کیج: Beyond چهار برابر یک فیلم خواهد بود

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
David Cage سازنده عناوینی چون Heavy Rain، در طول Gamescom 2012 از پروژه آتی خود یعنی Beyond: Two Souls و تمرکز بر روی performance capture و زمینه این بازی و اینکه امیدوار است که این موارد در آخرین بازی Quantic Dreams پیاده شود، سخن گفت.

beyond2.jpg

هنگامی که گفتگویی پیرامون Beyond انجام شد، او گفت که برای بازیگران بسیار سخت خواهد بود تا عملکردی واقع گرایانه را ارائه کنند.

" بازیگران ما مجبور بودند که خط داستانی خود را یاد گرفته و آن را هنگام عمل، از ذهن پیاده کنند. Ellen صدها صفحه مکالمه داشت، یعنی سه یا چهار برابر یک فیلم."

در کمال شگفتی، کیج تایید کرد که چیزی در حدود 2000 صفحه متن نوشته است. با تمام شدن دیالوگ ها، او بسیار مشتاق بود که بر روی بهبود عملکرد بازیگران کار کند.

"ما بعد دیگری در عملکرد بازیگر به دست آوردیم همانطور که ما از تمام performance capture (ضبط عملکرد های بدن) برای ضبط حرکات بدن استفاده کردیم. وقتی شما هنگامی که من این موارد را بیان می کنم، به من نگاه کنید، می توانید بفهمید که چگونه آن را بیان می کنم اما شما آن را در motion capture از دست خواهید داد."

چنین کاری به شدت توسط استودیو سرمایه گذاری شده است.
کیج می خواهد تفاوت بین motion capture، که حرکات بدن را ضبط می کند و performance capture، که بدن، صورت و صدا با هم همگام می شوند را مشخص کند.

زمان و کار زیادی بر روی performance capture صرف شده است. Mo-cap ضبط حرکات بدن است در حالی که performance capture همگام سازی بدن، صورت و صدا هنگام ضبط است.

Heavy Rain از ویژگی motion capture برخوردار بود. صورت و صدا در اتاقکی ضبط می شد و سپس mo-cap حرکات بدن بازیگر را با صدای آن همگام تطبیق می داد و همگام می ساخت.
بیشتر بازی ها این کار را به آسان ترین نحو ممکن انجام می دهند اما این عملکرد بازیگر را به دو بخش تقسیم می کند. این یک روند طبیعی نیست و چیزی است که کیج می خواهد در آینده محقق سازد.

با مقایسه دوباره آخرین پروژه او با Heavy Rain، کیج گفت که برای ساخت Beyond: Two Souls، تقریبا همان میزان بودجه صرف شده است.
او همچنین اضافه کرد که هر دو این عناوین بر روی توسعه روابط تمرکز دارند.

"این در مورد وقایع ماورا الطبیعیه نیست. این در مورد روابط، بزرگ تر شدن است. در مورد اینکه چگونه لحظات متفاوت در زندگی باعث می شوند که هویت خود را پیدا کنید. این در مورد مرگ است، در مورد چیزی که روزی برای شما اتفاق خواهد افتاد. در مورد اینکه مردم چگونه احساس می کنند، چگونه فکر می کنند، چگونه عمل می کنند و چگونه از مردن می ترسند است. در مورد این است که چه چیزی در ماورا وجود دارد."

منبع

آخرین ویرایش:
آقا بزارید اونایی که بازی میکنن بگن خوبه یا بد! شما که بازی نمیکنید چرا حرص میخورید! هوی رین واس من حماسی ترین بازی بود و مسلما beyond‏ یه حس دیگه ای خواهد داشت!!I Kill Everyone!!

دوستاني كه فشار بهشون وارد ميشه لطف كنن مي خوان ترول كنن برن يه جا ديگه خودشون رو خالي كنن تاپيك اين بنده خدارو هم به گند نكشن.

شرمنده با ديدن پست ها بهترين لحني كه مي تونستم استفاده كنم همين بود...

به به . و خداوند لیست سیاه را آفرید .
تو تاپیک قبلی بیخیال شدیم ولی دیگه ایندفعه واقعا رو میخاد تا اسم دیوید کیج رو بشنوی پا برهنه بپری وسط نه 1 بار نه 2 بار . واقعا فشاری که این نسل به عده ای وارد شد در تاریخ صنعت دیجیتال دیده نشده !!!

