چگونه فکر می کنند، چگونه عمل می کنند و چگونه از مردن می ترسند است. در مورد این است که چه چیزی در ماورا وجود دارد."

منبع

آخرین ویرایش:
حرفت واقعا بی منطقه ها ! یعنی چون من xbox 360 ندارم گیمر نیستم ؟ ( خوش به حال شما که گیمری :d )
گیمر کسی نیست که به قیمت جونش از پلتفورمی که (فقط) داره حمایت میکنه !!
گیمر کسیه که از گیم خوب دفاع میکنه از گیم بد انتقاد !!
متاسفانه فن های سونی سایت طوری هستن که اگر انحصاری بیاد که از سایتا 2 هم بگیره شمشیر میبندن و ازش حمایت میکنن !!
دوست و دشمن هم نمیشناسن !!
به هر قیمتی شده میخوان همه مخالفا رو ساکت کنن !!!
فن های کایکرو هم همینطور
دیگه Nature ـه گیمر بودن توی ایران اینه، کاریش نمیشه کرد !!
من جایی که حس کنم لازمه دفاع میکنم جایی که لازم باشه انتقاد میکنم !!
برام اهمیت نداره بازی ساخت سونی باشه یا مایکرو !!!
ولی شما چی؟ نه !

من فكر كنم چون اسم سوني رو اين بازي هست بعضي به اسم اين بازي آلرژی دارن چون اونارو ياده سوني و ps3 ميندازه:-)
اینم مُشت نمونه ی خاروار ....

آخرین ویرایش:
نمی دونم بعضی ها فن بودن و یا طرفدار یک بازی یا کنسول بودن رو در چه چیزی میبنند اینکه یک عنوان انحصار کنسول رقیب رو بکوبند یا
با تمام وجود از بازی منحصر کنسول خودشون دفاع کنند؟ آیا این درسته که اون عده از دوستان تمامی پست های انتقاد آمیز رو متهم و بهشون
توهین کنند؟ به نظر من که اصلا درست نیست.بیاید کمی نگرشمون بازکنیم و به فکرمون وسعت ببخشیم و همه چیز رو به تعداد پست
( کی بیشتر داده ) و احساسات واگذار نکنیم.
بنده در همین تایپیک از هر دو دسته دیدم اما بیشتر اون دسته توجهمو جلب کرد که با تمام وجود از این بازی دفاع میکردند و به تمامی کاربران
با پست های متفاوت دعوا میکردند چون به نظرم حرف اون دسته از افراد به اصطلاح فن مایکروسافت و مخرب درسته به این علت که شاید
لحن اداش متفاوت باشه اما در بطنش همه یک چیز رو میخواد به ما برسونه که تا اینجا و حرف های سازندش حقیقت داره :
Beyond: Two Souls بازی یا فیلم؟

گیمر کسی نیست که به قیمت جونش از پلتفورمی که (فقط) داره حمایت میکنه !!
گیمر کسیه که از گیم خوب دفاع میکنه از گیم بد انتقاد !!
متاسفانه فن های سونی سایت طوری هستن که اگر انحصاری بیاد که از سایتا 2 هم بگیره شمشیر میبندن و ازش حمایت میکنن !!
دوست و دشمن هم نمیشناسن !!
به هر قیمتی شده میخوان همه مخالفا رو ساکت کنن !!!
دیگه Nature ـتون اینه دیگه، کاریش نمیشه کرد !!
من نه علاقه ای به heavy rain دارم و نه علاقه ای به دفاع ازش . ولی نمیتونم تحمل کنم وقتی یه نفر توی تاپیک خبر مربوط به beyond : two souls میاد میگه داستان heavy rain در حد یه فیلم درجه 2 هست یا یکی دیگه میاد میگه داستان heavy rain در حد سریال های farsi1 هست !
اولا دوستان عزیز این جا یه تاپیک خبر در مورد betond : two souls هست نه heavy rain .
دوما شماها چطور میتونید در مورد داستان یه بازی که متای 87 فقط به خاطر داستانش گرفته این طوری بگید ؟!
( در ضمن باید بگم من به هیچ وجه فن سونی نیستم و اگه امضامو نگاه کنید متوجه میشید . )

