کپکام: RE کلاسیک به‌ درد این نسل نمی‌خورد

Behrooz

کاربر سایت
75725096630216979871.png

استفاده از دوربین ثابت و زامبی‌های بسیار کند و سایر المان‌های کلاسیک Resident Evil شاید در آینده دوباره بر روی پلتفرم‌های دستی برگردند اما برای کنسول‌های HD نسل قعلی مانند 360 و PS3 این امر کمی دور از ذهن است.

Hiroyuki Kobayashi، تهیه‌کننده‌ی RE6 طی مصاحبه‌ای با وبسایت خبری DigitalSpy در این مورد می‌گوید: "من فکر می‌کنم ساخت یک RE کلاسیک با آن المان‌های قدیمی بر روی کنسول‌های امروزی مانند PS3 و 360 کار سختی باشد. تکنولوژی این نسل اصلا مناسب استایل و سبک گیم‌پلی قدیمی RE نیست."
"اما این موضوع به این معنی نیست که ما نمی‌توانیم این کار را بر روی پلتفرم‌های دیگر انجام دهیم. به عنوان مثال پلتفرم موبایل میتونه مناسب RE‌های کلاسیک باشد. یا اینکه بر روی PSP شما قطعا می‌توانید یک RE با آن استایل و گیم پلی قدیمی آن بسازید."

Kobayashi کار خودش را در کپکام به عنوان برنامه‌نویس Resident Evil اصلی در سال 1996 آغاز کرد. وی که بعدا در نقش تهیه‌کننده‌ برای RE4 نیز ظاهر شد، اضافه کرد که شخصا در حال حاضر دوست ندارد همچین بازی با این سبک قدیمی بسازد.

"ساختش در کل می‌تواند جالب باشد، اما شخصا در حال حاضر مطمئن نیستم که بخواهم و ترجیح دهم که همچین بازی را درست کنم. اگه فرصتش را داشته باشم بیشتر دوست دارم یک چیز کاملا متفاوت و تک بسازم."

آخرین REای که از دوربین ثابت استفاده کرده بود، نسخه‌ی Resident Evil Zero که در سال 2002 بر روی گیم کیوب عرضه شد می‌باشد.

شایان ذکر است که RE6 برای عرضه در 2 اکتبر برنامه ریزی شده است.

Source

dead space هم دوربینش مثل resident evil هست اما باز هم ترس داره
مشکل همینجاست! DS به آدم شوک وارد میکنه تا ترس! ولی توی RE، از شماره اول تا سوم، مخصوصا شماره سوم، دقیقا از همون اداره پلیس به محض رویارویی با نمسیس، یه ترس واقعی و ذاتی توی وجودت میوفته و تا آخر بازی رهات نمیکنه. بهترین کار رو توی RE3 کردن که همون اول بازی، باس آخر رو نشون دادن و گفتن یا این سر و کار دارین و والسلام! به خاطر همینه خیلیا عاشق RE3 هستن.
ولی DS نهایتا یه نکرومورف از تو شیشه میپره جلوت و مطمئنی که میتونی بکشیش.

ترس رو با تغییر دوربین و تبدیل سبک به کلاسیک نمیشه تو این نسل به اویل برگردوند
ترس رو باید با داستان اصلیل با یه اکشن منحصر به فرد بازی های سبک Terror به بازی بگردونن
تو این نسل اگه بخوام شاهد همون دوربین و گیم پلی کلاسیک باشیم بازی فروش خوبی نخواهد داشت و اینا هم نمی تونن ضرر کنن
واقع بین باشیم

مشکل همینجاست! DS به آدم شوک وارد میکنه تا ترس! ولی توی RE، از شماره اول تا سوم، مخصوصا شماره سوم، دقیقا از همون اداره پلیس به محض رویارویی با نمسیس، یه ترس واقعی و ذاتی توی وجودت میوفته و تا آخر بازی رهات نمیکنه. بهترین کار رو توی RE3 کردن که همون اول بازی، باس آخر رو نشون دادن و گفتن یا این سر و کار دارین و والسلام! به خاطر همینه خیلیا عاشق RE3 هستن.
خوب الان این چه ربطی‌ به دوربین داره که ایشون اشاره کردن؟:دی
علی‌ یعنی‌ الان تو میگی‌ مثلا چون دوربین Dead space اونجوری هست به جا ترس، فقط شک داره؟:دی یعنی‌ الان دوربینش اونجوری RE like بود ترسناک میشد؟:دی

