amirwpaydar
کاربر سایت
سلام خسته نباشی میگم میشه مثلا یک سی دی دی وی دی رو فورمت کنی و این هارو بریزی تو سی دی یا باید سی دی خام باشه؟
خدا وکیلی دمت گرم خیلی قشنگ اروم با حوصله توضیح دادی هیج جا پیطدا نکردم اینطوری
بهترین روش اجرا از طریق شبکه OPL هست با فولدر PS2SMB
همه بازی هارو ساپورت میکنه با سرعت عالی و بدون افت فریم در فیلم ها
اگر هم بازی ای رو ساپورت نکرد ریجن بازیو عوض کنید اجرا میشه
از طریق امضای من برو به سایت خودم اونجا آموزشش رو داره.سلام دوستان خسته نباشید ...
آقا من یه پلی دارم مدل 6 هزارا قدیمی بزرگاس
لنز نداره دستگاه چطوری میشه با فلش برنامه هک رو بریزم رو مموری؟
روش نصب از طریق نتوورک آدابتور ps2 رو میشه یه لینک بدین تصویری نشون بده یا لینک نوشتاری؟
یه چیزی که اموزش بده
سلام این بازی تا جایی که میدونم فقط رو Wii U اومده که کنسول جدیدتری از Ps2 عه و نمیشه با شبیه ساز روی Ps2 اجراش کردسلام خوبین
در مورد شبیه ساز حرف شده
شبیه ساز برای بازی mario 3d world باید چیو دان کنم و چیکار کنم تا رو پی اس 2 اجراش کنم؟
wii همون نینتندو هستش دگ؟
دستگاهم فلش خور هستش.
ضمنا بازی های ps1 رو نمیشه کاری کرد که اجرا کنیم؟ یه چند تا بازی هست که خیلی پر طرفداره میخوام بازیشون کنم.
ممنون
سلامسلام این بازی تا جایی که میدونم فقط رو Wii U اومده که کنسول جدیدتری از Ps2 عه و نمیشه با شبیه ساز روی Ps2 اجراش کرد
70 هزار به پایین بدون دیسک بوت میاد و روش بدون مموری نمیشه اصلا!حتی اگه از هارد اینترنال هم انجام بدی نمیشه.داداش من یه پی اس 2 خریده بودم که فلش خور بود و بدون مموری کارت بالا میومد
ولی یکی خودم کردم که باید مموری کارت بزارم. یعنی چطوری اون رو فلش خور کرده بودن؟! اونی که فلش خور کردن نسخه 90004 یا مدل دیگش بود اونی که من انجام دادم 70000 دقیق نمیدونم عددش چند بودش. اگه بدون مموری کارت بیاد بالا عالی میشه.
اصلا نمیشه بازی wii رو توی ps2 آورد.در مورد شبیه ساز حرف شده
شبیه ساز برای بازی mario 3d world باید چیو دان کنم و چیکار کنم تا رو پی اس 2 اجراش کنم؟
wii همون نینتندو هستش دگ؟
دستگاهم فلش خور هستش.
ضمنا بازی های ps1 رو نمیشه کاری کرد که اجرا کنیم؟ یه چند تا بازی هست که خیلی پر طرفداره میخوام بازیشون کنم.
پس از نسخه هستش. چون گیم نت دارم و یه بار فلشم دزدیده شد توسط بچه کوچیک نمیخوام دوباره تکرار بشه. با اینکه فلش رو یافتم.اینبار جلوش لنت مشکی زدم دیده نشه و نتونن سریع بگیرنش خخخ.چون دو تا پلی 2 دارم اون یکی هم فلش خور کردم اونم باید همینجوری لنت بزنم ولی تو فکر مموری کارتشم که چون بزرگه و اگه لنت بزنم خیلی ضایع میشه معلوم میشه و قشنگ هم نمیشه. مموری کارت رو سریع میتونه طرف در بیاره بدزده . فلش چون کوچیکه سریع نمیتونه و لنت بزنم معلوم هم نمیشه. اگه راهی داری برای قایم کردن مموری کارت بگو70 هزار به پایین بدون دیسک بوت میاد و روش بدون مموری نمیشه اصلا!حتی اگه از هارد اینترنال هم انجام بدی نمیشه.
اصلا نمیشه بازی wii رو توی ps2 آورد.
با روش pops میشه بازی پلی استیشن یک رو اجرا کرد ولی اگه مودبو داشته باشید کافیه که دوبار ریست رو پشت سر هم بزنین
واسه مموری کارت میشه گذاشتش داخل دستگاهپس از نسخه هستش. چون گیم نت دارم و یه بار فلشم دزدیده شد توسط بچه کوچیک نمیخوام دوباره تکرار بشه. با اینکه فلش رو یافتم.اینبار جلوش لنت مشکی زدم دیده نشه و نتونن سریع بگیرنش خخخ.چون دو تا پلی 2 دارم اون یکی هم فلش خور کردم اونم باید همینجوری لنت بزنم ولی تو فکر مموری کارتشم که چون بزرگه و اگه لنت بزنم خیلی ضایع میشه معلوم میشه و قشنگ هم نمیشه. مموری کارت رو سریع میتونه طرف در بیاره بدزده . فلش چون کوچیکه سریع نمیتونه و لنت بزنم معلوم هم نمیشه. اگه راهی داری برای قایم کردن مموری کارت بگو
موبو چیه؟ اون یکی که خودش فلش خور بود ماتریکس میاورد اسمشو.