دوستان عزیز و گرامی ! من فقط برای مصلحت خودتون یه نصیحت بهتون میکنم : وقتی وارد چنین تاپیکی میشید جای دادن چنین پست های گهرباری ! میتونید به دیوار مشت بزنید ! این طوری بیشتر حرصتون خالی میشه . :d

دوستان عزیز و گرامی ! من فقط برای مصلحت خودتون یه نصیحت بهتون میکنم : وقتی وارد چنین تاپیکی میشید جای دادن چنین پست های گهرباری ! میتونید به دیوار مشت بزنید ! این طوری بیشتر حرصتون خالی میشه . :d

به جان خودم اگه اينكاري كه دوستمون گفت رو بكنيد جواب ميده !! نيايد تو اين تاپيك خالي كنيد !!!!

حالا خودمونیم، دقیقا چیه بازیای دیوید کیج موجب سوزش و فشار فن‌های مایکروسافت شده؟ ایشون تا حالا فقط یک بازی واسه PS3 ساخته که با هم یه مروری به این شاهکار صنعت می‌کنیم:
میانگین امتیاز 87 و فروشی که در بهترین حالت میشه بهش گفت خوب. GOTY و این صحبت‌ها هم که خب بگذریم. اصلی‌ترین ویژگی بازی و نقطه‌ی قوتش هم داستان و صحنه‌های سینماییش هستش که خب مطمعنا اگه فردی از اون میانگین 87! بهش فشار بیاد میره و با پرداخت 2 هزار‌تومان و خرید VPN، داستان بازی رو از سایتهایی از قبیل یوتیوب() دنبال می‌کنه و بخش اعظمی از فشاری که بهش وارد شده کم میشه و میمونه فشاری که با از دست دادن گیم‌پلی فوق‌العاده‌ی بازی‌های ایشون به ملت وارد میشه که خب با اون هم میشه کنار اومد. حالا شما دقیقا این سوختگی و فشار رو کجای این پروسه می‌بینید؟ یعنی واقعا اگه یه بازی با میانگین 87 موجب سوختگی میشه، یه بازی با میانگین 97 چه بلایی سر ملت میاره؟

شما آزادید توی هر تاپیک مرتبط با مایکروسافتی که تونستید پست بدین و با دلیل بگین فلان جای کار میلنگه و وظیفه‌ی من فن مایکروسافت هم اینه که جوابتون رو بدم و بعد بحث رو واگذار کنیم به خواننده‌ها تا خودشون قضاوت کنن. همونجورکه تقریبا توی تمامی تاپیک‌های مرتبط با هیلو پست یه سری افراد خاص هست و هر دفعه هم دست از پا درازتر هستن در انتهای بحث. پس اگه جوابی دارین بدین. وگرنه اگه اوج سطح جواب‌هاتون تو "برو تو که فلان جات سوخته" و "فشار و اینا" خلاصه میشه که خب صحبتی نیست، موفق باشید

پ . ن : حالا جالبه به خاطر علاقه‌ی زیادم به داستان‌های جنایی، روز اول عرضه‌ی هوی رین تو ایران خریدمش! نمی‌دونم شاید روز اول بازی کردمش سوختم خودم خبر ندارم
اخی
استدادل شما کشتمون الان
شما اگه این بازی رو کرده باشید که ادعا میکنید کردید باید بدونید مزه این بازی به اینه که خودتون داستانو هر جور دوست دارید پیش ببرید و بازی رو تموم کنید
اصلا استدلال از پست اولتون هم میباره که میگید داستان درجه 2 به بازی که همه چیزش و شهرتش داستانشه من شک دارم شما اصلا این بازی رو از نزدیک دیده باشید
پ.ن:پس منم یادم باشه برم یه *** بگیرم داستان beyond ببینم با بقیشم کنار میام دیگه چه نیازی برم 60 دلار بدم بازی اصلا چرا beyond هر بازی رو ببینم پولم بش نمیره میدوم میرم یوتیوب والله بقران

حالامن نه میگم فن های سونی درست میگن نه میگم بقیه درست میگن
من شخصا گیمر هستم، نه فَن !!
اصلا فَن یعنی چی؟؟ این مسخره بازیا بین المللیه یا مُختَص ایرانه ؟؟
اگر ادم به خودش جرات میده گیمر باشه، باید همه پلتفورم هارو توی خونش داشته باشه و از همه چیز یکجا لذت ببره !!
وگرنه اونایی که فَن مایکرو هستن و از روی قصد نظر پَرت و پَلا میندازن دیگه مشکل خودشونه !!!!
اینکه عده ای میگن مُشت بزن تو دیوار، یا فشار بهتون اومده واسه خیلیا که هردو کنسول رو دارن در واقع یک حرف مُفت بیشتر نیست !!!!
چون بدون نیّت نظر میدن !!
بگذریم !!!