به نظر من مشکل اصلی‌ کنونی‌ دوربین نیست و درباره دوربین با ایشون موافق هستم، اونجور دوربین در حال حاضر نشان خفن بودن بازی نیست، یه ایراد هم هست به نظرم. مشکل اصلی‌ RE این هست که capcom نمیخواد جو و تاریکی بازی رو حفظ کنه و می‌خواد طرفدارای Cod رو هر چه بیشتر به طرف بازی سوق بده.

این حرفا همه باد معدست. وقتی ناشر می‌گه CoD یه عالمه فروش می‌کنه، چرا RE اینقدر فروش نکنه دیگه انتظار ندارین سازنده بیاد از دوران کلاسیک RE حمایت کنه؟ اون هم مجبوره حرفای ناشر رو گوش کنه. در کل اوضاع شدیداً قاراش میریشه، این سیاست جدید ناشرا تو حلقم یعنی، همه میخوان بازیشون CoD شه. :| این حرفا همه کشکه، می‌خوان مردم فکر کنن دوربین باعث ترسش شده تو این نسل هم نمی‌تونه تغییرش بده. حالا بگین یارو پارانوید داره ..

خوبه من تو پست قبلیم مثال Siren رو زدم! این بازی نه شوک وارد میکنه نه هیجان لحظه‌ای. گفتم هم این دوربین فقط بهانست، اتفاقاً با این دوربین به بهترین نحو ممکن میشه ترس رو القا کرد، مهمترین کار استفاده از المان‌های ترسه.

شوک یکی از عواملیه که خودش موجب ترسیدن میشه و کاملا اشتباهه که شوک را از ترس جدا بدونیم ...
در حقیقت مجموعه عوامل هستن که منجرب به ترس میشن، مثل جو، صداها، رنگ آمیزی، طراحی کارکترها، شک و ... که مجموع اینها یک بازی یا فیلم ترسناک را به وجود میاره (که اغلب موارد نقش یک المان پررنگ تر از بقیه هستش)
و به نظر من توی DS، صدا خیلی بیشتر از شک موجب ترس میشد

علی‌ یعنی‌ الان تو میگی‌ مثلا چون دوربین Dead space اونجوری هست به جا ترس، فقط شک داره؟:دی یعنی‌ الان دوربینش اونجوری RE like بود ترسناک میشد؟:دی

به نظر من مشکل اصلی‌ کنونی‌ دوربین نیست و درباره دوربین با ایشون موافق هستم، اونجور دوربین در حال حاضر نشان خفن بودن بازی نیست، یه ایراد هم هست به نظرم. مشکل اصلی‌ RE این هست که capcom نمیخواد جو و تاریکی بازی رو حفظ کنه و می‌خواد طرفدارای Cod رو هر چه بیشتر به طرف بازی سوق بده.
دقیقا
دوربین فقط بهونست
کپکام کلا جو تاریک و استرس زا دوست نداره، پول را دوست داره (که البته من حق را کاملا بهشون میدم)، اما نامردیه با اسم رزیدنت اویل و تبدیل اون به COD بخواد پول دربیاره
به قول معروف به اندازه تمام بازیهای کپکام راه هست برای پول دراوردن

آخرین ویرایش:
شوک یکی از عواملیه که خودش موجب ترسیدن میشه و کاملا اشتباهه که شوک را از ترس جدا بدونیم ...
در حقیقت مجموعه عوامل هستن که منجرب به ترس میشن، مثل جو، صداها، رنگ آمیزی، طراحی کارکترها، شک و ... که مجموع اینها یک بازی یا فیلم ترسناک را به وجود میاره (که اغلب موارد نقش یک المان پررنگ تر از بقیه هستش)

