کیج: Beyond چهار برابر یک فیلم خواهد بود

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
David Cage سازنده عناوینی چون Heavy Rain، در طول Gamescom 2012 از پروژه آتی خود یعنی Beyond: Two Souls و تمرکز بر روی performance capture و زمینه این بازی و اینکه امیدوار است که این موارد در آخرین بازی Quantic Dreams پیاده شود، سخن گفت.

beyond2.jpg

هنگامی که گفتگویی پیرامون Beyond انجام شد، او گفت که برای بازیگران بسیار سخت خواهد بود تا عملکردی واقع گرایانه را ارائه کنند.

" بازیگران ما مجبور بودند که خط داستانی خود را یاد گرفته و آن را هنگام عمل، از ذهن پیاده کنند. Ellen صدها صفحه مکالمه داشت، یعنی سه یا چهار برابر یک فیلم."

در کمال شگفتی، کیج تایید کرد که چیزی در حدود 2000 صفحه متن نوشته است. با تمام شدن دیالوگ ها، او بسیار مشتاق بود که بر روی بهبود عملکرد بازیگران کار کند.

"ما بعد دیگری در عملکرد بازیگر به دست آوردیم همانطور که ما از تمام performance capture (ضبط عملکرد های بدن) برای ضبط حرکات بدن استفاده کردیم. وقتی شما هنگامی که من این موارد را بیان می کنم، به من نگاه کنید، می توانید بفهمید که چگونه آن را بیان می کنم اما شما آن را در motion capture از دست خواهید داد."

چنین کاری به شدت توسط استودیو سرمایه گذاری شده است.
کیج می خواهد تفاوت بین motion capture، که حرکات بدن را ضبط می کند و performance capture، که بدن، صورت و صدا با هم همگام می شوند را مشخص کند.

زمان و کار زیادی بر روی performance capture صرف شده است. Mo-cap ضبط حرکات بدن است در حالی که performance capture همگام سازی بدن، صورت و صدا هنگام ضبط است.

Heavy Rain از ویژگی motion capture برخوردار بود. صورت و صدا در اتاقکی ضبط می شد و سپس mo-cap حرکات بدن بازیگر را با صدای آن همگام تطبیق می داد و همگام می ساخت.
بیشتر بازی ها این کار را به آسان ترین نحو ممکن انجام می دهند اما این عملکرد بازیگر را به دو بخش تقسیم می کند. این یک روند طبیعی نیست و چیزی است که کیج می خواهد در آینده محقق سازد.

با مقایسه دوباره آخرین پروژه او با Heavy Rain، کیج گفت که برای ساخت Beyond: Two Souls، تقریبا همان میزان بودجه صرف شده است.
او همچنین اضافه کرد که هر دو این عناوین بر روی توسعه روابط تمرکز دارند.

"این در مورد وقایع ماورا الطبیعیه نیست. این در مورد روابط، بزرگ تر شدن است. در مورد اینکه چگونه لحظات متفاوت در زندگی باعث می شوند که هویت خود را پیدا کنید. این در مورد مرگ است، در مورد چیزی که روزی برای شما اتفاق خواهد افتاد. در مورد اینکه مردم چگونه احساس می کنند، چگونه فکر می کنند، چگونه عمل می کنند و چگونه از مردن می ترسند است. در مورد این است که چه چیزی در ماورا وجود دارد."