جالبه کسی توی تاپیک هیلو بیاد بگه بدم میادو چرته میشه فن بوی و بی منطق و عامل سونی ولی مسخره کردن بازی های دیوید کیج یعنی اوج منطق>:d<
یه سوالی هم که من دارم :واقعا لازمه توی همه تاپیک های مربوط به beyond بیاید و مسخرش کنید و همون حرفای تکراری رو 100 باره دیگه تکرار کنید؟:-/

من نه علاقه ای به heavy rain دارم و نه علاقه ای به دفاع ازش . ولی نمیتونم تحمل کنم وقتی یه نفر توی تاپیک خبر مربوط به beyond : two souls میاد میگه داستان heavy rain در حد یه فیلم درجه 2 هست یا یکی دیگه میاد میگه داستان heavy rain در حد سریال های farsi1 هست !
اولا دوستان عزیز این جا یه تاپیک خبر در مورد betond : two souls هست نه heavy rain .
دوما شماها چطور میتونید در مورد داستان یه بازی که متای 87 فقط به خاطر داستانش گرفته این طوری بگید ؟!
( در ضمن باید بگم من به هیچ وجه فن سونی نیستم و اگه امضامو نگاه کنید متوجه میشید . )
دیگه دوست عزیز اینا همش اسپم محسوب میشه :d
ولی دیگه هر کس در حد شعورش پُست میده !!
اگر میاد بازی رو میکوبه، بهترین راه جواب ندادنشه که دو نتیجه داره:
شما سطح شعورتون در حد اون پایین نمیاد
طرفم دیگه میبینه بهش محل نمیدید میره دنبال کارش !
اون میگه، شما میگید سوختی؟ دو نفر دیگه باز بهشون برمیخوره میگن چی سوختن داره و ....
اگر حرف منطقی هست جواب بدید نیست سکوت کنید !!
متاسفانه این جا افتاده توی این فرهنگ که اگر سکوت کنی یعنی کم اوردی، واسه همین، ادم همش دنبال جواب دادنه :|
هممون ها !

باور کنین زشته برای هممون
زشته اینجوری رفتار کردن
زشته اینجوری پست دادن
زشته من مثل ناظم های مدرسه بیام دعوا کنم
زشته مجبور شم به خاطر توهین بنتون کنم

برای خودتون زشته

کیج اونور دنیا یه حرفی میزنه، شما اینجا به هم فحش میدین؟
زشت نیست؟

اصولا هم که میدونین بعد پست من حرکت بزنین چی میشه !!!

اصلا جای نگرانی نیست ؛گیم پلی خوب هوی رین دست نخورده توی این بازی هم پیاده شده ؛کیج فک کرد همه این رو فهمیدن ،وگر نه اگه میدونس کسایی مث تو و ممد ایرو ایلوواتار (:biggrin1:) هم هستن بار ها در مورد این هم توضیح می داد :biggrin1: !
بهر حال ،گیم پلی همون هوی رین ـه بدون تغییر ،به علاوه قابلیت کنترل اون روحه (؟!) با موشن سنسور :biggrin1: !
... و دیگر هیچ ،خیلی هم عالی :biggrin1:!
من انتظار دارم همون جوری که گیم پلی Heavy Rain با Indigo Prophecy تفاوت داشت، Beyond هم با HR تفاوت داشته باشه. به نظرم کیج با اینکه بیشتر داستان رو مد نظر داره ولی دیگه نمیاد دقیقا همون گیم پلی رو دوباره اینجا هم تکرار کنه، یعنی امیدوارم که تغییرات زیادی شاهد باشیم :دی اون راه رفتن با R2 رو هم درست کنه خواهشا :دی