اتفاقا شوک یه چیز کاملا مجزا با ترسه
شاید شما بتونین ترس آنی و شوک رو یه جا قرار بدین اما ترسهای طولانی مدت توی بازی های مثل Siren تعریفش از شوک جدا میشه

المانهای ترس در رزیدنت اویل کلاسیک " صدا، اتمسفر، تنها بودن کاراکتر، دشمنان کمتر و قوی بودن ها و ضعیف بودن کاراکترهای اصلی بود"
چیزی که باعث شد وقتی بار اول نمسیس رو می بینیم فرار رو به ایستادن و مبارزه ترجیح بدیم

(که البته من حق را کاملا بهشون میدم)

انگار مثلاً Capcom الآن تو مضیقه‌ی مالی قرار داره مجبوره به خاطر جلوگیری از سقوط بیاد RE رو مثل CoD کنه. آدم نباید برای هر کاری پول در بیاره که.

البته قصد توهین ندارم دوست عزیز اما حرفت اشتباه ـه از نظرم.

اتفاقا شوک یه چیز کاملا مجزا با ترسه
شاید شما بتونین ترس آنی و شوک رو یه جا قرار بدین اما ترسهای طولانی مدت توی بازی های مثل Siren تعریفش از شوک جدا میشه
شک داریم تا شک
شکی که در یک بازی استفاده میشه تا مخاطب را بترسونه برای ترسیدن هست و جزیی از ترس هست
وقتی یهو یکی از پشت من میاد و توی گوشم جیغ میشکه یا وقتی یکی میپره جلوی من، در اثر این شک من میترسم
در ضمن من هیچ اشاره ای به siren نداشتم و نگفتم هم شک بتنهایی موجب ترس میشه
مجموعه ای از المان ها که شک هم جز اونهاست بازی Dead Space را یک بازی ترسناک میکنن

ترس رو با تغییر دوربین و تبدیل سبک به کلاسیک نمیشه تو این نسل به اویل برگردوند
ترس رو باید با داستان اصلیل با یه اکشن منحصر به فرد بازی های سبک Terror به بازی بگردونن
تو این نسل اگه بخوام شاهد همون دوربین و گیم پلی کلاسیک باشیم بازی فروش خوبی نخواهد داشت و اینا هم نمی تونن ضرر کنن
واقع بین باشیم

به نظر من مشکل اصلی‌ کنونی‌ دوربین نیست و درباره دوربین با ایشون موافق هستم، اونجور دوربین در حال حاضر نشان خفن بودن بازی نیست، یه ایراد هم هست به نظرم. مشکل اصلی‌ این هست که capcom نمیخواد جو و تاریکی بازی رو حفظ کنه و می‌خواد طرفدارای Cod رو هر چه بیشتر به طرف بازی سوق بده.
نه ببین من در مورد ترس توی RE و DS گفتم. وگرنه اون پستم اصلا در مورد دوربین نبود. برعکس این دوربین یه نقطه قوت داره و اینه که نقطه کور داره از پشت سر. قبلا هم تو تاپیک خود بازی هم گفتم، بحث دوربین نیست، اونجوری هم همچنان طرفدار داره.
مهم ترین چیزی که کپکام با استفاده از اون داره خراب میکنه گذاشتن پارتنر هست. اگر اینکارو نمیکرد، میشد قبولش کرد. اشتباهی که سر RE5 کرد. اوایل که RE5 معرفی شده بود، کریس تنها بود.بعدش به خاطر دلای نژاد پرستانه شوا رو که یه آفریقایی بود آوردن تو بازی.
ببینین حرفشو در مورد دوربین اصلا قبول ندارم چون منطقی پشتش نیست. دلیلی نداره کسی این بازی رو بازی نکنه. همین اسم RE خیلیا رو به سمت بازی جذب میکنه. اگرم میگین که خیلیا بازی نمیکنن، خب اون که دلیلش واضحه.
کپکام الان داره به هر چیزی چنگ میندازه تا موقعیت خودشو نگه داره و همه چیز کامل و بی نقص نشون بده ولی موفق نیست. دروغ هایی که چپ و راست توی مصاحبه-هاش میگه و ..........