منبع

آخرین ویرایش:
عملن گیم پلی این دو تا تفاوتی نداشت اما شما احساس میکردی که داره چون توی دو دنیای متفاوتن.هنر کیج همینه.
اینو که خودم هم گفتم :دی کلیت گیم پلی یکیه ولی نحوه پیاده سازی کاملا متفاوته. البته مشخصا گیم پلی Indigo Prophecy سرتر بود و من انتظار داشتم تو HR گیم پلی بهتر بشه که خب نشد ولی بازم خیلی خوب بود.
هوی رین خیلی راحت تر از فارنهایت بودد ممد ،قبول داری ؟! عملا توی هوی رین معما نداشتیم ... ! بازی به طرز وحشتناکی ساده بود .اینا رو جمع و جور کنه توی Beyond عالی میشه ...
خب حالا که جو تاپیک آروم شده راحت حرفهامون رو بزنیم :دی تو Indigo Prophecy المان های گیم پلی تنوع خوبی داشت ولی صحنه های QTE عملا عین هم بود. تو HR المان های گیم پلی کم تنوع بود ولی صحنه های QTE خیلی جالب و متفاوت بود. اگه تو Beyond المان های گیم پلی IP و صحنه های QTE ـه HR رو داشته باشیم یه معجون خیلی دلچسب میشه :دی

خیلی هم داشت !دو مکانیزم کاملا متفاوت از اینترکتیویتی رو شاهد بودیم .
هوی رین ،دقیقا شبیه بیاند هست گیم پلیش .اما فارنهایت متفاوت از این دو تاست .

اون نیاز داستانه که بحثش جداس.باز من تفاوتی نمیبینم خب البته اون ویدئو این گیمی که ما از بیاند دیدیم خیلی شبیه تر بوده به هوی تا فارنهایت به هوی رین.چون عینن رویه یه کنسول بودن.
یک نگاه دقیق تر بندازی به فارنهایت متوجه میشی.باز به نظر من گیم پلی هوی رین تکامل فارنهایت نبود.چیزی بهش اضافه نشده بود که بگیم وِووو . اما انقد فارنهایت خوب بود که ما رو راضی نگه داشت.امیدوارم بیاند در زمینه گیم پلی منحصرن یه چیزه متفاوت داشته باشه که ما هنوز ندیدیم و مطمئنن هست!

ول کنه بره دستیار کارگردانی چیزی تو هالیوود بشه به قرآن هم برا خودش بهتره هم برا ما . . .
هی بیاید بگید نه :دی.

آخه HR چی بود؟ :|؟ نه داستان جالبی داشت نه چیزی توش چالش بر انگیز بود.
خدایی درک نمیکنم بعضیا به چیه HR میگن هنر، یعنی عملن اگر بخوایم HR رو هنر بدونیم باید بیایم کارای هیچکس و پیشرو رو سرآمد موسیقی ایرانی بدونیم . . . :|.

کیج تو بازی های قبلیش هم ثابت کرده که متفاوت ترین چیزهایی رو به شما تقدیم میکنه که تا حالا تو گیم ندیدین.خلاقانه ترین ایده ها رو میده.
نشستن و چندتا کلید زدن میشه خلاقیت دیگه؟ :دی؟
تعریف از خلاقیت تو قرن 21 به زدن کلید پشت سر هم تغییر ماهیت داده؟ :دی؟

ول کنه بره دستیار کارگردانی چیزی تو هالیوود بشه به قرآن هم برا خودش بهتره هم برا ما . . .

خدایی درک نمیکنم بعضیا به چیه HR میگن هنر، یعنی عملن اگر بخوایم HR رو هنر بدونیم باید بیایم کارای هیچکس و پیشرو رو سرآمد موسیقی ایرانی بدونیم . . . :|.

میثم حتما باید بازیها شوتر یا مثلا H&S باشن ؟ :دی خب اینم یه سبکه واسه خودش .
میشه گفت ترکیبی از ادونچرهای پوینت و کلیک به همراه یه سری QTE هست سلیقه تو شاید جوریه که نمیپسندی این سبک رو . دلیل نداره ماهیت بازی رو زیر سوال ببری! باهاش کنار بیای بهتره . :دی

:-o:-o:-o
بازی به این زیبایی دارم یواش یواش شک میکنم به وجود PS3 یه شما !!!!
اونا فقط زدن چندتا دکمه نیست تغییر دادنه یک داستان بسیار زیباست :|