منم نگران همینم که به گیم پلیش زیاد بها نداده باشه...
اصلا جای نگرانی نیست ؛گیم پلی خوب هوی رین دست نخورده توی این بازی هم پیاده شده ؛کیج فک کرد همه این رو فهمیدن ،وگر نه اگه میدونس کسایی مث تو و ممد ایرو ایلوواتار (:دی) هم هستن بار ها در مورد این هم توضیح می داد :دی !
بهر حال ،گیم پلی همون هوی رین ـه بدون تغییر ،به علاوه قابلیت کنترل اون روحه (؟!) با موشن سنسور :دی !
... و دیگر هیچ ،خیلی هم عالی :دی!

@ sami_19
اگه قرار باشه با کسی برخورد بشه، باید شما و نصف اون عزیزانی که پستت رو لایک کردن تو اولیت قرار بگیرید تا دیگه تو هر مسئله ای که به نوعی به سونی و بازیهاش و بازی سازاش مربوط میشه نیاید بازی و بازیساز رو بکنید زیر گِل.
این کلمه ی ترول رو هم دوستان خودتون به ریش همه بستن. برو یقه همونا رو بگیر.
این استدلال هایی که میکنی هم فقط برا همون عزیزان شیفته ی فلان بازی با میانگین 97 که غیر از اون هیچی رو بازی نمیدونن منطقی و علمیه. مثل همون استدلالت در مورد فروش Black Ops.
این وقت و انرژی ای که سر ترول دیوید کیج و بازیاش میذارید رو سر هایپ و شمردن پلیگان های همون بازی میانگین 97ـی بذارید باور کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید. اعصاب ما هم راحته.

پ.ن: حالا فعلا جاهای خوب تاپیکه. هنوز به اونجا ها نرسیده که کیج رو مرتیکه ی عقده ای و ناشی و... خطاب کنن :).
پ.ن2: و باز هم بحث به میانگین 97 فلان بازی ختم شد >:d<
کوروش خان، جان استاد کارمک بیخیال... بدون نیّت؟ دیگه همه میدونن اینجا کی بدون نیّت نظر میده کی با نیّت...

کیج تو بازی های قبلیش هم ثابت کرده که متفاوت ترین چیزهایی رو به شما تقدیم میکنه که تا حالا تو گیم ندیدین.خلاقانه ترین ایده ها رو میده.
از بابت گیم پلی هم من زیاد نگران نیستم.چون گیم پلی فارنهایت هم با هوی رین تفاوت چندانی نداشت.البته گیم پلی انقدر تو بازی های کیج با داستان آمیخته میشه که شما این شباهت رو احساس نمیکنید.

@
کوروش خان، جان استاد کارمک بیخیال... بدون نیّت؟ دیگه همه میدونن اینجا کی بدون نیّت نظر میده کی با نیّت...
جان استاد کارمک؟؟
خب حالا جان استاد کیج شما به ما بگید کیا با نیّت کامنت میدن !!!
که دیگه ما هم بشناسیمشون و ناخواسته ازشون حمایت نکنیم :)
جالبه کامنت فقط همین یه خطش مورد توجه قرار گرفت !

پست‌هارو که بنده گزارش کردم و مطمعنا هر برخورد لازم میشه چون بارها دیدم سر همین کلمه‌ی فشار افراد بن شدن اما در هر صورت لازمه یه سری توضیحات بدم از طرف کسایی که توی این چند پست متوالی بهشون توهین شد.
بزار بهت بگم کی تخلف کاره ! تخلف کار کسیه که تو یه تاپیک خبر مربوط به beyond : two souls بیاد درباره ی کیفیت heavy rain نظر بده .

---------- نوشته در 10:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:19 PM ارسال شده بود ----------

حالامن نه میگم فن های سونی درست میگن نه میگم بقیه درست میگن
من شخصا گیمر هستم، نه فَن !!
اصلا فَن یعنی چی؟؟ این مسخره بازیا بین المللیه یا مُختَص ایرانه ؟؟
اگر ادم به خودش جرات میده گیمر باشه، باید همه پلتفورم هارو توی خونش داشته باشه و از همه چیز یکجا لذت ببره !!
وگرنه اونایی که فَن مایکرو هستن و از روی قصد نظر پَرت و پَلا میندازن دیگه مشکل خودشونه !!!!
اینکه عده ای میگن مُشت بزن تو دیوار، یا فشار بهتون اومده واسه خیلیا که هردو کنسول رو دارن در واقع یک حرف مُفت بیشتر نیست !!!!
بگذریم !!!
حرفت واقعا بی منطقه ها ! یعنی چون من xbox 360 ندارم گیمر نیستم ؟ ( خوش به حال شما که گیمری :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or