در کل به حرفای اینا توجه نکنین چون هممون خیلی خوب مشکل از جای دیگه هست. کپکام اصلا استعداد توی دروغ گفتن نداره

انگار مثلاً Capcom الآن تو مضیقه‌ی مالی قرار داره مجبوره به خاطر جلوگیری از سقوط بیاد RE رو مثل CoD کنه. آدم نباید برای هر کاری پول در بیاره که.

البته قصد توهین ندارم دوست عزیز اما حرفت اشتباه ـه از نظرم.
شرکت کپکام که 10 نفر کارمند نداره که ...
تمام اینها هم حقوق میخوان
صاحبان شرکت هم سرمایه میخوان
بحث سر مضیقه بودن یا نبودن نیست
بحث سر درامد بیشتره

راستش شاید من فقط اینجوریم اما شوک هیچوقت منو نترسونده! :d همین چند روز پیش داشتم RE 1 (اونی که اول شخص بود، اسمش یادم رفته! :d) همون اول بازی یه محوطه ی خیلی خیلی کوچیک شبیه راهرو وجود داره که یه زامبی هم اونجاست. با وجود اون گرافیک قدیمی حس ترس تو من بوجود اومد از بس محیط کوچیک بود! :d

یا مثلا تو Martian Gothic (مال PS1 هست، جدا همه باید این بازی رو امتحان کنند! :d) یه جایی از بازی یه زامبی جلوت ایستاده. هیچ کاری هم انجام نمیده فقط زل زده بهت! :d برای اینکه مرحله رو رد کنی حتما باید از اون جایی که زامبی ایستاده رد بشی! هیچ تفنگی هم نداری. به جانم خودم با دلهره ی وحشتناک کوچولو کوچولو میرفتم جلو تا دقیقا به یه قدمیش رسیده بودم باز هم کاری نمیکرد! اون صحنه داشتم میمردم دیگه از ترس! :d یه دفعه پرید سمتم! جو خسته ی بازی و موزیک بازی هم فوق العاده تاثیر گذار بود! :d

در کل این چیزا منو میترسونه! :d و DS خیلی کم تونست رو من تاثیر بذاره.

شرکت کپکام که 10 نفر کارمند نداره که ...
تمام اینها هم حقوق میخوان
صاحبان شرکت هم سرمایه میخوان
بحث سر مضیقه بودن یا نبودن نیست
بحث سر درامد بیشتره

ببینین حرفتون متین، اما من می‌گم آدم نباید برای هر کاری پول در بیاره. آدم نباید از وضعیت مردم سو استفاده کنه، نباید دروغ بگه، نباید اغراق کنه، نباید عین این پروپاگاندای امروزی عمل کنه و ... که کار هر روزه کپکام هست متاسفانه. جالب اینه که جدیداً همه رفتن تو این فاز. همه الآن می‌خوان CoD درست کنن تا بازیشون فروش بره، مثلاً این Cartel های ایرانی یا خارجی دست به هر کاری می‌زنن تا محصولاتشون فروش بره، هر کاری! حتی شده بخواد تجارت شرکت‌های رقیب رو به فنا بده. شما حق رو بهش می‌دین؟:d

اگه آخر این بحث به این نتیجه برسیم که بازی مثل یه وسیله‌ی تجاری شده و هنر در اون لحظه به لحظه کم‌تر می‌شه، من کت بسته قبول می‌کنم این حرفو که متاسفانه جای تاسف داره.

ترس مرد!!!!
حس و حال گیما یه جوری شده.
این رزیدنت اویلم اگه میخواستن مثل قدیم بسازن میگفتیم حال نمیده تکراریه جدیداشم که مثل قدیمیا نیست باز حال نمیده پس کلا بهتره این بازی رو ولش کنن و تمم بشه و بره تو تاریخ نه اینکه برای کسب درامد از نامش استفاده کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or