ميثم تمام اين حرفها به كنار و ميگيم تمام چيز هايي هم كه گفتي درسته ولي خداييش تا كي ميخواي ادامه بدي كه سر هر تاپيك كيج مياي همين حرفها رو ميزني ؟؟؟ به جان خودم دقيقا همين جمله بندي و همين طرز نوشتن و همين اسمايل ها هم تو تاپيك بغلي گذاشتي . فقط يه سوال دارم ميخواي تا كي ادامه بدي ؟؟ به خدا فهميديم از نظر تو و خيلي ها HR اشغال محض هست !! مهم اينكه ميخواي اين فكت رو به قول خودتون تو چندتا تاپيك ادامه بديد ؟؟

میثم حتما باید بازیها شوتر یا مثلا H&S باشن ؟ :دی خب اینم یه سبکه واسه خودش .
میشه گفت ترکیبی از ادونچرهای پوینت و کلیک به همراه یه سری QTE هست سلیقه تو شاید جوریه که نمیپسندی این سبک رو . دلیل نداره ماهیت بازی رو زیر سوال ببری! باهاش کنار بیای بهتره . :دی
اتفاقن من یکی از طرفداران سر سخت فارنهایت بودم. دیگه خودت خوب میدونی تو بازی ها برا من یکی از مهمترین بخش ها داستان هست بعدش گیم پلی و...
و فارنهایت همه این چیزا رو داشت. ولی HR دیگه واقعن یک بازی درجه دو بود. از لحاظ گیم پلی که هیچی رو نمیکرد هیچ هیجانی نبود شاید ساده تر شدن بازی بود. ولی واقعن نهایتش میشد کلید زدن. داستان هم که به جرات میگم اگر فیلم میشد بین منتقدین بالای 5 نمیگرفت. یک چیزی سر و هم بندی که از ابتدا آخرشو میتونی حدس بزنی.
اوج هنرشم این بود که فقط به آدم این حسو میداد که داری بازی ای میکنی که هرجور بخوای میتونی داستان رو بنویسی در حالی که اصلن اینطوری نبود. از اول تا آخر بازی نوشته شده بود.
خدایی این هنر نیست :دی.

پ.ن : آ راستی چندتا از بچه ها به من پی ام دادن و پیام بازدیدکنندگان گذاشتن که آ فلان شدین و سوختین شما فن های 360 اینها، هرکسی از هرچیزی انتقاد میکنه دلیل نمیشه فن کنسول مقابل باشه. HR بازی نبود. اینقدر نشینید بگید فلان جاتون سوخته نمیتونید بازی کنید خیلی وقته این بازی رو با DLC ها و همه اش رفتم اونم دوبار :|.

آخرین ویرایش:
اتفاقن من یکی از طرفداران سر سخت فارنهایت بودم. دیگه خودت خوب میدونی تو بازی ها برا من یکی از مهمترین بخش ها داستان هست بعدش گیم پلی و...
و فارنهایت همه این چیزا رو داشت. ولی HR دیگه واقعن یک بازی درجه دو بود. از لحاظ گیم پلی که هیچی رو نمیکرد هیچ هیجانی نبود شاید ساده تر شدن بازی بود. ولی واقعن نهایتش میشد کلید زدن. داستان هم که به جرات میگم اگر فیلم میشد بین منتقدین بالای 5 نمیگرفت. یک چیزی سر و هم بندی که از ابتدا آخرشو میتونی حدس بزنی.
اوج هنرشم این بود که فقط به آدم این حسو میداد که داری بازی ای میکنی که هرجور بخوای میتونی داستان رو بنویسی در حالی که اصلن اینطوری نبود. از اول تا آخر بازی نوشته شده بود.
خدایی این هنر نیست :دی.
تو پستهای من سرچ کن قبلا زیاد نطق کردم راجع به Heavy Rain ! :دی حس دوباره گفتنشون نیست! :دی نمیدونم مشکلت چیه چون HR دقیقا گیم پلی همون فارنهایت رو با یه داستان درام به قول کیج تعاملی رو ارائه میکرد . خوب فکر کنی اکثر این بازیها رو شما اگر بخوای فقط محتوای داستانیش رو در نظر بگیری مثلا تبدیل به فیلمش کنی چیز خاصی واسه مخاطب ندارن گیم پلی هست که همراه یه داستان خوب یه بازی ویدئویی رو تشکیل میده قرار نیست HR با آثار سینمایی مقایسه بشه . (این کلید زدن یا دکمه زدن خیلی نخ نما شده ها :دی)
از ابتدا آخرشو میتونی حدس بزنی.
حرفایی میزنیا ! :دی
بعد گذاشتن انتخابای متفاوت یه حسنه برای هر بازی با هر داستانی ایرادی نمیشه یهش گرفت که هیچ به جذابیتر شدنشونم کمک میکنه .

