silent ops
کاربر سایت
واسه مموری کارت میشه گذاشتش داخل دستگاه
ولی دیگه قید عوض کردن مموری کارد رو باید بزنی
سلام
نیما جان کم پیدایی داداش
واسه مموری کارت میشه گذاشتش داخل دستگاه
ولی دیگه قید عوض کردن مموری کارد رو باید بزنی
هست ولی بسیار سختهراهی هست که هارد اینترنال روی ps2slim بشه گذاشت و بازی ازش اجرا کرد ؟
میشه داد بیرون برام لحیم کاری رو انجام بدن ؟ چه قدر هزینه میگیرن ؟هست ولی بسیار سخته
باید ۴۰ تا لحیم کاری انجام بدید برای کابل ide
نقشه اش تو نت هست
احتمالا توپخونه انجام بدنمیشه داد بیرون برام لحیم کاری رو انجام بدن ؟ چه قدر هزینه میگیرن ؟
من تهران هستماحتمالا توپخونه انجام بدن
رشت هستید خودم در خدمتم
بیرون انجام میدنمن تهران هستم
میتونید حدود هزینه این کارو بگید ؟
کلا هر بازی باشه لرزش رو داره.اینکه رو dvd رایت زدی هم شاید لرزش از خودش باشه شاید هم یک مشکل که با چند بار ریست زدن(متوالی نباشه)حله!دوستان یه بازی رو تبدیل می کنم میندازم فلش میاره ولی تو دیمو هاش لرزه داره ؟؟
اصلا نمیشه .دی وی دی یا سی دی خام بگیر(سی دی بهتره برای این کار) و فایل هارو با ultra iso یا رایتر ویندوز رایت کن.سلام خسته نباشی میگم میشه مثلا یک سی دی دی وی دی رو فورمت کنی و این هارو بریزی تو سی دی یا باید سی دی خام باشه؟
احتمالا توی ایسام باشه.....من آی سی مودبو 5 احتیاج دارم کسی سراغ داره
تعداد میخوام
سلام ممنون اون 2 تا رو نمیفروشم شما اون مدلی رو که میگین یه عکس ازش برام بندازین تو 2 3 ماه اینده سعی می کنم بگیرم چون یدونه هم مدل فت در نظر داشتم بگیرمپیشنهاد من به شما اینه که این دو تا رو بفروشید و بعدش از طریق ایسام ps2 مدل 30 تا 50 هزار بگیرید که احتیاج به مموری نباشه.از محسن شاهد هم نتوورک آداپتور تهیه کنید.یه هارد اینترنال ساتا هم بگیرید.البته میتونید فلش هم بهش بزنید.این روش فضای بیشتر و کیفیت بهتر داره.مودبو همون مودچیپ ps2 هست.ماتریکس هم میاره توی این روش.واقعا باید از این پسر کوچولو درس بگیرن دزدا!
خواهش میکنم.مدل 30 تا 50 هزار پشتشون یک بخش بزرگ داره نوشته expansion bay اونجا نتوورک آداپتور وصل میکنی.یدونه اصلیش رو دیدم 120 تومن بود.هارد هم در صورت کپ خور نرم افزاری نبودن تا 40 گیگ ساپورت میکنه ولی اگه کپی بشه میتونید همه جوره بزارید میخونه.میتونید از browser وارد بازی بشید و.....!هارد اصلی 40 گیگ سونی بدون گیم 27 تومن و با بازی 55 فک کنم باشه.سلام ممنون اون 2 تا رو نمیفروشم شما اون مدلی رو که میگین یه عکس ازش برام بندازین تو 2 3 ماه اینده سعی می کنم بگیرم چون یدونه هم مدل فت در نظر داشتم بگیرم