من انتظار دارم همون جوری که گیم پلی Heavy Rain با Indigo Prophecy تفاوت داشت، Beyond هم با HR تفاوت داشته باشه. به نظرم کیج با اینکه بیشتر داستان رو مد نظر داره ولی دیگه نمیاد دقیقا همون گیم پلی رو دوباره اینجا هم تکرار کنه، یعنی امیدوارم که تغییرات زیادی شاهد باشیم :دی اون راه رفتن با R2 رو هم درست کنه خواهشا :دی
اون راه رفتن با R2 رو من حدس میزنم اینجا ورش داره دیگه :دی
هرچند با اینکه چیز زائدی بود ولی شخصا مشکل خاصی باهاش نداشتم :دی
ولی فکر میکنم کلیت گیم پلی همون QTE و انتخاب ها باشه. اون قابلیت کنترل روحه هم به عنوان قسمت جدیدی به گیم پلی اضافه شده که اگه خوب روش کار بشه حدس میزنم خیلی جالب از آب در بیاد.
در کل به این بازی از هر نظر بیشتر از هوی رین امید دارم :دی

اون راه رفتن با R2 رو من حدس میزنم اینجا ورش داره دیگه :دی
هرچند با اینکه چیز زائدی بود ولی شخصا مشکل خاصی باهاش نداشتم :دی
ولی فکر میکنم کلیت گیم پلی همون QTE و انتخاب ها باشه. اون قابلیت کنترل روحه هم به عنوان قسمت جدیدی به گیم پلی اضافه شده که اگه خوب روش کار بشه حدس میزنم خیلی جالب از آب در بیاد.
در کل به این بازی از هر نظر بیشتر از هوی رین امید دارم :دی
کلیت گیم پلی Indigo Prophecy هم همین دکمه زنی و انتخاب تو یه زمان محدود بود، ولی خب چیزی که تو HR دیدیم از نظر پیاده سازی کاملا با IP متفاوت بود. تو Beyond هم امیدوارم همین گیم پلی کلی رو با یه قالب جدید ببینیم، ضمن اینکه اگه بتونه معما به بازی اضافه کنه خیلی عالی میشه.

من انتظار دارم همون جوری که گیم پلی Heavy Rain با Indigo Prophecy تفاوت داشت،

عملن گیم پلی این دو تا تفاوتی نداشت اما شما احساس میکردی که داره چون توی دو دنیای متفاوتن.هنر کیج همینه.

هوی رین خیلی راحت تر از فارنهایت بودد ممد ،قبول داری ؟! عملا توی هوی رین معما نداشتیم ... ! بازی به طرز وحشتناکی ساده بود .اینا رو جمع و جور کنه توی Beyond عالی میشه ...
راه رفتن با R2 هم دقیقا ،رو اعصاب بود :دی !
===
عملن گیم پلی این دو تا تفاوتی نداشت
خیلی هم داشت !دو مکانیزم کاملا متفاوت از اینترکتیویتی رو شاهد بودیم .
هوی رین ،دقیقا شبیه بیاند هست گیم پلیش .اما فارنهایت متفاوت از این دو تاست .

با اینکه بر خلاف Heavy Rain که کلی ازش انتقاد کردم، از کانسپت Beyond بینهایت خوشم اومده، ولی هنوز فکر میکنم اون گیم پلی خراب میکنه تجربه بازی رو. یه خورده سعی کنه گیم پلی رو به استانداردای ادونچر نزدیک کنه خیلی پیشرفت خوبیه. دو تا پازل تو بازی بزاره، کارهای چیپی مثل ریش زدن و حموم رفتن و ... رو ازش حذف کنه، کمی گیم پلی رو چالش برانگیز تر کنه + اینکه تاثیر تصمیما تو بازی رو بیشتر کنه، یه پیشرفت اساسی نسبت به HR به حساب میاد. حالا مشخص نشده کنترل اون روحه چجوریه ولی اگه مثل همون ویدیوی 20 دقیقه ای باشه، خیلی ساده و پیش پا افتاده میشه. امیدوارم خیلی محدود تر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or