تو پستهای من سرچ کن قبلا زیاد نطق کردم راجع به Heavy Rain ! :biggrin1: حس دوباره گفتنشون نیست! :biggrin1: نمیدونم مشکلت چیه چون HR دقیقا گیم پلی همون فارنهایت رو با یه داستان درام به قول کیج تعاملی رو ارائه میکرد . خوب فکر کنی اکثر این بازیها رو شما اگر بخوای فقط محتوای داستانیش رو در نظر بگیری مثلا تبدیل به فیلمش کنی چیز خاصی واسه مخاطب ندارن گیم پلی هست که همراه یه داستان خوب یه بازی ویدئویی رو تشکیل میده قرار نیست HR با آثار سینمایی مقایسه بشه . (این کلید زدن یا دکمه زدن خیلی نخ نما شده ها :biggrin1:)
نه گیم پلی اصلن این نیست و من مشکلم همینجاست. گیم پلی شدیدن از صافی رد شدست که اینقدر آسون باشه که اصلن به چالش کشیده نشی، در سخت ترین حالت هم که بازی میکنی.
این ماجرای کلید زدن رو خودم ابداع کردم مثل همیشه اسکی رفتن ملت نخ نما شد :دی. ولی واقعیت هم همینه هی هرچی میاد رو صفحه بزنی بری جلو! یادمه فارنهایت بخش گیم پلی های تعقیب و گریز هم داشت که خب این نسخه شدیدن تهی بود. به خصوص که فارنهایت شدیدن دست آدمو باز میزاشت و مهمتر اینکه شدیدن روی داستان بازی تاثیر داشت انتخابات.
قبول کن انتخاب ها توی HR شدیدن مسخره بودن و دخلی به داستان بازی تقریبن نداشتن. اکثر انتخاب ها جوری بودن که روش های متفاوت رو جلو پات میزاشتن.
دیگه این که سناریوی HR کلن یک سناریوی نوشته شده ی yes و no بود رو نمیتونی انکار کنی.
مشکل منم با HR فقط از اونجایی شروع میشه که اصلن ماهیت نداشت نه میشه بهش گفت بازی نه میشه گفت فیلم . . .

@ Miesam
وقتی یه سری از انتخابات رو سرنوشت کاراکتر ها و حتی کشته شدنشون میتونه تاثیر بذاره چجوری میتونه بگی مسخره بود و دخلی به داستان نداشت؟ سرنوشت کاراکتر ها ربطی به داستان نداره؟ تو بازی همه نوع انتخابی بود با همه نوع نتیجه ای. بعضی انتخاب ها نتیجشون عوض شدن یه دیالوگ ساده بود، بعضی هاشون کشته شدن کاراکتر ها و در نتیجه عوض شدن داستان.
در مورد هیجان هم کلا بیخیال. به جرئت میگم بعضی از سکانس ها (مثل همون ماشین سواری) قاطی آدرنالینم یکم هم خون پیدا میشد :دی
این ماجرای کلید و دکمه زدن هم تموم کنید. اینجوری 90% شاخ ترین بازی های ادونچر هم که فقط اشاره و کلیک بودن هم زیر سوال میره.

پ.ن: حالا همین گیم پلی هوی رین رو کپی کردن تو The Walking Dead ملت همه رفتن تو کف و گفتن شاهکاره ها. ولی خود هوی رین نه بازیه و نه فیلمه :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or